Ο Μπουμπούκος στο σεράι

0

Οχι, δεν είναι τίτλος παλιάς ελληνικής ταινίας με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Βογιατζή ή τον Αντώνη Παπαδόπουλο. Είναι σύγχρονο ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστή τον γνωστό ακροδεξιό τηλεπλασιέ-υπουργό Μπουμπούκο.

Από τη μια ο Μητσοτάκης, από την άλλη ο Δένδιας και στη μέση ο Μπουμπούκος να βγάζει σέλφι εκστασιασμένος από το πολυτελές αραβικό καρακιτσαριό. Ο Δένδιας φαίνεται να τον κοιτάζει μάλλον ξαφνιασμένος!

Επειδή έγινε πάρτι στο Ιντερνετ, ο Μπουμπούκος εξήγησε ότι βρισκόταν στο Σεράι, που είναι η αίθουσα vip του αεροδρομίου και όχι σε επίσημη συνάντηση και πως τον ομόλογό του τον είδε την επομένη «και πήγε άριστα». Οι αμπουνταμπινοί που τον έβλεπαν να βγάζει σέλφι σαν τουρίστας τι να σκέφτηκαν, άραγε; «Ρε τον λιγούρη…».

Επειδή το πάρτι στο Ιντερνετ συνεχίστηκε και μετά τις εξηγήσεις, βγήκε στον Alpha και έκανε την εξής… πολιτική δήλωση (την οποία μάλιστα διένειμε και με δελτίο Τύπου του υπουργείου: «Αυτό που είδατε στη φωτογραφία είναι το αεροδρόμιο την ώρα που περιμένουμε τις βαλίτσες. Θα μπορούσα να είμαι δίπλα από έναν ιμάντα, σε ένα κανονικό αεροδρόμιο. Στο Αμπου Ντάμπι έχουν μεγαλύτερα στάνταρ πολυτέλειας. Αν είναι τόσο έγκλημα να έχω βγάλει μία φωτογραφία από το αεροδρόμιο, την ώρα που περιμένω τη βαλίτσα μου, το δέχομαι»!

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πρόκειται για κυβέρνηση των… αρίστων!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: