Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 25 Οκτώβρη
  • O εισαγγελέας Φλωρίδης, ο υπουργός Θεοδωρικάκος, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και η σαπίλα του μηχανισμού καταστολής
  • «Οι σφαίρες των μαχητών της Αντίστασης που έπληξαν το στήθος του εχθρού στην Αλ-Χαλίλ δεν ήταν παρά μια φυσική απάντηση στα εγκλήματα της κατοχής και των εποίκων της»
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη
  • Τζάμπα η Πνύκα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Δίκη ΧΑ δεύτερος βαθμός: 2η συνεδρίαση
Πολιτική

Δίκη ΧΑ δεύτερος βαθμός: 2η συνεδρίαση

«Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Ιούλ 2022, 10:03

10:00

Με αποκατάσταση μιας… αταξίας ξεκίνησε η δεύτερη συνεδρίαση στην κατ’ έφεση δίκη των νεοναζιστών της ΧΑ. Με εντολή της προέδρου οι δημοσιογράφοι έφυγαν από τον εξώστη όπου είχαν εξοριστεί και επέστρεψαν στα έδρανα πίσω από τους συνηγόρους υποστήριξης της κατηγορίας, ώστε να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους.

Οι συνήγοροι των τεσσάρων νεοναζιστών που έχουν ζητήσει αποφυλάκιση αγόρευσαν ξανά, για να απαντήσουν υποτίθεται στην απορριπτική πρόταση της εισαγγελέα, επαναλαμβάνοντας την ίδια ανούσια φλυαρία. Το δικαστήριο αποσύρθηκε για να εκδώσει την απόφασή του.

10:30

Με ομόφωνη απόφαση το Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών απέρριψε τα αιτήματα αποφυλάκισης και των τεσσάρων νεοναζιστών (Λαγός, Πανταζής, Καλαρίτης και Σταμπέλος).

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε, πάλι ως άγγελος, ο δικηγόρος του φίρερ Μιχαλολιάκου, Παπαδέλης, κομίζοντας νέα βεβαίωση, του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης (βρίσκεται στους Αγίους Αναργύρους), όπου νοσηλεύεται ο Μιχαλολιάκος. Και ζήτησε αναβολή της δίκης.

Ο Παπαδέλης δεν περιορίστηκε στην κατάθεση της βεβαίωσης, η οποία αναγνώστηκε από την πρόεδρο, αλλά άρχισε να αναπτύσσει επιχειρηματολογία, με την πρόεδρο να επιτρέπει αυτή την απαράδεκτη παραβίαση της δικονομικής τάξης (ο άγγελος απλώς κομίζει κάποιο μήνυμα, δεν επιχειρηματολογεί, γιατί δεν έχει εξουσιοδότηση). Οταν παρενέβη ο συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας Κώστας Παπαδάκης, ζητώντας να σταματήσει ο άγγελος να επιχειρηματολογεί, γιατί δεν έχει τέτοιο δικαίωμα, η πρόεδρος εγκάλεσε τον Παπαδάκη!

Μετά την παρέμβαση Παπαδάκη, ο Παπαδέλης δήλωσε πως ο Μιχαλολιάκος ζητά αναβολή γιατί θέλει να παραστεί ο ίδιος στη δίκη! Ποιος; Αυτός που στον πρώτο βαθμό δεν πάτησε ούτε μια φορά στη δίκη, παρά μόνο τη μέρα που έπρεπε να απολογηθεί.

Επί της ουσίας, πρέπει να σημειωθεί ότι η βεβαίωση του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης, που κόμισε ο Παπαδέλης αναφέρει ότι ο Μιχαλολιάκος έχει πολύ καλό επίπεδο συνείδησης. Επομένως, είναι σε θέση να διορίσει συνηγόρους και γι’ αυτό το αίτημα αναβολής πρέπει να απορριφθεί.

Στη συνέχεια, άρχισε η διαδικασία νομιμοποίησης των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας. Η πλευρά των υπερασπιστών των νεοναζιστών, επειδή θέλει να γίνει διακοπή για άλλη συνεδρίαση, μηχανεύτηκε το κόλπο ότι θέλουν να μελετήσουν τα νομιμοποιητικά έγγραφα των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας για να προβάλουν αντιρρήσεις! Μιλάμε για κόλπο, διότι οι συνήγοροι υποστήριξης της κατηγορίας δεν είναι καινούργιοι. Παρέστησαν και στον πρώτο βαθμό. Και οι εντολείς τους είναι συγκεκριμένοι: η οικογένεια Φύσσα και οι αιγύπτιοι ψαράδες (τα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ έχουν αποκλειστεί, μετά τον απαράδεκτο υποβιβασμό της κατηγορίας σε πλημμέλημα, που έχει παραγραφεί λόγω παρέλευσης οχταετίας).

Οσο αναμενόταν η απόφαση του δικαστήριου επί των αιτήσεων αποφυλάκισης, ζητήσαμε από τον Λαγό να κατονομάσει τους ομογάλακτούς του που έχουν κινητά τηλέφωνα στη φυλακή, όπως είπε στην παραληρηματική συνέντευξή του στο «Στόχο». Εκνευρίστηκε αφάνταστα. Αντιλαμβανόμαστε το λόγο…

11:00

Η πρόεδρος ανακοίνωσε διακοπή της δίκης για τις 26 Ιούλη, χωρίς να νομιμοποιήσει τις παραστάσεις των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας. Ικανοποίησε, έτσι, το προσχηματικό αίτημα των υπερασπιστών των νεοναζιστών εγκληματιών, που τάχα ήθελαν να μελετήσουν τις εξουσιοδοτήσεις των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας.

Το άκρως προκλητικό, όμως, ήταν ότι ζήτησε από τον Παπαδέλη, που είχε προσέλθει ως άγγελος, να φέρει στις 26 Ιούλη επικαιροποιημένο έγγραφο για την υγεία του Μιχαλολιάκου!

Εκείνο που έπρεπε να ζητήσει από τον Παπαδέλη η κα Πανουτσακοπούλου είναι εξουσιοδότηση παράστασης υπεράσπισης του Μιχαλολιάκου, αφού η βεβαίωση του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης, που διάβασε ο Παπαδέλης, αναφέρει ότι ο φιρερίσκος της εγκληματικής οργάνωσης έχει πολύ καλό επίπεδο συνείδησης. Επομένως, μπορεί να διορίσει συνήγορο κι όχι να επιδιώκει την αναβολή της δίκης με το κάλπικο επίχείρημα ότι θέλει να παραστεί ο ίδιος.

Κι αν η πρόεδρος είχε οποιαδήποτε αμφιβολία για τη βεβαίωση ή ήθελε το δικαστήριο να σχηματίσει πληρέστερη εικόνα, όφειλε να ορίσει πραγματογνώμονα που θα επισκεφθεί τον Μιχαλολιάκο και θα γνωματεύσει για την κατάσταση της υγείας του, απαντώντας στα ερωτήματα που θα του θέσει το δικαστήριο.

Η αποδοχή των προσχημάτων και των δικονομικών τερτιπιών των νεοναζιστών δεν είναι καθόλου καλό σημάδι για την εξέλιξη αυτής της δίκης. Αλλο ο σεβασμός των δικονομικών κανόνων και άλλο η παθητική ανοχή της εξόφθαλμης κωλυσιεργίας.

Εκτύπωση 🖨
ΕΦΕΤΕΙΟ ΧΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 6 Ιούλη

«Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

Επόμενο άρθρο Ξεκινάει μια σκοτεινή περίοδος για το δημόσιο Πανεπιστήμιο 

«Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

Σχετικά Αρθρα

O εισαγγελέας Φλωρίδης, ο υπουργός Θεοδωρικάκος, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και η σαπίλα του μηχανισμού καταστολής

Πολιτική 24 Οκτ 2026, 20:40

Ο αυτοκρατορίσκος Μητσοτάκης και ο «εθελοντής» αυλικός του

Πολιτική 23 Οκτ 2026, 14:39

Ο Φιντάν στριμώχνει τον ελληνικό εθνικισμό στο ευρωπαϊκό ιμπεριαλιστικό ακροατήριο

Πολιτική 22 Οκτ 2026, 21:03

Τζάμπα πήγαν τα «τραπεζώματα»: «μας» πούλησε ο μουστακαλής φύλαρχος-στρατάρχης…

Να μην πέσουμε στην εθνικιστική παγίδα της ελληνικής πλουτοκρατικής ολιγαρχίας και των πολιτικών της εκπροσώπων

Πολιτική 21 Οκτ 2026, 20:07

Aλλη μια δικαίωση για την Π. Τυχεροπούλου, άλλο ένα χαστούκι για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΑΑΔΕ την απάλλαξε από τις κατηγορίες του Μπαμπασίδη και έσβησε την ποινή που της επέβαλε ο Σαλάτας

Εργατικά 20 Οκτ 2026, 09:39

Το λες και χαριστική βολή

Πολιτική 19 Οκτ 2026, 19:23
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Οκτώβρη

25 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

O εισαγγελέας Φλωρίδης, ο υπουργός Θεοδωρικάκος, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και η σαπίλα του μηχανισμού καταστολής

24 Οκτ 2026, 20:40
Διεθνή

«Οι σφαίρες των μαχητών της Αντίστασης που έπληξαν το στήθος του εχθρού στην Αλ-Χαλίλ δεν ήταν παρά μια φυσική απάντηση στα εγκλήματα της κατοχής και των εποίκων της»

Η Χεζμπολά και το Λαϊκό Μέτωπο χαιρετίζουν την επίθεση στο τσέκποϊντ της Χεβρώνας

24 Οκτ 2026, 10:32
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

24 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη

24 Οκτ 2026, 00:01
Κόντρες

Τζάμπα η Πνύκα

23 Οκτ 2026, 19:45
Διεθνή

Δύο σιωναζιστές στρατιώτες νεκροί και περισσότεροι τραυματίες από επίθεση Παλαιστίνιων στη Χεβρώνα

Δύο παλαιστίνιοι μαχητές έπεσαν μάρτυρες στη διάρκεια της επιχείρησης

23 Οκτ 2026, 18:09
Πολιτική

Ο αυτοκρατορίσκος Μητσοτάκης και ο «εθελοντής» αυλικός του

23 Οκτ 2026, 14:39
Διεθνή

Δυτική Οχθη: Προσπάθειες τρομοκρατίας με επιτόπιες ανακρίσεις και επίδειξη εικόνων βασανισμένων παλαιστίνιων κρατούμενων

23 Οκτ 2026, 13:01
Υγεία

Oι Νοσοκομειακοί Ψυχολόγοι βάζουν στη θέση του τον ακροδεξιό «και α και ου» υπουργό Υγείας

23 Οκτ 2026, 11:46
Διεθνή

Το Ευρωκοινοβούλιο ως ο συλλογικός Γκέμπελς της ιμπεριαλιστικής ΕΕ

23 Οκτ 2026, 11:06
Πολιτισμός

ΣΗΜΕΡΑ: Α Fidai Film | Mια ταινία για την επανοικειοποίηση της παλαιστινιακής ιστορικής μνήμης

Παρασκευή 23 Οκτώβρη, 8:30 μμ στην Κόντρα

23 Οκτ 2026, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Οκτώβρη

23 Οκτ 2026, 00:01
Αθλητισμός

Ο Γιαννακόπουλος τσάκισε τον Λιόλιο

«Αόρατος» σύμμαχος ο Μαρινάκης

22 Οκτ 2026, 22:53
Διεθνή

Η AIPAC σταματά τις άμεσες προεκλογικές χρηματοδοτήσεις υποψηφίων στις ΗΠΑ

22 Οκτ 2026, 21:26
Πολιτική

Ο Φιντάν στριμώχνει τον ελληνικό εθνικισμό στο ευρωπαϊκό ιμπεριαλιστικό ακροατήριο

22 Οκτ 2026, 21:03
Εργατικά

Στις 23 Οκτώβρη ξανά όλοι έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής (Ξενίας 24) στις 9πμ

Εκδικάζεται το οριστικό πειθαρχικό του Δημήτρη Χαρτζουλάκη και της Χρύσας Χοτζόγλου 

22 Οκτ 2026, 20:23
Η παπάρα

Οι κυρίες έχουν νεύρα

22 Οκτ 2026, 18:41
Κόντρες

Στον αστερισμό του Θόδωρα

22 Οκτ 2026, 14:56
Διεθνή

Ο Εντι Ράμα πουλάει την αλβανική ιστορία στους γενοκτόνους σιωναζιστές

22 Οκτ 2026, 13:00
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Οκτώβρη

Ημέρα ζυμαρικών.

Καζακστάν: Εθνική εορτή (1990).

1927: Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την ίδρυση «Γενικής Ασφάλειας του Κράτους».

1967: Βόμβα (δεν εξερράγη) μπροστά στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κυψέλη.

1973: Ανακάλυψη βόμβας σε αποθήκη της Εθνικής Τράπεζας.

1977: Μεγάλες διαδηλώσεις και συγκρούσεις με την αστυνομία στο Παλέρμο, δεκαοκτώ αστυνομικοί τραυματίες.

1983: 2.000 αμερικανοί στρατιώτες μαζί με μονάδες από έξι κράτη της Καραϊβικής καταλαμβάνουν τη Γρανάδα.

1990: Παραπέμπονται στη δικαιοσύνη οι πρώην διοικητές έντεκα ΔΕΚΟ για ανάμιξή τους στο σκάνδαλο Κοσκωτά.

2009: 155 νεκροί και 721 τραυματίες από δύο παγιδευμένα με εκρηκτικά αυτοκίνητα στη Βαγδάτη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    • Εφετείο 17Ν

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

  • ΕΛΑ

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    • Εφετείο ΕΛΑ

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

  • Επαναστατικός Αγώνας

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

  • Επικοινωνία

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

  • Όροι χρήσης

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

  • Ποιοι είμαστε

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

  • Επικοινωνία

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

  • Όροι χρήσης

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

    «Περίεργες» αποφάσεις από την πρόεδρο

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo