Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ισπανία: Ενας άλλος δρόμος είναι εφικτός;
  • ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1
  • Σαν σήμερα 11 Φλεβάρη
  • Ο θρασύδειλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα γιουσουφάκια του
  • Νέα πρόκληση: Αθώοι οι Κασιδιαραίοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος
  • Aνεστάλη η εκτέλεση της ποινής του Χαλίλ Ντεμίρ και μιας ακόμα αγωνίστριας από την Τουρκία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Πιστός στον γκεμπελισμό ο νεοναζιστής Κασιδιάρης 
Πολιτική

Πιστός στον γκεμπελισμό ο νεοναζιστής Κασιδιάρης 

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Ιούλ 2022, 19:18

Στις 3 Ιούλη οι νεοναζιστές του Κασιδιάρη ανέβασαν στην ιστοσελίδα τους αφίσα για να ανακοινώσουν ότι στις 10 Ιούλη οργανώνουν έξω από την Ξάνθη συγκέντρωση σε κλειστό χώρο. Οπως βλέπετε, μεταξύ των ομιλητών εμφανίζεται και ένας τύπος ονόματι Νικόλαος Λαζαρίδης, που προσδιορίζεται σαν Περιφερειάρχης ΑΜΘ (Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης).

Γίνεται αμέσως προφανές ότι ο τίτλος που αποδίδεται στον Νικόλαο Λαζαρίδη είναι ψευδής. Προσπαθούν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι το νεοναζιστικό μόρφωμα του Κασιδιάρη έχει τάχα μεγάλη επιρροή στην ελληνική κοινωνία.

Επικοινωνήσαμε με τη γραμματεία και τον διευθυντή του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για να ρωτήσουμε αν τυχόν ο Λαζαρίδης είναι περιφερειακός σύμβουλος που είχε εκλεγεί με το εγκληματικό μόρφωμα της ΧΑ. Ο διευθυντής μας απάντησε ότι δεν είναι περιφερειακός σύμβουλος και ότι από την έρευνα που έκανε βρήκε ότι ο εν λόγω είναι κτηνίατρος που υπηρέτησε στην αστυνομία και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του υποστράτηγου. Την πληροφορία αυτή δεν την έχουμε διασταυρώσει, τη μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη. Ο διευθυντής μετά από αίτημά μας μας έστειλε τον κατάλογο με τους περιφερειακούς συμβούλους (τον παραθέτουμε στο τέλος).

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κασιδιάρης λέει εν ψυχρώ ψέματα αντιγράφοντας πιστά τον Γκέμπελς, τον οποίο οι νεοναζιστές θεωρούν δάσκαλό τους. Θυμίζουμε τα ψέματα που έλεγαν για το στυγνό δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Ρουπακιά. Η ηγετική τριανδρία των Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη και Λαγού συμβούλευε την επομένη της δολοφονία τον Σ. Δεβελέκο, σε περίπτωση που κληθεί από τον ανακριτή, να πει ότι δεν γνώριζε τον Ρουπακιά!

Παραθέτουμε και ένα ταιριαστό απόσπασμα από άρθρο μας με τίτλο: Σε πανικό και απελπισία ο Κασιδιάρης:

«Δίνω την εγγύηση των 50.000 ευρώ, κυριολεκτικά, δεν αστειεύομαι, σε όποιον πολίτη ή δικηγόρο ή δικαστή ή εισαγγελέα βρει έστω μισό ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος μου στην απόφαση των 12.000 σελίδων», λέει ο Κασιδιάρης. Η φτήνια της επιχειρηματολογίας αποτελεί το μέτρο της απελπισίας στην οποία βρίσκεται το ηγετικό στέλεχος του νεοναζιστικού μορφώματος, μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης 2644/2000 του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ο Κασιδιάρης έστησε ένα διάλογο με κάποιον Πέτρο Δημητριάδη, στέλεχος του δικού του νεοναζιστικού μορφώματος, ο οποίος φαίνεται πως θα είναι ένας από τους υπερασπιστές του στην κατ’ έφεση δίκη. Ο ένας έκοβε και ο άλλος έραβε, σε μια προσπάθεια να αποδυναμώσουν, υποτίθεται, την καταδικαστική απόφαση. Μια προσπάθεια που αποκάλυψε την απελπισία του έγκλειστου νεοναζιστή και του υπερασπιστή του μπροστά σε μια τόσο εμπεριστατωμένη δικαστική απόφαση. Απελπισία που τους οδηγεί σε νηπιακού επιπέδου στρεψοδικίες.

Από πρώτη άποψη, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο Κασιδιάρης μιλά μόνο για τον εαυτό του και την υποτιθέμενη αθωότητά του. Δεν μιλά για τους συγκατογορουμένους του, ενώ οι λέξεις «Χρυσή Αυγή» απουσιάζουν εντελώς από τη φλυαρία και του ίδιου και του υπερασπιστή του. Αυτή η εντύπωση, όμως, διαλύεται ευθύς αμέσως, αν σκεφτούμε ότι ο Κασιδιάρης και ο υπερασπιστής του διαγράφουν τη «Χρυσή Αυγή» για να διαγράψουν -με κουτοπόνηρο τρόπο- τον λόγο για τον οποίο καταδικάστηκε ο Κασιδιάρης: ως διευθυντικό στέλεχος μιας εγκληματικής οργάνωσης.

Αυτό, βέβαια, είναι κλασικός στρουθοκαμηλισμός. Επειδή ο Κασιδιάρης και ο υπερασπιστής του δεν αναφέρουν τη ΧΑ, δεν σημαίνει ότι αυτή δεν υπήρξε και ότι ο Κασιδιάρης δεν ήταν ηγετικό-διευθυντικό στέλεχός της.

«Ψάχνω για μισό πραγματικό στοιχείο ενοχής, όχι για τατουάζ, ομιλίες και συναυλίες που αναφέρει η απόφαση, πραγματικό στοιχείο», λέει ο Κασιδιάρης. Το πραγματικό στοιχείο ενοχής είναι ο ηγετικός ρόλος του στο νεοναζιστικό μόρφωμα, το οποίο κρίθηκε από το δικαστήριο, ομόφωνα, ότι αποτελεί εγκληματική οργάνωση, που συστήθηκε για να διαπράξει κακουργήματα και πλημμελήματα, με κίνητρο την εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία του. Η δικαστική απόφαση δε θα χρειαζόταν να κάνει λόγο στο τατουάζ του Κασιδιάρη, αν αυτό το τατουάζ δεν απεικόνιζε τον αγκυλωτό σταυρό του ναζισμού. Επειδή ο Κασιδιάρης και ο υπερασπιστής του το αποσιωπούν αυτό, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε ως πραγματικό γεγονός.

Η απόφαση του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με τρόπο απόλυτα εμπεριστατωμένο, σε εκατοντάδες σελίδες αποδεικνύει ότι η ΧΑ ήταν ένα νεοναζιστικό μόρφωμα, με συγκεκριμένη ιδεολογία (τον εθνικοσοσιαλισμό), με συγκεκριμένη δομή, στρατιωτικού ιεραρχικού τύπου, και με συγκεκριμένο modus operandi (οι εντολές κατέβαιναν από πάνω προς τα κάτω και αφορούσαν κάθε πτυχή της δράσης, κυρίως τις εγκληματικές ενέργειες που διεκπεραίωναν τα τάγματα εφόδου). Δεν θα επαναλάβουμε πράγματα που έχουμε ήδη δημοσιεύσει, αλλά θα παραπέμψουμε στο εκτενές άρθρο μας που γράφτηκε μετά τη δημοσίευση της απόφασης 2644/2020:


  • Εγκληματική οργάνωση είναι η ΧΑ ως κόμμα

«Λοιπόν, για να μην κοροϊδεύουν τον κόσμο, από τις 12.000 σελίδες της απόφασης το κομμάτι που με αφορά είναι τρεις σελίδες, τα υπόλοιπα είναι όλα πρακτικά της δίκης που κράτησε πεντέμισι χρόνια και μίλησε ο κάθε πικραμένος, από τον Καμίνη μέχρι την Λιάνα Κανέλλη», λέει ο Κασιδιάρης, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ηλίθιους. Οποιος γνωρίζει στοιχειωδώς από ποινικές διαδικασίες, γνωρίζει ότι τα πρακτικά μιας ποινικής δίκης περιλαμβάνουν όλο το αποδεικτικό υλικό, πάνω στο οποίο στηρίζουν την κρίση τους οι δικαστές. Κι όποιος έχει διατρέξει την απόφαση 2644/2000 γνωρίζει πως είναι περίπου 1.000 οι σελίδες στις οποίες οι δικαστές έχουν συμπυκνώσει την αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού. Το μεγαλύτερο μέρος αφορά την εγκληματική οργάνωση ΧΑ, της οποίας ο Κασιδιάρης υπήρξε ηγετικό-διευθυντικό στέλεχος. Κι είναι ακριβώς αυτό το τμήμα της απόιφασης που «κάνει γαργάρα» ο Κασιδιάρης, επειδή δεν τον βολεύει.

ΥΓ. Πέρα από το γκεμπελισμό («πες, πες ψέματα, στο τέλος κάτι θα μείνει»), με τον οποίο όλοι οι νεοναζιστές προσπαθούν να συγκαλύψουν την εγκληματική τους δράση, έχουν ήδη αρχίσει και τα ευτράπελα, με ξεκατινιάσματα και ανοιχτό πόλεμο μεταξύ τους. Ο Λαγός επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας για τον πόλεμο που ξέσπασε στις γραμμές των νεοναζιστών, με μια παραληρηματική συνέντευξή του στη φασιστοφυλάδα «Στόχος». Σέρνει τα μύρια όσα στον Μιχαλολιάκο (και στον δικηγόρο αδερφό του Τάκη Μιχαλόλια), στον Κασιδιάρη και τους υπόλοιπους, χαρακτηρίζοντάς τους δειλούς που γλείφουν το σύστημα και περιμένουν να κάνουν τις ποινές του. Αλήθεια, γιατί δεν τον έχει καλέσει ο δικαστικός και αστυνομικός μηχανισμός να συγκεκριμενοποιήσει τα λεγόμενά του;

ΥΓ2. Τα ηχητικά που στέλνει ο Κασιδιάρης από τη φυλακή, στα οποία είτε μονολογεί είτε έχει κι έναν ακόμη να του δίνει πάσες, συνοδεύονται από βίντεο στο οποίο ο Κασιδιάρης εμφανίζεται να μιλά με ύφος… ηγέτη που απευθύνει διάγγελμα. Δεν είναι καθόλου δύσκολο για τον «ούγκανο» οπαδό του νεοναζισμού να χάψει το παραμύθι ότι ο… αρχηγός βιντεοσκοπεί διαγγέλματα μέσα από τη φυλακή του Δομοκού, την οποία έχει μετατρέψει σε προσωπικό του… πολιτικό γραφείο.

Περιφερειακοί Σύμβουλοι ΑΜΘ
Εκτύπωση 🖨
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΛΑΓΟΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο22 νεκροί – 21 νέες διασωληνώσεις – 309 εισαγωγές
Επόμενο άρθρο Δημοψήφισμα 2015: Η πραγματικότητα με το κεφάλι κάτω

Σχετικά Αρθρα

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 11:15

Ο θρασύδειλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα γιουσουφάκια του

Πολιτική 10 Φεβ 2026, 23:00

Νέα πρόκληση: Αθώοι οι Κασιδιαραίοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε αντίθετα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο!

Πολιτική 10 Φεβ 2026, 20:50

Γιατί λέει ψέματα ο Θεοδωρικάκος για το κυβερνητικό στέλεχος Αννα Στρατινάκη;

Εργατικά 7 Φεβ 2026, 13:03

Η ΠΟΓΕΔΥ υπαινίσσεται ότι τα λαμόγια εξακολουθούν να παίρνουν παράνομες επιδοτήσεις από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ»

Χατζηδάκης και Πιτσιλής οφείλουν να απαντήσουν στα ερωτήματά της

Αγροτικά 6 Φεβ 2026, 19:20

Ακροδεξιά μέχρι το μεδούλι η Καρυστιανού

Χαρακτηρίζει τους πρόσφυγες «εισβολείς»!

Καταστολή 6 Φεβ 2026, 12:09
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ισπανία: Ενας άλλος δρόμος είναι εφικτός;

11 Φεβ 2026, 12:01
Εργατικά

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

11 Φεβ 2026, 11:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Φλεβάρη

11 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Ο θρασύδειλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα γιουσουφάκια του

10 Φεβ 2026, 23:00
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Αθώοι οι Κασιδιαραίοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε αντίθετα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο!

10 Φεβ 2026, 20:50
Καταστολή

Aνεστάλη η εκτέλεση της ποινής του Χαλίλ Ντεμίρ και μιας ακόμα αγωνίστριας από την Τουρκία

10 Φεβ 2026, 18:31
Αγροτικά

Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς

Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

10 Φεβ 2026, 13:05
Καταστολή

Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο

10 Φεβ 2026, 10:44
Καταστολή

ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους

Και μια προκλητική ανακοίνωση της Πρυτανείας

10 Φεβ 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη

10 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη

9 Φεβ 2026, 19:42
Παιδεία

Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)

9 Φεβ 2026, 18:12
Εργατικά

«Βιολάντα»: Ποιος αμφιβάλλει ότι ήταν καπιταλιστικό έγκλημα;

9 Φεβ 2026, 14:55
Καταστολή

Επιστημονική εκδήλωση του ΔΣΑ για την καθαρογραφή των δικαστικών αποφάσεων

9 Φεβ 2026, 14:23
Κόντρες

Τελειωμένη περίπτωση

9 Φεβ 2026, 10:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Φλεβάρη

9 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Φωτόπουλος: 1.147 λέξεις και ούτε μία για την ταμπακιέρα

Ο συριζαίος γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ βγάζει την ουρά του απέξω

8 Φεβ 2026, 13:49
Διεθνή

Η σιωπηλή αναθεώρηση της παλαιστινιακής εκπαίδευσης – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διέρρευσαν

8 Φεβ 2026, 11:36
Καταστολή

Ο εγκλεισμός ως «υποδοχή»: Φυλακές μέσα στα στρατόπεδα προσφύγων

8 Φεβ 2026, 11:18
Καταστολή

Ξεπέρασαν κάθε όριο: Συνέλαβαν τον Παλαιστίνιο Μοχάμεντ Χατίμπ, συντονιστή του Samidoun

Ταξίδευε στο Ηράκλειο για να μιλήσει σε εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

8 Φεβ 2026, 10:42
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Φλεβάρη

Ιαπωνία: Εθνική εορτή.
Καμερούν: Ημέρα νεολαίας.
Λιβερία: Ημέρα ενόπλων δυνάμεων.
1916: Συλλαμβάνεται η Εμα Γκόλντμαν επειδή έδωσε διάλεξη για τον οικογενειακό προγραμματισμό (ΗΠΑ).
1930: Συγκρούσεις χωροφυλακής και εργατών στη Θεσσαλονίκη.
1961: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός του Κονγκό Πατρίς Λουμούμπα.
1977: Βόμβα στο βιβλιοπωλείο “Πλανήτης” στην Ασκληπιού (είχε προαναγγελθεί την προηγούμενη από τον νεοφασίστα Αργύρη Κακκαβά).
1987: Βόμβα στο δεύτερο όροφο κτιρίου όπου στεγάζεται η υπηρεσία ενημέρωσης ΦΠΑ του υπουργείου Οικονομικών (ΕΛΑ).
1990: Απελευθερώνεται ο Νέλσον Μαντέλα μετά από 27 χρόνια φυλάκισης.
1993: Βόμβα στην εφορία Μοσχάτου (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo