Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 7 Γενάρη
  • Σαν σήμερα 6 Γενάρη
  • Πληρωμένη απάντηση στον Μητσοτάκη από τον ΥΠΕΞ της Βενεζουέλας
  • Χουντοφασισμός και αμερικανοδουλεία
  • Σιγά τον τζογαδόρο
  • Σαν σήμερα 5 Γενάρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Φαιδρά τερτίπια της υπεράσπισης των νεοναζιστών, αποκαλύπτουν τον πανικό τους μπροστά στην εξέλιξη της δίκης της ΧΑ
Πολιτική

Φαιδρά τερτίπια της υπεράσπισης των νεοναζιστών, αποκαλύπτουν τον πανικό τους μπροστά στην εξέλιξη της δίκης της ΧΑ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Σεπ 2023, 20:24

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των νεοναζιστών της εγκληματικής οργάνωσης XA, προκειμένου να στηρίξουν τον ανυπόστατο ισχυρισμό τους ότι η επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ δεν ήταν δολοφονική, δεν διστάζουν να μετέρχονται κάθε μέσου προκειμένου να παγιδεύσουν τα θύματα της επίθεσης και να τα βγάλουν ψευδομάρτυρες. Για μια ακόμα φορά οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό.

Από τις καταθέσεις των μελών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ και από το υλικό της δικογραφίας προέκυψε στην ακροαματική διαδικασία του Α’ Τριμελούς Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών ότι η επίθεση κατά των μελών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ έξω από το ναυπηγείο Παπίλα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος ήταν σχεδιασμένη και οργανωμένη από τον φίρερ Μιχαλολιάκο και το εφταμελές Πολιτικό Συμβούλιο της ΧΑ και την εκτέλεσαν 50 μέλη της από διάφορα τάγματα εφόδου τοπικών οργανώσεων του Πειραιά. Προέκυψε ακόμα ότι η επίθεση ήταν δολοφονική και πως ο νεοναζιστής Λαγός είχε πλήρη γνώση της εξέλιξής της και έδινε άμεσα εντολές στον Πανταζή που ήταν ο ένας από τους δύο επικεφαλής της επίθεσης.

Το πρωτόδικο δικαστήριο στην ιστορική απόφασή του 2644/2020 δέχτηηκε όλα τα παραπάνω, πλην όμως μετέτρεψε την κατηγορία από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε απλή σωματική βλάβη. Οταν εκδόθηκε η απόφαση επισημάναμε και τώρα επαναλαμβάνουμε πως η μετατροπή της κατηγορίας ήταν μεγάλο νομικό σφάλμα.

Τώρα, στο Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών κατέθεσαν οκτώ μέλη του ΠΑΜΕ. Και οι οκτώ και ιδιαίτερα ο Σ. Πουλικόγιαννης με τις καταθέσεις τους κατέδειξαν ότι η επίθεση εναντίον τους ήταν σχεδιασμένη και οργανωμένη από τον φίρερ Μιχαλολιάκο και το επταμελές Πολιτικό Συμβούλιο της ΧΑ, ότι η επίθεση που δέχτηκαν από τα τάγματα εφόδου της ΧΑ ήταν δολοφονική και πως ο Λαγός είχε άμεση γνώση για την εξελισσόμενη επίθεση και έδινε εντολές στον «Τασάρα» τον Πανταζή. 

Η εξέλιξη της δίκης του δεύτερου βαθμού, σε συνδυασμό με την απόφαση του πρώτου βαθμού, έχει φέρει σε αδιέξοδο τόσο τον Λαγό όσο και τους συνηγόρους υπεράσπισης των νεοναζιστών, που συμμετείχαν και στον  πρώτο βαθμό.

Ο Λαγός, αν εξαιρέσουμε την περίοδο που εξετάζονταν οι μάρτυρες του κατηγορητηρίου για τη δολοφονική επίθεση στους αιγύπτιους ψαράδες, συμμετείχε σε όλες σχεδόν τις συνεδριάσεις. Για μεγάλο χρονικό διάστημα σχολίαζε με στόμφο κατά το δοκούν τις καταθέσεις των μαρτύρων και το ηχητικό προβαλλόταν από την ιστοσελίδα της νεοναζιστικής ΕΛΑΣΥΝ. Εδώ και καιρό, σταμάτησε να σχολιάζει τις καταθέσεις των μαρτύρων. Στη συνεδρίαση της 19ης Σεπτέμβρη, την ώρα της διακοπής, πλησιάσαμε τον Λαγό και ανάμεσα στ’ άλλα τον ρωτήσαμε γιατί σταμάτησε τον σχολιασμό των μαρτυρικών καταθέσεων. Μας απάντησε ότι δεν έχουν κανένα νόημα οι σχολιασμοί, από τη στιγμή που η καταδικαστική απόφαση είναι ειλημμένη από το δικαστήριο. 

Αυτό το ισχυριζόταν πάντα ο Λαγός, όμως το να συνδέει αυτή τη στιγμή τη διακοπή των σχολιασμών του με το αναμενόμενο αποτέλεσμα της απόφασης του Α’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αποτελεί έμμεση πλην σαφή παραδοχή ότι από τη μέχρι τώρα διεξαχθείσα ακροαματική διαδικασία, χωρίς να διανυθούν και τα επόμενα στάδια και ιδιαίτερα η ανάγνωση των αναγνωστέων εγγράφων του κατηγορητηρίου, επιβεβαιώνεται ως ορθή η ιστορική απόφαση 2644/2020.

Σε σχέση το αδιέξοδο των συνηγόρων υπεράσπισης των νεοναζιστών κατά την εξέταση των οκτώ μαρτύρων μελών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, θα παραθέσουμε μερικά παραδείγματα.

Για να αντικρούσουν τις καταθέσεις των μελών του ΠΑΜΕ, από τις οποίες προκύπτει με απόλυτη βεβαιότητα, ότι η επίθεση σε βάρος τους ήταν δολοφονική, οργανωμένη και σχεδιασμένη από την ηγεσία της ΧΑ με εκτελεστικά όργανα τα τάγματα εφόδου των τοπικών οργανώσεων της ΧΑ, προβάλλουν τον ανυπόστατο ισχυρισμό ότι ήταν δήθεν μία από τις συνηθισμένες συγκρουσιακές συναντήσεις για το ποιος θα επικρατήσει στον Πειραιά.

Ο συνήγορος υπεράσπισης των «τεσσάρων Πι» (Παππά, Παναγιώταρου, Πατέλη και Πανταζή) διατύπωσε δύο φορές αυτόν τον ανυπόστατο ισχυρισμό κατά την εξέταση του μάρτυρα Λεκοδημήτρη στις 13 Σεπτέμβρη. Αντιγράφουμε από τη σελίδα 22 του απομαγνητοφωνημένου κειμένου των πρακτικών:

Δ.Γκαβέλας: Οχι, κύριε μάρτυς, δεν υπάρχει ο καθένας πώς το ζει, εδώ υπάρχει ή δεκάλεπτο ή δευτερόλεπτα, ή ανταλλάσσονται ύβρεις ή εκδηλώνεται επίθεση αμέσως. Αν ανταλλάσσονται ύβρεις, και χρόνο είχατε, και διαφυγή είχατε, και τα πάντα είχατε.

Λεκοδημήτρης: Οχι, δεν είχαμε.

Δ. Γκαβέλας: Αποφασίσατε, λοιπόν, λόγω της συνείδησης, που είπατε πριν, λόγω της εκπαίδευσης, λόγω της φύσης, λόγω της ιδεολογίας, να μείνετε και να πλακωθείτε στο ξύλο μεταξύ σας, αυτό κάνατε.

Λεκοδημήτρης: Δεν πλακωθήκαμε καταρχήν…

Σελίδα 24:

Δ.Γκαβέλας: Ηθελαν μέχρι και νεκρούς, όπως είπατε εσείς, ο πιο σοβαρός τραυματισμός είναι το κάταγμα πέμπτου μετακαρπίου. Και τι σημαίνει αυτό; Εχετε κάποια ερμηνεία γι’ αυτό, ότι αυτοί που σας ήθελαν νεκρούς τελικά δεν κατάφεραν να σας έχουν νεκρούς;

Σ. Λεκοδημήτρης: Ναι, δεν κατάφεραν να μας έχουν νεκρούς.

Δ. Γκαβέλας: Γιατί δεν τα κατάφεραν, είχατε όπλα;

Σ. Λεκοδημήτρης: Οχι.

Δ. Γκαβέλας: Ησαστε περισσότεροι;

Σ. Λεκοδημήτρης: Οχι.

Δ. Γκαβέλας: Πείτε, κύριε, τη δική σας εκδοχή, γιατί δεν τα κατάφεραν;

Σ. Λεκοδημήτρης: Δεν τα κατάφεραν, τελείωσε ο χρόνος.

Δ. Γκαβέλας: Γιατί δεν μπορούσαν ή γιατί δεν ήθελαν;

Σ. Λεκοδημήτρης: Τελείωσε ο χρόνος.

Δ. Γκαβέλας:  Γιατί δεν μπορούσαν ή γιατί δεν ήθελαν, κύριε, ή γιατί ήθελαν απλώς να έρθουν και, όπως οι δύο σας συνηθίζετε να κάνετε, να κάνετε επίδειξη δύναμης ο ένας στον άλλον…

Στη δικογραφία με την οποία δικάζεται η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή για να αντιγραφούν τα 422 αναγνωστέα έγγραφα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο χρειάστηκαν τρία 24ωρα. Αρκετά απ’ αυτά, μια ισχνή μειοψηφία, προβλήθηκαν στο Διαδίκτυο και έτσι έλαβαν γνώση και τα μέλη του ΠΑΜΕ. Ηταν όμως ανθρωπίνως αδύνατο να μπορούν οι μάρτυρες-μέλη του ΠΑΜΕ (είναι πολιτική αγωγή που έχουν πρόσβαση στη δικογραφία) να δουν και να μελετήσουν τα 422 αναγνωστέα έγγραφα.

Ο μάρτυρας Καραμπέρης, κατά την εξέτασή του από το συνήγορο υπεράσπισης του Μιχαλολιάκου, Δ. Παπαδέλη, ανέφερε ότι είδε στο Διαδίκτυο ένα βίντεο που ο Μιχαλολιάκος μίλαγε για τους ηττημένους του 45, δηλαδή για τους εθνικοσοσιαλιστές μακελάρηδες του Χίτλερ. Ο συνήγορος έσπευσε να αμφισβητήσει την ύπαρξή του και για να προκαλέσει σύγχυση και φόβο στον μάρτυρα διάβασε ένα απόσπασμα από άρθρο της φυλλάδας των νεοναζιστών, που δημοσιεύτηκε στις 9 Μάη του 2005, με τίτλο: «60 χρόνια από το τέλος του πολέμου». Αυτό το άρθρο βρίσκεται στο παράρτημα 7.1 του Αναγνωστέου Εγγράφου 327 (του Μιχαλολιάκου) και είναι το έγγραφο 0098.jpg.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορίας Θ. Θεοδωρόπουλος ζήτησε από τον Παπαδέλη να αναφέρει σε ποιο Αναγνωστέο είναι αυτό το άρθρο. Ο Παπαδέλης, ενώ άκουσε τον Θ. Θεοδωρόπουλο, δεν απάντησε και δεν το κατέθεσε στο δικαστήριο (μέχρι τις 19 Σεπτέμβρη). Παραθέσουμε ολόκληρο αυτό το άρθρο των νεοναζιστών:

«Εξήντα χρόνια συμπληρώθηκαν από το τέλος του Πολέμου. Εξήντα χρόνια, δύο γενιές και όμως το κυρίαρχο σύστημα που ανεδείχθη νικητής πάνω από τις στάχτες της Ευρώπης, συνεχίζει την προπαγάνδα των «νικητών» για το ολοκαύτωμα, για τον κακό φασισμό και εθνικοσοσιαλισμό. Σε μια «ανοικτή» κοινωνία όπου τα πάντα είναι ελεύθερα από την πρέζα, τις εκτρώσεις μέχρι κάθε είδους ανηθικότητα και ανωμαλία, το μόνο πράγμα στην βρίσκεται εκτός νόμου είναι ο αληθινός εθνικισμός. Εάν όμως, οι σύμμαχοι «νίκησαν» ποιος είναι ο λόγος να υπάρχουν σήμερα ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΝΩΜΗΣ και διώξεις;

Το 1945, Αμερικάνοι και Ρώσοι μοίρασαν τον κόσμο. 45 χρόνια μετά ο μπολσεβικισμός τέλειωσε και απέμεινε μοναδικός κυρίαρχος η καπιταλιστική «παγκοσμιοποίηση». Στις Μαΐου του 1945 θα γίνει στη Μόσχα μία μεγάλη «φιέστα». Θα γιορτάσουν την νίκη… της «ελευθερίας», την ημέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών! Οι Ελληνες εθνικιστές στις 9 Μαΐου δεν έχουν να γιορτάσουν τίποτε. Γιατί ο κόσμος που γεννήθηκε μέσα από τις στάχτες το 1945 είναι ένας κόσμος απάνθρωπος, μακριά από κάθε έννοια του Ελληνικού Ιδεώδους. Γιατί επιπλέον η Ελλάς που κυριολεκτικά θυσιάστηκε υπήρξε στην πράξη ένας από τους νικημένους αυτού του πολέμου. Λίγα χρόνια μετά τον πόλεμο που οι Αγγλοι κρεμούσαν Ελληνόπουλα στην Κύπρο. Τριάντα χρόνια μετά τον πόλεμο που οι «σύμμαχοί» μας έδιναν το πράσινο φως στην Τουρκία να εισβάλει στην Κύπρο. Σήμερα είναι που θέλουν να δώσουν το μισό Αιγαίο στους Τούρκους. Εχουμε λόγους λοιπόν να μη γιορτάζουμε τίποτε εμείς οι Ελληνες στις 9 Μαΐου».

Ο Παπαδέλης προσπάθησε να ισχυριστεί ότι ο πελάτης του, όταν μιλούσε για ηττημένους του 45, αναφερόταν δήθεν στους Ελληνες, με σκοπό να προκαλέσει σύγχυση και φόβο στον μάρτυρα ωστέ αυτός να κάνει σοβαρά λάθη στη συνέχεια.

Προτού παραθέσουμε το βίντεο με το οποίο επιβεβαιώνεται ο μάρτυρας Καραμπέρης και διαψεύδεται ο Παπαδέλης από αυτά που λέει ο Μιχαλολιάκος, θα κάνουμε ένα σύντομο σχολιασμό του άρθρου που επικαλέστηκε ο Παπαδέλης.

Η ήττα των ναζιστών του Χίτλερ δεν ήταν ήττα του ελληνικού λαού που πάλεψε, οργανωμένος στη συντριπτική του πλειοψηφία στις γραμμές των ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ, αλλά μεγαλειώδη νίκη του. Μεγάλη ήττα υπέστησαν και οι ταγματασφαλίτες που συνεργάστηκαν με τους ναζιφασίστες κατακτητές. Μην ξεχνάμε πως ο …θεόπνευτος αρχηγός Μιχαλολιάκος παραδέχτηκε ότι ο πατέρας του ήταν οργανωμένος στα Τάγματα Ασφαλείας!

Απ’ όλο το άλλο κείμενο, πλην της παραγράφου που αναφέρεται στους Ελληνες. Φαίνεται καθαρά ότι ο Μιχαλολιάκος αναφέρεται στους εθνικοσοσιαλιστές του Χίτλερ, που με την πλήρη υποστήριξη του γερμανικού μονοπωλιακού κεφαλαίου κατέλαβαν την εξουσία. Οι ηττημένοι του ’45 είναι αυτοί που βύθισαν την Ευρώπη στο αίμα και την καταστροφή.

Παραθέτουμε ένα μικρό απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από το βίντεο 2102-03-03 Spigel-offices, που είχε κατατεθεί από τους συνηγόρους υπεράσπισης της κατηγορίας και είχε αναγνωστεί πρωτόδικα (οι συνήγοροι είχαν απομαγνητοφωνήσει αυτό το απόσπασμα):

«7:30-8:30 Είμαστε η σπορά των ηττημένων του 1945, αυτοί είμαστε, οι εθνικιστές, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες… εμείς είμαστε οι μαχητές που θα ακονίσουν αν χρειαστεί τις ξιφολόγχες στο πεζοδρόμιο να ελευθερώσουμε τις πατρίδες μας από τον εβραίο που έχει καθίσει στο σβέρκο ολόκληρου του κόσμου» (η έμφαση δική μας).

Παραθέτουμε και το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=bz5PG9YUKXY

Οταν φτάσει ο χρόνος να αρχίσει η ανάγνωση των Αναγνωστέων Εγγράφων, τότε θα φανεί, για μια ακόμη φορά, η επιλεκτικότητα των συνηγόρων υπεράσπισης των νεοναζιστών στην προβολή των βίντεο και των χιλιάδων κοινοβουλευτικών Ερωτήσεων των πρώην βουλευτών της ΧΑ.

Ο φίρερ Μιχαλολιάκος κυκλοφόρησε το 1992 βιβλίο του με τίτλο: «Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη». Στο κεφάλαιο: «Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ», στη σελίδα 34, διαβάζουμε:

«Η Ελλάδα στην διάρκεια του πολέμου, χωρίς να έχει ευθύνη γι’ αυτό, η ευθύνη ανήκει στην Ιταλία, ήταν από την πλευρά των συμμάχων. Σήμερα θα πρέπει επιτέλους χωρίς φόρτιση συναισθηματική να προβληματιστούμε σοβαρά εάν αυτή ήταν η σωστή επιλογή. Ο Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός και η Νέα Ευρώπη των WAFFEN SS ήταν ένα μήνυμα φωτεινό σε μια σκοτεινή εποχή, που πιστεύω πως ο Ελληνισμός θα έπρεπε να έχει δεχθεί…

Πέρα όμως από την ατυχή ιστορική περίσταση στην οποία βρέθηκε η πατρίδα μας πρέπει να πούμε πως οι δικές μας Ιδέες είναι περισσότερο κοντά στις θέσεις και τη φιλοσοφία των «νικημένων» παρά κοντά στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και τον πάλαι ποτέ ισχυρό μπολσεβικισμό που κατέρρευσε μέσα σε μια «νύχτα» σαν φρεναπάτη και κακός εφιάλτης» (οι εμφάσεις δικές μας).

Πόσο πιο καθαρά να τα πει ο νεοναζιστής Μιχαλολιάκος; Οι νικημένοι είναι ο Χίτλερ και οι εθνικοσοσιαλιστές του, μ’ αυτούς είναι κοντά οι ιδέες της ΧΑ, αυτοί («ο Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός και η Νέα Ευρώπη των WAFFEN SS») ήταν «ένα μήνυμα φωτεινό σε μια σκοτεινή εποχή», που θα έπρεπε να έχουν δεχτεί οι Ελληνες!

Στην δεύτερη έκδοση του βιβλίου του, το 2000, στο ίδιο κεφάλαιο, επαναλαμβάνει ακριβώς τις ίδιες θέσεις για τη σπορά των ηττημένων και για τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό, αλλά στη σελίδα 46.

Τον Οκτώβρη του 2012, αφαίρεσε τις θέσεις για τη σπορά των ηττημένων και για τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό. Βλέπετε, τον Ιούνη του 2012 η ΧΑ είχε μπει στη Βουλή και ο Μιχαλολιάκος ήθελε να την εμφανίζει σαν νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα.

Σε ομιλία του σε γραφεία της ΧΑ (δεν είναι γνωστό ποιας τοπικής οργάνωσης) παραδίνει μαθήματα για τους εβραίους. Η ομιλία του αποτυπώθηκε σε βίντεο που βρίσκεται στο παράρτημα 20.2 του Αναγνωστέου Eγγράφου 327 (του Μιχαλολιάκου). Παραθέτουμε την απομαγνητοφώνηση του κομματιού του βίντεο από 19:21 μέχρι το τέλος: 

«19:20: Υπήρχε μια Μπενεβίστε που έχει βγάλει βιβλίο και κυκλοφορεί στα ελληνικά. Να δείτε παιδιά την κατασκοπεία που είχαν μέσω των εμπορικών καραβανιών. Τότε όλο το εμπόριο γινόταν μέσω των καραβανιών, δηλαδή πως ήταν οι σταθμοί με τους Εβραίους κ.λ.π. Ολες οι πληροφορίες πως κυκλοφορούσαν κ.λ.π.

Η Θεσσαλονίκη λοιπόν ήταν μια εποχή, προ Νέας Υόρκης, ίσως η μεγαλύτερη εβραϊκή πόλις. Δηλαδή υπό την έννοια ότι είχε τους περισσότερους μαζικά συγκεντρωμένους Εβραίους…

Υπήρχαν και κάποιοι άλλοι Εβραίοι που υπάρχουν και ακόμα βέβαια, οι λεγόμενοι Ρωμανιώτες. Αυτοί δεν ήξεραν εβραϊκά, ήξεραν μόνο ελληνικά. Και αυτοί πρέπει να είναι, εικάζω, δεν το έχω διαβάσει, αυτούς που αναφέρει στις πράξεις των Αποστόλων, ο Απόστολος Παύλος, οι Ιουδαίοι εξ Ελλήνων. Δηλαδή προσήλυτοι στις συναγωγές οι οποίοι ήταν στην Αθήνα, στην Χαλκίδα κ.λ.π. Αυτοί κυρίως την γλυτώσανε το ένα τ’ άλλο.

Οι άλλοι στην Θεσσαλονίκη πήρανε το τραινάκι και πήγανε ταξιδάκι. Ενα ωραίο μαγευτικό ταξίδι σε ένα πανέμορφο τοπίο για χειμερινές διακοπές με υψηλές καμινάδες όπου απολάμβαναν, όπως είχε γράψει ένας φίλος μου ένα κείμενο ότι στο βάθος του στρατοπέδου είχαν τα κτίρια με τις υψηλές καμινάδες όπου απολάμβαναν την μεταφυσική τους εμπειρία.

21:10: Αλλος συναγωνιστής. Λοιπόν τα είπαμε σήμερα, μορφωνόμαστε να μαθαίνουμε τον εχθρό μας, είναι ο διεθνής σιωνισμός ο πρώτος, όλα τα άλλα είναι παρακλάδια και πέρα αγωνιζόμαστε έτσι. Δεν γινόμαστε ούτε βιβλιοθηκάριοι, ούτε βιβλιοσκώληκες, ούτε τίποτε. Η ζωή είναι στον αγώνα. Ωστε την επόμενη φορά να μην πετύχει με την πέτρα του ο Δαβίδ τον Γολιάθ, αλλά να του κόψουμε το χέρι. Σύμφωνοι; («ναι» απαντούν εν χορώ οι νεοναζιστές από κάτω) Να ’στε καλά, ελεύθεροι».

https://www.youtube.com/watch?v=QyMmB5UdP-4

Στη συνεδρίαση της 19ης Σεπτέμβρη του 2023, ο μάρτυρας Ζύμαρης αναφέρθηκε σ’ αυτό το βίντεο. Διευκρίνισε ότι το είδε στο Youtube και άρχισε να περιγράφει ό,τι θυμόταν απ’ αυτά που είπε ο Μιχαλολιάκος για τη βίαιη μεταφορά των εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και στα κρεματόρια. Τότε, λυσσασμένα οι Λαγός, Παπαδέλης και Ρουσόπουλος άρχισαν να φωνάζουν και να ζητούν από τον Ζύμαρη να τους πει πότε και πού τα είπε ο Μιχαλολιάκος, ενώ γνωρίζουν ότι αυτά είναι καταχωρημένα στο βίντεο του παραρτήματος 20.2 του Αναγνωστέου Εγγράφου 327 του Μιχαλολιάκου, υλικό που κατασχέθηκε από τον προσωπικό του υπολογιστή που είχε στο σπίτι του. (Ηταν τόση η βεβαιότητά του ότι δε θα συλληφθούν, λόγω του ακαταδίωκτου που τους πρόσφεραν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του αστικού κράτους, που δεν φρόντισε ούτε αυτός ούτε τα στελέχη της ΧΑ να εξαφανίσουν τα προσωπικά τους αρχεία, που έγιναν αναγνωστέα έγγραφα).

Ο Ρουσόπουλος έφτασε στο σημείο να ζητήσει από την πρόεδρο να διαβιβαστούν τα πρακτικά στον εισαγγελέα για να ασκηθεί δίωξη στον μάρτυρα Ζύμαρη! Το έκανε, προφανώς, μπας και τρομοκρατηθεί ο μάρτυρας. Ο Ρουσόπουλος και ο Παπαδέλης, έφτασαν στο ανώτατο στάδιο της φαιδρότητας, όταν ζήτησαν από την πρόεδρο να διακόψει το δικαστήριο για να φέρει ο Ζύμαρης το βίντεο!

Όταν όμως ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορίας Θ. Θεοδωρόπουλος ενημέρωσε την πρόεδρο ότι το βίντεο υπάρχει στο λάπτοπ, Ρουσόπολος και Παπαδέλης δεν υιοθέτησαν την πρότασή του, φοβούμενοι ότι το δικαστήριο μπορεί να υιοθετήσει το αίτημα Θεοδωρόπουλου. Η εισαγγελέας πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα, αλλά η πρόεδρος το απέρριψε.

Τέλος, επειδή ο Λαγός και οι συνήγοροι υπεράσπισης των νεοναζιστών αρνήθηκαν ότι τον Μάη του 2013 ο Παναγιώταρος, σε ομιλία του στη Σαλαμίνα, είχε προαναγγείλει τη δολοφονική επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, που έγινε στις 12 προς 13 Σεπτέμβρη του 2013, ότι με την επίσκεψη τριών βουλευτών της ΧΑ (Λαγού, Μίχου και Παναγιώταρου) στις 8 Αυγούστου του 2013 στη Ζώνη και με την επίσκεψη βουλευτών της ΧΑ, με επικεφαλής τον Κασιδιάρη, τον Σεπτέμβρη στο εργοδοτικό-δουλεμπορικό σωματείο που έστησαν οι νεοναζιστές στη Ζώνη, δηλώθηκε ότι από εδώ και πέρα η ΧΑ θα κάνει κουμάντο στη Ζώνη του Περάματος, παραθέτουμε τα τρία βίντεο χωρίς επιπλέον σχολιασμό.

https://www.youtube.com/watch?v=ESgy2Uff5rY

https://www.youtube.com/watch?v=aluObEy1WEo

https://www.youtube.com/watch?v=xZyZBHZ686o

Εκτύπωση 🖨
ΕΦΕΤΕΙΟ ΧΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚατ΄εντολήν της Μοσάντ
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 25 Σεπτέμβρη

Σχετικά Αρθρα

Πληρωμένη απάντηση στον Μητσοτάκη από τον ΥΠΕΞ της Βενεζουέλας

Ομως και το τσαβικό καθεστώς επικαλείται επιλεκτικά το αστικό διεθνές δίκαιο

Διεθνή 5 Ιαν 2026, 19:08

ΟΠΕΚΕΠΕ: Εδιναν μέχρι το 2024 παράνομες επιδοτήσεις στους ποινικά διωκόμενους και ήδη καταδικασθέντες

Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης

Αγροτικά 30 Δεκ 2025, 11:59

Το φτύσιμο ήταν όλο δικό του

Πολιτική 25 Δεκ 2025, 06:13

ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου

Εργατικά 24 Δεκ 2025, 11:58

Ενσωμάτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ: Για να συνεχιστεί το θεάρεστο έργο της εγκληματικής οργάνωσης

Οικονομία 23 Δεκ 2025, 19:55

Απολυταρχικού τύπου διάταξη για να αποτρέπεται η «μονιμοποίηση» συμβασιούχων των δήμων

Οταν τα δημοτικά όργανα αρνούνται να ασκήσουν ένδικα μέσω κατά αποφάσεων που δικαιώνουν συμβασιούχους, θα υποχρεώνονται να το κάνουν οι δικηγόροι των δήμων!

Εργατικά 22 Δεκ 2025, 12:03
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Γενάρη

7 Ιαν 2026, 00:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Γενάρη

6 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Πληρωμένη απάντηση στον Μητσοτάκη από τον ΥΠΕΞ της Βενεζουέλας

Ομως και το τσαβικό καθεστώς επικαλείται επιλεκτικά το αστικό διεθνές δίκαιο

5 Ιαν 2026, 19:08
Η παπάρα

Χουντοφασισμός και αμερικανοδουλεία

5 Ιαν 2026, 12:55
Κόντρες

Σιγά τον τζογαδόρο

5 Ιαν 2026, 11:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Γενάρη

5 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

«Δεν έχω δει ποτέ περισσότερη αγάπη και τρυφερότητα από αυτήν που είδα σ’ αυτούς τους μαχητές της Αντίστασης»

4 Ιαν 2026, 22:01
Η παπάρα

Ο Μητσοτάκης ως γιουσουφάκι του Τραμπ

4 Ιαν 2026, 11:32
Διεθνή

Ωμή στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα: Οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές διακηρύσσουν απροκάλυπτα την επιστροφή στο Δόγμα Μονρόε

4 Ιαν 2026, 10:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Γενάρη

4 Ιαν 2026, 00:01
Αγροτικά

Η Γαλλία ετοιμάζεται να καταθέσει στην Κομισιόν φάκελο για την αφαίρεση του ΠΟΠ από τη Φέτα!

Η εξάπλωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων και ο σχεδιαζόμενος εμβολιασμός εργαλεία για την υλοποίηση αυτής της στρατηγικής

3 Ιαν 2026, 13:33
Καταστολή

«Ράβε – ξήλωνε»: Επιστολή ευρωενωσιτών ηγετών για την «ασφάλεια», τη μετανάστευση και το πετσόκομμα της δικαστικής προστασίας δικαιωμάτων

3 Ιαν 2026, 08:48
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

3 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Γενάρη

3 Ιαν 2026, 00:01
Παιδεία

Η κυβέρνηση της μέγιστης αναλγησίας διέγραψε 308.605 φοιτητές

2 Ιαν 2026, 19:20
Κόντρες

Φουά γκρα και συναγρίδα

2 Ιαν 2026, 11:06
Διεθνή

Ευχές από παλαιστίνιους/ες συναδέλφους

2 Ιαν 2026, 06:32
Παιδεία

Αναλγησία στη νιοστή: Διαγράφεται μητέρα δύο μικρών παιδιών και εργαζόμενη

2 Ιαν 2026, 06:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Γενάρη

2 Ιαν 2026, 00:01
Uncategorized

2026: Kαλή αγωνιστική χρονιά

1 Ιαν 2026, 10:00
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Γενάρη

Ιταλία: Ημέρα σημαίας.

1973: Βόμβες της ΕΑΝ σε δύο αυτοκίνητα αμερικανών αξιωματικών, βόμβες των ΔΑ και ΑΑ σε αμερικανικά οχήματα στην Κηφισιά.

1979: Οι Βιετναμέζοι εισβάλλουν στην Καμπότζη και εκδιώκουν από την εξουσία τον Πολ Ποτ.

1989: Πεθαίνει ο αυτοκράτορας της Ιαπωνίας Χιροχίτο μετά από 63 χρόνια στον θρόνο.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στον Δυτικό κόσμο υπάρχει πλέον ένας ηγέτης που υπερασπίζεται έμπρακτα τα συμφέροντα του Δυτικού ημισφαιρίου: ο Ντόναλντ Τραμπ. Eνας κομμουνιστής δικτάτορας, που είχε μετατρέψει την οικονομία της χώρας του σε σημείο διακίνησης ναρκωτικών, δεν βρίσκεται πια στην εξουσία. Και κάποιοι επικαλούνται τη «διεθνή νομιμότητα». Ποια ακριβώς; Εκείνη που ανέχεται δικτατορίες; Που καλύπτει διεφθαρμένα καθεστώτα; Που θεωρεί θεμιτή τη βία και την καταπίεση όταν προέρχονται από το «σωστό» ιδεολογικό στρατόπεδο; Oταν, όμως, μια χώρα αναλαμβάνει δράση για να προστατεύσει τα εύλογα και νόμιμα συμφέροντά της, τότε οι απανταχού Αριστεροί θυμούνται ξαφνικά το διεθνές δίκαιο! Εξαιρετική η στάση της Ελλάδας. Εξαιρετική η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για μία ακόμη φορά, περήφανοι για την κυβέρνησή μας. Καμία έκπληξη από τις αντιδράσεις των φίλων των Μαδούρων.

Mάκης Βορίδης

Ας αφήσουμε τον λαό της Βενεζουέλας να απολαύσει τις πρώτες στιγμές ελευθερίας του έπειτα από τόσα χρόνια αριστερής χούντας και να του ευχηθούμε να έχει ένα σπουδαίο, λαμπρό δημοκρατικό μέλλον!

Αδωνις Γεωργιάδης

(Ο πρώτος υπήρξε ανοιχτός και απροκάλυπτος φασίστας. Ο ίδιος ο αρχηγός της χούντας Παπαδόπουλος τον διόρισε αρχηγό της νεολαίας της ΕΠΕΝ. Μ’ αυτή του την ιδιότητα, οργάνωσε και το γνωστό πογκρόμ χουντοφασιστικού τάγματος εφόδου ενάντια σε αριστερούς φοιτητές, στη διάρκεια του οποίου απαθανατίστηκε οπλισμένος με αυτοσχέδιο τσεκούρι. Ο δεύτερος υπήρξε καλυμμένος χουντοφασίστας. Τον πρόδωσαν, όμως, τα καλά λόγια του Παττακού και του πατριάρχη του ελληνικού νεοναζισμού και στελέχους της χούντας Κωνσταντίνου Πλεύρη. Οι δηλώσεις τους δεν εξέπληξαν. Ωμός αντικομμουνισμός -κι ας μην έχουν καμιά σχέση με τον κομμουνισμό ο Μαδούρο και ο μέντοράς του Τσάβες- ως αλατοπίπερο στη δήλωση του… «κεντρώου» Μητσοτάκη. Ολοι μαζί -Μητσοτάκης, Βορίδης, Γεωργιάδης και σία- υπερασπίζονται μια γκανγκστερική κρατική ενέργεια, νοσταλγώντας τις εποχές που οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές οργάνωναν πραξικοπήματα, εξόντωναν νόμιμα εκλεγμένους ηγέτες κρατών, όπως ο Σαλβαδόρ Αγιέντε, έκαναν ένοπλες επεμβάσεις, όπως στην Κούβα, στη Γρενάδα, στη Νικαράγουα. Αν η Ελλάδα δεν ήταν μέλος της ΕΕ και δεν είχε μισό αιώνα ομαλής αστικο-κοινοβουλευτικής ζωής, οι Βορίδηδες θα ονειρεύονταν φωναχτά ένα νέο αμερικανοκίνητο στρατιωτικοφασιστικό πραξικόπημα στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του οποίου θα αποκτούσαν εξέχοντα ρόλο, χωρίς να έχουν την ανάγκη να απολογούνται -ούτε καν σε επίπεδο πολιτικής ευθύνης- για σκάνδαλα τύπου ΟΠΕΚΕΠΕ. Αλλά… η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Κι αυτοί πάντα θα ονειρεύονται. Γι’ αυτό χειροκροτούν μετά μανίας τον Τραμπ όταν λέει ότι οι ΗΠΑ θα κυβερνήσουν τη Βενεζουέλα, μέχρι να στήσουν ένα καθεστώς πιστό σ’ αυτές. Ο Βορίδης το λέει ανοιχτά: η διακυβέρνηση της Βενεζουέλας ανήκει στα «εύλογα και νόμιμα συμφέροντα» των ΗΠΑ. Οπως όλοι μαζί λένε ότι η κατοχή της Παλαιστίνης ανήκει στα «εύλογα και νόμιμα συμφέροντα» του Ισραήλ. Με την ίδια λογική, η κατοχή του ενός τρίτου της Κύπρου ανήκει στα «εύλογα και νόμιμα συμφέροντα» της Τουρκίας. Αλλά γιατί να έχει πρόβλημα μ’ αυτό ένας χουντοφασίστας; Αμερικάνικο σχέδιο υλοποίησε η στρατιωτικοφασιστική δικτατορία ανατρέποντας τον Μακάριο, νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανοίγοντας το δρόμο στην εισβολή της Τουρκίας και την κατοχή μεγάλου τμήματος ενός ανεξάρτητου κράτους)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo