Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 26 Ιούνη
  • Εξακολουθούν να βυσσοδομούν οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού
  • Χωρίς τη φινέτσα του κονσιλιέρε
  • Τα βρόμικα σχέδια του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ για αφοπλισμό της Παλαιστινιακής Αντίστασης θα αποτύχουν
  • Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά
  • Ενας «θολωμένος» Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει την κατρακύλα των Ρεπουμπλικανών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Σας έπεισε; Εμάς όχι!
Πολιτική

Σας έπεισε; Εμάς όχι!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Οκτ 2022, 20:20

Δύο ολόκληρες εβδομάδες χρειάστηκε ο υιός Πλεύρης, υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για να διαφοροποιηθεί από τον ναζιστή πατέρα του που διαδηλώνει το ναζισμό του μέσα στο δικαστήριο που δικάζει σε δεύτερο βαθμό τους νεοναζιστές εγκληματίες της ΧΑ και των παραφυάδων της.

Να θυμίσουμε τις ημερομηνίες. Στις 28 Σεπτέμβρη, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ανεβαίνει τα σκαλιά της αίθουσας του Εφετείου Αθήνας και χαιρετά ναζιστικά μερικές δεκάδες νεοναζιστών που είχαν καταφέρει να κουβαλήσουν προς υπεράσπισή τους ο Κασιδιάρης και ο Λαγός, καταδικασμένοι ως διευθυντικά στελέχη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης (ο δεύτερος είναι ο πελάτης του Κ. Πλεύρη). Φωτογραφία και βίντεο δημοσιεύσαμε εδώ. Μούγκα ο υπουργός Αθανάσιος Πλεύρης.

Στις 7 Οκτώβρη, ο Κ. Πλεύρης ξαναχαιρέτισε ναζιστικά, την ώρα που συνεδρίαζε το δικαστήριο, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να προσβάλει τη Μάγδα Φύσσα που κατέθετε. Μούγκα ο υπουργός Αθανάσιος Πλεύρης.

Πέρασαν τέσσερις μέρες, το γεγονός σχολιάστηκε και ξανασχολιάστηκε, το έδειξαν τα κανάλια, το δημοσίευσαν οι εφημερίδες και ξαφνικά ο υπουργός Πλεύρης «θυμήθηκε» την πέμπτη μέρα να αποδοκιμάσει τον πατέρα του. Προφανώς του «σφύριξαν» από το Μαξίμου να το κάνει, για να μην εκτίθεται η κυβέρνηση. Και είμαστε σίγουροι ότι ο πατέρας Πλεύρης δεν είχε καμιά αντίρρηση. Διότι ενδιαφέρεται για την πολιτική καριέρα του γιου του και δε δίστασε ακόμη και να εκθειάσει τον Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντάς τον… ηγέτη!

Η διγλωσσία είναι μόνιμο χαρακτηριστικό των νεοναζιστών. Δεν έχουν αρχές, δεν έχουν αξιοπρέπεια, φροντίζουν μόνο το τομάρι τους, το στενό προσωπικό τους συμφέρον. Εδώ ο φιρερίσκος Μιχαλολιάκος τη μια προσπαθούσε να ντοπάρει τα τάγματα εφόδου της ΧΑ με αναφορές στις ξιφολόγχες που θα τροχίζονται στα πεζοδρόμια και με αηδιαστικά καλαμπούρια για τους εβραίους που οδηγούνταν στα στρατόπεδα εξόντωσης και την άλλη προχωρούσε σε δημόσια καταδίκη του εθνικοσοσιαλισμού και των ταγμάτων εφόδου που ο ίδιος είχε δημιουργήσει και καθοδηγούσε, μαζί με τους επιτελείς του! Θα είχε πρόβλημα ο Κ. Πλεύρης να βγει και να τον καταδικάσει ο γιος του, για να εξασφαλίσει την πολιτική του καριέρα;

Το έχει ξανακάνει, άλλωστε, όταν (για να γίνει υπουργός) έδινε τα διαπιστευτήριά του στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και εμφανιζόταν ως απλός νομικός παραστάτης του πατέρα του στη δίκη για το ναζιστικό βιβλίο που έχει γράψει για τους εβραίους. Τι είχε πει, όμως, τότε στη δίκη; «Εγώ παίρνω την ακραία εκδοχή. Οτι ο κατηγορούμενος εννοεί: “Να διατηρείται σε καλή κατάσταση το στρατόπεδο του Αουσβιτς, γιατί θέλω κάποια στιγμή να επανέλθει ο Χίτλερ, να πάρει τους Εβραίους και να τους βάλει στο Αουσβιτς”. Ποια παρότρυνση είναι αυτή; Ποια διέγερση; Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να πιστεύει και να θέλει να πιστεύει ότι “θέλω να εξοντώσω κάποιον”;»!

Τα ίδια επί της ουσίας επανέλαβε στη σημερινή τοποθέτησή του στον ΣΚΑΙ: «Ο πατέρας μου ποτέ δεν έχει κρύψει την ιδεολογία του που η Δημοκρατία επιτρέπει στον καθένα να έχει»!

Η απόφαση 2644/2020 του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας χαρακτηρίστηκε δικαίως ιστορική γιατί έκρινε ότι κίνητρο για την εγκληματική δράση της ΧΑ, για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, για το λιντσάρισμα των αιγύπτιων ψαράδων την ώρα που κοιμόταν, για τη δολοφονική επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ που κολλούσαν αφίσες στο Πέραμα, στα στέκια ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ στα Πετράλωνα και ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ στην Ηλιούπολη, για το λιντσάρισμα του Κουσουρή και των συντρόφων του παλαιότερα και για τόσα άλλα εγκλήματα, ήταν η εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία. Ο εθνικοσοσιαλισμός δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το έγκλημα, μ’ αυτό ζει και αναπτύσσεται.

Τι μας λέει ο υπουργός Πλεύρης; Οτι ο εθνικοσοσιαλισμός είναι μια ιδεολογία… σαν όλες τις άλλες! Και πως ο πατέρας του έκανε δυο… «ατοπήματα» (μολονότι δεν διακρίνεται ούτε για την οξύνεια ούτε για την ευφράδειά του, μπόρεσε να βρει τον πιο ήπιο χαρακτηρισμό, επειδή προφανώς είχε προετοιμαστεί), πρώτον ότι χαιρέτισε ναζιστικά μέσα στο δικαστήριο και δεύτερο ότι το έκανε μπροστά στην Μάγδα Φύσσα. Αν δεν το καταλάβατε, ο υπουργός Πλεύρης εγείρει μόνο ζήτημα… σαβουάρ βιβρ, ζήτημα… καλής συμπεριφοράς. Κατά τα άλλα, ο εθνικοσοσιαλισμός δεν είναι κάτι τόσο… κακό! Αν ο ναζιστικός χαιρετισμός γινόταν κάπου αλλού, κανένα πρόβλημα, ο καθένας έχει την ιδεολογία του.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από κάποιον που έχει γαλουχηθεί με τον εθνικοσοσιαλισμό και διαδήλωνε παρέα με τους χρυσαυγίτες. Τα ντοκουμέντα υπάρχουν και δεν βλάπτει (το αντίθετο) να τα ξαναθυμηθούμε.

Η φωτογραφία είχε δημοσιευτεί το 1996 στον Τύπο, όταν λυσσασμένοι χρυσαυγίτες κρεμούσαν ναζιστικά σύμβολα στην Ακρόπολη και οργάνωναν διαδήλωση με συνθήματα «αλήτες, προδότες, πολιτικοί», «ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία σ’ εσάς ανήκει η προδοσία», «ο λαός δεν ξεχνά, τους προδότες τους κρεμά» (ήταν η επομένη της συμφωνίας για τα Ιμια). Ο άγνωστος τότε Αθανάσιος Πλεύρης ήταν πρώτη μούρη στη ναζιστοσύναξη.

Δείτε και το βίντεο με τον Αθανάσιο Πλεύρη να φωνάζει όλο πάθος «Τούρκοι, Μογγόλοι, δολοφόνοι» και άλλα φασιστοσυνθήματα (στο 1:15 και στο 2:40).

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν ήταν μέλος της ΧΑ! Φαίνεται πως διαδήλωνε μαζί τους ως… απλός πατριώτης. Στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, πάντως, κληρονόμησε το πόστο από τον εθνικοσοσιαλιστή πατέρα του. Δεν το λέμε εμείς, ο Καρατζαφέρης το έχει πει: ο ΛΑΟΣ «ξεκίνησε σκληρά δεξιά» και μετά «μπήκε νερό στο κρασί, δηλαδή, για παράδειγμα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης υπήρξε μέλος του κόμματος, στη συνέχεια απομακρύνθηκε και μπήκε στη θέση του ο γιος του» («Real FM», 27.1.2008 – η πληροφορία από άρθρο του Δημήτρη Ψαρρά στην ΕφΣυν).

Εμείς να θυμίσουμε ότι ο Πλεύρης δεν έφυγε από το ΛΑΟΣ μαζί με τους Βορίδη και Γεωργιάδη. Παρέμεινε στο ΛΑΟΣ και στις εκλογές του Μάη του 2012, όμως δεν εκλέχτηκε. Το ΛΑΟΣ «βάρεσε διάλυση» και τότε φαίνεται έγινε οικογενειακό συμβούλιο και αποφασίστηκε να πάει ο Αθανάσιος στη ΝΔ για να εξασφαλίσει το μέλλον του. Ο Σαμαράς τον πήρε και τον έβαλε υποψήφιο στην Α’ Αθήνας στις επαναληπτικές εκλογές του 2012 (τον Μάη με το ΛΑΟΣ, τον Ιούνη με τη ΝΔ!). Δεν εκλέχτηκε (στη Βουλή εκείνη βρέθηκε για πολύ λίγο, όταν τον Νοέμβρη του 2014 πήρε τη θέση του Αβραμόπουλου που πήγε στην Κομισιόν) και για πρώτη φορά εκλέχτηκε με τη ΝΔ τον Ιούλη του 2019.

Νομίζουμε πως έγινε αντιληπτό γιατί εμάς δεν μας έπεισε ο υπουργός Αθανάσιος Πλεύρης με τον… διαχωρισμό από τον πατέρα του Κωνσταντίνο Πλεύρη. Κατά τα άλλα, να τον χαίρεται ο Μητσοτάκης τον υπουργό του.

Εκτύπωση 🖨
Κ. ΠΛΕΥΡΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜικρή επιδείνωση των δεικτών της πανδημίας
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 12 Οκτώβρη

Σχετικά Αρθρα

Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά

Πολιτική 25 Ιούν 2026, 13:38

Ο Μητσοτάκης υπερασπίζεται τα στελέχη του που καταδικάστηκαν για το emailgate

Πολιτική 24 Ιούν 2026, 12:26

Θα παραδοθεί ο Αβραμόπουλος στις βελγικές δικαστικές αρχές ή θα έχουμε σκάνδαλο πάνω στο σκάνδαλο;

Πολιτική 23 Ιούν 2026, 11:54

Οι σιωναζιστές έχουν φτιάξει λίστες ανεπιθύμητων στην Ελλάδα

Αυτό αποδεικνύει η απαγόρευση εισόδου, η ανάκριση και η απέλαση συνδικαλιστών που θα επισκέπτονταν τη Ραμάλα

Πολιτική 22 Ιούν 2026, 18:19

Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!

Πολιτική 20 Ιούν 2026, 19:35

Ποιος και γιατί φοβάται την Παρασκευή Τυχεροπούλου και την αποκλείει από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ»;

Εντελώς ξεδιάντροπα, με φωτογραφική διάταξη, ο Πιτσιλής στέλνει στη «βαθιά κατάψυξη» την υπάλληλο που πρωταγωνίστησε στην αποκάλυψη του σκανδάλου των παράνομων επιδοτήσεων

Πολιτική 16 Ιούν 2026, 18:59
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούνη

26 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Εξακολουθούν να βυσσοδομούν οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

25 Ιούν 2026, 22:09
Κόντρες

Χωρίς τη φινέτσα του κονσιλιέρε

25 Ιούν 2026, 19:24
Διεθνή

Τα βρόμικα σχέδια του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ για αφοπλισμό της Παλαιστινιακής Αντίστασης θα αποτύχουν

Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης: Η συνείδηση του λαού μας και της ελεύθερης, επαναστατικής νεολαίας του θα σταθεί απέναντι στους μηχανορράφους

25 Ιούν 2026, 14:23
Πολιτική

Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά

25 Ιούν 2026, 13:38
Διεθνή

Ενας «θολωμένος» Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει την κατρακύλα των Ρεπουμπλικανών

25 Ιούν 2026, 10:02
Παιδεία

ΟΛΜΕ: Αφωνία μπροστά στην πρόκληση του υπουργείου Παιδείας για το πολλαπλό βιβλίο

25 Ιούν 2026, 05:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούνη

25 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

ΕΑΣ, ΕΑΣ, να φύγει ο κερατάς…

24 Ιούν 2026, 21:02
Παιδεία

Ντράπηκε και η ντροπή: Κατακρατούν αυθαίρετα αντικείμενα εστιακών και φοιτητών στα Γιάννενα

Καταγγελία του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

24 Ιούν 2026, 18:52
Καταστολή

ΕΙΝΑΠ: Υστατη έκκληση για την υγεία του απεργού πείνας Α. Χατζή

24 Ιούν 2026, 18:37
Διεθνή

Αραγτσί προς Χαμάς: Το Ιράν στηρίζει τον παλαιστινιακό λαό και τη δίκαιη υπόθεσή του μέχρι την επίτευξη όλων των νόμιμων εθνικών του δικαιωμάτων

24 Ιούν 2026, 14:18
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία για τη στημένη υπόθεση της δήθεν βιαιοπραγίας μέσα στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού

Οι δικαζόμενοι αγωνιστές δέχτηκαν άγρια επίθεση από τους κουκουλοφόρους μπάτσους της ΕΟΜ

24 Ιούν 2026, 14:07
Διεθνή

Σιωναζιστές στρατιωτικοί: Στον νότιο Λίβανο αισθανόμαστε σαν καθιστές πάπιες*

24 Ιούν 2026, 13:22
Εργατικά

Υπό διωγμόν οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί – Διώκονται ξανά οι Ζ. Γκέρτσος και Π. Χουντής

24 Ιούν 2026, 12:30
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης υπερασπίζεται τα στελέχη του που καταδικάστηκαν για το emailgate

24 Ιούν 2026, 12:26
Καταστολή

Πόλα Ρούπα: Είναι η κυβέρνηση της ΝΔ να σηκώσει τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα;

24 Ιούν 2026, 11:21
Η παπάρα

PosoKanei: Γαργάρα με ταβανόπροκες

24 Ιούν 2026, 09:13
Διεθνή

Δημοσκόπηση Εβραϊκού Πανεπιστήμιου της Ιερουσαλήμ: «Τον ήπιαμε» δηλώνει το 92% των σιωνιστών

24 Ιούν 2026, 05:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Ιούνη

24 Ιούν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούνη

Ημέρα κατά των βασανιστηρίων.

Ημέρα ομοφυλοφίλων.

Ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Μαδαγασκάρη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1969: Δίκη του δεκαεπταμελούς “4ου κλιμακίου” της ΚΟΘ και του ΠΑΜ στη Θεσσαλονίκη, δεκατέσσερις καταδίκες.

1969: Βόμβα (ΠΑΜ) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

1994: Ο Γιάσερ Αραφάτ επιστρέφει στη Γάζα μετά από 27 χρόνια εξορίας.

1995: Απόπειρα εναντίον του προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ στην Αιθιοπία.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

“Το PosoKanei είναι μια πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών που δημιούργησε η νέα Ανεξάρτητη Αρχή. Ο καταναλωτής κοιτάζει ποιες είναι οι τιμές σε κάθε είδος και παίρνει μια απόφαση για το πού μπορεί να ψωνίσει φθηνότερα. Ολα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αντί να γκρινιάζουν, θα έπρεπε να πουν μπράβο που το κάναμε”, υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και σημείωσε πως είναι μια πρωτοβουλία που θα έπρέπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια από τις καταναλωτικές οργανώσεις. “Θέλουμε να συμβάλλουμε να υπάρξει καταναλωτική συνείδηση στους πολίτες και να συνεργαστούμε με το καταναλωτικό κίνημα. Είμαστε από την ίδια μεριά του λόφου”, τόνισε χαρακτηριστικά. Για το αν η δημιουργία αυτής της εφαρμογής είναι παραδοχή ότι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει το αυξημένο κόστος ζωής, ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε πως “δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Το να γνωρίζει ο πολίτης είναι αποδοχή ότι δεν κάνουμε τίποτα; Σε όλες τις χώρες το καταναλωτικό κίνημα επιβάλει πράγματα και έχει ισχύ, εδώ είναι περιορισμένη η παρεμβατικότητα του. Αντί να πολιτικολογούν ορισμένοι, θα έπρεπε να αναδεικνύουν ορισμένα πράγματα, εκθέτοντας όσους προσπαθούν να αισχροκερδίσουν. Ένα πιο ισχυρό καταναλωτικό κίνημα, θα βοηθούσε και θα έπρεπε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας”.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Μια βδομάδα μετά τη φιέστα του μεγάρου Μαξίμου, όπου «παρουσιάστηκε» στον Μητσοτάκη το PosoKanei για να εισπράξει το θαυμασμό του και τα θερμά του συγχαρητήρια, κατεβαίνει ο πήχυς. «Πώς κάνετε έτσι, ρε παιδιά, μια πλατφόρμα ενημέρωσης είναι, για να ενισχύσουμε την καταναλωτική συνείδηση», λέει ο πολιτικός γυρολόγος Θεοδωρικάκος, αποσυνδέοντας πλήρως το PosoKanei από την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ο λαός κάτι τέτοιες συμπεριφορές τις λέει «βάζω την ουρά στα σκέλια». Ο Μητσοτάκης δεν μοίραζε συγχαρητήρια για την «πραγματικά εξαιρετική και πολύ χρήσιμη εφαρμογή», με την οποία «από σήμερα ο έλληνας καταναλωτής αποκτά ένα ακόμα «όπλο» στη μάχη κατά της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους ζωής»; Πολιτική αλητεία και κυνισμό του αισχίστου είδους χαρακτηρίσαμε αυτή την τοποθέτηση. Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι ο καταναλωτής «θα γνωρίζει πια στην κυριολεξία πόσο κάνει κάθε προϊόν σε πραγματικό χρόνο, θα μπορεί να συνθέτει το δικό του καλάθι, να συγκρίνει τιμές, όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και με αντίστοιχα προϊόντα στο εξωτερικό, έτσι ώστε να μπορεί να επιλέγει εύκολα τι και πού έχει συμφέρον να κάνει τις αγορές του»; Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι «είναι μία σημαντική πρωτοβουλία, η οποία ενισχύει τον ανταγωνισμό»; Τώρα όλα αυτά τα έβαλαν… να μην πούμε που. Εκαναν γαργάρα με ταβανόπροκες. Γιατί; Γιατί διαπίστωσαν ότι η αλήτικη προπαγάνδα έγινε μπούμερανγκ και τους χτύπησε κατακούτελα. Ο κόσμος βρίζει. Ακόμα και τα αστικά μίντια δεν βρήκαν κάτι που να τους επιτρέπει να στηρίξουν την προπαγάνδα του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου. Στις πιο ευνοϊκές περιπτώσεις κατέληγαν σε ένα «καλό είναι, αλλά η ακρίβεια…». Γι’ αυτό και αναδιπλώνονται. Το μόνο που έμεινε είναι ένα επικοινωνιακό φιάσκο και τα λεφτά που έβγαλε η εταιρία που έφτιαξε το πρόγραμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo