Δεν υπάρχει προεκλογική εκδήλωση που να μην ολοκληρώνεται με παιδάκια. Τα βουτάνε ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης, η Γεννηματά, τα σηκώνουν ψηλά, κρατάνε και μια ανθοδέσμη που τους δίνουν τα παιδάκια (με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπα, καθώς η ηλικία τους δεν τους επιτρέπει να καταλάβουν τι γίνεται) και χαιρετούν τα αλαλάζοντα πλήθη (πλήθη τρόπος του λέγειν πλέον). Το ίδιο κάνουν στις δικές τους συγκεντρώσεις οι υποψήφιοι, «κραδαίνοντας» τα δικά τους ή δανεικά για την περίσταση παιδάκια.
Αυτό που θέλουν να συμβολίσουν είναι προφανές. Τα παιδιά υποδηλώνουν το μέλλον, για το οποίο υποτίθεται ότι πασχίζουν οι αστοί πολιτικοί. Πολύς κόσμος θα πάει να τους ψηφίσει, δεν αμφιβάλλουμε. Η πλειοψηφία των ανθρώπων της δουλειάς, όμως, είτε τους ψηφίσει είτε όχι, δεν έχει καμιά αισιοδοξία για το μέλλον. Γι' αυτό και έχουν πέσει κατακόρυφα οι γεννήσεις στη χώρα μας. Τα νέα ζευγάρια αποφεύγουν να τεκνοποιήσουν ή σταματούν στο ένα παιδί.
Τελευταία Νέα :
- Σωματείο Εργαζομένων στην Ερευνα και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: Ενάντια στις πρυτανικές αυθαιρεσίες και τον αυταρχισμό στο ΕΜΠ
- Macklemore και φίλοι: Περιοδεία «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
- EINAΠ: Διαφημιστής ιδιωτικών μονάδων κερδοσκοπικού κομπογιανιτισμού ο υπουργός Υγείας
- H κότα έκανε τ’ αυγό ή το αυγό την κότα;
- Δεκάδες αεροσκάφη, εκατοντάδες κτίρια: Αποκαλύπτονται οι απώλειες των ΗΠΑ από τις ιρανικές επιθέσεις
- Ανοιχτή Συνέλευση Ενάντια στις Συνδικαλιστικές Διώξεις: Αγωνιστικά ραντεβού








