Την αιφνιδίασαν, λέει, την Αχτσιόγλου οι «δημοσιογράφοι» του χαζοκάναλου. Τόσο πολύ την… αιφνιδίασαν, που ήταν ήδη καλωδιωμένη με το ασύρματο μικρόφωνο πέτου και βάδισε άνετα από τον κήπο στο κτίριο με την κάμερα να την ακολουθεί με οπισθοπορεία του χειριστή της. Ακκιζόμενη και παριστάνοντας την άνετη και τη μοντέρνα, μας είπε πόσα κορόμηλα τρώει κάθε μέρα και… έδωσε την είδηση: Εχει «σχέση» με τον Τζανακόπουλο, ο οποίος κατεβαίνει στην Α' Αθήνας και πρέπει να εκλεγεί!
Ολο αυτό το εμετικό κλιπάκι των τεσσάρων λεπτών φτιάχτηκε μόνο και μόνο για να προμοτάρει η Αχτσιόγλου τον «δικό της», σε βάρος των συνυποψηφίων του του ΣΥΡΙΖΑ. Στοχεύοντας σε νεανικές ψήφους. Με αμερικανιές που αποκαλύπτουν έλλειψη ήθους και κουλτούρας (κι ας μας είπε ότι της αρέσει η «Λευκή Κορδέλα» του Χάνεκε, από την οποία φυσικά δεν κατάλαβε τίποτα, αλλιώς δε θα έκανε αυτά που κάνει).
Είναι φανερό ότι οι συριζαίοι βρίσκονται σε απελπισία. Οχι μόνο ως κόμμα, αλλά και ως άτομα, γιατί κάποιοι σαν τον «πολύ» Τζανακόπουλο κινδυνεύουν να μην επανεκλεγούν (είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός στην Α' Αθήνας). Γι' αυτό και καταφεύγουν σε σκουπιδοκάναλα του lifestyle (τόσο σκουπιδοκάναλα που αυτός που έκανε τις ερωτήσεις δεν ήξερε ότι Αχτσιόγλου και Τζανακόπουλος ανήκουν στο ίδιο κόμμα!), μπας και μαζέψουν καμιά ψήφο από τους χίπστερ του Ποταμιού. 'Η κάνα σταυρό από τους χίπστερ του ΣΥΡΙΖΑ.
Τελευταία Νέα :
- Επεσαν οι μάσκες στη δίκη για το έγκλημα στα Τέμπη: Επιστροφή στη γραμμή Μητσοτάκη περί «ανθρώπινου λάθους»
- Οι ξενόδουλοι αστοί του Λιβάνου προσπαθούν να αποτινάξουν τις κατηγορίες για προδοσία
- Απεργιακό ραντεβού δεκάδων σωματείων ενάντια στις διώξεις
- Ψήφισαν yesboy, απλοελληνικά καρπαζοεισπράκτορα
- Μονιμοποίηση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών χωρίς αξιολόγηση
- Maariv: Το Ισραήλ χάνει αυτόν τον γύρο στον Λίβανο καθώς η αντίσταση εντείνεται υπό πολιτικούς περιορισμούς








