Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 15 Αυγούστου
  • Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα
  • Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις
  • Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες
  • Το Ιράν καταδικάζει κάθε προσπάθεια παραγκωνισμού του παλαιστινιακού ζητήματος
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ομολογία ενοχής, αλλά…
Πολιτική Υγεία

Ομολογία ενοχής, αλλά…

…το ζητούμενο είναι άλλο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Αυγ 2021, 22:01

Κικίλιας και Κοντοζαμάνης, το δίδυμο του υπουργείου Υγείας, που διαχειρίστηκε την πανδημία, πήρε πόδι. 

Ο πρώτος μετακινήθηκε σε μια θέση «ψυγείου», την οποία κοσμούσε έως τώρα ένας άλλος γίγαντας της πολιτικής, ο τιτανοτεράστιος Χάρης Θεοχάρης (γυρολόγος που ξεκίνησε από τη ΔΗΜΑΡ, πέρασε από το Ποτάμι και κατέληξε στη ΝΔ). Η παραμονή του Κικίλια στην κυβέρνηση, έστω και με παρκάρισμά του στο «ψυγείο» έγινε για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τις ανύπαρκτες ικανότητές του. Εχει την προστασία της αμερικάνικης πρεσβείας και ανήκει στην ομάδα Σαμαρά, οπότε δε συνέφερε να τοποθετηθεί «απέναντι» στον Μητσοτάκη. Ηταν και πρώτος σε σταυρούς στην Α’ Αθηνών!

Ο ίδιος ο Κικίλιας ήταν «φαρμάκι» μετά το εξευτελιστικό κόντεμα που του έκανε ο Μητσοτάκης. Το έδειχνε το ύφος του στην τελετή ορκωμοσίας. Είναι ο… Κικίλιας, όμως, και δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθεί την τοποθέτησή του στο «ψυγείο». Λεφτά για ατομική προβολή υπάρχουν και σ’ αυτό το υπουργείο. Ενώ αν έμενε απλός βουλευτής, θα κινδύνευε να τον ξεχάσουν οι μισοί ψηφοφόροι του. Δεν είναι δα ο… αστεράτος πολιτικός που σαγηνεύει τα πλήθη με την… ευφράδεια και την… ευστροφία του.

Ο Κοντοζαμάνης, όμως, που ήταν ο άνθρωπος του Μητσοτάκη στο υπουργείο Υγείας, αυτός που εμφανιζόταν δίπλα στους Τσιόδρες και τους Μαγιορκίνηδες σε κάθε «ενημέρωση» (για τον Κικίλια υπήρχε απαγορευτικό και έκανε που και που κάποια σόλο εμφάνιση), γιατί απομακρύνθηκε από το υπουργείο και εκδιώχτηκε από την κυβέρνηση;

Είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μείνουν εκτός κάδρου ευθυνών ο Μητσοτάκης και οι επιτελείς του στο Μαξίμου.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επαίρεται ότι διαχειρίστηκε άριστα την πανδημία και τον εμβολιασμό. Και ο επικεφαλής της διώχνει αυτούς που θα έπρεπε να πάρουν τα εύσημα για την… άριστη διαχείριση! Αυτό δεν μπορεί να το χάψει ούτε ο πιο φανατικός νεοδημοκράτης. Κι όταν θα του το «χώσουν» στο καφενείο, ή θα σηκωθεί να φύγει με κατεβασμένο το κεφάλι ή θα συμφωνήσει (το πιθανότερο είναι το δεύτερο, γιατί θέλει να πάει και την επομένη στο καφενείο).

Ο,τι και να πουν τα παπαγαλάκια της λίστας Πέτσα, ο ελληνικός λαός, ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του: Κικίλιας και Κοντοζαμάνης εκδιώχτηκαν ως αποτυχημένοι. Εκείνο που θα προσπαθήσουν τα παπαγαλάκια είναι να περιορίσουν την αποτυχία στον εμβολιασμό. Να μην επεκταθεί στη διαχείριση της πανδημίας και στο τέταρτο κύμα που αναμένεται να εκραγεί το φθινόπωρο. Πολύ δύσκολο (για να μην πούμε ακατόρθωτο). Στα μυαλά των ελλήνων πολιτών, διαχείριση της πανδημίας και εμβολιασμός πάνε πακέτο.

Μπορεί ο Μητσοτάκης να καταφέρει να μείνει στο απυρόβλητο, χρησιμοποιώντας ως αποδιοπομπαίους τράγους τους Κοντοζαμάνη και Κικίλια; Κατηγορηματικά όχι. Πρώτο, γιατί με το αυτοκρατορικό στιλ του «επιτελικού κράτους» έχει καλλιεργήσει την εντύπωση ότι τα πάντα περνούν από τα χέρια του, ότι οι υπουργοί ελέγχονται σε καθημερινή βάση, οπότε δεν μπορεί να βγάλει την ουρά του απέξω. Δεύτερο, γιατί με δικές του συνεχείς παρεμβάσεις υπερασπίστηκε την πολιτική που εφαρμόστηκε από το υπουργείο Υγείας σε κάθε λεπτομέρειά της. Τρίτο, γιατί δεν ήταν λίγες φορές που οι «Ηρακλείς του στέμματος» (Σκέρτσος, Γεραπετρίτης) εμφανίστηκαν στα πάνελ της «ενημέρωσης» για να ανακοινώσουν πλευρές της πολιτικής διαχείρισης της πανδημίας (είναι γνωστό ότι ο Γεραπετρίτης συμμετείχε και σε συνεδριάσεις της διαβόητης επιτροπής των λοιμωξιολόγων και υπαγόρευε τις αποφάσεις που έπρεπε να πάρουν). 

Ο Μητσοτάκης δε θα καταφέρει να στιγματιστεί μόνο για την επιλογή… ανίκανων υπουργών. Θα στιγματιστεί ως συνυπεύθυνος (η καλύτερη εκδοχή γι’ αυτόν) ή ως εμπνευστής (το πιθανότερο) μιας εγκληματικής πολιτικής, που σώριασε εκατόμβες νεκρών. Κικίλιας και Κοντοζαμάνης θα θεωρηθούν απλά εκτελεστικά όργανα αυτής της πολιτικής.

Αν όμως μείνουμε μόνο σ’ αυτό, θα είμαστε εμείς οι χαμένοι. Γιατί ζητούμενο δεν είναι να αποδώσουμε ευθύνες σ’ έναν πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του, αλλά να ανατρέψουμε την εγκληματική πολιτική που αυτοί εφαρμόζουν «με κρύο αίμα». Αυτή δεν είναι μια διαδικασία εκλογών, στην οποία αποδίδονται οι πολιτικές ευθύνες στα κυβερνώντα κόμματα και τους ηγέτες τους. Είναι μια διαδικασία «του δρόμου». Μια διαδικασία αγώνων με συγκεκριμένες διεκδικήσεις για την προστασία της υγείας και της ζωής των ανθρώπων του λαού μας.

Εκτύπωση 🖨
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑμετακίνητη η Κεραμέως 

…το ζητούμενο είναι άλλο

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 1 Σεπτέμβρη

…το ζητούμενο είναι άλλο

Σχετικά Αρθρα

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

Πολιτική 10 Αυγ 2026, 05:55

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

Πολιτική 9 Αυγ 2026, 11:47

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

Υγεία 8 Αυγ 2026, 18:49

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

Υγεία 5 Αυγ 2026, 08:01

Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα

Πολιτική 31 Ιούλ 2026, 13:21

Ευλόγησον δέσποτα Νόλαν

Πολιτική 29 Ιούλ 2026, 11:14
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα

14 Αυγ 2026, 19:33
Διεθνή

Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις

14 Αυγ 2026, 18:32
Καταστολή

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

14 Αυγ 2026, 17:54
Διεθνή

Το Ιράν καταδικάζει κάθε προσπάθεια παραγκωνισμού του παλαιστινιακού ζητήματος

14 Αυγ 2026, 07:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Αυγούστου

14 Αυγ 2026, 00:01
Αγροτικά

Χτύπησε και στην – μέχρι τώρα καθαρή – Αρτα η ευλογιά των αιγοπροβάτων

13 Αυγ 2026, 20:38
Κόντρες

Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)

13 Αυγ 2026, 19:50
Η παπάρα

Ο φιδέμπορος του Μαρ-α-Λάγκο

13 Αυγ 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Αυγούστου

13 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Μassive Attack: Αποθέωση στη Μελβούρνη όταν ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία

12 Αυγ 2026, 19:58
Διεθνή

Επικεφαλής του Ανώτατου Συμβούλιου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν: Το Στενό του Ορμούζ θα ξανανοίξει μόνο όταν οι ΗΠΑ αποδεχτούν τους όρους του Ιράν

12 Αυγ 2026, 19:11
Καταστολή

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

12 Αυγ 2026, 09:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

12 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Οταν σε υμνεί η Δεξιά

11 Αυγ 2026, 19:44
Διεθνή

Νομική νίκη για ακαδημαϊκό στον οποίο αρνήθηκαν πανεπιστημιακή θέση αφού χαρακτήρισε τη Γάζα «κλασική περίπτωση γενοκτονίας»

11 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτισμός

Αν δε θέλετε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, μην μας καλείτε

11 Αυγ 2026, 17:46
Διεθνή

Το στρατηγικό αδιέξοδο των σιωναζιστών στον Λίβανο και οι άθλιοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

11 Αυγ 2026, 10:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Αυγούστου

11 Αυγ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

Ινδία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1947).

Κονγκό: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

Γρενάδα, Λιχτενστάιν, Κορσική: Εθνική γιορτή.

Νότια Κορέα: Ημέρα απελευθέρωσης (1945-1948).

Κόστα Ρίκα: Ημέρα μητέρας.

1943: Γερμανοί εκτελούν 388 Eλληνες στο Κομμένο Aρτας.

1945: Η Ιαπωνία παραδίδεται άνευ όρων στις ΗΠΑ.

1960: Εγγράφονται οι πρώτοι μαύροι σε σχολεία λευκών στη Βιρτζίνια (ΗΠΑ).

1968: Εξάρθρωση της οργάνωσης “Ελληνική Αντίσταση” και περισυλλογή εκρηκτικών μηχανισμών της σε έξι σημεία της Αθήνας.

1975: Στρατιωτικό πραξικόπημα στο Μπαγκλαντές, δολοφονείται ο πρόεδρος Σεΐχ Μουτζίμπ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι Η.Π.Α. έχουν τον πλήρη έλεγχο του Στενού του Ορμούζ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ! Ο Ναυτικός Αποκλεισμός μας αποκαλείται, από όλους, «ΤΕΙΧΟΣ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ», και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει το Ιράν γι’ αυτό. Δεν έχουν Ναυτικό, δεν έχουν Πολεμική Αεροπορία, οι εναπομείναντες στρατιώτες τους παραμένουν απλήρωτοι, το ΙRGC (Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης) έχει αποδεκατιστεί και τρέπεται σε φυγή, και η «Ηγεσία» τους είναι, στην καλύτερη περίπτωση, αβέβαιη! Δεν έχουν Χρήματα – η χώρα τους είναι «ρημαγμένη». Το μόνο που έχουν είναι ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και 300% ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, και η κατάσταση χειροτερεύει! Το Ιράν είναι πλέον μόνο λόγια και καθόλου πράξεις, Οχι Πια ο Νταής της Μέσης Ανατολής. Δόξα στον Αλλάχ! Πρόεδρος ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΖ. ΤΡΑΜΠ

Truth Social

(Ανάμεσα σε δεκάδες αναρτήσεις προσωπικής υποστήριξης [endorsement] διάφορων ρεπουμπλικανών υποψήφιων για τη Βουλή, τη Γερουσία, θέσεις Κυβερνήτη και πολιτειακού εισαγγελέα, στις οποίες κυριαρχεί το… πλούσιο λεξιλόγιό του [τέσσερα επίθετα εναλλάσσονται: fantastic, incredible, tremendous, great], πετάει και μια ανάρτηση για τον πόλεμο κατά του Ιράν. Ενας λογικός άνθρωπος τη διαβάζει και τρίβει τα μάτια του, ψιθυρίζοντας: μα τι λέει ο ξεμωραμένος; Ας αναλογιστούμε, όμως, ότι η ίδια η συνθήκη της επικράτησης του Τραμπ αρχικά στο χώρο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και μετά σε πανεθνικό εκλογικό επίπεδο – που αφορά μόλις το ένα τρίτο όσων έχουν δικαίωμα ψήφου – στηρίζεται σε μια βάση παραλογισμού, ανορθολογισμού, τερατολογίας, σκοταδισμού. Υπάρχει ένα φανατικό κοινό έτοιμο να πιστέψει ό,τι «φίδια» του πει ο Τραμπ. Αυτό το κοινό θέλει να κρατήσει ενεργό ώστε να πάει να ψηφίσει στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοέμβρη και να μειώσει τις απώλειες των Ρεπουμπλικανών. Τι να τους πει; «Δυστυχώς, χάσαμε τον πόλεμο κατά του Ιράν»; Δε γίνεται. Να τους πλακώσει σε αναλύσεις για τη «ρευστότητα» και την «πολυπλοκότητα» της κατάστασης; Ούτε ο ίδιος μπορεί να κάνει τέτοιες αναλύσεις, ούτε αυτοί τις καταλαβαίνουν. Θα πετύχαινε το αντίθετο από αυτό που επιδιώκει. Τους πλακώνει λοιπόν στην τερατολογία και στο φιδεμπόριο. Επαναλαμβάνοντας συνεχώς τα ίδια «φίδια» – όπως διδάσκει το δόγμα Γκέμπελς – στο τέλος κάποιοι μπορεί να τον πιστέψουν. Είναι η καλύτερη επιλογή που έχει. Κι αν μέχρι τον Νοέμβρη έρθει σε συμφωνία, ικανοποιώντας τις – παλιές και νέες – απαιτήσεις του Ιράν, αυτός θα  πλακωθεί σε νέα ψέματα: «νίκησα το Ιράν, άνοιξα το Ορμούζ». Τα υπόλοιπα που θα περιλαμβάνει η συμφωνία δε θα τα αναφέρει, με τη βεβαιότητα ότι μεγάλο μέρος των φανατικών του MAGA δε θα δώσει σημασία. Γι’ αυτό και οι Δημοκρατικοί, που ως κόμμα έχουν τα χάλια τους, δεν προσπαθούν τόσο να πάρουν κόσμο από το MAGA, όσο να πάρουν κόσμο από την αποχή και να τον οδηγήσουν στην κάλπη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    …το ζητούμενο είναι άλλο

    • Εφετείο 17Ν

      …το ζητούμενο είναι άλλο

  • ΕΛΑ

    …το ζητούμενο είναι άλλο

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      …το ζητούμενο είναι άλλο

    • Εφετείο ΕΛΑ

      …το ζητούμενο είναι άλλο

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      …το ζητούμενο είναι άλλο

  • Επαναστατικός Αγώνας

    …το ζητούμενο είναι άλλο

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      …το ζητούμενο είναι άλλο

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      …το ζητούμενο είναι άλλο

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      …το ζητούμενο είναι άλλο

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    …το ζητούμενο είναι άλλο

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      …το ζητούμενο είναι άλλο

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      …το ζητούμενο είναι άλλο

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      …το ζητούμενο είναι άλλο

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    …το ζητούμενο είναι άλλο

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      …το ζητούμενο είναι άλλο

      …το ζητούμενο είναι άλλο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      …το ζητούμενο είναι άλλο

      …το ζητούμενο είναι άλλο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      …το ζητούμενο είναι άλλο

      …το ζητούμενο είναι άλλο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      …το ζητούμενο είναι άλλο

      …το ζητούμενο είναι άλλο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      …το ζητούμενο είναι άλλο

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    …το ζητούμενο είναι άλλο

    …το ζητούμενο είναι άλλο

  • Επικοινωνία

    …το ζητούμενο είναι άλλο

    …το ζητούμενο είναι άλλο

  • Όροι χρήσης

    …το ζητούμενο είναι άλλο

    …το ζητούμενο είναι άλλο

  • Ποιοι είμαστε

    …το ζητούμενο είναι άλλο

    …το ζητούμενο είναι άλλο

  • Επικοινωνία

    …το ζητούμενο είναι άλλο

    …το ζητούμενο είναι άλλο

  • Όροι χρήσης

    …το ζητούμενο είναι άλλο

    …το ζητούμενο είναι άλλο

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo