Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της
  • Σαν σήμερα 28 Αυγούστου
  • Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη
  • Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα
  • ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει
  • Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Πρέπει να ‘χεις και το σταριλίκι
Κόντρες

Πρέπει να ‘χεις και το σταριλίκι

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Ιούν 2022, 13:13

Τα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ έσπευσαν να πουν ότι ο Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Ανδρουλάκη (λόγω κοροναϊού) για να κάνει μόστρα στη σύνοδο των ευρωσοσιαλδημοκρατών (PES). Tι λέτε, ρε; Ο Ανδρουλάκης ήταν τυχερός, που άρπαξε τον ιό (αυτό κάνουν οι περιοδείες χωρίς μάσκα και τα συνεχή μάτσα-μούτσα) και δεν υπέστη μια ακόμη πανωλεθρία στη φωτο-σύγκριση. Σαν φτωχός συγγενής θα ήταν και πάλι. Οχι μόνο γιατί οι σοσιαλδημοκράτες ποντάρουν σ’ αυτόν που μπορεί να ξαναγίνει πρωθυπουργός και όχι σ’ αυτόν που θα είναι πάντα τρίτος, αλλά και γιατί ο ίδιος δε διαθέτει το σταριλίκι του Τσίπρα, ο οποίος και γνωριμίες έχει και πώς να σταθεί ξέρει (στη φωτογραφία με τους Σολτς, Λέτα, Τζεντιλόνι). 

Το κορονοπάρτι φταίει

Θετικός για δεύτερη φορά ο Ιερώνυμος στον κοροναϊό, αλλά χωρίς βαριά συμπτώματα (τον έχουν θωρακίσει καλά φαίνεται). Περιττό να πούμε ότι φταίει το κορονοπάρτι στη βιλάρα του στη Ζάλτσα. Και βέβαια, δε θα μάθουμε πόσοι άλλοι/ες κόλλησαν, γιατί δεν πρέπει να φανεί ότι οργανώθηκε κορονοπάρτι γενεθλίων για… ιερές μπίζνες.

Γλείψιμο και υπερηφάνεια

Πρώτα έγλειψε πατόκορφα τον Λάτση: «Θα μου επιτρέψετε, κλείνοντας, να ευχαριστήσω τη Lamda, η οποία πράγματι έχει φέρει στο έργο αυτό ποιότητα πολύ μεγάλης αξίας.  Ο δόκτωρ Σπύρος Λάτσης ο ίδιος είναι από πάνω από το έργο και το θεωρεί μεγάλη κληρονομιά που θα αφήσει η οικογένειά του στην Ελλάδα.  Δεν το βλέπουν ως επιχείρηση, ως μια επένδυση μόνον.  Αλλά ως κάτι που θα είναι σύμβολο για την οικογένειά του». 

Μετά έδειξε την αγάπη του για τον δημοσιοσχεσίτη Πατούλη, που τον έχει πρότυπο: «Βλέπω ήρθε και ο φίλος μου ο Γιώργος Πατούλης εδώ.  Και όλοι εμείς μαζί που είμαστε σήμερα εδώ θα είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι. Ο κύριος Πατούλης πηγαίνει σε τόσες εκδηλώσεις ταυτόχρονες και δικαιούται και λίγο να καθυστερεί. Θέλω να σας πω ότι τον έχω πρότυπό μου γιατί μπορεί να είναι παντού ταυτόχρονα.  Αυτό δεν είναι εύκολο, είναι πολύ δύσκολο».

Καταλάβατε, προφανώς, ότι πρόκειται για τον ακροδεξιό τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανό-υπουργό Μπουμπούκο.

Πρόκληση Μηταράκη

Ο Μηταράκης έστειλε έγγραφο στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (LIBE) για τις επαναπροωθήσεις, στην οποία λέει με προκλητικό ύφος ότι τα μέλη της Επιτροπής έχουν χειραγωγηθεί «από μηχανισμούς προπαγάνδας και δίκτυα παράνομων διακινητών μεταναστών»! Του απάντησε με δημόσια δήλωση το μέλος της Επιτροπής Κορνίλια Ερνστ: «Ελέγχουμε πάντα την ακρίβεια των καταγγελιών μας και το ίδιο κάνουν και ο ΟΗΕ, οι έγκριτοι δημοσιογράφοι και οι ΜΚΟ με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Το αποδεικτικό υλικό συνεχώς αυξάνεται και αναμένουμε με ενδιαφέρον να τα συζητήσουμε όλα αυτά μαζί του». Τη Δευτέρα, ο Μηταράκης θα παραστεί σε συνεδρίαση της LIBE. Αμα θέλουν μπορούν να τον σκίσουν (όπως έσκισαν τον επικεφαλής της Frontex και τον ανάγκασαν σε παραίτηση). Θα το κάνουν; Ιδωμεν.

Ξινίλες

«Ο Τσακαλώτος είπε ότι θέλει συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Βαρουφάκη. Μάλλον σκέφτεται ότι αρκετό καιρό έμειναν ανοιχτές οι τράπεζες και είναι ώρα να τις κλείσουμε πάλι»!», έγραψε στο Twitter ο Γιώργος Φλωρίδης. Eυτυχώς που υπάρχει και το Twitter για να εκφράζονται κάτι μπάζα του παρελθόντος, που η ίδια η αστική πολιτική έχει πετάξει στη χωματερή. Ο Φλωρίδης, που έχει τον ανθρωποδιώκτη και γι’ αυτό δεν τον παίρνει ούτε η ΝΔ, ειρωνεύεται τον Τσακαλώτο και τον Βαρουφάκη, που είναι ακόμα ενεργοί στην αστική πολιτική (και εκλεγμένοι).

Ούτε καν Αρλεκιν

Διαβάσαμε στα σημερινά «Νέα» προδημοσίευση από το βιβλίο του Νίκου Παπανδρέου «Ερωτες στο παρασκήνιο», με τίτλο «Μια μέρα στο Μπέρκλεϊ με τον Ανδρέα και τη Μαργαρίτα». Μιλάμε ότι μπροστά του τα «Αρλεκιν» μοιάζουν με… ομηρικές εξιστορήσεις. Υπάρχει ένα είδος «λογοτεχνίας» που είναι τόσο γελοία που δεν σου επιτρέπει ούτε να γελάσεις.

«Ηταν μια μέρα σαν όλες τις άλλες, φωτισμένη με μια λαμπερή κανονικότητα. Είχε σηκωθεί στις επτά το πρωί όπως πάντα, είχε κοπεί ελαφρά στο ξύρισμα, τόσο που έτσουξε ευχάριστα όταν χαστούκισε το πρόσωπό του με την Old Spice. Αισθανόταν νέος, δυνατός, χωρίς πόνους στο σώμα, απολύτως υγιής, αλλά ήξερε ότι τέτοιες φιλοφρονήσεις φλέρταραν με την ύβριν στους θεούς κι έτσι βρήκε κάτι για να αναιρέσει τη σκέψη αυτή – ότι δεν γυμναζόταν ποτέ, κάπνιζε δυο πακέτα την ημέρα και κάθε Σαββατοκύριακο έβρισκε τη σωστή παρέα για να κατεβάσουν αρκετά ποτά.

Εδεσε τη λεπτή γραβάτα που ταίριαζε με το γκρίζο σακάκι ψαροκόκκαλο. Μετά από ένα σύντομο πρωινό μπουρίνι, οι απαλοί λόφοι του Μπέρκλεϊ τώρα έλαμπαν στον ήλιο. Ανοιξε το παράθυρο. Το άρωμα από το βρεγμένο γκαζόν χύθηκε στην κρεβατοκάμαρα».  (…)

«Η πάντα οργανωτική Μαργαρίτα ετοίμαζε το πρωινό για τα τέσσερα παιδιά. Είχε μαζί και τη μαύρη βοηθό, τη μεγαλόσωμη και γελαστή Τζούλια. Εφτιαχνε πάνκεϊκς, τραγανά απέξω και μαλακά από μέσα, όπως άρεσε σε όλους. Τότε ήταν που άκουσε τη μελωδία. Η Τζούλια σιγοτραγουδούσε ένα μπλουζ στα παιδιά, τόσο μελωδικό, που ήταν αδύνατον να ξεχαστεί».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔεν οδηγούν οι νέοι το πανδημικό έκτο κύμα
Επόμενο άρθρο Ξετσιπωσιά της Δούρου και του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά Αρθρα

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

Κόντρες 27 Αυγ 2026, 19:40

Η Ημέρα του Κλόουν

Κόντρες 26 Αυγ 2026, 20:26

Μετά τας πανηγύρεις

Κόντρες 25 Αυγ 2026, 20:43

Make America Ηungry Αgain

Κόντρες 24 Αυγ 2026, 20:09

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

Κόντρες 21 Αυγ 2026, 20:11

Αμάν πια με τους εθελοντές

Κόντρες 19 Αυγ 2026, 19:42
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

28 Αυγ 2026, 07:35
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

28 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

27 Αυγ 2026, 19:40
Διεθνή

Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα

27 Αυγ 2026, 10:24
Εργατικά

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

27 Αυγ 2026, 09:54
Διεθνή

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

27 Αυγ 2026, 08:43
Διεθνή

IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ

27 Αυγ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

27 Αυγ 2026, 00:01
Εργατικά

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

26 Αυγ 2026, 23:14
Κόντρες

Η Ημέρα του Κλόουν

26 Αυγ 2026, 20:26
Διεθνή

Της Γάζας οι χαρταετοί θα ξαναπετάξουν

26 Αυγ 2026, 11:00
Διεθνή

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται στήριξη στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του οικονομικού πολέμου

Eντατικές διπλωματικές διαβουλεύσεις στον Κόλπο

26 Αυγ 2026, 08:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου

26 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα σπάνιο γεγονός

25 Αυγ 2026, 21:16
Κόντρες

Μετά τας πανηγύρεις

25 Αυγ 2026, 20:43
Διεθνή

Tο σιωνιστικό λόμπι στις ΗΠΑ γίνεται βάρος ακόμα και για Ρεπουμπλικανούς

25 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτική

Η… προστασία των ψαριών νέο πεδίο ελληνοτουρκικής εθνικιστικής αντιπαράθεσης

25 Αυγ 2026, 11:14
Διεθνή

Κίνδυνοι από τη στόχευση της UNRWA από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

25 Αυγ 2026, 05:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Αυγούστου

25 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Make America Ηungry Αgain

24 Αυγ 2026, 20:09
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

1920: Δεκατρείς νεκροί και περισσότεροι από σαράντα τραυματίες σε ιρλανδική εξέγερση κατά των Βρετανών (Μπέλφαστ).

1945: Σε πηγάδι του Μελιγαλά ανακαλύπτονται τα 1.200 πτώματα της φονικής μάχης του Σεπτέμβρη του 1944.

1964: Βιαιότητες εναντίον Ελλήνων σε Αγκυρα και Σμύρνη.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της «Εσσο Πάππας» στο Σύνταγμα και στο μέγαρο της Εμπορικής Τράπεζας στη Σοφοκλέους.

1975: Επεισόδια για τις χτεσινές εκτελέσεις των πέντε Βάσκων, η αστυνομία πυροβολεί έξι Βάσκους σε διαδηλώσεις, κηρύσσεται γενική απεργία.

1979: Βόμβα του IRA στη Γκραν Πλας στις Βρυξέλλες.

1980: Βόμβα στο κτήριο του ΕΟΤ στο Σύνταγμα (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo