Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Κουμπαράς» που υμνεί τον πλούτο και οικτίρει τη φτώχεια
  • Δεν ξεχνούν την Παλαιστίνη
  • Φανταστείτε να μην είχαν καλή προσωπική σχέση
  • Η Δυτική Oχθη αντιμέτωπη με έναν αγώνα για την ίδια της την ύπαρξη
  • Σαν σήμερα 7 Σεπτέμβρη
  • Δικαστήριο-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Πρώην διοικητής σιωνιστικής Αεράμυνας: «Δε θα νικήσουμε τη Χεζμπολά, τελεία και παύλα»
Διεθνή

Πρώην διοικητής σιωνιστικής Αεράμυνας: «Δε θα νικήσουμε τη Χεζμπολά, τελεία και παύλα»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Νοέ 2024, 08:53

Τον Οκτώβρη, 64 στρατιώτες και 24 πολίτες έχασαν τις ζωές τους, ενώ περίπου 4.600 πύραυλοι και drone εξαπολύθηκαν προς το Ισραήλ. Οι σιρήνες χτύπησαν 14.000 φορές. Και υπάρχουν ακόμα 101 όμηροι στη Γάζα.

Yedioth Ahronoth

Το Ισραήλ βρίσκει δύσκολο να περάσει στους πολίτες αυτά που θέλει για τη Χεζμπολά. Η αντάρτικη οργάνωση επιδεικνύει τη δύναμή της και δεν απαντά στα αιτήματα της της ισραηλινής κυβέρνησης. Η Χεζμπολά και τα μέλη της θέλουν κατάπαυση του πυρός, αλλά όχι με οποιοδήποτε τίμημα. Αντίθετα από εμάς, που πιστεύουμε ότι η Χεζμπολά βρίσκεται κοντά στην παράδοση, κατά τη δική τους άποψη το τέλος είναι ακόμα μακριά, αν υπάρχει τέλος. Το γεγονός ότι οι μαχητές της Χεζμπολά στέκονται σταθεροί απέναντι στον ισραηλινό στρατό και αντιστέκονται, της δίνει μια επιχειρησιακή ευελιξία και της επιτρέπει να απορρίπτει τους όρους του Ισραήλ. Συμφωνία προς τους όρους του Ισραήλ θα θεωρούνταν παράδοση και η Χεζμπολά απέχει πολύ από κάτι τέτοιο.

Τζάκι Χιούτζι, Maariv

Οι αριθμοί που παρουσιάζονται αναφορικά με τις απώλειες της Χεζμπολά είναι ψευδείς. Δε θα διαλύσουμε τη Χεζμπολά μέσα σ’ αυτά τα ερείπια, ούτε θα τη νικήσουμε. Τελεία και παύλα.

Τσβίκα Χαΐμοβιτς, υποστράτηγος ε.α., πρώην διοικητής της Αεράμυνας

Το συγκεντρωτικό της Χεζμπολά για την Πέμπτη 31.10.2024 «έγραψε» 25 επιχειρήσεις.

  • 21 μπαράζ ρουκετών ενάντια σε εποικισμούς-στρατώνες, στρατόπεδα, συγκεντρώσεις στρατιωτών, θέσεις πυροβολικού κτλ. Απ’ αυτά, τα 10 ήταν σε θέσεις γύρω από την κωμόπολη Αλ-Χιάμ, που εδώ και τέσσερις μέρες προσπαθούν να «πάρουν» οι σιωναζιστές και συνέχεια απωθούνται.
  • Βομβαρδισμός με μεγάλα μπαράζ πυραύλων του Κραγιότ, στον Κόλπο της Χάιφα και των στρατιωτικών αποθηκών Γιάρκα, ανατολικά της Ακα.
  • Στοχεύτηκε με πύραυλο εδάφους-αέρος ένα σιωνιστικό drone Hermes 450 στον δυτικό τομέα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον λιβανέζικο εναέριο χώρο.
  • Στις 17:00, δύο κατευθυνόμενοι πύραυλοι χτύπησαν ένα τανκ Merkava και ένα στρατιωτικό όχημα του ισραηλινού εχθρικού στρατού, με αποτέλεσμα να ανατιναχτούν και να πυρποληθούν. Τα πληρώματά τους σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον μια τελευταία επισήμανση της Αίθουσας Επιχειρήσεων της Ισλαμικής Αντίστασης, που κάθε λίγες μέρες εκδίδει μια έκθεση στην οποία παρουσιάζει την πορεία του πολέμου:

    • Οι εχθρικές δυνάμεις αποφεύγουν τις κινήσεις εντός του πεδίου όρασης των μαχητών της Αντίστασης για να μην στοχευτούν. Εχουν δημιουργήσει μη ορατά περάσματα, μονοπάτια και τόπους διαμονής ώστε να κάνουν νυχτερινές διεισδύσεις στα συνοριακά χωριά και να αποσύρονται αφού καταστρέψουν σπίτια πολιτών και υποδομές.
    • Οι γραμμές εφοδιασμού του μετώπου μας και οι άξονες εμπλοκής δεν έχουν αποκοπεί από την έναρξη της επίθεσης στον Λίβανο, με τα μέτωπα να εφοδιάζονται διαρκώς με όπλα και προσωπικό, σύμφωνα με τα σχέδια που έχουν ετοιμαστεί πολύ-πολύ νωρίτερα.
    • Παρά το μπλοκάρισμα των πληροφοριών που επιβλήθηκε από τον εχθρό στον εναέριο χώρο του νότου, οι μαχητές εξακολουθούν να εκτοξεύουν εκατοντάδες μπαράζ πυραύλων στοχεύοντας θέσεις των εχθρικών στρατευμάτων βαθιά μέσα στην οντότητα, καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως επιβεβαιώνεται από βίντεο που δημοσίευσαν τα στρατιωτικά μίντια. Ο εχθρός δεν έχει αποκρούσει καμιά εκτόξευση από τη λιβανέζικη επικράτεια.

Τα σιωνιστικά μίντια σκούζουν και οδύρονται ιδιαίτερα για το χτύπημα στη Μετούλα, εντός του ισραηλινού εδάφους, όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον οχτώ σιωναζιστές στρατιώτες (τόσοι ανακοινώθηκαν), ένας ακόμα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και άγνωστος αριθμός τραυματίστηκαν. Σχολιάζουν πως η Χεζμπολά δεν έχει μόνο τη δυνατότητα να εξαπολύει πυραύλους, αλλά και να κάνει στοχευμένα πυραυλικά χτυπήματα. Η Χεζμπολά, λένε και γράφουν, χτύπησε χτες τη Μετούλα, γνωρίζοντας ακριβώς που να χτυπήσει.

Νωρίτερα, ο ανταποκριτής του Αλ-Μαϊαντίν ανέφερε ότι μια ισραηλινή μονάδα προωθούνταν από τον εποικισμό Μετούλα προς τη ζώνη αντιπαράθεσης του Νοτίου Λιβάνου, όταν χτυπήθηκε κατευθείαν από ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο.

Τα σιωνιστικά μίντια καταλήγουν στο θλιβερό συμπέρασμα ότι οι πύραυλοι της Χεζμπολά δεν μπορούν να σταματήσουν πλήρως και πως στον ισραηλινό στρατό κανένας δεν καυχιέται ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Μιλούν μόνο για μείωση των πυραυλικών χτυπημάτων! Αν είναι έτσι, ρε μάγκες, τότε πώς ο Νετανιάχου, ο Γκάλαντ και τ’ άλλα παιδιά υπόσχονται στους εποίκους ότι σύντομα θα επιστρέψουν στους εποικισμούς του βορρά;

Εκτύπωση 🖨
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΧΕΣΜΠΟΛΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Επόμενο άρθρο Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Καθρεφτάκια στους ιθαγενείς

Σχετικά Αρθρα

Η Δυτική Oχθη αντιμέτωπη με έναν αγώνα για την ίδια της την ύπαρξη

Διεθνή 7 Σεπ 2026, 05:50

Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης

Προς όξυνση οι σχέσεις Βρετανίας-Ισραήλ

Διεθνή 6 Σεπ 2026, 10:02

Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών

Διεθνή 6 Σεπ 2026, 09:04

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

Διεθνή 5 Σεπ 2026, 09:39

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

Διεθνή 5 Σεπ 2026, 08:51

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

Διεθνή 5 Σεπ 2026, 08:26
Ροή Ειδήσεων
Οικονομία

«Κουμπαράς» που υμνεί τον πλούτο και οικτίρει τη φτώχεια

7 Σεπ 2026, 14:37
Πολιτισμός

Δεν ξεχνούν την Παλαιστίνη

7 Σεπ 2026, 11:19
Κόντρες

Φανταστείτε να μην είχαν καλή προσωπική σχέση

7 Σεπ 2026, 10:13
Διεθνή

Η Δυτική Oχθη αντιμέτωπη με έναν αγώνα για την ίδια της την ύπαρξη

7 Σεπ 2026, 05:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Σεπτέμβρη

7 Σεπ 2026, 00:01
Αγροτικά

Δικαστήριο-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οφείλει να ασκήσει έφεση στην απόφαση του του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας

6 Σεπ 2026, 20:03
Διεθνή

Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης

Προς όξυνση οι σχέσεις Βρετανίας-Ισραήλ

6 Σεπ 2026, 10:02
Διεθνή

Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών

6 Σεπ 2026, 09:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

6 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

5 Σεπ 2026, 09:39
Διεθνή

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

5 Σεπ 2026, 08:51
Διεθνή

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

5 Σεπ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
Καταστολή

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

4 Σεπ 2026, 20:38
Κόντρες

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

4 Σεπ 2026, 15:48
Πολιτική

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

4 Σεπ 2026, 13:38
Διεθνή

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

4 Σεπ 2026, 11:38
Πολιτική

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

4 Σεπ 2026, 10:29
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

4 Σεπ 2026, 07:41
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά του αναλφαβητισμού.

Βραζιλία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1822).

1813: Καθιερώνεται η έκφραση «θείος Σαμ» για τις ΗΠΑ από ένα λογοπαίγνιο της εφημερίδας Τρόι Ποστ (US=Uncle Sam).

1929: Ανεργοι καπνεργάτες της Θάσου φτάνουν με επεισοδιακό τρόπο στην Καβάλα και συγκρούονται με τη χωροφυλακή στο λιμάνι μαζί με αλληλέγγυους καπνεργάτες της Καβάλας.

1941: Ιδρύεται το ΕΑΜ.

1942: Επταήμερη απεργία 60.000 εργαζομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ζητούν αύξηση μισθών και σταμάτημα των εκτελέσεων πατριωτών.

1986: Απόπειρα εκτέλεσης του Πινοσέτ από το Πατριωτικό Μέτωπο «Μανουέλ Ροδρίγες» (Χιλή).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo