Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 27 Ιούλη
  • Ιλιά Ερενμπουργκ: Μια ιστορία του αυτοκινήτου
  • Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού
  • Βάσεις εισαγωγής 2026: 25.926 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής
  • Σαν σήμερα 26 Ιούλη
  • Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Οπερετικός, αλλά και με νόημα
Πολιτική

Μίνι ανασχηματισμός

Οπερετικός, αλλά και με νόημα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Μαρ 2018, 00:00

Ενα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα. Ο κυρ-Φώτης ο Κουβέλης έγινε επιτέλους υπουργός του Τσίπρα. Οι κόποι τεσσάρων σχεδόν χρόνων (από τα μέσα του 2014 περίπου) ανταμείβονται. Βέβαια, δεν είναι ό,τι καλύτερο γι' αυτόν. Αναπληρωτής του Καμμένου! Ανθρωποι σαν τον κυρ-Φώτη, όμως, ξέρουν να βολεύονται με ό,τι τους κάτσει. Δεν κάνουν τσιριμόνιες. Δεν έχουν και περιθώρια, άλλωστε, να περιμένουν κάποια καλύτερη ευκαιρία. Δε θα χρειαστεί, βέβαια, να φορέσει στολή παραλλαγής και να βλέπει τα στρατά να του βαράνε προσοχές. Ούτε θα πάει στη Σαλαμίνα να γιορτάσει με χριστιανορθόδοξο αγιασμό, χλαμύδες και σαντάλια πάνω σε παλέτες τοποθετημένες παρά θιν' αλός, τη νίκη των πολυθεϊστών αρχαίων Ελλήνων επί των επίσης πολυθεϊστών αρχαίων Περσών. Το καθήκον του κυρ-Φώτη είναι «να έχει τον νου του» στον Καμμένο και τα καμώματά του. Δύσκολο έργο, όπως δείχνει η πλήρης αποτυχία του Βίτσα. Είπαμε, όμως, ο κυρ-Φώτης ξέρει πως όταν σου χαρίζουν έναν γάιδαρο, δεν τον κοιτάς στα δόντια. Τον καβαλάς και φεύγεις. Ισως είναι και μια ευκαιρία να ζητήσει από τον Καμμένο να του εξηγήσει γιατί σ' εκείνο το παλιό βιβλίο για την «τρομοκρατία» (το διά χειρός Γεωργαλά), τον ανέφερε κι αυτόν (τον κυρ-Φώτη) στους ύποπτους εμπλοκής με τους «τρομοκράτες».

Ο μίνι-ανασχηματισμός του Τσίπρα ήταν οπερετικός. Οπως συμβαίνει με τη συντριπτική πλειοψηφία των ανασχηματισμών, όλων των πρωθυπουργών. Ομως, ακόμα κι ένας τέτοιος ανασχηματισμός δε στερείται ενδιαφέροντος. Οχι μόνο παραπολιτικού, αλλά και πολιτικού.

Ο κυρ-Φώτης έπρεπε κάποια στιγμή να μπει στην κυβέρνηση. Οχι μόνο γιατί του το χρωστούσε ο Τσίπρας (ο τελευταίος έχει δείξει ότι δεν έχει ηθικές αναστολές σ' αυτά τα θέματα – ρωτήστε και τον Αλαβάνο), αλλά γιατί πρέπει να μείνουν «ζεστοί» κάποιοι πρώην πασόκοι, όπως ο Τζουμάκας, η Ξενογιαννακοπούλου και άλλοι, ζώντας (και δουλεύοντας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ) με την προσδοκία ότι θα έρθει και η δική τους σειρά.

Ο Δραγασάκης, από αντιπρόεδρος με αρμοδιότητα μόνο τις τράπεζες, γίνεται και υπουργός Οικονομίας στη θέση του Παπαδημητρίου. Λύση ανάγκης; Σιγά που δεν μπορούσε να βρει κάποιον να βάλει στο πόστο του υπουργού. Από Χαρίτση και Πιτσιόρλα μέχρι στελέχη που περιμένουν στον προθάλαμο. Η τοποθέτηση του Δραγασάκη σ' αυτό το πόστο σχετίζεται με κάποια εν εξελίξει ή εν αναμονή επενδυτικά σχέδια. Δε θέλουμε να πούμε τίποτ' άλλο. Ο νοών νοείτω. Θα σημειώσουμε μόνο ότι ο Παπαδημητρίου πήγε δύο φορές στον Αγιο Νικόλαο στο Λασίθι, για να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο ενός ρωσικού ομίλου που έχει κάνει τα μύρια αίσχη στην περιοχή και ετοιμάζεται να κάνει και άλλα. Τυχαίο;

Ο Μουζάλας δεν έπαθε καμιά υπερκόπωση. Η υπερκόπωση ήταν η «πολιτική ασθένεια» για να φύγει «αξιοπρεπώς». Τον είχαν στη μπούκα οι συριζαίοι των ΜΚΟ και των «δομών», που τον κατηγορούσαν συνεχώς ότι δούλευε για πάρτη του. Ο Βίτσας είναι ο καταλληλότερος γι' αυτή τη θέση, προκειμένου να μοιράσει το «πεπόνι» σ' εκείνους που είναι ΣΥΡΙΖΑ και εργάζονται για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρει πρόσωπα και πράγματα και προπαντός ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες.

Στη θέση της Αντωνοπούλου τοποθετήθηκε (ως υφυπουργός) ο Ηλιόπουλος, άνθρωπος της «ομάδας Τζανακόπουλου», δηλαδή των νέων στελεχών που φροντίζει να αναδείξει ο Τσίπρας, χτίζοντας ένα «απαράτ» ανθρώπων που είναι πιστοί αποκλειστικά σ' αυτόν. Ο Ηλιόπουλος ήταν ειδικός γραμματέας ΣΕΠΕ, βρέθηκε η ευκαιρία και προήχθη σε θέση υφυπουργού.

Με την τοποθέτηση της συριζαίας Τζούφη στη θέση του παραιτηθέντος ανελίτη Ζουράρι, η ποσόστωση επανήλθε στα πριν τον τελευταίο ανασχηματισμό επίπεδα. Είναι προφανώς ένα μήνυμα προς τον Καμμένο, αν και περισσότερο στενοχώρησε τον Παπαχριστόπουλο, που τόσες φιλότιμες προσπάθειες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ κάνει τελευταία και αναγκαστικά θα περιμένει κι άλλο μέχρι «να δει το φως του».

Τέλος, ο Κ. Στρατής τοποθετήθηκε στο υπουργείο Πολιτισμού για να «προσέχει» την Κονιόρδου. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός, η θητεία του ως διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού Πολιτισμού Αρ. Μπαλτά (έχει διατελέσει και σύμβουλος των Δραγασάκη και Σταθάκη) δείχνει ότι πρόκειται για άνθρωπο του «βαθέος ΣΥΡΙΖΑ», που θα παίξει και το ρόλο του αντίβαρου στη γενική γραμματέα Μ. Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη (είναι και αυτός αρχαιολόγος, έως τώρα υπάλληλος του ΥΠΠΟ).

ΥΓ. Ο Βαγγέλης ο Αποστόλου πρέπει να πέρασε και πάλι μια μέρα αγωνίας. Δεν υπήρχε εφημερίδα, συριζαίικη ή αντιπολιτευόμενη, που να μην τον περιλαμβάνει στη λίστα των υπουργών για «τζάσιμο». Τελικά τη γλίτωσε και αυτή τη φορά, όμως είναι βέβαιο πως κάποιος ή κάποιοι στο Μαξίμου δε θέλουν ούτε να τον βλέπουν και κάνουν τις διαρροές ότι είναι υποψήφιος να πάρει τον «πούλο». Κάποιος ή κάποιοι άλλοι προφανώς τον προστατεύουν, γι' αυτό και τη γλιτώνει. Εννοείται πως τα «εγκλήματα» της αγροτικής πολιτικής δεν είναι ειδικά του Αποστόλου (μολονότι κάθε άλλο παρά άμοιρος πολιτικών ευθυνών είναι), αλλά γενικά της πολιτικής των Τσιπροκαμμένων.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Μίνι ανασχηματισμός

Νέα φάση σκανδαλολογίας από τη ΝΔ
Επόμενο άρθρο

Μίνι ανασχηματισμός

Προβολές και συζητήσεις

Σχετικά Αρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 25 Ιούλ 2026, 12:53

Δεξιός να ντουφεκάει δεξιό;

Πολιτική 23 Ιούλ 2026, 18:50

Γιατί δεν μιλούν για τον «γαλάζιο» Principal Dancer του σκανδάλου της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ;

Πολιτική 17 Ιούλ 2026, 21:36

Στο πλευρό του Βασίλη Γραβάνη – Η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη είναι καθήκον αδιαπραγμάτευτο

Πολιτική 17 Ιούλ 2026, 19:31

Με ύφος δικτάτορα, ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός «κυβέρνησης υποδίκων», προσπαθεί να βγει από πάνω

Πολιτική 16 Ιούλ 2026, 19:59

Το σκάνδαλο των υποκλοπών/παρακολουθήσεων «μετακόμισε» σε σιωνιστικό δικαστήριο

Στριμωγμένος ο νεοδιρισθείς εισαγγελέας του ΑΠ Μπακέλας

Πολιτική 15 Ιούλ 2026, 13:07
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούλη

27 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Ιλιά Ερενμπουργκ: Μια ιστορία του αυτοκινήτου

26 Ιούλ 2026, 10:50
Αθλητισμός

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

26 Ιούλ 2026, 09:59
Παιδεία

Βάσεις εισαγωγής 2026: 25.926 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής

32.910 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

26 Ιούλ 2026, 08:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούλη

26 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία

25 Ιούλ 2026, 18:16
Αγροτικά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

25 Ιούλ 2026, 12:53
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

25 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούλη

25 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σαουδική Αραβία: Δεν μπαίνουμε στις Συμφωνίες του Αβραάμ

24 Ιούλ 2026, 19:48
Διεθνή

Tέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο σιωναζιστές στρατιωτικοί νεκροί σε συγκρούσεις στη Δυτική Οχθη

24 Ιούλ 2026, 19:28
Διεθνή

Η Ιαπωνία δηλώνει ότι η διεθνής στήριξη προς την Παλαιστίνη θα συνεχίσει να ενισχύεται

24 Ιούλ 2026, 09:22
Εργατικά

Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση

Νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος

24 Ιούλ 2026, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Ιούλη

24 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σφυροκοπά τους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού η κοινοβουλευτική ομάδα της Χεζμπολά

23 Ιούλ 2026, 20:03
Διεθνή

Η CIA εκτιμά ότι δεν υπάρχει προοπτική νίκης των ΗΠΑ επί του Ιράν

23 Ιούλ 2026, 19:45
Πολιτική

Δεξιός να ντουφεκάει δεξιό;

23 Ιούλ 2026, 18:50
Διεθνή

Χαλίλ αλ-Χάγια: Οι καταιγίδες της αδικίας δεν θα μας νικήσουν και δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς στο χώμα της ευλογημένης Παλαιστίνης

Η πρώτη δημόσια ομιλία του νεοεκλεγέντα ηγέτη της Χαμάς

23 Ιούλ 2026, 14:10
Περιβάλλον

(Και) οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας πυρπολούν τα δάση

Ενα αποκαλυπτικό βίντεο έκανε σκόνη το αφήγημα περί «εμπρηστών»

23 Ιούλ 2026, 12:21
Καταστολή

Το πρώτο ναυάγιο για το Σύμφωνο-έκτρωμα για τη Μετανάστευση: κακοδιοίκηση, ψευδής συμμόρφωση και άνθρωποι σε νομικό κενό

23 Ιούλ 2026, 10:12
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούλη

Φινλανδία: Ημέρα υπναράδων.

1794: Καρατομείται ο Ροβεσπιέρος.

1929: Διαμαρτυρία χιλίων ατόμων κατά του «Ιδιώνυμου» στην Καλλιθέα, τραυματισμοί και συλλήψεις.

1943: Αρχίζει η στρατολόγηση στα Τάγματα Ασφαλείας που δημιούργησε η κυβέρνηση Ράλλη.

1953: Πεθαίνει o Νικόλαος Πλαστήρας.

1957: Δολοφονείται ο πρόεδρος της Γουατεμάλα Κάρλος Καστίγιο Αρμας.

1967: Εξι καταδίκες μελών του ΠΑΜ από έκτακτο στρατοδικείο (Χανιά).

1967: Δεκαπεντάλεπτη αντιχουντική εκπομπή από δύο μαγνητόφωνα τοποθετημένα σε μπαλκόνι της οδού Πανεπιστημίου (ΠΑΜ).

1969: Ανεύρεση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού της ΔΑ στο προαύλιο της μονής Πετράκη.

1982: Ισραηλινά αεροπλάνα βομβαρδίζουν τη δυτική Βηρυτό, 120 νεκροί.

1996: Βομβιστική επίθεση στην Ολυμπιάδα της Ατλάντα, δύο νεκροί και 111 τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Δεν θα κουραστώ να το λέω, βλέπω εδώ και δημοσιογράφους οι οποίοι παρακολουθούν την συνεδρίασή μας: οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία. Ομως, αν μου επιτρέπετε, επειδή άκουσα και τον Μάξιμο και να κλείσω με αυτό, μου έδωσε μια ωραία ιδέα, έκανε κάποιες ποδοσφαιρικές αναφορές. Ισως με έναν τρόπο και εμείς να θυμίζουμε λίγο τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία. Προσέξτε, τι έκανε η Ισπανία; Ηθελε να έχει κατοχή της μπάλας, άρα, δηλαδή, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οταν έχεις την μπάλα, εσύ μάλλον θα βάλεις γκολ. Οταν κυνηγάς να πάρεις την μπάλα κάποιος άλλος μάλλον… Εμείς, λοιπόν, έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εχουμε σίγουρα καλή φυσική κατάσταση, το έχουμε αποδείξει, οπότε μπορούμε να αντέξουμε αυτόν τον «μαραθώνιο» μέχρι τις εκλογές της άνοιξης του 2027. Και βέβαια, έχουμε αντοχή στο σκληρό παιχνίδι και ψυχραιμία απέναντι στους προπηλακισμούς. Ταυτόχρονα, είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Ομάδα. Οι ομάδες κερδίζουν, όχι οι δήθεν μεμονωμένοι σταρ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
(Τον είπαν Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε. Ε, να μην αυτοχαρακτηριστεί και Ρόδρι; Εμμεσα και… με σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά όταν ένας χαζοχαρούμενος πορφυρογέννητος παριστάνει τον σεμνό και ταπεινό, ξεβρακώνεται αμέσως. Τα λέει και χαχανίζει αυτάρεσκα. Δε θα σχολιάσουμε την παρομοίωση της ΝΔ με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Η Ισπανία είναι ο ορισμός της ομάδας, ενώ η ΝΔ είναι ένα τσούρμο παρτάκηδων που το διαφεντεύει δικτατορικώ τω τρόπω ένας αυτοκρατορίσκος με τους αυλικούς του. Το αφεντικό και εκείνοι που έχουν ως καθήκον να «φάνε τη σφαίρα», όπως λέει ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης. Κι όχι μόνο να «φάνε τη σφαίρα», αλλά να ράψουν το στόμα τους, υπακούοντας στην ομερτά που απαιτεί η αυτοκρατορική αυλή. Θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: αν τα γκάλοπ – όχι αυτά που δημοσιεύονται, τα άλλα, τα κυλιόμενα, που τα βλέπουν μόνο ο αυτοκρατορίσκος και οι επιτελείς του – έδειχναν ότι «βγαίνουν τα κουκιά», θα είχε κανένα δισταγμό ο Μητσοτάκης να κάνει πρόωρες εκλογές; Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν τις μπούρδες περί «θεσμικότητας». Επειδή «τα κουκιά δε βγαίνουν» και επειδή οι δυναμικές που καταγράφουν αυτά τα μυστικά γκάλοπ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, επαναλαμβάνει συνεχώς «οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027». Τους θέλει, όμως, σε ετοιμότητα, γιατί αν για κάποιο ή κάποιους λόγους παρουσιαστεί ένα «παράθυρο ευκαιρίας», θα μπουμπουνίσει τις εκλογές πρόωρα. Θα πάρει το ρίσκο. Αλλιώς, θα το πάει μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας όσες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις απομένουν, ώστε να εξακολουθήσει να έχει στήριξη από την αστική τάξη. Οχι σώνει και καλά για να ξαναγίνει άμεσα πρωθυπουργός, αλλά για να μείνει ο ίδιος και η «φαμίλια» στο παιχνίδι)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Μίνι ανασχηματισμός

    17Ν
    • Μίνι ανασχηματισμός

      Εφετείο 17Ν
  • Μίνι ανασχηματισμός

    ΕΛΑ
    • Μίνι ανασχηματισμός

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Μίνι ανασχηματισμός

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Μίνι ανασχηματισμός

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Μίνι ανασχηματισμός

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Μίνι ανασχηματισμός

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Μίνι ανασχηματισμός

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Μίνι ανασχηματισμός

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Μίνι ανασχηματισμός

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Μίνι ανασχηματισμός

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Μίνι ανασχηματισμός

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Μίνι ανασχηματισμός

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Μίνι ανασχηματισμός

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Μίνι ανασχηματισμός

      Μίνι ανασχηματισμός

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Μίνι ανασχηματισμός

      Μίνι ανασχηματισμός

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Μίνι ανασχηματισμός

      Μίνι ανασχηματισμός

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Μίνι ανασχηματισμός

      Μίνι ανασχηματισμός

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Μίνι ανασχηματισμός

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Μίνι ανασχηματισμός

    Μίνι ανασχηματισμός

    Ποιοι είμαστε
  • Μίνι ανασχηματισμός

    Μίνι ανασχηματισμός

    Επικοινωνία
  • Μίνι ανασχηματισμός

    Μίνι ανασχηματισμός

    Όροι χρήσης
  • Μίνι ανασχηματισμός

    Μίνι ανασχηματισμός

    Ποιοι είμαστε
  • Μίνι ανασχηματισμός

    Μίνι ανασχηματισμός

    Επικοινωνία
  • Μίνι ανασχηματισμός

    Μίνι ανασχηματισμός

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo