Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 1 Αυγούστου
  • Ο γκροτέσκος πολιτικός κλόουν για τις βρόμικες δουλειές του Μητσοτάκη
  • Ο Χλύκας που πάει με όλα (και με όλους)
  • Τις θέλουν τις κλωτσιές τους τα σιωναζίδια
  • Ειδική Αγωγή: Οι ανάγκες των παιδιών λογίζονται ως κόστος
  • Σαν σήμερα 31 Ιούλη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Αουτς, αυτό πόνεσε πολύ…
Πολιτική

Αουτς, αυτό πόνεσε πολύ…

Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Μάι 2024, 14:30
Ράμα και Μητσοτάκης στη Δερβιτσάνη, κεφαλοχώρι της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία, τον Δεκέμβρη του 2022.

Tην ώρα που ο Μητσοτάκης κάνει ό,τι μπορεί για να μη γίνει η ομιλία του Ράμα προς τους Αλβανούς στην Αθήνα, του ήρθε μια σβουριχτή από τις Βρυξέλλες που θύμισε τις σφαλιάρες που έριχνε ο Κωνσταντάρας στον Τζαννετάκο στις παλιές ελληνικές κωμωδίες. Αναφερόμενος στην υπόθεση ΜπελέρΙ και στις υπόλοιπες διαφωνίες της Ελλάδας με την Αλβανία, εκπρόσωπος της Κομισιόν τόνισε ότι «τα διμερή θέματα δεν θα πρέπει να καθυστερούν τη διαδικασία διεύρυνσης». Ειδικότερα για την υπόθεση ΜπελέρΙ, ο εκπρόσωπος είπε πως «δεν σχολιάζουμε δικαστικές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη»!

Οπως αντιλαμβάνεστε, η σφαλιάρα ήταν διπλή και γρήγορη: μία κανονική και στο καπάκι μια ξανάστροφη με το ίδιο χέρι. Η επίσημη θέση της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι πως η υπόθεση Μπελέρι συνιστά παραβίαση των αρχών του κράτους δικαίου από την Αλβανία και συνδέεται με οικονομικό/περιουσιακό διωγμό της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, που επίσης συνιστά παραβίαση των αρχών του κράτους δικαίου και επομένως είναι ευρωπαϊκό ζήτημα που άπτεται της ενταξιακής πορείας της Αλβανίας.

Εχουμε γράψει και άλλη φορά, ότι οι ελληνόφωνοι της Χιμάρας δεν περιλαμβάνονται στην ελληνική εθνική μειονότητα, επομένως κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι υφίστανται διωγμό λόγω εθνικής καταγωγής. Υπάρχουν και Αλβανοί, άλλωστε, που έχουν αντιδικία με το αλβανικό κράτος για περιουσιακά ζητήματα στην ίδια περιοχή, όπου μόλις μυρίστηκαν τουριστική ανάπτυξη της λεγόμενης αλβανικής ριβιέρας άρχισαν να σπρώχνουν τους φράχτες και να βαφτίζουν παραλιακά φιλέτα «αναντάμ μπαμπαντάμ δικά μας, που μας τα είχε αρπάξει ο κομμουνισμός». Απλά, κάποια ελληνόφωνα λαμόγια της Χιμάρας, που έχουν επίσης βαφτίσει δικά τους κάποια παραλιακά φιλέτα στην περιοχή, σκέφτηκαν να βάλουν μπροστά το ελληνικό κράτος, προσδίδοντας άρωμα εθνικού διωγμού σε μια αντιδικία που έχει στη βάση της καταπατήσεις κρατικών εκτάσεων.

Η Κομισιόν, λοιπόν, ξεκαθαρίζει με «στεγνό» τρόπο ότι για την ΕΕ δεν υφίσταται ευρωπαϊκό ζήτημα και πως κάθε ζήτημα που εγείρει η ελληνική πλευρά οφείλει να το λύσει διμερώς με την Αλβανία. Και να μη διανοηθεί να χρησιμοποιήσει τέτοια ζητήματα για να καθυστερήσει τη διαδικασία ένταξης της Αλβανίας στην ΕΕ. Το ίδιο δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν και για τη Βόρεια Μακεδονία, ενόψει των εκλογών που φαινόταν ότι θα τις κέρδιζε το εθνικιστικό VMRO, όπως και έγινε. Διαμήνυσε, δηλαδή, στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να μη διανοηθεί να βάλει εμπόδια στη διαδικασία ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας, επειδή η νέα πολιτική ηγεσία της θα την αποκαλεί σκέτα Μακεδονία. Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν εξέφρασε την ελπίδα ότι «η Αλβανία και η Βόρεια Μακεδονία θα μπορέσουν να ανοίξουν το πρώτο κεφάλαιο των διαπραγματεύσεών τους σε ό,τι αφορά τα θεμελιώδη δικαιώματα, όσο το δυνατόν πιο άμεσα».

Ο Κούλης, όμως, βάζει τους δικούς του να λένε και να γράφουν ότι θα βάλει βέτο! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Οσο για την υπόθεση Μπελέρι, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν είπε τα ίδια ακριβώς που λέει ο Εντι Ράμα. Οτι πρόκειται για μια δικαστική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και όχι για παραβίαση των δικαιωμάτων του Μπελέρι λόγω εθνικής καταγωγής. Πέραν των άλλων, αυτό σημαίνει πως αν ο Μπελέρι εκλεγεί ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, οι θεσμοί της ΕΕ δεν πρόκειται να απαιτήσουν την απελευθέρωσή του από τις αλβανικές δικαστικές αρχές, τις οποίες περιβάλλουν με εμπιστοσύνη ως προς την «ανεξαρτησία» τους.

Και καλά, η κολλητή του Μητσοτάκη, η Ούρσουλα, πώς επιτρέπει να λέει τέτοια πράγματα ο εκπρόσωπός της; Καλαμπουρίζουμε, φυσικά. Σιγά που θα πάει η Ούρσουλα κόντρα στην επίσημη γερμανική πολιτική (ως γνωστόν, η Γερμανία πιέζει να προχωρήσει γρήγορα η ένταξη των λεγόμενων Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ), για να κάνει το χατίρι του Μητσοτάκη. Μπορεί να πήρε τον σύζυγο και να έκαναν διακοπές στα Χανιά, στη βιλάρα του Κούλη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει και κόντρα στη γερμανική πολιτική, που θεμελιώθηκε επί Μέρκελ και συνεχίζεται επί Σολτς.

Ο Μητσοτάκης, έτσι που τα ‘κανε, δεν έχει άλλη επιλογή από το να υπερασπιστεί τις επιλογές του. Και φτάνει σε επίπεδο αφάνταστης γελοιότητας. Εβαλαν τον δήμαρχο Γαλατσίου να πιάσει τον καπιταλιστή που εκμεταλλεύεται το κλειστό ολυμπιακό γυμναστήριο και να πάρει πίσω την έγκριση που έδωσε για να γίνει εκεί η «προεκλογική» συγκέντρωση του Ράμα. Ο δήμαρχος αρνήθηκε να δώσει και το ανοιχτό γήπεδο στο Αλσος Βεΐκου! Γράφεται ότι οι Αλβανοί «ψάχνονται» για το ΣΕΦ, αλλά τους δίνουν μια μικρή αίθουσα και όχι το γήπεδο.

Ο,τι και να γίνει τελικά, ο Ράμα θα είναι ο κερδισμένος. Αυτά τα μαθαίνουν οι Αλβανοί της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και οι έχοντες και ελληνική ιθαγένεια, που δεν πρόκειται να ρίξουν ψήφο στη ΝΔ και σταυρό στον Μπελέρι (αν έχετε φίλους Αλβανούς, ακόμα και μειονοτικούς της Νότιας Αλβανίας, ρωτήστε και θα δείτε τι θα σας πουν για τον Μπελέρι). Αυτά μαθαίνονται και στο Βερολίνο και το Παρίσι, όμως, όπου ο Ράμα θα μπορεί να εμφανίζονται «ευπροσώπως» και να λέει μ’ εκείνο το ύφος του «λαρτζ» πολιτικού: «Εγώ υποδέχτηκα προσωπικά τον Μητσοτάκη και τον συνόδευσα σε περιοδεία στο νότο, ακόμα και στη Χιμάρα που δεν είναι μειονοτική περιοχή, κι αυτός δεν με αφήνει να κάνω ούτε μια προεκλογική συγκέντρωση για να μιλήσω στους συμπατριώτες μου που είναι μετανάστες στην Ελλάδα».

Ο ίδιος ο Μητσοτάκης, έχοντας χάσει εντελώς την μπάλα, δήλωσε χτες στο «πλυντήριο» του «Πρώτου Θέματος» (Σρόιτερ), ότι η επίσκεψη του Ράμα για προεκλογική ομιλία στην Αθήνα είναι «περιττή και αχρείαστη» (sic!), τονίζοντας ότι «τη συνάθροιση δεν θα την απαγορεύσουμε», αλλά «δεν θα τη διευκολύνουμε»! Είναι σαν να έβγαινε ο Σούνακ και να έλεγε ότι οι προεκλογικές επισκέψεις του Μητσοτάκη και άλλων δεξιών στη Βρετανία είναι… περιττές και αχρείαστες. Αδιανόητα πράγματα.

Και τρέχουν τα παπαγαλάκια να γράψουν ότι ο Μητσοτάκης… «άδειασε» τον Ράμα! Πού πάρε, ρε Καραμήτροι; Ο δε Μητσοτάκης είπε στον Σρόιτερ ότι το θέμα Μπελέρι είναι ευρωπαϊκό, δεν είναι διμερές! Δεν τον άκουσε τον εκπρόσωπο της Κομισιόν; Φυσικά και τον άκουσε, αλλά ήταν ακόμα ζαλισμένος από τη σφαλιάρα.

Εκεί, όμως, που ο Μητσοτάκης ξεπέρασε κάθε όριο ήταν όταν είπε ότι στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ εκπροσωπείται η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία με δύο υποψηφίους (Μπελέρι και Δήμα). Αυτό είναι καθαρός αλυτρωτισμός, ένα βήμα πριν από το «να πάρουμε τη Βόρειο Ηπειρο». Είναι δυνατόν οι ελληνικής εθνικότητας αλβανοί πολίτες (αλλά και αλβανοί πολίτες που δεν ανήκουν στην ελληνική μειονότητα, όπως αυτοί της Χιμάρας) να εκπροσωπούνται από ευρωβουλευτές μιας άλλης χώρας (το ότι θα είναι και συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος είναι δευτερεύον); Κάπως έτσι δημιουργούνται οι ΜΑΒΗδες (όρα Μπελέρι) και οι Κατσίφες.

Για να μαζέψει ακροδεξιές ψήφους, ο Μητσοτάκης καλλιεργεί την εχθρότητα ανάμεσα σε δυο γειτονικές χώρες. Τα ίδια κάνουν τα αλβανικά κόμματα με τους Τσάμηδες και τους οπαδούς της «μεγάλης Αλβανίας» (εθνικιστικά/αλυτρωτικά συνθήματα και χάρτες «κοσμούν» τα ντουβάρια στους οδικούς άξονες της Αλβανίας), όμως εμάς μας ενδιαφέρει τι γίνεται στη χώρα μας, μας ενδιαφέρει να σταματήσουμε τη διάχυση του εθνικιστικού δηλητήριου εδώ.

Εκτύπωση 🖨
ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ Πανταλόνε, ο Πουλτσινέλο και τ’ άλλα παιδιά

Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

Επόμενο άρθρο Η κόλαση περιμένει τους σιωναζιστές έτσι και δοκιμάσουν να μπουν στη Ράφα

Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

Σχετικά Αρθρα

Ο γκροτέσκος πολιτικός κλόουν για τις βρόμικες δουλειές του Μητσοτάκη

Πολιτική 31 Ιούλ 2025, 21:01

Τις θέλουν τις κλωτσιές τους τα σιωναζίδια

Κρήτη: Χοροπηδάνε και φωνάζουν «θάνατος στους Αραβες»

Πολιτική 31 Ιούλ 2025, 10:11

Ο Μητσοτάκης σε ρόλο κλεφτοκοτά ενώπιον επαρχιακού Ειρηνοδικείου τη δεκαετία του ’50

Πολιτική 30 Ιούλ 2025, 21:09

Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?

Μητσοτάκης, ο αρχιμπάτσος του Νετανιάχου

Καταστολή 29 Ιούλ 2025, 19:29

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αθλια δικονομικά κολπάκια λίγο προτού εκδοθεί η δικαστική απόφαση για παράνομες επιδοτήσεις

Ενοχοι όλοι κατά το κατηγορητήριο

Πολιτική 29 Ιούλ 2025, 11:09

Στο κενό θα πέσουν οι κυβερνητικές απειλές για καταστολή στο αντι-σιωνιστικό κίνημα

Πολιτική 23 Ιούλ 2025, 18:31
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

1 Αυγ 2025, 00:01
Πολιτική

Ο γκροτέσκος πολιτικός κλόουν για τις βρόμικες δουλειές του Μητσοτάκη

31 Ιούλ 2025, 21:01
Κόντρες

Ο Χλύκας που πάει με όλα (και με όλους)

31 Ιούλ 2025, 13:13
Πολιτική

Τις θέλουν τις κλωτσιές τους τα σιωναζίδια

Κρήτη: Χοροπηδάνε και φωνάζουν «θάνατος στους Αραβες»

31 Ιούλ 2025, 10:11
Παιδεία

Ειδική Αγωγή: Οι ανάγκες των παιδιών λογίζονται ως κόστος

31 Ιούλ 2025, 06:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

31 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης σε ρόλο κλεφτοκοτά ενώπιον επαρχιακού Ειρηνοδικείου τη δεκαετία του ’50

30 Ιούλ 2025, 21:09
Παιδεία

Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της

Κινητοποίηση φοιτητών στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 31/7 στις 10:00

30 Ιούλ 2025, 10:41
Κόντρες

Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια

30 Ιούλ 2025, 10:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

30 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια

29 Ιούλ 2025, 21:55
Πολιτισμός

Ζιάντ Ραχμπάνι: Ο Λίβανος αποχαιρέτησε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και διανοούμενο

Πάντα κομμουνιστής, πάντα με την Αντίσταση

29 Ιούλ 2025, 21:33
Καταστολή

Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?

Μητσοτάκης, ο αρχιμπάτσος του Νετανιάχου

29 Ιούλ 2025, 19:29
Διεθνή

Εσπρεσάκι και μπινελίκια στους σιωνιστές σε βενζινάδικο στο Μιλάνο

Θα τους χαρακτηρίσετε κι αυτούς «αντισημίτες»;

29 Ιούλ 2025, 11:13
Πολιτική

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αθλια δικονομικά κολπάκια λίγο προτού εκδοθεί η δικαστική απόφαση για παράνομες επιδοτήσεις

Ενοχοι όλοι κατά το κατηγορητήριο

29 Ιούλ 2025, 11:09
Διεθνή

Κι άλλο «κάρφωμα» βόμβας από παλαιστίνιο μαχητή μέσα σε σιωναζιστικό τανκ (εκθαμβωτικό video)

29 Ιούλ 2025, 10:21
Διεθνή

Σιωναζιστής έποικος δολοφόνησε παλαιστίνιο αγωνιστή στη Δυτική Οχθη

Ο Οντεχ Χανταλίν ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ντοκιμαντέρ Νο Οther Land

29 Ιούλ 2025, 09:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούλη

29 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστής αξιωματικός: «Χάνουμε τους στρατιώτες μας μάταια στη Γάζα καθημερινά και ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας»

28 Ιούλ 2025, 20:18
Διεθνή

Γελοίο θέατρο με τη σκόπιμη λιμοκτονία των Παλαιστίνιων της Γάζας

28 Ιούλ 2025, 19:38
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

Ημέρα πολυτέκνων.

Ημέρα προσκοπικού μαντιλιού.

Ελβετία: Ημέρα συνομοσπονδίας (1291).

Ζαΐρ: Ημέρα γονέων.

1834: Καταργείται η δουλεία στη βρετανική αυτοκρατορία και στις αποικίες, 770.000 σκλάβοι αποκτούν την ελευθερία τους.

1912: Ιδρύεται το πρώτο εργατικό συνδικάτο στην Ιαπωνία.

1927: Ιδρύεται ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

1973: Πεθαίνει (δολοφονείται) ο Νίκος Ζαχαριάδης, εξόριστος στο Σοργκούτ της Σιβηρίας.

1978: Βόμβες καταστρέφουν τέσσερα λεωφορεία σε γκαράζ της ΕΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    • Εφετείο 17Ν

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

  • ΕΛΑ

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

  • Επικοινωνία

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

  • Όροι χρήσης

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

  • Ποιοι είμαστε

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

  • Επικοινωνία

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

  • Όροι χρήσης

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

    Διμερές και όχι ευρωπαϊκό θέμα η υπόθεση Μπελέρι, λέει η Κομισιόν

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo