Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται
  • Βγάλτε επιτέλους τον σκασμό!
  • Σαν σήμερα 17 Μάη
  • Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 16 Μάη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σιωναζιστές: στο βόθρο μαζί με τα σκατά!
Διεθνή

Σιωναζιστές: στο βόθρο μαζί με τα σκατά!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Οκτ 2024, 20:05

Yπάρχει ένταση μεταξύ των στρατιωτών της επίλεκτης μονάδας Εγκόζ του ισραηλινού στρατού και των διοικητών τους μετά από τη δύσκολη μάχη στο ξεκίνημα της χερσαίας επιχείρησης στον Λίβανο. Οι στρατιώτες ζήτησαν ξεκάθαρες εντολές και αλλαγή στον τρόπο που οι νέοι διοικητές τους παίρνουν αποφάσεις, προτού τους ζητήσουν να πολεμήσουν κατά μήκος των συνόρων ξανά. Αυτές οι συζητήσεις έγιναν τις τελευταίες μέρες και συνέπεσαν με τη μετακίνηση αξιωματικών στη μονάδα για να αντικαταστήσουν εκείνους που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν στη δύσκολη αντιπαράθεση με στοιχεία της Χεζμπολά.

Yedioth Ahronoth

Δε χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι για τα παραπάνω που δημοσιεύτηκαν σήμερα στη δεξιά σιωνιστική εφημερίδα. Απλά να θυμίσουμε ότι στην αρχή της χερσαίας εισβολής στον Λίβανο, έστειλαν τη μονάδα Εγκόζ να καταλάβει την κωμόπολη Μαρούν Αλ-Ρας. Οι μαχητές της Χεζμπολά τούς είχαν δει τις προηγούμενες μέρες να κάνουν αναγνώριση του εδάφους, έστησαν την ενέδρα και τους πετσόκοψαν (τουλάχιστον οχτώ νεκροί, ανάμεσά τους και τρεις λοχαγοί, και 35 τραυματίες).

Τα κομάντα της Εγκόζ ζητούν να μην τους ξαναστείλουν σαν πρόβατα στη σφαγή, οι νεοσύλλεκτοι της άλλης επίλεκτης μονάδας, της Ταξιαρχίας Γκολάνι, θερίζονται στην τραπεζαρία του στρατόπεδου εκπαίδευσής τους, και οι στρατιώτες των μονάδων στο εσωτερικό της σιωνιστικής οντότητας δεν έχουν επαρκή σε αριθμό καταφύγια (θεωρούσαν ασφαλείς αυτές τις βάσεις!) και κρύβονται σε αποχετευτικά κανάλια μόλις ηχήσουν οι σειρήνες που προαναγγέλλουν την έλευση των πυραύλων από τον Λίβανο.

«Μέσα σε ένα κανάλι αποχέτευσης: Ετσι εμφανίστηκαν οι στρατιώτες μας σήμερα δύο φορές κατά τη διάρκεια συναγερμών στην κεντρική περιοχή, λόγω έλλειψης θέσεων προστασίας σε μια μεγάλη και κεντρική βάση. Οι διοικητές στη βάση είναι έξαλλοι: “Τι περιμένει ο αρχηγός του επιτελείου, μια νέα καταστροφή; Είμαστε απόλυτα εκτεθειμένοι και αβοήθητοι ενόψει των διαταγών μας”», έγραψε σε ένα οργισμένο τουίτ ο σιωνιστής δημοσιογράφος Χαλέλ Μπιτόν, δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.

Ρεπόρτερ του σιωνιστικού Καναλιού 14 μετέδωσε πως μια μέρα μετά από την καταστροφή της βάσης “Γκολάνι” και την αποτυχία προστασίας των στρατιωτών, ο στρατός εξέδωσε οδηγίες προς τους στρατιώτες στην κεντρική βάση της σιωνιστικής οντότητας: «Αν ακούσετε σειρήνα, τρέξτε προς το αποχετευτικό κανάλι, είναι η πιο ασφαλής περιοχή. Διαφορετικά ξαπλώστε στο έδαφος και βάλτε τα χέρια σας στο κεφάλι σας».

Οι πιο λουφαδόροι εξασφάλισαν πρώτο τραπέζι πίστα: σε σωλήνες αποχέτευσης, που ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί.

Θα συστήναμε να χώνονται στους βόθρους παρέα με τα σκατά, εκεί θα αισθάνονται πιο άνετα οι δολοφόνοι γυναικόπαιδων.

Η σιωνιστική Israel Hayom γράφει ότι μετά από έναν χρόνο πολέμου, πάνω από το 70% των εποίκων στο Φάκελο της Γάζας και στις βόρειες εγκαταστάσεις υποφέρουν από κατάθλιψη και άγχος.

Η Χεζμπολά φροντίζει να αυξάνει την κατάθλιψη και το άγχος των βόρειων εποίκων και η Παλαιστινιακή Αντίσταση των νότιων. Μόνο χτες η Χεζμπολά πραγματοποίησε 33 επιχειρήσεις, συν το βομβαρδισμό του Τελ Αβίβ!

  • Στόχευσε 23 συγκεντρώσεις ισραηλινών στρατιωτών/οχημάτων σε εποικισμούς κατά μήκος των συνόρων και δυνάμεις που προσπάθησαν να διεισδύσουν από τα σύνορα, χρησιμοποιώντας μπαράζ ρουκετών και πυροβολικού και προκάλεσε απώλειες στον εχθρό.
  • Στόχευσε ένα τανκ μεταφοράς προσωπικού και τρία τανκ Merkava με κατευθυνόιμενους πυραύλους, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στην Αϊτα Αλ-Σαάμπ, προκαλώντας απώλειες στον εχθρό.
  • Εξαπέλυσε πέντε μπαράζ πυραύλων σε διαφορετικές πόλεις, τοποθεσίες και στρατιωτικές θέσεις στη Γαλιλαία, συμπεριλαμβανόμενων του Κιριάτ Σμόνα, της Σαφέντ και του Καρμιέλ.
  • Ενεπλάκη σε μάχη με ισραηλινές δυνάμεις στην Αϊτα Αλ-Σαάμπ χρησιμοποιώντας πολυβόλα, ρουκέτες και βλήματα πυροβολικού.
  • Διεξήγαγε δύο ειδικές επιχειρήσεις της σειράς Χαϊμπάρ («Στην υπηρεσία σου, Νασράλα»): Εξαπέλυσε πυραύλους προς τη ναυτική βάση Στέλα Μάρις, βορειοδυτικά της Χάιφα, και προς το στρατόπεδο Μπέιτ Λιντ, ανατολικά της Νετάνια.
  • Και βέβαια, εξαπέλυσε τρεις βαλλιστικούς πυραύλους προς το Τελ Αβίβ, που έκαναν τους σιωνιστές να τρέχουν έντρομοι στα καταφύγια, παρατώντας τα αυτοκίνητα στη μέση των δρόμων, ακόμα και μεγάλων λεωφόρων, νεκρώνοντας τη ζωή στην πρωτεύουσα της σιωνιστικής οντότητας.

Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Χεζμπολά, σεΐχης Ναΐμ Κάσεμ, δήλωσε: Η Αμερική ήρθε σ’ εμάς και ζήτησε να θεωρήσουμε το λιβανέζικο μέτωπο ξεχωριστό ζήτημα από τη Γάζα και να κάνουμε μια ξεχωριστή συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, αλλά το αρνηθήκαμε όλες τις φορές.

Λέει ψέματα ο Κάσεμ; Οχι βέβαια. Απλά επιβεβαιώνει με τον πιο επίσημο τρόπο αυτά που ήταν γνωστά από ρεπορτάζ λιβανέζικων εφημερίδων. Ο ειδικός απεσταλμένος του Μπάιντεν, Αμος Χοχστάιν, πήγε τουλάχιστον δυο φορές στον Λίβανο και μετέφερε στη Χεζμπολά αμερικάνικες προτάσεις, μέσω του προέδρου της λιβανέζικης Βουλής, σιίτη Ναμπίχ Μπέρι, ηγέτη του κόμματος Αμάλ. Η Χεζμπολά δεν πρόδωσε τη Γάζα και τους Παλαιστίνιους.

ΥΓ1. Ο… χολιγουντιανός σκηνοθέτης που γύρισε πολλά επεισόδια με σιωναζιστές στρατιώτες να τρέχουν στις… τραχανοπλαγιές της Γάζας και να πυροβολούν στο γάμο του καραγκιόζη, φαίνεται πως ανέλαβε δράση και στον Λίβανο. Βίντεο που δημοσίευσε το σιωνιστικό Κανάλι 13 υποτίθεται πως δείχνει συγκρούσεις από σημείο μηδέν ανάμεσα σε σιωνιστές στρατιώτες και λιβανέζους αντιστασιακούς στην κωμόπολη Μαρούν Αλ-Ρας στα σύνορα Λιβάνου-οντότητας. Μόνο που οι σιωναζιστές δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στο Μαρούν Αλ-Ρας. Οσες φορές το δοκίμασαν αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν άρον-άρον. Για να είναι πιο αληθοφανές το βίντεο δείχνει και τραυματίες σιωνιστές. Μαχητές της Χεζμπολά δε βλέπουμε πουθενά.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/zionist_video_Lebanon.mp4

ΥΓ2. Ενας άλλος σιωνιστής δημοσιογράφος, ο Γιούνι Μπεν Μαχάιμ, αγανάκτησε (με το δίκιο του ο άνθρωπος): «Πού κρύβει η Χεζμπολά τα drones της; Γιατί ο ισραηλινός στρατός δεν τα χτυπά; Πού είναι οι μυστικές υπηρεσίες;». Ελα μου, ντε…

Εκτύπωση 🖨
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΧΕΣΜΠΟΛΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜην πιστεύετε τα παπαγαλάκια
Επόμενο άρθρο Bόρεια Γάζα: Λαός και Αντίσταση ένα σώμα μια ψυχή

Σχετικά Αρθρα

Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται

Διεθνή 17 Μάι 2026, 10:40

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

Διεθνή 16 Μάι 2026, 08:38

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

Διεθνή 15 Μάι 2026, 18:54

78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Πολιτική 15 Μάι 2026, 13:03

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

Διεθνή 15 Μάι 2026, 12:40

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

Διεθνή 14 Μάι 2026, 22:24
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται

17 Μάι 2026, 10:40
Παιδεία

Βγάλτε επιτέλους τον σκασμό!

Πώς δυο 17χρονα παιδιά πίστεψαν ότι δεν έχουν πια καμιά ελπίδα

17 Μάι 2026, 08:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

17 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

16 Μάι 2026, 08:38
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

16 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάη

16 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

15 Μάι 2026, 18:54
Πολιτική

78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

15 Μάι 2026, 13:03
Διεθνή

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

15 Μάι 2026, 12:40
Κόντρες

Nτροπή σου, Σι Τζιπίνγκ 

15 Μάι 2026, 11:55
Υγεία

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως ψηφοθηρικό σόου της Αγαπηδάκη

15 Μάι 2026, 08:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

15 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

14 Μάι 2026, 22:24
Πολιτική

Aνέκρουσε πρύμναν το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ

14 Μάι 2026, 21:42
Κόντρες

Μαθημένοι στις κωλοτούμπες

14 Μάι 2026, 20:25
Εργατικά

Στις πειθαρχικές διώξεις απαντάμε συλλογικά και αγωνιστικά

Δευτέρα 18 Μάη, 1 μ.μ., στην Π.Δ.Ε. Κεντρ. Μακεδονίας (κτίριο ZEDA)

14 Μάι 2026, 18:49
Πολιτική

Προκαλούν οι Ουκρανοί

14 Μάι 2026, 14:26
Αθλητισμός

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

14 Μάι 2026, 11:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάη

14 Μάι 2026, 00:01
Υγεία

Νοσοκομείο Νίκαιας: Στάση εργασίας των γιατρών αύριο ενάντια στη μείωση του αριθμού των ειδικευόμενων

13 Μάι 2026, 21:26
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

Ημέρα κατά της ομοφοβίας.

Ημέρα τηλεπικοινωνιών.

1959: Η Κούβα εθνικοποιεί τις μεγάλες γεωργικές εκτάσεις.

1968: Η χούντα εγκαινιάζει το πεδίο βολής του ΝΑΤΟ στην Κρήτη.

1974: 34 άνθρωποι νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στο κέντρο του Δουβλίνου.

1979: Συλλαμβάνεται ο Απ. Πρωτοπαππάς, βομβιστής της “Οργάνωσης Εθνικής Αντίστασης“.

1983: Δύο βόμβες στο ψυχικό με στόχο το αυτοκίνητο του σύριου πρέσβη και το σχολείο της λιβυκής πρεσβείας (ΕΛΑ).

2003: Πέντε βομβιστικές επιθέσεις στην Καζαμπλάνκα, 41 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή ανέδειξε με εμφατικό τρόπο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη γεωπολιτική και στην ενεργειακή ασφάλεια η Ευρώπη. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη στην επίθεση που δέχτηκε η Κύπρος και με τον τρόπο αυτό κάναμε ένα βήμα ιστορικής σημασίας γιατί υπενθυμίσαμε στην Ευρώπη το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Ευρωπαϊκών Συνθήκων για την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη με τη στήριξη που προσφέραμε στην Κύπρο.

Σταύρος Παπασταύρου

(Ο γνωστός για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του με τους σιωνιστές υπουργός Ενέργειας του Μητσοτάκη αποδεικνύεται άξιος μαθητής του Γκέμπελς. Και στο πλασάρισμα ψεύτικων ειδήσεων και στην αποσιώπηση πραγματικών ειδήσεων. Δέχτηκε καμιά επίθεση η Κύπρος; Δεν το ισχυρίστηκε κανένας. Ολοι μίλησαν για επίθεση στις βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Κύπρο. Οι βάσεις, όμως, από το ιδρυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας δε θεωρούνται κυπριακό έδαφος αλλά βρετανικό έδαφος. Εχουν το ίδιο στάτους που έχει η αμερικάνικη βάση στο Γκουαντανάμο της Κούβας, που η κουβανέζικη επανάσταση δεν μπόρεσε να τη διώξει. Από ποιον δέχτηκαν επίθεση οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο; Οχι από το Ιράν, που διέψευσε από την πρώτη στιγμή το γεγονός. Ηταν μια προβοκάτσια των φίλων του Παπασταύρου, των σιωναζιστών του Ισραήλ, που προσπαθούσαν να σύρουν χώρες όπως η Βρετανία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στον πόλεμο κατά του Ιράν. Οταν το Ιράν τους ξεμπρόστιασε, σταμάτησαν αυτές τις προβοκάτσιες. Ομως οι καλοί φίλοι των σιωναζιστών, όπως ο Παπασταύρου, εξακολουθούν να μηρυκάζουν γκεμπελίστικα τα περί «επίθεσης που δέχτηκε η Κύπρος». Αν τον ενδιαφέρει η γεωπολιτική και η ενεργειακή ασφάλεια, γιατί ο Παπασταύρου δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα ουκρανικό επιθετικό θαλάσσιο drone, έμφορτο με εκρηκτικά και επιχειρησιακά σε κατάσταση αναμονής, βρέθηκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα; Γιατί δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι η Ουκρανία εξάγει τον πόλεμο στη Μεσόγειο, πλήττοντας με τέτοια drones ρωσικά τάνκερ, γεγονός που εγκυμονεί τον κίνδυνο να απαντήσει με αντίστοιχα – και αριθμητικά πολλαπλάσια – πλήγματα η Ρωσία ενάντια σε πλοία που μεταφέρουν καύσιμα ή άλλα εμπορεύματα από και προς την Ουκρανία; Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένα drone προβοκάτσιας που κινήθηκε προς τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο ή οι πολεμικές ενέργειες της Ουκρανίας στη Μεσόγειο, που – εκτός των άλλων – εγείρουν μεγάλους κινδύνους για κάθε είδους σκάφη – αλιευτικά, αναψυχής, ποστάλια, εμπορικά – που πλέουν στην περιοχή και που τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται εκθετικά;)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo