Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 2 Μάρτη
  • Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και σιωναζιστές ματοκυλούν τη Μέση Ανατολή
  • Σαν σήμερα 1 Μάρτη
  • Σπονδή στην Παλαιστίνια Μάνα
  • Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Παρασκευή 6/3, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)
  • Αντικυνωνικά
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Πιο κοντά στην έκδοση ο νεοναζιστής Λαγός
Πολιτική

Πιο κοντά στην έκδοση ο νεοναζιστής Λαγός

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Μάι 2021, 23:01

To μοναδικό ερώτημα που μένει αναπάντητο είναι αν ο νεοναζιστής Λαγός θα κάνει έφεση στην πρωτοβάθμια απόφαση βελγικού δικαστηρίου, που έκρινε σήμερα νόμιμο και εκτελεστέο το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και διέταξε την έκδοσή του στην Ελλάδα, για να «κερδίσει» κάποιες μέρες ακόμα στη βελγική φυλακή, ή αν θα προτιμήσει να εκδοθεί αμέσως, γιατί η βελγική φυλακή St Gilles, όπου κρατείται, του έχει πέσει… κομματάκι βαριά.

Θέτουμε το ερώτημα, γιατί έστειλε στους ομοϊδεάτες του ένα δακρύβρεχτο ηχητικό («συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο» το χαρακτήρισαν αυτοί, έχοντας χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, μέσα στην παραζάλη τους), στο οποίο παραπονιέται ότι κρατείται σε μια πτέρυγα όπου το 95% είναι Αραβες και… «κραυγάζουν κάθε βράδυ γιατί τώρα πλησιάζει το ραμαζάνι Αλλάχ Ακμπάρ», ότι δεν μπορεί να πιει νερό από μπουκάλι, δεν έχει ποτήρι και αναγκάζεται να πίνει από τη βρύση της τουαλέτας, ότι δεν έχει μαξιλάρι και καθαρά ρούχα, ότι δεν του έχουν επιτρέψει να παραγγείλει από την καντίνα για να φάει και ότι δεν του έχουν επιτρέψει να βάλει χρήματα στο κινητό. Κοτζάμ ευρωβουλευτής καρτοκινητό έχει; Και καλά, αυτός δεν μπορεί να βάλει μονάδες, γιατί δεν το κάνουν οι συνεργάτες του; Στις ελληνικές φυλακές, πάντως, δεν επιτρέπονται τα κινητά…

«Δεν τα λέω για να με λυπηθεί κανείς, τα λέω για να γίνουν γνωστά», είπε. Κι ύστερα τράβηξε και μια ερώτηση στην Κομισιόν, καταγγέλλοντας «απαράδεκτες συνθήκες κράτησης χιλιάδων κρατουμένων στην καρδιά και την πρωτεύουσα της Ευρώπης. Συνθήκες διαβίωσης που θυμίζουν Μεσαίωνα, υποσιτισμός, συνωστισμός κρατουμένων σε λίγα μόλις τετραγωνικά μέτρα, κατάλυση κάθε έννοιας ανθρώπινης αξιοπρέπειας (τουαλέτες σε κοινή θέα, δυνατότητα για μπάνιο μόλις μια φορά την εβδομάδα), συνύπαρξη ακίνδυνων κρατουμένων στους ίδιους χώρους με τους πλέον επικίνδυνους ποινικούς εγκληματίες καθώς και ανύπαρκτοι κανόνες υγιεινής και στοιχειώδους καθαριότητας, συνθέτουν την φρικτή καθημερινότητα που βιώνουν χιλιάδες κρατούμενοι στις βέλγικες φυλακές-κολαστήρια».

Κάπως αργά τα ανακάλυψε αυτά ο νεοναζιστής, γι’ αυτό και λέμε ότι ίσως να μην κάνει έφεση. Επαιξε και έχασε. Πήγε να ταξιδέψει στη Νορβηγία, για να ζητήσει εκεί άσυλο, τον πήραν χαμπάρι και δεν τον άφησαν. Προσπάθησε να γλιτώσει την προφυλάκιση, κάνοντας προσφυγή ενάντια στο ένταλμα των ελληνικών αρχών, αλλά ο βέλγος ανακριτής τον έστειλε στη φυλακή. Και σήμερα το Πρωτοδικείο των Βρυξελλών έκρινε νόμιμο και εκτελεστέο το ελληνικό ένταλμα. Τι μπορεί να ελπίζει από το Εφετείο, όταν έχει μια ομόφωνη καταδίκη από ελληνικό ανώτερο δικαστήριο και μια απόφαση του Ευρωκοινοβούλιου για άρση της ασυλίας του με συντριπτική πλειοψηφία;

Εχει προθεσμία ως τη Δευτέρα να ασκήσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση. Αν δεν το κάνει, τότε το πολύ σε ένα δεκαήμερο θα έχει εκδοθεί στην Ελλάδα. Η Εισαγγελία των Βρυξελλών δήλωσε πως «η ημερομηνία παράδοσης δεν μπορεί να ανακοινωθεί για λόγους ασφαλείας», όμως οι ανταποκρίσεις από τις Βρυξέλλες λένε ότι ο χρόνος είναι 7-10 μέρες.

Από τη στιγμή που το Ευρωκοινοβούλιο ήρε την ασυλία του Λαγού, ένα εξάμηνο περίπου μετά την καταδίκη του, οι διαδικασίες στο Βέλγιο έχουν τρέξει γρήγορα. Είναι προφανές ότι οι βελγικές αρχές δε θέλουν να κατηγορηθούν για κωλυσιεργία προς χάρη ενός νεοναζιστή, καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραξε δολοφονίες και άλλα κακουργήματα και πλημμελήματα. Οσο για τους κομπασμούς του Λαγού και του Κ. Πλεύρη, ότι ο τελευταίος… θα κάνει άνω-κάτω την Ευρώπη και θα τον αθωώσει, αποδείχτηκαν η συνήθης φασιστική μπουρδολογία. Ούτε που ακούγεται ο Πλεύρης εδώ και καιρό. Κορόιδο είναι, να φορτωθεί τη «ρετσινιά» του χασοδίκη;

Εκτύπωση 🖨
ΕΚΔΟΣΗ ΛΑΓΟΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟύτε το 12% δεν πήρε από τα «πανέρια» του AstraZeneca
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 8 Μάη

Σχετικά Αρθρα

Το φάντασμα των υποκλοπών στέκεται πάλι μπροστά στον Μητσοτάκη

Πολιτική 27 Φεβ 2026, 19:54

3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη: Η ιδιωτικοποίηση δολοφονεί – Οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν

Ολες/οι στα αυριανά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας

Η Αποψή Μας 27 Φεβ 2026, 09:35

Την Τετάρτη 4 Μάρτη η δικαστική απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία της ΧΑ

Ολες/όλοι έξω από το Εφετείο στις 9 πμ

Πολιτική 27 Φεβ 2026, 09:33

Δε θα ανακοινωθεί την Παρασκευή η απόφαση στη δίκη της νεοναζιστικής συμμορίας ΧΑ

Το δικαστήριο θα ανακοινώσει μόνο διακοπή για επόμενη συνεδρίαση, που θα απαγγείλει την απόφαση

Πολιτική 25 Φεβ 2026, 18:45

Βγήκαν τα ξεσκονόπανα στο Kefalonia focus

Πολιτική 21 Φεβ 2026, 07:23

Ολοι/ες την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ

Πολιτική 20 Φεβ 2026, 21:27
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάρτη

2 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και σιωναζιστές ματοκυλούν τη Μέση Ανατολή

1 Μαρ 2026, 10:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Μάρτη

1 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σπονδή στην Παλαιστίνια Μάνα

28 Φεβ 2026, 09:44
Πολιτισμός

Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Παρασκευή 6/3, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)

Eνα υποβλητικό road trip στη Γάζα του 2001

28 Φεβ 2026, 05:08
Αντικυνωνικά

Αντικυνωνικά

28 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Φλεβάρη

28 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Το φάντασμα των υποκλοπών στέκεται πάλι μπροστά στον Μητσοτάκη

27 Φεβ 2026, 19:54
Κόντρες

Sumud

27 Φεβ 2026, 14:48
Παιδεία

Ο κατήφορος δεν έχει πάτο

27 Φεβ 2026, 13:29
Η Αποψή Μας

3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη: Η ιδιωτικοποίηση δολοφονεί – Οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν

Ολες/οι στα αυριανά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας

27 Φεβ 2026, 09:35
Πολιτική

Την Τετάρτη 4 Μάρτη η δικαστική απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία της ΧΑ

Ολες/όλοι έξω από το Εφετείο στις 9 πμ

27 Φεβ 2026, 09:33
Πολιτισμός

Απόψε στην Κόντρα: To Aλάτι Αυτής Της Θάλασσας

27 Φεβ 2026, 07:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Φλεβάρη

27 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Αμπάς Ζάκι: Ενα έντιμο στέλεχος της Φατάχ

26 Φεβ 2026, 21:32
Κόντρες

Παπασταύρεια κουτοπονηριά

26 Φεβ 2026, 20:44
Διεθνή

Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ: Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά περισσότερη σταθερότητα και προσήλωση στη γη

Χαμάς: Δεν συζητάμε παράδοση των όπλων της Αντίστασης

26 Φεβ 2026, 14:27
Υγεία

Ο Βαρτζόπουλος επέλεξε να ανακοινώσει το κλείσιμο των Κέντρων Πρόληψης από «το κοπή τη πίτα» της ΝΔ στη Δράμα

26 Φεβ 2026, 13:11
Διεθνή

Ο Φάκελος Επστιν: Η πλήρης ιστορία από την αρχή μέχρι το «Ισραήλ»

26 Φεβ 2026, 10:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Φλεβάρη

26 Φεβ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάρτη

Μαρόκο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1956).
1810: Η Σουηδία γίνεται η πρώτη χώρα που διορίζει “Συνήγορο του πολίτη”.
1945: Ο στρατηγός Πετζόπουλος φτάνει στην Τρίπολη και απελευθερώνει όλους τους ταγματασφαλίτες που κρατούνταν στις φυλακές εν αναμονή δίκης.
1956: Η Λίνα Τσαλδάρη γίνεται η πρώτη γυναίκα υπουργός.
1959: Ειδικό στρατοδικείο εγκλημάτων πολέμου καταδικάζει τον εξολοθρευτή των Εβραίων της Θεσσαλονίκης Μαξ Μέρτεν σε 25ετή κάθειρξη.
1972: Βόμβα σε αμερικανικό αυτοκίνητο στο Παλαιό Ψυχικό.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo