Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Καβάλαγες ασέλωτο με δίχως χαλινάρι…
  • Ιεριχώ: Ενοπλοι σιωναζιστές έποικοι διώχνουν παλαιστινιακές οικογένειες και αρπάζουν τα σπίτια τους
  • Δεν υπάρχει σκάνδαλο Πατούλη, αλλά σκάνδαλο Μητσοτάκη-Πατούλη
  • Πώς ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Παλαιστίνιων επηρέασε την αμερικάνικη πολιτική ζωή
  • Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη
  • Εχει δίκιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σιωνιστές: Τους πανηγυρισμούς για τη δολοφονία του Νασράλα διαδέχεται η κλάψα για τη διαφαινόμενη ήττα
Διεθνή

Σιωνιστές: Τους πανηγυρισμούς για τη δολοφονία του Νασράλα διαδέχεται η κλάψα για τη διαφαινόμενη ήττα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Οκτ 2024, 13:33

Εχουμε εφτά ενεργά μέτωπα και σε κανένα απ’ αυτά δεν είμαστε κοντά στο να πετύχουμε τους σκοπούς του πολέμου.

Ρόνεν Μανέλις (πρώην εκπρόσωπος Τύπου IDF, στο σιωνιστικό Κανάλι 12)

Η Χεζμπολά είναι εδώ για να μείνει και εκατοντάδες πύραυλοι εκτοξεύτηκαν σήμερα. Οι μισοί Ισραηλινοί είναι στα καταφύγια και οι κάτοικοι του Βορρά δεν έχουν επιστρέψει και δε θα επιστρέψουν. Πληρώνουμε ένα τίμημα σ’ αυτόν τον πόλεμο, μέρος του οποίου είναι και το ότι αποφεύγουμε να μιλήσουμε.

Εχούντ Ολμερτ (πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ, στο Κανάλι 12)

Παρά τη χερσαία επιχείρηση στο νότιο Λίβανο, δε θα επιστρέψουμε στα σπίτια μας σύντομα.

Δήμαρχος του εποικισμού Κιριάτ Σμόνα (κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο)

Οι πανηγυρισμοί για τη δολοφονία του ηγέτη της Χαζμπολά, Χασάν Νασράλα, ξεχάστηκαν ήδη. Η κλάψα άρχισε. Ακόμα και από τοπικούς «άρχοντες» όπως ο δήμαρχος του Κιριάτ Σμόνα, που πριν από μερικούς μέρες ζητούσε επίμονα να γίνει χερσαία εισβολή στον Λίβανο και να απωθηθεί η Χεζμπολά.

Γιατί δεν απωθήθηκε η Χεζμπολά, παρά τους σφοδρούς βομβαρδισμούς του νότιου Λιβάνου, της κοιλάδας Μπεκάα, ακόμα και της Βηρυττού, που υποτίθεται ότι καταστρέφουν τις βάσεις εκτόξευσης πυραύλων της Λιβανέζικης Αντίστασης (στην πραγματικότητα δολοφονούν αμάχους και μερικά στελέχη) και παρά την επιχειρούμενη χερσαία εισβολή;

Η περιγραφή που ακολουθεί δίνει μια απάντηση. Τα υπόλοιπα εύκολα συνάγονται:

Διοικητής πεδίου από την Αίθουσα Επιχειρήσεων της Χεζμπολά

Γύρω στις 22:20 τη νύχτα της Παρασκευής, μαχητές της Ισλαμικής Αντίστασης στον άξονα Οντάισεχ παρατήρησαν ασυνήθιστες κινήσεις από ισραηλινές εχθρικές δυνάμεις κοντά στη συνοριακή πυραμίδα 405 στα περίχωρα της Οντάισεχ. Οι μαχητές έκαναν τις απαιτούμενες προετοιμασίες. Περίπου στις 22:45, μια ελίτ μονάδα του εχθρού διείσδυσε από ένα μονοπάτι προς τα περίχωρα του δημαρχείου της Οντάισεχ. Γύρω στις 23:00 η μονάδα που διείσδυε έφτασε σε ένα προκαθορισμένο σημείο ενέδρας. Με το σύνθημα «Είμαστε στην υπηρεσία σου, Νασράλα», οι μαχητές άνοιξαν πυρ με ελαφρά και μεσαία πολυβόλα κατά της διεισδύουσας μονάδας, πυροδοτώντας τα εκρηκτικά που ο εχθρός σκόπευε να χρησιμοποιήσει για να υπονομεύσει το κτίριο του δημαρχείου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν ή να τραυματιστούν περίπου 15 εχθρικοί στρατιώτες. Οι κραυγές και τα ουρλιαχτά τους ακούγονταν καθαρά. Εχθρικές ομάδες διάσωσης, με την κάλυψη πυρών από στρατιωτικά ελικόπτερα, διεκόμισαν τους νεκρούς και τραυματίες προς τις κατεχόμενες περιοχές.

Περίπου στη 01:50 τη νύχτα του Σαββάτου, μια άλλη εχθρική μονάδα προσπάθησε να διεισδύσει από ένα διαφορετικό μονοπάτι προς το κτίριο του δημαρχείου της Οντάισεχ. Οι μαχητές της Ισλαμικής Αντίστασης τους αντιμετώπισαν με πολυβόλα και πυρά ρουκετών. Οι συγκρούσεις κράτησαν για πάνω από δύο ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων ο εχθρός υπέστη απώλειες μεταξύ των στρατιωτών του και εξαναγκάστηκε να τα παρατήσει.

Στις 07:00 το πρωί του Σαββάτου, ένα εχθρικό τανκ Merkava προσπάθησε να προωθηθεί κατά μήκος ενός κρυμμένου μονοπατιού στη λιβανέζικη πλευρά, προς τα υψίπεδα Αλ-Μπατ στα περίχωρα του Μαρούν Αλ-Ρας. Οι μαχητές της Ισλαμικής Αντίστασης το στόχευσαν με έναν κατευθυνόμενο πύραυλο, καταστρέφοντάς το και σκοτώνοντας ή τραυματίζοντας το πλήρωμά του.

Ομάδες υποστήριξης πυρός της Ισλαμικής Αντίστασης συνεχίζουν να στοχεύουν τις συγκεντρώσεις εχθρικών στρατιωτών σε στρατόπεδα, τοποθεσίες και εποικισμούς κοντά στα λιβανέζικα σύνορα με βλήματα πυροβολικού, ρουκέτες και βαριά πολυβόλα, πετυχαίνοντας κατευθείαν χτυπήματα.

Η Ισλαμική Αντίσταση συνεχίζει να βομβαρδίζει διάφορους στόχους σε διαφορετικά βάθη μέσα στη βόρεια κατεχόμενη Παλαιστίνη με βαριά μπαράζ ρουκετών.

Οι αεροπορικές δυνάμεις της Ισλαμικής Αντίστασης συνεχίζουν να στοχεύουν ισραηλινές στρατιωτικές βάσεις και στρατόπεδα στη βόρεια κατεχόμενη Παλαιστίνη με σμήνη επιθετικών drones.

Η Ισλαμική Αντίσταση έχει μετρήσει, τις τελευταίες λίγες μέρες, από τότε που ο ισραηλινός εχθρικός στρατός ανακοίνωση την έναρξη της χερσαίας επιχείρησής του προς τον νότιο Λίβανο, περισσότερους από 25 αξιωματικούς και στρατιώτες από τις ειδικές δυνάμεις του εχθρού νεκρούς και πάνω από 130 τραυματίες. Ο εχθρός έχει παραδεχτεί μερικούς απ’ αυτούς τους αριθμούς και τις επόμενες μέρες θα αποκαλυφτεί τι έχει κρύψει από την κοινή γνώμη του.

Ο σιωναζιστικός στρατός ανακοίνωσε χτες ότι από την αρχή της χερσαίας εισβολής έχουν σκοτωθεί εννιά στρατιωτικοί (μόνο αξιωματικοί και υπαξιωματικοί) και έχουν τραυματιστεί 86, εκ των οποίων οι 16 είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Από τους τραυματίες, οι 47 τραυματίστηκαν το Σάββατο, μεταξύ των οποίων 5 σε κρίσιμη κατάσταση.

Το νοσοκομείο του Σαφάντ, όμως, διαψεύδει τους ισχυρισμούς του σιωναζιστικού στρατού, αναφέροντας πως έχει νοσηλεύσει 110 τραυματίες στρατιώτες και εποίκους. Αν αναλογιστούμε πως τραυματίες έχουν μεταφερθεί και σε τουλάχιστον άλλα τρία νοσοκομεία, θα αντιληφτούμε πως ο σιωναζιστικός στρατός λέει ψέματα και η Χεζμπολά λέει αλήθεια (μάλιστα, η Χεζμπολά δε φουσκώνει τα νούμερα, αλλά αναφέρει μόνο αυτούς που κατέγραψαν οι μαχητές της).

Το χτεσινό συγκεντρωτικό της Χεζμπολά δεν υστερούσε σε τίποτα από αυτά των προηγούμενων ημερών. Δείγμα του ότι η μαχητική ικανότητα της λιβανέζικης αντιστασιακής οργάνωσης παραμένει σταθερά σε υψηλό επίπεδο. Παραθέτουμε τις επιχειρήσεις της Χεζμπολά για το Σάββατο 5 Οκτώβρη, όπως ανακοινώθηκαν:

1-2 Αναφέρονται οι ενέργειες που περιέγραψε παραπάνω ο αξιωματικός πεδίου της Χεζμπολά.

3. Στις 02:15 στόχευση μιας συγκέντρωσης ισραηλινών εχθρικών δυνάμεων στο Κφαρ Γιουβάλ με μπαράζ ρουκετών.

4. Στις 02:15 στόχευση της συγκέντρωσης των ισραηλινών εχθρικών δυνάμεων στο Κφαρ Γκιλάντι με μπαράζ ρουκετών.

5. Στις 02:20 στόχευση της συγκέντρωσης των ισραηλινών εχθρικών δυνάμεων στο Χαλέτ Αμπίρ στο Γιρόν με μπαράζ ρουκετών.

6. Στις 07:00, ένα τανκ Merkava στοχεύτηκε καθώς προωθούνταν στα υψίπεδα Αλ-Μπατ, στο τέλους του δάσους του Μαρούν, με ένα κατευθυνόμενο πύραυλο και χτυπήθηκε κατευθείαν, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ή να τραυματιστεί το πλήρωμά του.

7. Στις 10:30 στοχεύτηκε η βάση Ραμάτ Νταβίντ με ένα μπαράζ πυραύλων Fadi-1 .

8. Στόχευση του εποικισμού Σάσα με δύο πυραύλους Falaq-2.

9. Στις 14:10 στόχευση του εποικισμού Καρμιέλ με μπαράζ ρουκετών.

10. Στις 14:20 στόχευση της κατεχόμενης πόλης Σαφάντ με μπαράζ ρουκετών.

11. Στόχευση του εχθρικού στρατόπεδου και των συγκεντρώσεων στον εποικισμό Νταν με μεγάλο μπαράζ ρουκετών.

12. Στις 16:00 στόχευση του στρατώνα της Μεραρχίας Γκολάνι με μπαράζ ρουκετών.

13. Στις 16:50 στόχευση του στρατιωτικού εργοστάσιου της εταιρίας ΑΤΑ κοντά στο Σαχνίν με μπαράζ ρουκετών.

14. Στις 19:00 στόχευση μιας συγκέντρωσης εχθρικών στρατιωτών στον εποικισμό Κατζρίν με μπαράζ ρουκετών.

15. Στις 20:30 στόχευση μιας συγκέντρωσης εχθρικών στρατιωτών στην τοποθεσία Ζαλ Αλ-Ντέιρ με μπαράζ ρουκετών.

16. Στις 23:20 στόχευση μιας κίνησης εχθρικών στρατιωτών στην τοποθεσία Μπαγιάντ Μπλίντα με βλήματα πυροβολικού και χτύπημά της κατευθείαν.

17. Στις 23:30 στόχευση μιας κίνησης εχθρικών στρατιωτών στον εποικισμό Μανάρα με μπαράζ ρουκετών και πρόκληση σοβαρών απωλειών.

18. Αεροπορική επίθεση με σμήνος επιθετικών drones στόχευσε τη βάση Σαμσών (κέντρο προετοιμασίας διοίκησης και περιφερειακή μονάδα προετοιμασίας). Η επίθεση χτύπησε με ακρίβεια τις θέσεις και τοποθετήσεις αξιωματικών και στρατιωτών.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Πολιτικού Συμβούλιου της Χεζμπολά, Μαχμούντ Καμάτι, δήλωσε στο Αλ-Τζαζίρα:

Εμποδίσαμε τον εχθρό να διεισδύσει σε όλα τα σημεία που προσπάθησε να εισέλθει. Οι πύραυλοί μας έχουν φτάσει στα 150 χιλιόμετρα και έχουμε κανονίσει το ρυθμό εκτόξευσής τους. Είμαστε έτοιμοι για κάθε χερσαία εισβολή και σ’ αυτό είμαστε ανώτεροι από τον εχθρό. Κάθε βάθος στο οποίο θα εισέλθει ο εχθρός θα μετατραπεί σε νεκροταφείο για τους στρατιώτες και τα τανκ του. Ο ιρανός ΥΠΕΞ ήρθε σήμερα για να μας πει ότι η Τεχεράνη υποστηρίζει πλήρως τον Λίβανο.

Εμπλεκόμαστε στο έδαφος και δε θα μπούμε σε διαπραγματεύσεις υπό πυρά. Οταν επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός, θα τοποθετηθούμε για όλα τα θέματα και θα ανακοινώσουμε τη στάση μας. Είναι ο ισραηλινός εχθρός που αρνείται να σταματήσει το πυρ. Το Ισραήλ και ο Νετανιάχου δε θέλουν να τερματίσουν αυτόν τον πόλεμο. 

Η διαδικασία της εκλογής γενικού γραμματέα της Χεζμπολά επηρεάζεται από την τρέχουσα κατάσταση πολέμου. Η συλλογική ηγεσία της Χεζμπολά είναι συνεκτική και ενωμένη.

Εκτύπωση 🖨
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΧΕΣΜΠΟΛΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕτσι πρέπει!
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 7 Οκτώβρη

Σχετικά Αρθρα

Ιεριχώ: Ενοπλοι σιωναζιστές έποικοι διώχνουν παλαιστινιακές οικογένειες και αρπάζουν τα σπίτια τους

Ο στρατός της οντότητας περιφρουρεί την εθνοκάθαρση

Διεθνή 6 Νοέ 2026, 14:50

Πώς ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Παλαιστίνιων επηρέασε την αμερικάνικη πολιτική ζωή

Η περίπτωση του Ανταμ Χαμάουι

Διεθνή 6 Νοέ 2026, 10:09

Παλαιστίνιος ερευνητής αποδομεί τον κατάλογο του Ισραήλ με τους αποκαλούμενους «τρομοκράτες» δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν στη Γάζα

Διεθνή 5 Νοέ 2026, 15:10

Ο Τραμπ πουλάει τρελίτσα μετά την εκλογική συντριβή

Διεθνή 5 Νοέ 2026, 13:59

Ο Βανς πήρε το όπλο του και το ακούμπησε στον κρόταφο του Τραμπ

Διεθνή 5 Νοέ 2026, 13:01

Η Χεζμπολά επεκτείνει τη στεγαστική βοήθεια σε περισσότερα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων

Διεθνή 4 Νοέ 2026, 13:18
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Καβάλαγες ασέλωτο με δίχως χαλινάρι…

6 Νοέ 2026, 19:19
Διεθνή

Ιεριχώ: Ενοπλοι σιωναζιστές έποικοι διώχνουν παλαιστινιακές οικογένειες και αρπάζουν τα σπίτια τους

Ο στρατός της οντότητας περιφρουρεί την εθνοκάθαρση

6 Νοέ 2026, 14:50
Πολιτική

Δεν υπάρχει σκάνδαλο Πατούλη, αλλά σκάνδαλο Μητσοτάκη-Πατούλη

6 Νοέ 2026, 14:03
Διεθνή

Πώς ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Παλαιστίνιων επηρέασε την αμερικάνικη πολιτική ζωή

Η περίπτωση του Ανταμ Χαμάουι

6 Νοέ 2026, 10:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

6 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Εχει δίκιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

5 Νοέ 2026, 19:37
Διεθνή

Παλαιστίνιος ερευνητής αποδομεί τον κατάλογο του Ισραήλ με τους αποκαλούμενους «τρομοκράτες» δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν στη Γάζα

5 Νοέ 2026, 15:10
Διεθνή

Ο Τραμπ πουλάει τρελίτσα μετά την εκλογική συντριβή

5 Νοέ 2026, 13:59
Διεθνή

Ο Βανς πήρε το όπλο του και το ακούμπησε στον κρόταφο του Τραμπ

5 Νοέ 2026, 13:01
Παιδεία

Τσιμέντα και πλακάκια πάνω στο κεφάλι μαθητή Α’ Δημοτικού!

Η εγκληματική εγκατάλειψη των σχολείων δεν είναι ατύχημα, είναι πολιτική επιλογή

5 Νοέ 2026, 08:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη

5 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Πορτοκαλί κατάθλιψη

4 Νοέ 2026, 20:21
Πολιτική

Γκαλοπατζήδες χωρίς καπίστρι

Ολα τα γκάλοπ είναι κάλπικα, αλλά κάποια παραείναι

4 Νοέ 2026, 18:38
Πολιτική

Η Αυγερινοπούλου, ο σύζυγος ή τέως σύζυγος ή σύντροφος και το ανύπαρκτο «πόθεν έσχες»

4 Νοέ 2026, 17:46
Διεθνή

Η Χεζμπολά επεκτείνει τη στεγαστική βοήθεια σε περισσότερα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων

4 Νοέ 2026, 13:18
Διεθνή

Ισραηλινοί δεσμοφύλακες πυροβόλησαν εννέα φορές εξέχοντα παλαιστίνιο κρατούμενο

4 Νοέ 2026, 13:03
Διεθνή

Η συντριπτική ήττα του Τραμπ και η πολιτική του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού

4 Νοέ 2026, 12:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

4 Νοέ 2026, 00:01
Εργατικά

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ νομιμοποιούν τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη με συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

3 Νοέ 2026, 20:59
Πολιτική

Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα

Επιβάτες του Crown Iris επέδειξαν τα γεννητικά τους όργανα και ούρησαν μπροστά σε μικρά παιδιά στη Σύρο!

3 Νοέ 2026, 20:56
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

Ημέρα για παρεμπόδιση εκμετάλλευσης του περιβάλλοντος στον πόλεμο και στις ένοπλες συγκρούσεις.

1967: Εξαρθρώνεται η Δημοκρατική Αντίσταση Κρήτης, σύλληψη διακοσίων ατόμων.

1992: Η Ελλάδα υπογράφει τη συνθήκη Σένγκεν.

1995: Ο πρώην σοβιετικός ΥπΕξ Εντβαρντ Σεβαρντνάντζε εκλέγεται πρόεδρος της Γεωργίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo