Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Με μια κλωτσιά ίσιαξε…
  • Νέες εστίες ευλογιάς που δεν ανακοινώθηκαν στο σύστημα WAHIS
  • Σαν σήμερα 20 Ιούλη
  • Ζορζ Αμπνταλλά: Περιμένοντας την απελευθέρωση
  • Πάρτε ζβάρα τα σιωναζίδια
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Σκάνδαλο Novartis: Το κουκούλωμα ολοκληρώθηκε
Πολιτική

Σκάνδαλο Novartis: Το κουκούλωμα ολοκληρώθηκε

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Μάι 2023, 14:16

Ηταν μια αναμενόμενη εξέλιξη. Αφού τα φερόμενα ως δωροδοκηθέντα πολιτικά πρόσωπα (οι 10 πρώην πρωθυπουργοί και υπουργοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που παρέπεμψε ο ΣΥΡΙΖΑ) απαλλάχτηκαν, χωρίς καν να παραπεμφθούν σε δίκη, με διατάξεις της εισαγγελέα Διαφθοράς Τουλουπάκη, πώς θα μπορούσαν να παραπεμφθούν σε δίκη τα μη πολιτικά πρόσωπα, στελέχη της Novartis, που φέρονταν ότι δωροδόκησαν τους πολιτικούς;

Με αμετάκλητο βούλευμά του, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απάλλαξε τον περιβόητο Φρουζή, τον Μανιαδάκη και τρία στελέχη της μητρικής εταιρίας από την πράξη της δωροδοκίας των Σαμαρά, Πικραμμένου, Λυκουρέντζου, Σαλμά, Στουρνάρα, Βενιζέλου, Κουτρουμάνη, Γεωργιάδη, Αβραμόπουλου και Λοβέρδου.

Τι απέμεινε απ’ αυτή την υπόθεση; Απέμειναν οι καταθέσεις των διαβόητων «προστατευόμενων μαρτύρων», στις οποίες στηρίχτηκαν οι παραπομπές. Κρίθηκαν αναξιόπιστες. Οι ίδιες καταθέσεις των ίδιων μαρτύρων, όμως, κρίθηκαν αξιόπιστες στις ΗΠΑ. Οχι μόνο από τις αμερικάνικες αρχές αλλά και από την ίδια τη Novartis, που προχώρησε σε συμβιβασμό και δέχτηκε να πληρώσει ένα πρόστιμο-μαμούθ, συνολικού ύψους 346,7 εκατομμυρίων δολαρίων στο υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (DOJ) και στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) «για την επίλυση όλων των εκκρεμών υποθέσεων της εταιρίας και θυγατρικών της που σχετίζονται με τη νομοθεσία περί Πρακτικών Διαφθοράς Εξωτερικού (FCPA)».

Οπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις στις ΗΠΑ, ο φάκελος σφραγίστηκε και το περιεχόμενό του κατέστη απόρρητο. Στην Ελλάδα δεν έφτασε κανένα στοιχείο αυτού του φακέλου! Και η Novartis είχε κάθε λόγο να δηλώσει δημόσια ότι «η συμφωνία δεν περιλαμβάνει ισχυρισμούς σχετικά με φερόμενη δωροδοκία πολιτικών στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό συμβαδίζει με την εσωτερική έρευνα της Novartis». Δηλαδή, ο απατεώνας έγινε φορέας της αλήθειας!

Οι συριζαίοι, αφού έκαναν το σχετικό ντόρο (ποιος δε θυμάται τη δήλωση Παπαγγελόπουλου, κάτω από τις νερατζιές του Μαξίμου, ότι πρόκειται «για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους»;), αρνήθηκαν να κάνει η επιτροπή της Βουλής προανακριτικό έργο και έστειλαν την υπόθεση στην εισαγγελία Διαφθοράς, από την οποία προέκυψαν η μία μετά την άλλη οι αρχειοθετήσεις των κατηγοριών κατά των πολιτικών προσώπων.

Στη συνέχεια είχαμε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να παραπέμπουν τον Παπαγγελόπουλο για στήσιμο σκευωρίας, αλλά τα αρμόδια όργανα της αστικής Δικαιοσύνης να τον απαλλάσσουν για οτιδήποτε σχετίζεται με τη  Νοvartis, να τον παραπέμπουν για παράβαση καθήκοντος σε κάποιες περιπτώσεις εισαγγελέων και να τον καταδικάζουν για μία απ’ αυτές σε μια ποινή της πλάκας. Και βέβαια, είχαμε την πανηγυρική αθώωση της εισαγγελέα Τουλουπάκη, την οποία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατήγγειλαν ως όργανο του Παπαγγελόπουλου. 

Σοφά πράγματα: ούτε σκάνδαλο Novartis υπήρξε, ούτε σκευωρία από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε βάρος των πολιτικών της αντιπάλων! Ολα ήταν… μια παρεξήγηση. Το τι έγινε στις ΗΠΑ, τι παραδέχτηκε εκεί η Novartis στο πλαίσιο του εξωδικαστικού «ντιλ» που έκανε, δεν το γνωρίζουμε ακριβώς και δεν μας αφορά!

Αλλωστε, η Novartis είναι ένας επιχειρηματικός αδάμας, ένα φαρμακευτικό μονοπώλιο με… ηθικές αρχές, όπως είχε δηλώσει μετά το συμβιβασμό με τις αμερικανικές αρχές η Shannon Thyme Klinger, CEO της μητρικής Novartis: «Είμαστε ικανοποιημένοι που όλες οι εκκρεμείς έρευνες FCPA για την εταιρία έχουν πλέον κλείσει. Η σημερινή συμφωνία αποτελεί ορόσημο στη δέσμευσή μας να επιλύσουμε παρελθοντικά ζητήματα συμμόρφωσης και να παραμείνουμε συνεπείς στις αξίες μας. Εχουμε εφαρμόσει και συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε πρωτοβουλίες για να διασφαλίσουμε ότι λειτουργούμε με υψηλές ηθικές αξίες παγκοσμίως και παραμένουμε επικεντρωμένοι στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με την κοινωνία»!

Στην Ελλάδα έχουν μείνει κάποιες «ουρές» που αφορούν κατηγορίες για χρηματισμό γιατρών προκειμένου να συνταγογραφούν σκευάσματα της Novartis. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας Χρήστος Μπαρδάκης έχει δώσει παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος 15 γιατρών για το κακούργημα της παθητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα χρήματος). Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Οικονομική Εισαγγελία συνεχίζει την έρευνα για να βρει αν προκύπτουν ενδείξεις και για άλλους γιατρούς.

Κάτι μας λέει πως ούτε και από τις «ουρές» θα προκύψει κάτι, είτε λόγω παραγραφής είτε επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία (κάποιες «ξέμπαρκες» δίκες κατέληξαν ήδη σε αθωώσεις). Αλλά κι αν καταφέρουν να «δέσουν» κάποιους γιατρούς, αυτό είναι «το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους»; Οτι κάποιοι γιατροί πήραν «φακελάκι» για να «σπρώχνουν» σκευάσματα της Novartis; Αλήθεια, οι γιατροί ρυθμίζουν την τιμολόγηση των φαρμάκων ή οι υπουργοί και τα τσιράκια τους στα υπουργεία;

Εκτύπωση 🖨
NOVARTIS
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ μοναξιά του Βασιλάκη
Επόμενο άρθρο Αλαζόνες και αδίστακτοι

Σχετικά Αρθρα

Πάρτε ζβάρα τα σιωναζίδια

Πολιτική 19 Ιούλ 2025, 06:08

Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν γουστάρουμε να ελέγξουμε Βορίδη-Αυγενάκη. Τελεία!

Πολιτική 17 Ιούλ 2025, 08:27

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αποφασισμένος να συγκαλύψει την εγκληματική οργάνωση ο Μητσοτάκης

Πολιτική 16 Ιούλ 2025, 22:05

Απόψε στις 10 μμ στον Πειραιά: Μπλόκο στο πλοίο που μεταφέρει χάλυβα για τη σιωναζιστική πολεμική μηχανή

Συγκέντρωση στο ΣΕΜΠΟ του Νέου Ικονίου στους Προβλήτες 2 και 3

Πολιτική 16 Ιούλ 2025, 08:44

Να μην ξεφορτώσει στο λιμάνι του Πειραιά το πλοίο που μεταφέρει ατσάλι για τη σιωναζιστική πολεμική βιομηχανία

Συγκέντρωση Δευτέρα, 6:30 το πρωί, στο λιμάνι του Πειραιά

Πολιτική 13 Ιούλ 2025, 21:17

Δέσποινα Κουτσούμπα, να ανακαλέσεις άμεσα τη συκοφαντία

Πολιτική 13 Ιούλ 2025, 21:13
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Με μια κλωτσιά ίσιαξε…

20 Ιούλ 2025, 13:14
Αγροτικά

Νέες εστίες ευλογιάς που δεν ανακοινώθηκαν στο σύστημα WAHIS

Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

20 Ιούλ 2025, 09:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούλη

20 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Ζορζ Αμπνταλλά: Περιμένοντας την απελευθέρωση

19 Ιούλ 2025, 08:16
Πολιτική

Πάρτε ζβάρα τα σιωναζίδια

19 Ιούλ 2025, 06:08
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

19 Ιούλ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούλη

19 Ιούλ 2025, 00:01
Η παπάρα

Τρώτε και πίνετ’ άρχοντες και γω να σας διηγούμαι (ριζίτικο)

18 Ιούλ 2025, 20:07
Κόντρες

Eμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ερεζ

18 Ιούλ 2025, 18:43
Διεθνή

Ουαί υμίν καθολικοί και ορθόδοξοι υποκριταί!

18 Ιούλ 2025, 13:26
Διεθνή

Οι σιωναζιστές θέλουν να καταστρέψουν τον τάφο του σεΐχη Ιζεντίν Αλ-Κασάμ

18 Ιούλ 2025, 12:01
Διεθνή

Ζορζ Αμπνταλλά: Η λαϊκή κινητοποίηση τούς ανάγκασε να με αποφυλακίσουν

18 Ιούλ 2025, 07:58
Παιδεία

Oι σιωνιστές καθορίζουν και το περιεχόμενο των ελληνικών σχολικών βιβλίων!

ΥΠΑΙΘΑ: Η ιστορική αναφορά στην Ιντιφάντα αφαιρέθηκε μετά από «εντέλλεσθε» του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου

18 Ιούλ 2025, 06:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούλη

18 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Kαι ξαφνικά, ο Τσιάρας… θυμήθηκε την ευλογιά και προσπαθεί να ταΐσει σανό τους κτηνοτρόφους

Δεκανίκι του υπουργού ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας

17 Ιούλ 2025, 20:42
Πολιτισμός

Αλάα Αλ-Ασουάνι: Ανεκπλήρωτη δημοκρατία

17 Ιούλ 2025, 17:57
Εργατικά

Θερίζουν τα εργατικά «ατυχήματα» στα εργοτάξια της ΤΕΡΝΑ

17 Ιούλ 2025, 12:52
Διεθνή

Νίκη! Eλεύθερος και με ψηλά το κεφάλι ο Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά!

Οι Γάλλοι αναγκάστηκαν να τον απελευθερώσουν, μετά από 41 χρόνια!

17 Ιούλ 2025, 11:37
Διεθνή

Aχτίδα φωτός μέσα στο σκοτάδι του σιωναζισμού

17 Ιούλ 2025, 10:22
Πολιτική

Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν γουστάρουμε να ελέγξουμε Βορίδη-Αυγενάκη. Τελεία!

17 Ιούλ 2025, 08:27
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούλη

Κολομβία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1819).

ΗΠΑ: Ημέρα Σελήνης (1969).

1941: Ιδρύεται το Εργατικό Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο.

1944: Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Χίτλερ από τον συνταγματάρχη Φον Στάουφεμπεργκ (τουφεκίζεται αμέσως).

1945: Αρχίζει η Δίκη της Νυρεμβέργης.

1950: Η βασίλισσα Φρειδερίκη σε επιστολή της στον στρατηγό Μάρσαλ προτείνει ο γ’ παγκόσμιος πόλεμος να αρχίσει από την Ελλάδα με στόχο τη Ρωσία.

1974: Εισβολή Τουρκίας στην Κύπρο. Στην Ελλάδα κηρύσσεται γενική επιστράτευση.

1975: Εμπρησμός εισόδου στην πλαζ ΕΟΤ Βούλας, ενός βορειοαμερικάνικου αυτοκινήτου και αναγραφή συνθημάτων ενάντια στην αυθαίρετη περίφραξη των ακτών, εμπρησμοί και σε διάφορα σημεία της πλαζ Βουλιαγμένης (ΕΛΑ).

1999: Εξεγέρσεις ακροαριστερών σε έξι τουρκικές φυλακές, 43 δεσμοφύλακες όμηροι.

2001: Δολοφονείται ο νεαρός ακτιβιστής Κάρλο Τζουλιάνι από ιταλούς καραμπινιέρους στη διάρκεια διαδήλωσης στη Γένοβα (150 τραυματίες, οι εβδομήντα αστυνομικοί).

2002: Συλλαμβάνονται οι Ηρακλής Κωστάρης και Κώστας Καρατσώλης, για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo