Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 13 Μάρτη
  • Αλλοι πλακώνονται στα καταφύγια και άλλοι στριμώχνονται στους δρόμους
  • Η δυστυχία τους είναι ότι το Σύνταγμά τους δεν προβλέπει φίμωτρο
  • Το Ιράν αυξάνει σημαντικά τις εξαγωγές πετρελαίου μέσω τoυ Στενού του Ορμούζ από τότε που ανέλαβε τον έλεγχο της βασικής αυτής θαλάσσιας οδού
  • ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗ | Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Παρασκευή 13 Μάρτη, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)
  • Ολοι/ες σήμερα στις 19:00 στο Σύνταγμα: Αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική συγκέντρωση και πορεία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Το… ακορντεόν των ελληνοτουρκικών σχέσεων
Πολιτική

Περιμένοντας τον Μεβλούτ

Το… ακορντεόν των ελληνοτουρκικών σχέσεων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Μάι 2021, 12:08

Με τη διαχείριση της πανδημίας μάθαμε τον όρο «ακορντεόν», που αναφέρεται στα ψευτο-λοκντάουν, τα οποία πότε εκτείνονται και πότε στενεύουν, χωρίς ποτέ να χάνουν το πρόθεμα ψευτο-, καθώς ουδέποτε περιέλαβαν τα μεγάλα εκκολαπτήρια και υπερμεταδότες του κοροναϊού. Στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, όμως, το «ακορντεόν» λειτουργεί εδώ και δεκαετίες, χωρίς οι κινήσεις του να αλλάζουν τον πυρήνα αυτών των σχέσεων, που είναι ο εθνικιστικός ανταγωνισμός.

Εσχάτως βρισκόμαστε στη φάση του ανοίγματος του «ακορντεόν». Πήγε ο Δένδιας στην Τουρκία, έρχεται ο Τσαβούσογλου στην Ελλάδα. Ναι, αλλά προτού κατέβει τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα επισκεφτεί την Κυριακή τη Θράκη, όπου θα κάνει «τα δικά του», λένε οι εγχώριοι… ανησυχούντες εθνικιστές (ενίοτε και τουρκοφάγοι). Κι αυτό, όμως, είναι ρυθμισμένο μέσω της διπλωματίας. Οπως ο Δένδιας, προτού μεταβεί στην Αγκυρα, έκανε επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη όπου συναντήθηκε με τον πατριάρχη, έτσι και ο Τσαβούσογλου έλαβε την άδεια να επισκεφτεί τη Θράκη. Αυτές οι επισκέψεις, μάλιστα, χαρακτηρίζονται ιδιωτικές, γι’ αυτό οι υπουργοί δε συνοδεύονται από τους ομολόγους της. Και για να μην ξεχνιόμαστε, αντίστοιχη ιδιωτική επίσκεψη στη Θράκη είχε κάνει και ο Ερντογάν, μετά την ολοκλήρωση του επίσημου προγράμματος της τελευταίας επίσκεψής του στην Ελλάδα (επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ).

Σημασία έχει ότι από τώρα μέχρι τη Δευτέρα ο ελληνικός λαός θα τροφοδοτείται με… αγωνιώδη δημοσιεύματα για το τι θα πει ο Τσαβούσογλου στη Θράκη (αν θα αναφερθεί σε τουρκική μειονότητα) και για το τι θα πουν οι δύο υπουργοί στις κοινές τους δηλώσεις (αν θα επαναλάβουν το… debate της Αγκυρας). Και ανάμεσα στα… αγωνιώδη ερωτήματα θα ρέει το εθνικιστικό δηλητήριο (όπως γίνεται και στην άλλη πλευρά του Αιγαίου, φυσικά).

Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε σε φάση ύφεσης της διαχρονικής ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης. Υπάρχουν συγκεκριμένες σκοπιμότητες πίσω απ’ αυτή την ύφεση. Δεν είναι μόνο η επαναπροσέγγιση της Τουρκίας με την ΕΕ, που υπαγορεύει προσεκτικούς χειρισμούς. Είναι και η «μάχη» για τα ευρώ μιας ακόμα (δεύτερης στη σειρά) λειψής τουριστικής περιόδου. Και ο ελληνικός καπιταλισμός «καίγεται» για τη «βαριά βιομηχανία» (sic!) του και ο τουρκικός καπιταλισμός αγωνιά για συνάλλαγμα, καθώς βρίσκεται σε βαθιά οικονομική κρίση. Οπότε, και οι δυο πλευρές έχουν λόγους να ρίξουν τους τόνους, ανοίγοντας το «ακορντεόν».

Αυτή την περίοδο «δουλεύουν» οι λεγόμενες διερευνητικές επαφές (με ευθύνη των δύο υπουργείων Εξωτερικών), οι επαφές για τα περιβόητα ΜΟΕ – Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιτοσύνης (με ευθύνη των δύο υπουργείων Αμυνας), συναντιούνται οι υπουργοί Εξωτερικών σε Αγκυρα και Αθήνα, ενώ οι υπουργοί γίνονται δεκτοί και από τους επικεφαλής των κυβερνήσεων (ο Μητσοτάκης θα δεχτεί τον Τσαβούσογλου, ανταποδίδοντας την πρόσκληση από τον Ερντογάν στον Δένδια, όταν ο τελευταίος επισκέφθηκε την Αγκυρα), το πιθανότερο είναι να έχουμε και μια συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στα μέσα Ιούνη.

Ιδιαίτερα η ελληνική πλευρά έχει κάθε λόγο να αποφύγει την προσφυγή στη Χάγη (η σύνταξη του συνυποσχετικού θα απαιτήσει… εθνικές υποχωρήσεις). Αρκετά έχει στην «καμπούρα» του ο Μητσοτάκης, δε θα ήθελε με τίποτα να πάει κάποια στιγμή σε εκλογές κατηγορούμενος και για… «ενδοτισμό». Η τουρκική πλευρά έχει τους δικούς της λόγους, τα δικά της προβλήματα. Ως περιφερειακή δύναμη, η Τουρκία παίζει σε άλλη «πίστα» και γι’ αυτό προτεραιότητα για το καθεστώς Ερντογάν αυτή την περίοδο είναι οι σχέσεις με τις ΗΠΑ και την ΕΕ.

«Να εστιάσουμε στη θετική ατζέντα», ακούγεται ως λάιτ μοτίφ και από τις δυο πλευρές του Αιγαίου. Πρόκειται για τη συνήθη μπουρδολογία. Στην πραγματικότητα, τίποτα δεν έχει αλλάξει στις σχέσεις των δύο χωρών, που χαρακτηρίζονται από τον εθνικιστικό ανταγωνισμό. Απλώς, τώρα περνάμε τη φάση του… ανοιχτού «ακορντεόν».

Εκτύπωση 🖨
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Περιμένοντας τον Μεβλούτ

Aπασφάλισε o υπασπιστής, «δίνει» τον αφέντη
Επόμενο άρθρο

Περιμένοντας τον Μεβλούτ

Καλύτερα ο Γιάννης Δημητράκης

Σχετικά Αρθρα

Ολοι/ες σήμερα στις 19:00 στο Σύνταγμα: Αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική συγκέντρωση και πορεία

Κάλεσμα της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Πολιτική 12 Μαρ 2026, 00:03

Η Ζαρούλια στη φυλακή (για ξεκάρφωμα), οι υπόλοιποι έξω! Φινάλε-πρόκληση στη δίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας

Πολιτική 11 Μαρ 2026, 19:27

Εφετείο ΧΑ: Ποινές-χάδι με βελούδινο γάντι

Μόνο η Ζαρούλια θα πάει φυλακή από όσους είχε ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του πρωτόδικα

Πολιτική 11 Μαρ 2026, 15:47

Στα μαλακά ρίχνουν (πάλι) τους νεοναζιστές εγκληματίες

Πολιτική 11 Μαρ 2026, 13:34

Μπούκουρας: Ψήφισα Δήμα – πήρα αναστολή!

Αμετανόητος δηλώνει ο νεοναζιστής πρώην βουλευτής

Πολιτική 10 Μαρ 2026, 14:10

Εφετείο ΧΑ: Aυτή είναι η πρόταση-καταπέλτης της εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Η εισαγγελέας Στεφανάτου πρότεινε να απορριφτούν όλα τα αιτήματα

Πολιτική 9 Μαρ 2026, 11:00
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Μάρτη

13 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Αλλοι πλακώνονται στα καταφύγια και άλλοι στριμώχνονται στους δρόμους

12 Μαρ 2026, 14:19
Κόντρες

Η δυστυχία τους είναι ότι το Σύνταγμά τους δεν προβλέπει φίμωτρο

12 Μαρ 2026, 12:34
Διεθνή

Το Ιράν αυξάνει σημαντικά τις εξαγωγές πετρελαίου μέσω τoυ Στενού του Ορμούζ από τότε που ανέλαβε τον έλεγχο της βασικής αυτής θαλάσσιας οδού

12 Μαρ 2026, 10:19
Πολιτισμός

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗ | Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Παρασκευή 13 Μάρτη, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)

Eνα υποβλητικό road trip στη Γάζα του 2001

12 Μαρ 2026, 00:59
Πολιτική

Ολοι/ες σήμερα στις 19:00 στο Σύνταγμα: Αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική συγκέντρωση και πορεία

Κάλεσμα της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

12 Μαρ 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάρτη

12 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Με αντοχή στους αμερικανοσιωνιστικούς βομβαρδισμούς, με καθημερινά πλήγματα στη σιωνιστική οντότητα και τις αμερικάνικες βάσεις στον Κόλπο και με κλειστό το Στενό του Ορμούζ, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Ιράν

11 Μαρ 2026, 22:41
Πολιτική

Η Ζαρούλια στη φυλακή (για ξεκάρφωμα), οι υπόλοιποι έξω! Φινάλε-πρόκληση στη δίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας

11 Μαρ 2026, 19:27
Πολιτική

Εφετείο ΧΑ: Ποινές-χάδι με βελούδινο γάντι

Μόνο η Ζαρούλια θα πάει φυλακή από όσους είχε ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του πρωτόδικα

11 Μαρ 2026, 15:47
Διεθνή

Δήλωση Ομάδων Λαϊκής Αντίστασης και Κοινοτικής Δράσης στον Λίβανο

11 Μαρ 2026, 14:18
Πολιτική

Στα μαλακά ρίχνουν (πάλι) τους νεοναζιστές εγκληματίες

11 Μαρ 2026, 13:34
Παιδεία

«Οχι» στη Νομική Σχολή του δημόσιου Πανεπιστήμιου Πατρών – «Ναι» στις Νομικές των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

11 Μαρ 2026, 11:07
Πολιτισμός

«Αγκάθια και γαρύφαλλα»: Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ στα ελληνικά

Από τη Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

11 Μαρ 2026, 09:18
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί αναλώσιμοι στο πλαίσιο του αυταρχικού σχολείου και των τρομοκρατικών ενεργειών της διοικητικής ιεραρχίας

11 Μαρ 2026, 00:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάρτη

11 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιγά μην ακούνε οι «αγορές» τoν ξεμωραμένο πορτοκαλομαλλιά φασίστα

10 Μαρ 2026, 21:44
Κόντρες

Κά(ρ)για Κάλλας

10 Μαρ 2026, 19:19
Διεθνή

Σιωνιστικά μίντια: Η Χεζμπολά δείχνει ετοιμότητα για παρατεταμένη σύγκρουση

Αυξάνεται η πίεση στο βόρειο μέτωπο των σιωναζιστών

10 Μαρ 2026, 15:13
Πολιτική

Μπούκουρας: Ψήφισα Δήμα – πήρα αναστολή!

Αμετανόητος δηλώνει ο νεοναζιστής πρώην βουλευτής

10 Μαρ 2026, 14:10
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Μάρτη

Ημέρα νεφρού.

Ημέρα δράσης των σιδηροδρομικών.

1881: Εκτελείται ο τσάρος Αλέξανδρος Β’ από βόμβα της οργάνωσης “Ναρόντνανγια Βόλια“.

1888: Η Βραζιλία καταργεί με νόμο τη δουλεία.

1925: Ο στρατηγός Θεόδωρος Πάγκαλος επιβάλλει δικτατορία.

1958: Απολύονται 133 κομμουνιστές από τον Αγιο Ευστράτιο.

1971: Βόμβες έξω από τα γραφεία της εφημερίδας “Εστία” και στα γραφεία της “Esso“.

1980: Αρχή ένοπλου αγώνα του ΡΚΚ.

1991: Η 17Ν εκτελεί τον αμερικανό λοχία Ronald Stewart.

1996: Αποφυλάκιση των χουντικών ζητά στη βουλή ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    17Ν
    • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Εφετείο 17Ν
  • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    ΕΛΑ
    • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    Ποιοι είμαστε
  • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    Επικοινωνία
  • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    Όροι χρήσης
  • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    Ποιοι είμαστε
  • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    Επικοινωνία
  • Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    Περιμένοντας τον Μεβλούτ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo