Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πού να ξέρουν τα Γαλλάκια!
  • Δένδιας γιοκ: καζάν-καζάν για τρεις (με άνισα μερίδια)
  • Συνεχίζουν το ψέμα περί «αποκλιμάκωσης της ευλογιάς»
  • Πού το πάει η καμαρίλα των Γλίξμπουργκ;
  • Αλ-Ιράντα σημαίνει θέληση, αποφασιστικότητα και επιμονή
  • Γιατί η EFSA αποδέχεται τα μαϊμουδισμένα στοιχεία που της δίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»VIP κρατούμενοι οι νεοναζιστές
Πολιτική

VIP κρατούμενοι οι νεοναζιστές

Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Ιούλ 2022, 12:18

Οταν ο Μιχαλολιάκος αρρώστησε με CoviD, αναφερθήκαμε στη διακριτική μεταχείριση που έχουν οι νεοναζιστές ως κρατούμενοι, σε σχέση με τους υπόλοιπους κρατούμενους στις ελληνικές φυλακές και ιδιαίτερα με τους πολιτικούς κρατούμενους όπως ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Τα ίδια έγιναν με τον υπαρχηγό του φιρερίσκου, Χρήστο Παππά, ο οποίος δεν διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπως όλοι οι κρατούμενοι στις φυλακές Δομοκού, αλλά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας κι αυτός.

Στην πρώτη συνεδρίαση της κατ’ έφεση δίκης της ΧΑ πληροφορηθήκαμε ότι ο Μιχαλολιάκος, μετά την έξοδό του από τη ΜΕΘ, νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης. Στη δεύτερη συνεδρίαση, ενημερωθήκαμε ότι πρόκειται για το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης (πρώην Εθνικό Ιδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων), που βρίσκεται στη Λεωφόρο Φυλής στους Αγιους Ανάργυρους και είναι το καλύτερο κέντρο αποκατάστασης που υπάρχει στη χώρα. Μακράν καλύτερο από κάθε ιδιωτικό μαγαζί, καθώς έχει μακρά εμπειρία και είναι στελεχωμένο με εμπειρότατο προσωπικό. Δεν είναι ένα προσωπικό ιατρείο ή φυσικοθεραπευτήριο αλλά ένα ολόκληρο εξειδικευμένο νοσοκομείο.

Στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης έπρεπε να μεταφερθεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την περσινή απεργία πείνας, που του άφησε σοβαρότατα μυοσκελετικά και νευρολογικά προβλήματα. Οι γιατροί ζήτησαν να μεταφερθεί ο Κουφοντίνας σε κέντρο αποκατάστασης (χωρίς, φυσικά, να προσδιορίζουν σε ποιο), ώστε να αντιμετωπιστούν εκεί τα προβλήματα (δείτε εδώ και εδώ). Οι αρχές πέταξαν το αίτημά τους στα σκουπίδια.

Κι όχι μόνον αυτό, αλλά με σαδιστική διάθεση τον εξέθεσαν και στην CoviD. Ο Κουφοντίνας ζήτησε να παραμείνει στο απομονωμένο δωμάτιο-αναρρωτήριο, προκειμένου να μην κινδυνεύσει από τον κοροναϊό, διότι ήταν ανεμβολίαστος (με εντολή γιατρών, μέχρι να αναλάβει). Αυτοί, αδιαφορώντας για την υγεία του και τη ζωή του, τον μετέφεραν στην πτέρυγα, μέσα στον συνωστισμό και σε κελί τριών ατόμων.

Σε μια φυλακή που ήταν «χαρμάνι» εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων κρατούμενων, με τους φύλακες (εμβολιασμένους και ενδεχομένως ανεμβολίαστους) να μπαινοβγαίνουν στη φυλακή, «άρπαξε» και ο Κουφοντίνας τον ιό. Ευτυχώς είχε προλάβει να εμβολιαστεί στο μεταξύ και απέφυγε τα χειρότερα, όμως την ταλαιπωρία (υψηλός πυρετός και μεγάλη σωματική εξάντληση) δεν την απέφυγε.

Τα μυοσκελετικά προβλήματα, που ουδέποτε τον είχαν εγκαταλείψει, εντάθηκαν. Αντί, όμως, να τον στείλουν στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, απλά επανέφεραν έναν ιδιώτη φυσικοθεραπευτή που επισκέπτεται τη φυλακή. Ο άνθρωπος πασχίζει φιλότιμα, αλλά τι βοήθεια μπορεί να προσφέρει όταν δεν μπορεί να κουβαλήσει στη φυλακή ούτε καν το σύνολο του εξοπλισμού φυσικοθεραπείας; Αν μπορούσε να αντιμετωπιστεί έτσι το πρόβλημα, δε θα υπήρχαν τα κέντρα αποκατάστασης, στο καλύτερο από τα οποία έσπευσαν να μεταφέρουν αμέσως τον VIP κρατούμενο, φιρερίσκο της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτά τα προβλήματα, αλλά εμείς θα αγνοήσουμε τη θέλησή του, γιατί κάποια πράγματα δεν αντέχονται. Φυσικά και αντιλαμβανόμαστε πως στο κράτος που ζούμε άλλο είναι ο Κουφοντίνας και άλλο ο Μιχαλολιάκος. Αλλο ένας επαναστάτης κομμουνιστής και άλλο ένας εθνικοσοσιαλιστής, γέννημα-θρέμμα του καπιταλισμού, σάρκα από τη σάρκα της αστικής τάξης. Εχουμε ξαναγράψψει, όμως, ότι ως πολίτες αυτού του κράτους, που μπουκώνει με τους φόρους που αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε, δε θα σταματήσουμε ποτέ να απαιτούμε μεταχείριση όπως (τυπικά) προβλέπει ο νόμος.

Η διακριτική μεταχείριση για τον φιρερίσκο των νεοναζιστών βγάζει μάτια. Οπως και η διακριτική μεταχείριση (στην αντίθετη κατεύθυνση) προς τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

ΥΓ. «Θεωρητικά κλητεύθηκε από το δικαστήριο ενώ ήταν στη ΜΕΘ και είχε απώλεια συνείδησης, οπτικές και ακουστικές ψευδαισθήσεις. Δεν έχει καν την απόφαση, δεν ξέρει γιατί δικάζεται», δήλωσε στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Α’ Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών, ως άγγελος, ένας εκ των δικηγόρων του φιρερίσκου. Στη δεύτερη συνεδρίαση έφερε βεβαίωση από το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, η οποία γράφει -δυο φορές μάλιστα- ότι ο Μιχαλολιάκος «παρουσιάζει καλό επίπεδο συνείδησης και επικοινωνίας». Θυμηθήκαμε και κάτι ακόμη. Οταν ο φιρερίσκος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ εμφανιζόταν να… αρθρογραφεί στο μπλογκ του! Τότε πραγματικά δεν είχε καμιά επαφή με το περιβάλλον. Αυτοί, όμως, τον εμφάνιζαν ως έχοντα το… θείο χάρισμα που του επέτρεπε να αρθρογραφεί. Το σταμάτησαν μετά το δικό μας «κράξιμο» (Θαύμα: Και διασωληνωμένος αρθρογραφεί ο φυρερίσκος!). Αυτό είναι ένα ακόμη επιχείρημα για το ότι ο φιρερίσκος και οι υπόλοιποι νεοναζιστές προσπαθούν να αναβάλουν τη δίκη. Ο φιρερίσκος παρίστανε τον αρθρογράφο όταν δεν είχε καμιά επαφή με το περιβάλλον και παριστάνει τον… ανήμπορο να διορίσει δικηγόρους τώρα που «παρουσιάζει καλό επίπεδο συνείδησης και επικοινωνίας». Οταν το αστικό κράτος και οι μηχανισμοί του σε αντιμετωπίζουν σαν VIP κρατούμενο, δεν ορρωδείς προ ουδενός.

Εκτύπωση 🖨
ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜε ηλίθια σποτάκια, ταΐζουν κουτόχορτο τους εργαζόμενους!

Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

Επόμενο άρθρο 28 νεκροί – 30 νέες διασωληνώσεις – 337 εισαγωγές

Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

Σχετικά Αρθρα

Δένδιας γιοκ: καζάν-καζάν για τρεις (με άνισα μερίδια)

Πολιτική 13 Φεβ 2026, 19:24

Πού το πάει η καμαρίλα των Γλίξμπουργκ;

Πολιτική 13 Φεβ 2026, 14:25

Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)

Πολιτική 12 Φεβ 2026, 13:55

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 20:07

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 11:15

Ο θρασύδειλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα γιουσουφάκια του

Πολιτική 10 Φεβ 2026, 23:00
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Πού να ξέρουν τα Γαλλάκια!

13 Φεβ 2026, 20:58
Πολιτική

Δένδιας γιοκ: καζάν-καζάν για τρεις (με άνισα μερίδια)

13 Φεβ 2026, 19:24
Αγροτικά

Συνεχίζουν το ψέμα περί «αποκλιμάκωσης της ευλογιάς»

Mε κρατικό χρήμα μπαίνουν στην προπαγάνδα και τα αστικά ΜΜΕ

13 Φεβ 2026, 18:47
Πολιτική

Πού το πάει η καμαρίλα των Γλίξμπουργκ;

13 Φεβ 2026, 14:25
Αθλητισμός

Αλ-Ιράντα σημαίνει θέληση, αποφασιστικότητα και επιμονή

13 Φεβ 2026, 13:12
Αγροτικά

Γιατί η EFSA αποδέχεται τα μαϊμουδισμένα στοιχεία που της δίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

10.830.204 ήταν τα αιγοπρόβατα στην Ελλάδα το 2023, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ

13 Φεβ 2026, 12:50
Διεθνή

Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά

13 Φεβ 2026, 10:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Φλεβάρη

13 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο

12 Φεβ 2026, 18:43
Πολιτική

Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)

12 Φεβ 2026, 13:55
Υγεία

Γενική Συνέλευση Εργαζόμενων στο «Αττικόν»: Εχουν εδώ και χρόνια μετατρέψει το Αττικό σε ένα εμπορευματοποιημένο νοσοκομείο-εφημεράδικο με εξοντωμένο προσωπικό και ταλαιπωρημένους ασθενείς

12 Φεβ 2026, 10:20
Παιδεία

Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες

 Κατ’ απαίτηση της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοβιομηχανίας

12 Φεβ 2026, 09:57
Πολιτισμός

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αποσύρει τη συμμετοχή του από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του ετήσιου συνέδριου της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αρχαιολόγων

Επειδή δεν αποκλείστηκαν οι εκπρόσωποι της γενοκτόνας σιωνιστικής οντότητας

12 Φεβ 2026, 08:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Φλεβάρη

12 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως

Η Γάζα δεν ήταν απόκλιση από τις αξίες τους, ήταν η κορύφωσή τους

11 Φεβ 2026, 21:14
Εργατικά

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

11 Φεβ 2026, 20:07
Κόντρες

Μόνο με τους Παλαιστίνιους δεν τα κατάφεραν

11 Φεβ 2026, 14:41
Διεθνή

Ισπανία: Ενας άλλος δρόμος είναι εφικτός;

11 Φεβ 2026, 12:01
Εργατικά

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

11 Φεβ 2026, 11:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Φλεβάρη

11 Φεβ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Φλεβάρη

Ημέρα ραδιοφώνου.
1906: Λετονοί σοσιαλδημοκράτες μαζί με τον μενσεβίκο και μέλος της ΚΕ Μπούσεβιτς εκτελούν φύλακα σε υποκατάστημα της Κρατικής Τράπεζας (Ελσίνκι), κλειδώνουν υπαλλήλους και πελάτες σ’ ένα δωμάτιο και διαφεύγουν με 162.000 ρούβλια.
1913: Δολοφονείται από αμερικανοκίνητους πραξικοπηματίες στρατηγούς ο μεξικανός πρόεδρος Φρανσίσκο Μαδέρο, αφού προηγουμένως είχε στραφεί ενάντια στους επαναστάτες του Εμιλιάνο Σαπάτα (Ζαπάτα).
1941: Η Βουλγαρία αποδέχεται τη ναζιστική κατοχή.
1957: Πανελλήνια διαμαρτυρία για την Κύπρο, νεκρώνουν τα πάντα για μία ώρα (12.00-13.00).
1973: Διαδήλωση φοιτητών στη Θεσσαλονίκη, πέντε συλλήψεις.
1976: Πεδίο μάχης τα Σπάτα, τραυματισμοί, καταστροφές και συλλήψεις κατοίκων που αντιδρούν στο νέο αεροδρόμιο.
2006: 15χρονος αφγανός πρόσφυγας σοβαρά κακοποιημένος από λιμενικό και 21χρονος που συμμετέχει στο επεισόδιο πέφτει νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες (Πάτρα).
2012: Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας στη διάρκεια συλλαλητήριου ενάντια στο δεύτερο Μνημόνιο, στις φλόγες οι κινηματογράφοι «Αττικόν» και «Αστυ» και τα κεντρικά της «Alpha Bank».

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

    • Εφετείο 17Ν

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

  • ΕΛΑ

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας…

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας…

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας…

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας…

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας…

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

  • Επικοινωνία

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας…

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

  • Όροι χρήσης

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας…

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

  • Ποιοι είμαστε

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας…

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

  • Επικοινωνία

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας…

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

  • Όροι χρήσης

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας…

    Aλλο Μιχαλολιάκος, άλλο Κουφοντίνας...

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo