Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 27 Οκτώβρη
  • Να… τιμωρηθούν οι μπάτσοι που ενόχλησαν τα σιώνια
  • Πανεπιστήμιο Πατρών: Δεν επιτρέπει σε πρωτοετείς φοιτητές να πάρουν δωμάτιο στη Φοιτητική Εστία αν δεν καταθέσουν το «χαράτσι» των 200 ευρώ
  • Η ΕΕ εξάγει τις απελάσεις της στη Ρουάντα – Με ελληνική συμμετοχή
  • Ενωση Συλλόγων Γονέων Καλαμάτας: Κανένα παιδί χωρίς νοσηλευτική υποστήριξη στο σχολείο
  • Στα σχολεία πέφτουν σοβάδες και οι κυβερνητικοί εγκάθετοι κυνηγούν τους δασκάλους!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ο φιρερίσκος «γλεντάει» τον Κασιδιάρη, απαντά στον γκεμπελισμό με περισσότερο γκεμπελισμό και στέλνει σήματα καπνού στη ΝΔ
Πολιτική

Ο φιρερίσκος «γλεντάει» τον Κασιδιάρη, απαντά στον γκεμπελισμό με περισσότερο γκεμπελισμό και στέλνει σήματα καπνού στη ΝΔ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Μάι 2023, 19:39

Δεν είναι και «η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών» (όταν τα SS του Χίτλερ ξεπάστρευαν τα SA του Ρεμ και άλλους εσωκομματικούς αντιπάλους του φίρερ), αλλά ως καρικατούρα των εσωτερικών συγκρούσεων του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού μπορεί να σταθεί.

«Ως γνωστόν, αποκλείστηκε από τις εκλογές το… μοντέρνο “εθνικοπατριωτικό“ κόμμα – αν και μέχρι την τελευταία στιγμή, ο “μεγάλος σκακιστής“ και οι συν αυτώ διαβεβαίωναν τους εν δυνάμει ψηφοφόρους τους, ότι θα κατέλθουν οπωσδήποτε στις εκλογές, ότι θα πάρουν… διψήφιο, ή… “πάνω από διψήφιο“ (sic!) ποσοστό, κι ότι θα μπουν πανηγυρικά στη βουλή. Και τώρα, που θα κατευθυνθούν οι εν δυνάμει ψηφοφόροι του; Κάπου εδώ αρχίζει η ιλαροτραγωδία…». Ετσι αρχίζει άρθρο που αναρτήθηκε σήμερα στη βρομοϊστοσελίδα της εγκληματικής συμμορίας ΧΑ, υπό τον τίτλο: «Το… σκορποχώρι των “εθνικοπατριωτών“ κι ένα αμείλικτο ερώτημα».

Ο Μιχαλολιάκος και ο πυρήνας γύρω απ’ αυτόν κατάλαβαν αμέσως το παιχνίδι του Κασιδιάρη. Και απαντούν στον γκεμπελισμό με περισσότερο γκεμπελισμό, κατηγορώντας τον Κασιδιάρη ότι καλεί σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ, «καθώς μόνο αν βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει “οριστικό τέλος στο καθεστώς Μητσοτάκη“!!!». Ενώ, ο Κασιδιάρης εμμέσως πλην σαφέστατα αβαντάρει του Κανελλόπουλο και ταυτόχρονα το παίζει δίπορτο.

Ταυτόχρονα, μιλούν για «πολύ… αντιφατικές εκλογικές κατευθύνσεις» που δίνουν «προβεβλημένα στελέχη του κόμματος» (Κασιδιάρη) από προσωπικούς λογαριασμούς σε Twitter και Facebook. Αλλα «προβεβλημένα στελέχη» «συνιστούν –εμμέσως πλην σαφώς- ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ, για “τιμωρία στον Μητσοτάκη“ και γιατί “ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου“, συντασσόμενα με την επίσημη γραμμή» (ο πρωτομάστορας του γκεμπελισμού φιρερίσκος παρουσιάζει ως δεδομένη επίσημη γραμμή του Κασιδιάρη την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ!), άλλα «συνιστούν ανοιχτά ψήφο στο αριστερό κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ή στο ομοίως αριστερό κόμμα του Καζάκη!» και άλλα «συνιστούν ψήφο στα διάφορα κομματίδια του λεγόμενου “πατριωτικού“ χώρου (που είναι καμμιά δεκαριά…) και τσακώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άλλα στελέχη και ψηφοφόρους για το ποιο απ’ αυτά είναι πιο… κοντά τους!» και άλλα «συνιστούν ένα “ψηφοδέλτιο“ εκ του προχείρου, με το έμβλημα του κόμματός τους και με το όνομα, το επώνυμο και το πατρώνυμο του αρχηγού τους, δηλαδή άκυρο».

Το χρυσαυγίτικο πόνημα καταλήγει ως εξής: «Κι εδώ προκύπτει αμείλικτα το εξής ερώτημα: είναι αυτός ο καραγκιόζ-μπερντές αποτέλεσμα σύγχυσης, πολιτικής ρηχότητας και ηλιθιότητας, ή μήπως είναι στημένο το έργο -με αντάλλαγμα την δημοσιότητα, που κάποιος επιζητά μανιωδώς- για να οδηγήσει μια ολόκληρη πολιτική παράταξη στη χλεύη και την πλήρη ανυποληψία;».

Πέρα από την προσπάθεια να εκθέσει τον Κασιδιάρη, ο Μιχαλολιάκος κλείνει το μάτι και στη ΝΔ, προσφέροντάς της ένα επιχείρημα για να το χρησιμοποιήσει κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Απορούμε γιατί ο Μητσοτάκης δεν το χρησιμοποίησε ακόμα. Το πιθανότερο είναι να δούμε τις επόμενες μέρες μια καμπάνια με περιεχόμενο «ο Κασιδιάρης στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ»!

Ως γνωστόν, ο Κασιδιάρης μάζεψε την πλειοψηφία των στελεχών της νεοναζιστικής ΧΑ αφήνοντας στον φιρερίσκο τον κατιμά. Ο Μιχαλολιάκος έτσι κι αλλιώς δε θα κατέβαινε στις εκλογές, για ν’ αποφύγει τη σύγκριση με τον… Βρούτο του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού. Στις 8 του Μάη, αφού πρώτα κατακάθισε ο κουρνιαχτός και αποκρυσταλλώθηκε το τοπίο με τα κόμματα που πέρασαν από τον Αρειο Πάγο, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γράφει ότι «εμείς, τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, δεν θα στηρίξουμε κανέναν που συμμετέχει στη στημένη εκλογική διαδικασία που έρχεται και θα πάμε στην κάλπη μόνο όταν θα υπάρξει ξανά ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή». Μ’ άλλα λόγια, αποχή για τα στελέχη που απέμειναν γύρω από τον Μιχαλολιάκο. 

Για τους ψηφοφόρους, όμως, η γραμμή είναι άλλη: «Οι υπερήφανοι Έλληνες που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή, οι Έλληνες Πατριώτες που δεν σκύβουν το κεφάλι, ας πράξουν κατά συνείδηση χωρίς να ξεχνούν τις μεθοδεύσεις ΌΛΩΝ των κομμάτων της Βουλής εναντίον μας, καθώς και όσους επέβαλαν τα ανθελληνικά μνημόνια και ψήφισαν ή αποδέχονται μέσα στην Βουλή την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών δια της σιωπής τους».

Δηλαδή, μπορούν χωρίς τύψεις να ψηφίσουν και ΝΔ, φτάνει να μην ξεχάσουν τις ευθύνες της! ΝΔ… χωρίς αυταπάτες. ‘Η και Βελόπουλο… χωρίς αυταπάτες. Κάποιον της δεξιάς πολυκατοικίας, γιατί ένας νεοναζιστής ή ακροδεξιός δεν μπορεί ποτέ να ψηφίσει κόμμα που δηλώνει αριστερό (από ΠΑΣΟΚ και πέρα). Είναι ζήτημα… αρχών. Κι αυτό γίνεται καλύτερα αντιληπτό, αν συνδυαστεί με την επίθεση στον Κασιδιάρη που υποτίθεται ότι καλεί σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ και στα… αριστερά κόμματα της Κωνσταντοπούλου και του Καζάκη.

Αυτό το ξεκαθάρισε περισσότερο χθες με πόνημά της στη βρομοϊστοσελίδα η «Κωνσταντίνα Σκιά» (καμιά σχέση με τη σκιά που τραγούδησε ο Βασίλης Τσιτσάνης, πρόκειται για… καλλιτεχνικό ψευδώνυμο μάλλον της Ελένης Ζαρούλια, που εμφανίστηκε ως υπογραφή στο ναζιστοσάιτ ταυτόχρονα σχεδόν με την εξαφάνιση απ’ αυτό της υπογραφής της Ζαρούλια, μετά τη δική μας αποκάλυψη ότι η δήθεν άσχετη Ζαρούλια εμφανιζόταν σε χρυσαυγίτικες εκδηλώσεις ως εκπρόσωπος του φυλακισμένου συζύγου της).

Το πόνημα είναι γραμμένο σε γνήσια μοναρχοφασιστική γλώσσα: «ανθρώπους που ζήσανε τις μαύρες μερες του συμμοριτοπόλεμου και των όσων γεγονότων ακολούθησαν», «εμείς που είμαστε παραδοσιακοί δεξιοί μιας άλλης εποχής πού θα στεγαστούμε πολιτικά?», «είδαν να ξεσπιτώνονται και να μεταβάλλονται σε πρόσφυγες μέσα στην πατρίδα τους όχι από Γερμανους ,ουτε από Ιταλους,ουτε από Βουλγαρους… Είδαν να γίνεται αυτό από την αριστερά στην περίοδο του συμμοριτοπολέμου», «υπάρχει και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ που αποδεδειγμένα ήταν υπεύθυνος για την απώλεια τεσσάρων ζωών πριν δεκατρία χρόνια», «αριστερά που επι δεκαετίες λυμαίνεται τη δημόσια ζωή».

Συμπέρασμα: από άποψη αρχών, ένας «εθνικιστής» δεν επιτρέπεται να ψηφίσει οτιδήποτε αριστερό. Τελεία και παύλα. Η «Σκιά» καταλήγει πως «το σεβασμό που απαιτουμε δεν θα μας τον δώσει κανένας. Θα τον διεκδικήσουμε μόνοι μας απέχοντας και απονομιμοποιώντας ένα πολιτικό σύστημα που επι χρόνια θεωρεί το λαό υποζύγιο και όχι ισότιμο». Και αναφωνεί: «Χρυσή Αυγή ώσπου να παγώσει η κόλαση!»

Ομως η επίσημη γραμμή είναι «κατά συνείδηση» και «χωρίς να ξεχνάμε». Η «Σκιά» είναι στέλεχος και θα κάνει αποχή. Τι μένει από το πόνημα; «Σας ξορκίζουμε στα κόκαλα του Αδόλφου Χίτλερ: όχι ψήφο σε αριστερό κόμμα. Εμείς θα κάνουμε αποχή, αλλά εσείς που θα ψηφίσετε ψηφίστε ό,τι θέλετε, εκτός από τους απογόνους των συμμοριτών»! Σαν να βλέπουμε μπροστά μας μια μαύρη γραμμή που ξεκινά από την ακροδεξιά της ΝΔ και μέσω Μπαλτάκου φτάνει στον Μιχαλολιάκο…

Εκτύπωση 🖨
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠανδημία: Αμετάβλητη η κατάσταση
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 12 Μάη

Σχετικά Αρθρα

Να… τιμωρηθούν οι μπάτσοι που ενόχλησαν τα σιώνια

Πολιτική 26 Οκτ 2026, 19:08

Οχι, δεν «σαλτάρισε» ο ανώτατος εισαγγελέας: την κυβέρνηση Μητσοτάκη υπερασπίζεται

Πολιτική 25 Οκτ 2026, 13:06

O εισαγγελέας Φλωρίδης, ο υπουργός Θεοδωρικάκος, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και η σαπίλα του μηχανισμού καταστολής

Πολιτική 24 Οκτ 2026, 20:40

Ο αυτοκρατορίσκος Μητσοτάκης και ο «εθελοντής» αυλικός του

Πολιτική 23 Οκτ 2026, 14:39

Ο Φιντάν στριμώχνει τον ελληνικό εθνικισμό στο ευρωπαϊκό ιμπεριαλιστικό ακροατήριο

Πολιτική 22 Οκτ 2026, 21:03

Τζάμπα πήγαν τα «τραπεζώματα»: «μας» πούλησε ο μουστακαλής φύλαρχος-στρατάρχης…

Να μην πέσουμε στην εθνικιστική παγίδα της ελληνικής πλουτοκρατικής ολιγαρχίας και των πολιτικών της εκπροσώπων

Πολιτική 21 Οκτ 2026, 20:07
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Οκτώβρη

27 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Να… τιμωρηθούν οι μπάτσοι που ενόχλησαν τα σιώνια

26 Οκτ 2026, 19:08
Παιδεία

Πανεπιστήμιο Πατρών: Δεν επιτρέπει σε πρωτοετείς φοιτητές να πάρουν δωμάτιο στη Φοιτητική Εστία αν δεν καταθέσουν το «χαράτσι» των 200 ευρώ

26 Οκτ 2026, 18:35
Καταστολή

Η ΕΕ εξάγει τις απελάσεις της στη Ρουάντα – Με ελληνική συμμετοχή

26 Οκτ 2026, 18:27
Παιδεία

Ενωση Συλλόγων Γονέων Καλαμάτας: Κανένα παιδί χωρίς νοσηλευτική υποστήριξη στο σχολείο

26 Οκτ 2026, 14:43
Εργατικά

Στα σχολεία πέφτουν σοβάδες και οι κυβερνητικοί εγκάθετοι κυνηγούν τους δασκάλους!

Παραπέμπουν σε Πειθαρχικό όλο το σύλλογο διδασκόντων επειδή έπεσαν σοβάδες σε σχολική αίθουσα!

26 Οκτ 2026, 14:33
Διεθνή

«Οι κατηγορίες κατά του Ιράν δείχνουν απόγνωση»

Ο Μπακαεΐ ξεφτιλίζει τον Ράμα και ξεγυμνώνει το σιωνιστικό καθεστώς

26 Οκτ 2026, 14:16
Διεθνή

Στην Τεχεράνη για συνομιλίες ανώτατοι αξιωματούχοι από τις χώρες του Συμφώνου της Μέκκας

26 Οκτ 2026, 14:03
Κόντρες

Οχι και λαμόγιο ο Κουλκουδίνας – έλεος πια με τον λαϊκισμό

26 Οκτ 2026, 13:23
Αθλητισμός

ΟΙΕΛΕ: Το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την εκτεταμένη διαφθορά στο σχολικό αθλητισμό.

26 Οκτ 2026, 12:46
Αθλητισμός

Ετρεξε 162 χιλιόμετρα στα βουνά και τερμάτισε με την παλαιστινιακή σημαία

26 Οκτ 2026, 09:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Οκτώβρη

26 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Οχι, δεν «σαλτάρισε» ο ανώτατος εισαγγελέας: την κυβέρνηση Μητσοτάκη υπερασπίζεται

25 Οκτ 2026, 13:06
Διεθνή

Η πλειονότητα των ψηφοφόρων στις αμφίρροπες πολιτείες των ΗΠΑ τάσσεται υπέρ της διακοπής των αποστολών βομβών στο Ισραήλ (δημοσκόπηση)

25 Οκτ 2026, 08:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Οκτώβρη

25 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

O εισαγγελέας Φλωρίδης, ο υπουργός Θεοδωρικάκος, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και η σαπίλα του μηχανισμού καταστολής

24 Οκτ 2026, 20:40
Διεθνή

«Οι σφαίρες των μαχητών της Αντίστασης που έπληξαν το στήθος του εχθρού στην Αλ-Χαλίλ δεν ήταν παρά μια φυσική απάντηση στα εγκλήματα της κατοχής και των εποίκων της»

Η Χεζμπολά και το Λαϊκό Μέτωπο χαιρετίζουν την επίθεση στο τσέκποϊντ της Χεβρώνας

24 Οκτ 2026, 10:32
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

24 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη

24 Οκτ 2026, 00:01
Κόντρες

Τζάμπα η Πνύκα

23 Οκτ 2026, 19:45
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Οκτώβρη

Ημέρα εργοθεραπείας.

Ημέρα οπτικοακουστικής κληρονομιάς.

Ελλάδα: Γιορτή της σημαίας.

Κούβα: Ημέρα ανακάλυψης (1492).

1955: Διαδηλώσεις για το Κυπριακό σε διάφορες ελληνικές πόλεις και συγκρούσεις με την αστυνομία.

1962: Τερματίζεται η “κρίση των πυραύλων” που έφερε στα πρόθυρα πολέμου ΗΠΑ και ΕΣΣΔ.

1969: Βόμβα στην είσοδο των γραφείων του νεοναζιστικού Κόμματος της 4ης Αυγούστου του Κ. Πλεύρη.

1973: Αντιαμερικανική διαδήλωση στα Προπύλαια μετά από απαγόρευση φοιτητικής συγκέντρωσης στη Νομική.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo