Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 1 Ιούνη
  • «Πέτρες του Δαβίδ», σεζόν 1, επεισόδιο 3
  • Ξανά για τον Μινώταυρο των πανελλαδικών εξετάσεων και την απελευθερωτική ελεύθερη πρόσβαση
  • Oλοι/ες σήμερα στην πορεία στη σιωνιστική πρεσβεία
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 31 Μάη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Συσπείρωση σε γραμμή πλήρους ρήξης με την κεφαλαιοκρατία και το πολιτικό της σύστημα
Πολιτική

Συσπείρωση σε γραμμή πλήρους ρήξης με την κεφαλαιοκρατία και το πολιτικό της σύστημα

Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Μαρ 2023, 22:29

Δεν χρειάζεται να δώσουμε εμείς την είδηση. Ολες και όλοι γνωρίζουμε ότι ολόκληρη η χώρα, από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη, γνώρισε σήμερα τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις εδώ και μια δεκαετία.

Διαδηλώσεις οργής ενάντια σ’ ένα έγκλημα κατά του λαού. Δεν είναι δύσκολο να πούμε πως το ποτήρι ξεχείλισε. Εκτός αν ξεχάσαμε τους πάνω από τους 36.000 νεκρούς της πανδημίας μέχρι στιγμής, συνέπεια -στη συντριπτική τους πλειοψηφία- μιας κοινωνικά ανάλγητης εγκληματικής πολιτικής που έβαλε τα καπιταλιστικά κέρδη πάνω από τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων του λαού.

Ούτε ξεχάσαμε την ακρίβεια που κατατρώει λαίμαργα τους καθηλωμένους εδώ και χρόνια μισθούς και συντάξεις και αντιμετωπίζεται με εξευτελιστικά φιλοδωρήματα φιλανθρωπικού τύπου.

Και πώς να ξεχάσουμε τις αντιδραστικές παρεμβάσεις στην Παιδεία, τη σωρεία των αντεργατικών νόμων, τη μετατροπή της επικουρικής ασφάλισης σε προϊόν χρηματιστικού τζόγου, την υποβάθμιση των πτυχίων των ανώτερων καλλιτεχνικών σχολών, που πλήττει βάναυσα τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων τους και των σπουδαστών, που βρίσκονται εδώ και πάνω από δυο μήνες στα μετερίζια του αγώνα, με καταλήψεις σωρείας κρατικών καλλιτεχνικών χώρων, διαδηλώσεις, συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις αγώνα;

Το έγκλημα στα Τέμπη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έβγαλε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στο δρόμο σήμερα. Εχοντας όλα τα δίκια με το μέρος του. Απορρίπτοντας την αισχρή προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αποσείσει τις εγκληματικές ευθύνες της. Βαθαίνοντας στο θέμα της ιδιωτικοποίησης που αποτελεί την πηγή του εγκλήματος.

Και βέβαια, όπως συμβαίνει πάντοτε με τα κινήματα οργής και καταγγελίας, και το σημερινό βρίσκεται ήδη αντιμέτωπο με τη σπέκουλα. Ενας πολύχρωμος κοινοβουλευτικός εσμός προσπαθεί να μετατρέψει την οργή και τη διαμαρτυρία σε ψήφο στις κάλπες! Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ, που από τα χέρια του τρέχει το αίμα των νεκρών στα Τέμπη!

Να μην τους κάνουμε τη χάρη.

Το προαναγγελθέν έγκλημα των Τεμπών, πίσω από το οποίο βρίσκεται ένα τεράστιο πλιάτσικο ξένων και ντόπιων εργολάβων, με τις ευλογίες όλων των αστικών κυβερνήσεων, πρέπει να οδηγήσει την εργατική τάξη, την εργαζόμενη κοινωνία και τη νεολαία της στο συμπέρασμα ότι μέσα στο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα οι ζωές τους δεν μετράνε. Μετράνε μόνο τα κέρδη του κεφαλαίου.

Καμιά εμπιστοσύνη, λοιπόν, στα μεγάλα λόγια. Συσπείρωση σε μια γραμμή πλήρους ρήξης με την κεφαλαιοκρατία και το πολιτικό της σύστημα, σε μια στάση αποδέσμευσης από την εκλογική κοροϊδία και τους αέναους κύκλους της. Είναι η δέσμευση ότι δεν πρόκειται να βαδίσουμε πια κάτω από ξένες σημαίες, αλλά μόνο κάτω από τις δικές μας.

Ταξική συσπείρωση, ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος, ανατροπή του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος.

Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Αθήνα
Ηράκλειο
Λάρισα
Γιάννενα
Βόλος
Εκτύπωση 🖨
ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑθώοι διότι δεν απεδείχθη…

Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 9 Μάρτη

Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

Σχετικά Αρθρα

Oλοι/ες σήμερα στην πορεία στη σιωνιστική πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 πμ, Πάρκο Ελευθερίας

Πολιτική 31 Μάι 2025, 00:05

Oλοι/ες αύριο στην πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 π.μ., Πάρκο Ελευθερίας

Πολιτική 30 Μάι 2025, 13:56

Αθλια μεθόδευση Μητσοτάκη για να θαφτούν οριστικά οι κακουργηματικές ποινικές ευθύνες του ίδιου και του Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών

Πολιτική 29 Μάι 2025, 22:00

Εφεση κατά της αθώωσης των κασιδιαραίων νεοναζιστών κατέθεσε η Εισαγγελία Εφετών Αθήνας: Η δίκη τους θα επαναληφθεί σε δεύτερο βαθμό

Καταλυτικός ο ρόλος της αρθρογραφίας του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

Πολιτική 27 Μάι 2025, 16:33

Το ΕΒΕΠ αναγκάστηκε να ακυρώσει την προκλητική εκδήλωση με τους σιωναζιστές

Πολιτική 27 Μάι 2025, 14:43

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπλένει τα εγκλήματα των σιωναζιστών

Πολιτική 26 Μάι 2025, 09:05
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούνη

1 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

«Πέτρες του Δαβίδ», σεζόν 1, επεισόδιο 3

Μνημόσυνο στη σιωνιστική οντότητα για τις 600 μέρες ενός χαμένου πολέμου

31 Μάι 2025, 09:01
Παιδεία

Ξανά για τον Μινώταυρο των πανελλαδικών εξετάσεων και την απελευθερωτική ελεύθερη πρόσβαση

31 Μάι 2025, 06:38
Πολιτική

Oλοι/ες σήμερα στην πορεία στη σιωνιστική πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 πμ, Πάρκο Ελευθερίας

31 Μάι 2025, 00:05
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

31 Μάι 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Μάη

31 Μάι 2025, 00:01
Κόντρες

Χειρότερη και από τη Μπριζίτ

30 Μάι 2025, 21:33
Καταστολή

Δίκη για τη σκευωρία των Σεπολίων: Αναβολή, επειδή η πρόεδρος έχει… μεταπτυχιακό!

30 Μάι 2025, 21:32
Διεθνή

«Πέτρες του Δαβίδ», σεζόν 1, επεισόδιο 2

Και εκκαθάριση ομάδας δωσίλογων

30 Μάι 2025, 20:07
Πολιτική

Oλοι/ες αύριο στην πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 π.μ., Πάρκο Ελευθερίας

30 Μάι 2025, 13:56
Διεθνή

Αυτή είναι η συμφωνία που προτείνουν στην Παλαιστινιακή Αντίσταση σιωναζιστές και Αμερικάνοι

Η Χαμάς κρατάει ανοιχτή τη διαπραγμάτευση, ξέροντας ότι τελικά οι σιωναζιστές θα συρθούν στους όρους της Αντίστασης

30 Μάι 2025, 10:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάη

30 Μάι 2025, 00:01
Πολιτική

Αθλια μεθόδευση Μητσοτάκη για να θαφτούν οριστικά οι κακουργηματικές ποινικές ευθύνες του ίδιου και του Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών

29 Μάι 2025, 22:00
Διεθνή

Παγίδες θανάτου τα αμερικανο-σιωνιστικά «κέντρα διανομής βοήθειας» στη Γάζα

Προς οριστική κατάρρευση βαδίζει ο βρόμικος αυτός μηχανισμός

29 Μάι 2025, 14:06
Διεθνή

Aπό το «Σπάσιμο του Ξίφους» στις «Πύλες της Κόλασης» και από εκεί στις «Πέτρες του Δαβίδ»

29 Μάι 2025, 12:05
Αθλητισμός

Eπέλεξαν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία, παρά να σηκώσουν το Κύπελλο

Αγγλία, ποδόσφαιρο γυναικών

29 Μάι 2025, 10:53
Η παπάρα

Ντιμπέιτ πολιτικών απατεώνων: νικητής ο ακροδεξιός

29 Μάι 2025, 10:08
Κόντρες

Πού πάτε, ρε ΚΥΠατζήδες, χωρίς Λούκι Λουκ;

29 Μάι 2025, 09:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Μάη

29 Μάι 2025, 00:01
Αγροτικά

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συγκάλυπτε και συγκαλύπτει τα δύο σκάνδαλα με τα βοσκοτόπια

Από τη μια οι λαμογιές με τις παράνομες επιδοτήσεις, από την άλλη η προσπάθεια να αποχαρακτηριστούν 50 εκατ. στρέμματα δασών και δασικών εκτάσεων

28 Μάι 2025, 23:35
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούνη

Ημέρα γάλακτος.

1945: Η ΚΕ του ΕΑΜ καταγγέλλει ότι μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας έχουν δολοφονηθεί πεντακόσιοι και φυλακιστεί 30.000 αγωνιστές της εθνικής αντίστασης, ενώ κυκλοφορούν στην ύπαιθρο 150 ομάδες της δεξιάς με 20.000 οπλοφόρους.

1964: Καθιερώνεται με νόμο η υποχρεωτική συνταξιοδότηση των δημοσίων υπαλλήλων (πλην στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας) μετά τη συμπλήρωση 35ετίας.

1973: Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος αυτοδιορίζεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

1979: Βόμβα στην Επιθεώρηση Εργασίας στη Νέα Ιωνία (ΕΛΑ).

1979: Καταδικάζονται δέκα μέλη της ακροδεξιάς Οργανώσεως Εθνικής Αποκαταστάσεως.

1987: Εκρήγνυται στον αέρα ελικόπτερο που μετέφερε τον πρωθυπουργό του Λιβάνου Ρασίντ Καραμέ (νεκρός) από εκρηκτικό μηχανισμό.

1989: Βόμβα στο κτίριο του υπουργείου Δικαιοσύνης (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Αντιλαμβάνομαι ότι το θέμα της Γάζας έχει πάρει καταστροφικές διαστάσεις, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες. Γι’ αυτό και ασκούνται πιέσεις διπλωματικές διεθνώς και μεμονωμένα, για να αρθεί ο αποκλεισμός και η απαγόρευση, η παρεμπόδιση αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας. Παρακολουθώ τις προσπάθειες της χώρας μας, ιδιαίτερα στον ΟΗΕ, που συμβαίνει, όπως ξέρετε, κύριε Πρόεδρε, τον τελευταίο μήνα να είμαστε προεδρεύουσα χώρα του Συμβουλίου Ασφαλείας υπό την ιδιότητα του μη μονίμου μέλους. Και θα αναφερθώ μόνο σε αυτά, χωρίς να θέλω ούτε να υποτιμήσω ούτε να υπερτιμήσω αυτές τις πρωτοβουλίες που συνήθως είναι συλλογικές.

Κωνσταντίνος Τασούλας

(Ο Φάμελλος, κάνοντας πως δε θυμάται τους εναγκαλισμούς του Τσίπρα με τον εγκληματία πολέμου Νετανιάχου και τις συμφωνίες -και στρατιωτικής συνεργασίας- της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τους σιωναζιστές του Τελ Αβίβ, πήγε στον Τασούλα για να του πει ότι «η θηριωδία, η οποία εξελίσσεται στη Γάζα και στην Παλαιστίνη, μας αφορά όλους και οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες»! Του είπε, ακόμα, ότι «οι πρωτοβουλίες μέχρι στιγμής και οι επιλογές της κυβέρνησης, η οποία δεν έχει συμπαραταχθεί μαζί με τους ηγέτες άλλων χωρών και ευρωπαϊκών χωρών είναι αναντίστοιχες με τις σοβαρές ευθύνες που έχουμε». Και ο Τασούλας, προετοιμασμένος καλά καθώς γνώριζε το θέμα της επίσκεψης Φάμελλου, αφού διαπίστωσε ότι «το θέμα της Γάζας» -έτσι ακριβώς, «το θέμα της Γάζας», όχι η γενοκτονία, τα εγκλήματα πολέμου και τα παρόμοια- άρχισε να απαριθμεί από στήθους, με ημερομηνίες και λεπτομέρειες, τις… πρωτοβουλίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη υπέρ των Παλαιστίνιων! Πρέπει να ζήλεψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την άνεση με την οποία ο Τασούλας εκφωνούσε το αισχρό αφήγημά του. Αιφνιδιασμένος από την προκλητική απάντηση Τασούλα, σε στιλ κυβερνητικού εκπρόσωπου, ο Φάμελλος κλείστηκε στο καβούκι του, λέγοντας αμήχανα: «Και εγώ, κύριε Πρόεδρε, χωρίς κανένα σχόλιο, όπως είπατε και εσείς, θα διατυπώσω την άποψή μου και στη συνέχεια, οφείλω να καταθέσω προτάσεις για να είναι η Ελλάδα στη σωστή πλευρά της ιστορίας που είναι η πλευρά της ανθρωπιάς και της ειρήνης». Ηταν ένα σύντομο ντιμπέιτ μεταξύ πολιτικών απατεώνων, στο οποίο νικητής βγήκε ο ακροδεξιός Τασούλας, που έδωσε στον Μητσοτάκη την ικανοποίηση της σκέψης ότι καλώς τον έβαλε στο προεδρικό μέγαρο, καθώς είναι αποφασισμένος να συμπεριφέρεται όχι σαν «ρυθμιστής του πολιτεύματος», αλλά ως φανατικός δεξιός και μεγαλοστέλεχος της ΝΔ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    • Εφετείο 17Ν

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

  • ΕΛΑ

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

  • Επικοινωνία

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

  • Όροι χρήσης

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

  • Ποιοι είμαστε

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

  • Επικοινωνία

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

  • Όροι χρήσης

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

    Αποδέσμευση από την εκλογική κοροϊδία

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo