Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Κυβερνοεπίθεση έπληξε το λιμάνι Φουτζέιρα των ΗΑΕ λίγα λεπτά πριν από πυραυλικό πλήγμα των Φρουρών της Επανάστασης
  • Ο ανασφαλής πρωθυπουργός και ο πρόθυμος Τζαβέλλας
  • Καλέ πώς τα λες, θα μου πέσει ο καφές
  • Σαν σήμερα 5 Μάη
  • Για το πρεστίζ και τα ψηφαλάκια του Δούκα
  • Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν υπάρχει εκεχειρία στον Λίβανο, αλλά μια συνεχής ισραηλινο-αμερικανική επιθετικότητα»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σιωναζιστής βουλευτής: Τι γυρεύουμε στη Τζαμπάλια, αφού μας πετσοκόβουν; Εχουμε τρελαθεί;
Διεθνή

Σιωναζιστής βουλευτής: Τι γυρεύουμε στη Τζαμπάλια, αφού μας πετσοκόβουν; Εχουμε τρελαθεί;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Νοέ 2024, 14:27

H στρατιωτική επιχείρηση στη Τζαμπάλια δεν έπρεπε να έχει εξαπολυθεί. Ο Κατζ πρέπει να δώσει οδηγίες στο στρατό να αλλάξει τα σχέδιά του. Χάσαμε 24 στρατιώτες και αξιωματικούς εκεί σε ενάμιση μήνα. Εχουμε τρελαθεί;

Αμίτ Χαλεβί, βουλευτής του κυβερνώντος Λικούντ

O αρχηγός της Σιν Μπετ, Ρόνεν Μπαρ, συναντήθηκε με τον επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών το Σάββατο για να συζητήσουν μια συμφωνία ανταλλαγής κρατούμενων-αιχμάλωτων. Η επίσκεψη του Μπαρ στην Αγκυρα κρατήθηκε μυστική.

Σιωνιστικά Μίντια

Οι χερσαίες δυνάμεις της Χεζμπολά έχουν κατά κύριο λόγο παραμείνει άθικτες. Είναι μόνο ζήτημα χρόνου να εμφανιστεί μια νέα γενιά μαχητών, μετά τη δολοφονία των ηγετών της Χεζμπολά από το Ισραήλ. Είναι καιρός να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο και ν’ αρχίσει η επιστροφή των κατοίκων στο βορρά. Προσεύχομαι να υπογραφεί σύντομα η συμφωνία.

Αγελέτ Φρις, συνέντευξη στο Κανάλι 12

Η Αγελέτ Φρις είναι μια πριμαντόνα του σιωνιστικού συστήματος. Φανατική σιωνίστρια, σύζυγος ενός ζάμπλουτου καπιταλιστή, υπήρξε για μια δεκαετία το δεξί χέρι του Σιμόν Πέρες (γραμματέας του, αντιπρόεδρος και υπουργός στην κυβέρνησή του, εκπρόσωπος Τύπου όταν ο Πέρες εκλέχτηκε πρόεδρος), για να στήσει στη συνέχεια ένα μαγαζί με τεράστια επιρροή στη σιωνιστική πολιτική σκηνή, τη Frish Strategic Consulting Ltd, με διεθνείς διασυνδέσεις και πελάτες κυρίως πολιτικούς, των οποίων στήνει τις καμπάνιες. Το γεγονός ότι κινείται στο χώρο της αντιπολίτευσης δεν σημαίνει τίποτα, γιατί πάνω απ’ όλα είναι μια σιωνίστρια με επιρροή.

Στη συνέντευξή της στο Κανάλι 12 αναφέρθηκε αποκλειστικά στο βόρειο μέτωπο της σιωνιστικής οντότητας. Ποιος της είπε, όμως, ότι το βόρειο μέτωπο είναι αποκομμένο από αυτό της Γάζας; Κανένας. Ξέρει πολύ καλά ότι η Χεζμπολά άρχισε τις (προσεκτικές και σχετικά χαμηλής έντασης) επιθέσεις στο Ισραήλ σε συμπαράσταση προς τους Παλαιστίνιους. Γιατί, λοιπόν, να εγκαταλείψει τώρα τους Παλαιστίνιους, όταν έχει στο μεταξύ χυθεί τόσο λιβανέζικο αίμα, ενώ εκείνος που πονά στα πεδία των μαχών (και όχι μόνο) είναι η σιωνιστική οντότητα; Οι έξυπνοι σιωνιστές αντιλαμβάνονται πως αυτό για το οποίο… προσεύχεται η Φρις δεν είναι μια χωριστή συμφωνία με τη Χεζμπολά, αλλά μια συμφωνία-πακέτο για Γάζα και Λίβανο, την οποία σαμποτάρει συστηματικά ο Νετανιάχου, συμπεριφερόμενος σαν τον Χίτλερ που ήθελε και νόμιζε πως μπορεί να νικήσει ακόμα και τη Σοβιετική Ενωση.

Και τι γύρευε ο αρχηγός της Σιν Μπετ σε μυστικό ταξίδι στην Τουρκία, όπου συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ΜΙΤ για να συζητήσουν συμφωνία ανταλλαγής παλαιστίνιων κρατούμενων με σιωνιστές αιχμάλωτους που κρατά η Αντίσταση στη Γάζα; Θα ήταν αφελές να πιστέψουμε ότι ο Ρόνεν Μπαρ πήγε στην Τουρκία κρυφά από τον Νετανιάχου. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, o Nετανιάχου θα έδιωχνε τον Μπαρ, όπως έδιωξε τον Γκάλαντ. Αν πάρουμε υπόψη ότι ο Μπαρ και ο αρχηγός της Μοσάντ είναι οι επικεφαλής διαπραγματευτές της κυβέρνησης Νετανιάχου, θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η προσέγγιση της Τουρκίας, σε επίπεδο αρχηγών μυστικών υπηρεσιών, έχει να κάνει με τις βαλτωμένες διαπραγματεύσεις της Ντόχα και του Καΐρου.

Οσο για τον βουλευτή Αμίτ Χαλεβί (συνεπωνυμία με τον αρχηγό του επιτελείου, Χέρζι Χαλεβί), που κλαψουρίζει για τις απώλειες του σιωναζιστικού στρατού κατά τη νέα εισβολή στη Τζαμπάλια και ζητά αλλαγή σχεδίων από τον νέο υπουργό Πολέμου, Ισραελ Κατζ, δεν είναι κανένας… φιλελεύθερος δεξιός, αλλά σκληρός σιωναζιστής. Είναι «ορθόδοξος εβραίος» (όπως και ο συνεπώνυμός του αρχηγός του επιτελείου) και θέλει εξολόθρευση των Παλαιστίνιων. Τον Ιούνη του 2023 κατέθεσε πρόταση νόμου για τη διαίρεση του Ορους του Ναού (έτσι ονομάζουν οι σιωνιστές το συγκρότημα του Τζαμιού Αλ-Ακσα), ώστε οι εβραίοι να ανεγείρουν στο δικό τους τμήμα τον «τρίτο ναό του Σολομώντα»! Πριν από μερικούς μήνες, στις 7 Ιούλη του 2024, βγήκε στο κρατικό Κανάλι 11 και δήλωσε: «Στο ορθοπαιδικό τμήμα του Νοσοκομείου Αλ-Σίφα βρήκαν 150 τρομοκράτες και τους σκότωσαν. Την ίδια ώρα, 300 τρομοκράτες γεννήθηκαν στο μαιευτήριο. Τριακόσιοι!».

Οταν αυτός ο απροκάλυπτος οπαδός της γενοκτονίας των Παλαιστίνιων λέει ότι κακώς μπήκε ο στρατός ξανά στη Τζαμπάλια, γιατί έχει μεγάλες απώλειες, εκφράζει την απελπισία όλου του σιωναζιστικού συρφετού μπροστά στην αδυναμία του στρατού τους να νικήσει την Παλαιστινιακή Αντίσταση.

Χτες, τα σιωνιστικά μίντια ανέφεραν ότι ένα ακόμα «σοβαρό επεισόδιο ασφάλειας» συνέβη στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Πρόλαβαν να μεταδώσουν ότι σκοτώθηκε ένας στρατιώτης και τραυματίστηκαν αρκετοί άλλοι σε μια ενέδρα νότια της γειτονιάς Αλ-Ζαϊτούν στην πόλη της Γάζας, κοντά στο διάδρομο Νετζαρίμ. Μετά πλάκωσε η στρατιωτική λογοκρισία και απαγόρευσε κάθε περαιτέρω είδηση.

Δεν έχουμε δει ακόμα σχετική ανακοίνωση της Αντίστασης, αλλά είμαστε σίγουροι ότι δε θ’ αργήσει.

Εκείνο που πρέπει να σημειώσουμε είναι πως η Αλ-Ζαϊτούν, συνοικία στα νοτιοανατολικά της Πόλης της Γάζας, με πολύ σημαντική πολιτική επιρροή της Χαμάς, λίγο πάνω από το διάδρομο Νετζαρίμ, έχει υποστεί αλλεπάλληλες εισβολές του σιωναζιστικού στρατού. Οι μαχητές της, όμως, ανασυγκροτούνται συνεχώς, στρατολογούν νέες δυνάμεις και συνεχίζουν να επιχειρούν. Δεν περιμένουν μια νέα εισβολή του σιωναζιστικού στρατού για να αμυνθούν, αλλά οργανώνουν καταδρομικές επιχειρήσεις ενάντια στις δυνάμεις που σταθμεύουν στην περιοχή τους, στον άξονα Νετζαρίμ, έτσι που ο σιωναζιστικός στρατός να μην αισθάνεται πουθενά ασφαλής.

Η αντίσταση συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα από τους παλαιστίνιους μαχητές:

Ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ-Κασάμ

  • Παρακολουθήστε: Στόχευση ενός σιωνιστικού τανκ Merkava με έναν εκρηκτικό μηχανισμό Shuath, στην Οδό Νταουάς στην περιοχή Αλ-Φαχούρα, δυτικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/11/alQasam_tank_Jabaliya_19-11-24.mp4

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς

  • Βομβαρδίσαμε σιωνιστικές εχθρικές συγκεντρώσεις νότια της περιοχής Ζοχάρ Αλ-Ντικ στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας με έναν αριθμό βλημάτων όλμου των 60 mm.
  • Βομβαρδίσαμε με βλήματα όλμου των 60 mm μια συγκέντρωση στρατιωτών και οχημάτων του σιωνιστή εχθρού, που είχαν διεισδύσει στα περίχωρα του Κέντρου Υπηρεσιών Τζαμπάλια στη μέση του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.
  • Σε ξεχωριστές αποστολές, πήραμε τον έλεγχο τριών σιωνιστικών drone καθώς διεξήγαγαν αποστολές συγκέντρωσης πληροφοριών στον ουρανό της Χαν Γιούνις.

Ταξιαρχίες Εθνικής Αντίστασης (Δυνάμεις του Μάρτυρα Ομάρ Αλ-Κασίμ)

  • Στοχεύσαμε με βλήματα όλμου τους εχθρικούς στρατιώτες και οχήματα που διείσδυσαν στη γειτονιά Αμπού Μουχαρίμπ, ανατολικά του Ντέιρ Αλ-Μπάλαχ στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας.

ΥΓ. Ο ισραηλινός αντισιωνιστής ιστορικός Ιλάν Παπέ έγραψε: Περίπου 700.000 Ισραηλινοί έχουν φύγει από το Ισραήλ μετά τη μέρα της επιχείρησης Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα, σύμφωνα με πηγές μας, αλλά, φυσικά, το Γραφείο Στατιστικής δε θα συμπεριλάβει αυτούς τους αριθμούς. 

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο Τελ Αβίβ για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολά βομβάρδισε την πρωτεύουσα της σιωνιστικής οντότητας
Επόμενο άρθρο Γάζα: Σκληρή τιμωρία για ληστές και μαυραγορίτες

Σχετικά Αρθρα

Κυβερνοεπίθεση έπληξε το λιμάνι Φουτζέιρα των ΗΑΕ λίγα λεπτά πριν από πυραυλικό πλήγμα των Φρουρών της Επανάστασης

Διεθνή 5 Μάι 2026, 18:20

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν υπάρχει εκεχειρία στον Λίβανο, αλλά μια συνεχής ισραηλινο-αμερικανική επιθετικότητα»

Δεν υπάρχει «κίτρινη γραμμή» ούτε «ζώνη ασφαλείας», και δεν θα υπάρξει

Διεθνή 4 Μάι 2026, 14:18

Χαμάς: Τα όπλα της Αντίστασης αποτελούν σταθερό δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού και καμία παράταξη δεν έχει το δικαίωμα να τα εγκαταλείψει

Διεθνή 4 Μάι 2026, 13:04

Η Γαλλία, ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός εξαγωγέας όπλων προς το Ισραήλ το 2024

Τρίτη σε εξαγωγές πολεμικού υλικού η Ελλάδα

Διεθνή 3 Μάι 2026, 06:40

Σιωνιστής έποικος επιτίθεται σε μοναχή – Εκκλησιαστικοί ηγέτες προειδοποιούν για αυξανόμενες απειλές κατά των Χριστιανών

Διεθνή 3 Μάι 2026, 05:53

Δεν μπορούν να σταθούν στον νότιο Λίβανο οι σιωναζιστές

Διεθνή 2 Μάι 2026, 09:24
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Κυβερνοεπίθεση έπληξε το λιμάνι Φουτζέιρα των ΗΑΕ λίγα λεπτά πριν από πυραυλικό πλήγμα των Φρουρών της Επανάστασης

5 Μάι 2026, 18:20
Πολιτική

Ο ανασφαλής πρωθυπουργός και ο πρόθυμος Τζαβέλλας

5 Μάι 2026, 14:39
Η παπάρα

Καλέ πώς τα λες, θα μου πέσει ο καφές

5 Μάι 2026, 10:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Μάη

5 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Για το πρεστίζ και τα ψηφαλάκια του Δούκα

4 Μάι 2026, 19:27
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν υπάρχει εκεχειρία στον Λίβανο, αλλά μια συνεχής ισραηλινο-αμερικανική επιθετικότητα»

Δεν υπάρχει «κίτρινη γραμμή» ούτε «ζώνη ασφαλείας», και δεν θα υπάρξει

4 Μάι 2026, 14:18
Εκδηλώσεις

ΣΥΖΗΤΗΣΗ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Μάη, στην Κόντρα (8 μμ)

4 Μάι 2026, 13:35
Διεθνή

Χαμάς: Τα όπλα της Αντίστασης αποτελούν σταθερό δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού και καμία παράταξη δεν έχει το δικαίωμα να τα εγκαταλείψει

4 Μάι 2026, 13:04
Πολιτική

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ασκηση έφεσης από τον Πιτσιλή κατά της δικαστικής απόφασης που δικαίωσε την Π. Τυχεροπούλου

Δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου της Π. Τυχεροπούλου

4 Μάι 2026, 12:47
Καταστολή

8.5.2026: Οι «κλάρες» της Αστυνομίας στο εδώλιο

Δυο ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δικάζονται για τη βίαιη διάλυση συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

4 Μάι 2026, 11:25
Πολιτική

Τα «Νέα» επιτίθενται στην ΑΑΔΕ του Πιτσιλή για το διωγμό της Π. Τυχεροπούλου

4 Μάι 2026, 10:49
Παιδεία

Δήμος Αθήνας: αγνοεί τα αιτήματα των σχολείων, δεν δημοσιοποιεί τα αποτελέσματα του προσεισμικού ελέγχου, παραχωρεί τους σχολικούς χώρους για εξετάσεις κερδοσκοπικών φορέων

Ενημέρωση από τον τακτικό εκπρόσωπο των ΕΛΜΕ στο Δήμο Αθήνας

4 Μάι 2026, 08:55
Καταστολή

Σκιές στον Εβρο: pushbacks, «βαρκάρηδες» και κυκλώματα διακίνησης και δωροληψίας

4 Μάι 2026, 08:42
Παιδεία

Εστιακοί Φοιτητές Θεσσαλονίκης: Κινδυνεύουμε με έξωση αν δεν υπογράψουμε το εκβιαστικό τελεσίγραφο-ιδιωτικό συμφωνητικό του νέου εσωτερικού κανονισμού

4 Μάι 2026, 08:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Μάη

4 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η Γαλλία, ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός εξαγωγέας όπλων προς το Ισραήλ το 2024

Τρίτη σε εξαγωγές πολεμικού υλικού η Ελλάδα

3 Μάι 2026, 06:40
Καταστολή

Εγκλειστοι πρόσφυγες στη Σιντική Σερρών: η γεωγραφία της απόλυτης βαρβαρότητας

3 Μάι 2026, 06:32
Διεθνή

Σιωνιστής έποικος επιτίθεται σε μοναχή – Εκκλησιαστικοί ηγέτες προειδοποιούν για αυξανόμενες απειλές κατά των Χριστιανών

3 Μάι 2026, 05:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Μάη

3 Μάι 2026, 00:01
Παιδεία

Μητσοτάκης-Χριστοδουλίδης εγκαινίασαν παράρτημα του κερδοσκοπικού Πανεπιστήμιου Λευκωσίας στην Αθήνα

Πανηγύρια για γνώση δεκάδων χιλιάδων και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

2 Μάι 2026, 09:39
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Μάη

Ημέρα μαιών.

Ημέρα γέλιου.

Ημέρα πορτογαλόφωνου πολιτισμού.

Ιαπωνία: Ημέρα παιδιών.

Αιθιοπία: Ημέρα νίκης.

1818: Γεννιέται ο Καρλ Μαρξ.

1912: Κυκλοφορεί το πρώτο φίλο της εφημερίδας “Πράβντα” (Ρωσία).

1916: Οι ΗΠΑ εισβάλλουν στη Δομινικανή Δημοκρατία.

1938: Περιπετειώδης απόδραση κομμουνιστών από τη Φολέγανδρο.

1947: Κομμουνιστές ανατινάζουν το ηλεκτρικό εργοστάσιο του Λιτόχωρου Πιερίας.

1949: Ιδρύεται το Συμβούλιο της Ευρώπης.

1949: Καθιερώνεται κοινού τύπου «Δήλωσις μετανοίας των Ελλήνων κομμουνιστών».

1967: Διατάζεται η διάλυση 279 οργανώσεων και κατάσχονται τα αρχεία τους.

1974: Μεγάλη ελληνική αντιδικτατορική διαδήλωση στις Βρυξέλλες με συμμετοχή των ΠΑΜ, ΠΑΚ, ΔΑ και εκπροσώπων αντιδικτατορικών επιτροπών του εξωτερικού.

1981: Βόμβα καταστρέφει το διπλωματικό αυτοκίνητο του πρώτου γραμματέα του πολιτικού γραφείου της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα Λιούις Τζένσεν (ΕΛΑ).

1981: Πεθαίνει ο Μπόμπι Σαντς (IRA) μετά από απεργία πείνας 55 ημερών στις βρετανικές φύλακες.

1999: Τρεις ρουκέτες κατά των τραπεζών «Τσέιζ Μανχάταν», «Νασιονάλ ντε Παρί» και «Μίντλαντ» στον Πειραιά (17Ν).

2010: Νεκροί τρεις υπάλληλοι υποκαταστήματος της τράπεζας «Marfin Egnatia» στη Σταδίου από μολότοφ που έριξαν άγνωστοι σε απεργιακή διαδήλωση.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Γι’ αυτή την υπόθεση όπως και για όλες τις υπόλοιπες, έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και θα λάμψει η αλήθεια. Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ συγκεκριμένα, είναι ένα σκάνδαλο, διότι για πολλά χρόνια πολλοί έπαιρναν χρήματα που δεν δικαιούνταν. Πρέπει να τους βρει η δικαιοσύνη, να επιστρέψουν πίσω τα λεφτά στα δημόσια ταμεία και όσοι έχουν κάνει παραπτώματα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Αυτό είναι όμως διαφορετικό απ’ αυτό που διερευνώνται οι βουλευτές μας. Δεν βλέπω – κατά την άποψή μου – ότι έχουν διαπράξει αδικήματα, ούτε ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Είμαι σίγουρος ότι είναι όλοι τους αθώοι.

Τάκης Θεοδωρικάκος

(Επιτέλους, βρέθηκε ένας υπουργός – ο γυρολόγος-σαλταδόρος της αστικής πολιτικής – να τετραγωνίσει τον κύκλο. Με μια κίνηση που θυμίζει τον Κολόμβο και το αυγό. Παρά τις δυνατές σπουδές του, παιδευόταν ο μακάριος Μακάριος να αποδείξει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι υπήρξαν απλά κάποιες διαχρονικές παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Κι έρχεται ο σερ Τάκης Θεοδωρικάκος να δώσει τη λύση: φυσικά και ήταν σκάνδαλο. Τι σκάνδαλο, όμως; Κάποιοι έπαιρναν χρήματα που δε δικαιούνταν. Να τους βρει η Δικαιοσύνη, να τους τιμωρήσει, να επιστρέψουν τα λεφτά. Τι ανακατεύουν τους βουλευτές της ΝΔ; Ο σερ Τάκης ήδη τους δίκασε και τους αθώωσε. Οχι λόγω αμφιβολιών αλλά με τη βεβαιότητα του δικαστή που εκφωνεί το «διότι δεν απεδείχθη». Και πώς τα κατάφεραν τα λαμόγια να πάρουν τόσα λεφτά; Ηταν ατσίδες και εξαπάτησαν και τις υπηρεσίες και τους υπουργούς. Και οι διάλογοι βουλευτών με τον γαλάζιο Μελά του ΟΠΕΚΕΠΕ, που του ζητούσαν να πληρώσει διάφορα λαμόγια; Απλούστατο: οι ατσίδες – τα λαμόγια – εξαπάτησαν τους βουλευτές. Πού να ξέρει ο βουλευτής ότι ο ψηφοφόρος του ήταν λαμόγιο; Και ο Βορίδης που υπέγραφε ατομικές αποφάσεις πληρωμής λαμόγιων που τα είχε ανακαλύψει η Τυχεροπούλου και ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα και έχουν ήδη καταδικαστεί; Εδώ ο σερ Τάκης τραβάει μια ηδονική ρουφηξιά φρέντο και λέει: η Βουλή αποφάνθηκε ότι ο Βορίδης δεν πρέπει καν να ελεγχθεί ποινικά. Ποια Βουλή; Η κυβερνητική πλειοψηφία. Τι θέλετε τώρα, ν’ αλλάξουμε το Σύνταγμα και ν’ αποφασίζει η μειοψηφία; Κι ο Αυγενάκης που έδωσε εντολή να πληρωθούν χιλιάδες λαμόγια που είχαν μπλοκαριστεί οι ΑΦΜ τους; Ατάραχη απάντηση: η Βουλή έχει αποφανθεί και για τον συνάδελφο Αυγενάκη. Και την Τυχεροπούλου, την υπάλληλο που αποκάλυψε πολλά λαμόγια και την υπέβαλαν σε εργασιακά βασανιστήρια; Ας προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν νομίζει ότι αδικήθηκε. Μα προσέφυγε και δικαιώθηκε και ο Πιτσιλής συνεχίζει τον εργασιακό διωγμό της. Α, όλα κι όλα, η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή και η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη λειτουργία της. Και πώς γίνεται, η Τυχεροπούλου να είναι συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη διερεύνηση του σκανδάλου και ο Πιτσιλής να αρνείται να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση; Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υπηρετεί αντικυβερνητικές σκοπιμότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo