Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Κολλητάρια» από παλιά Πλεύρης, Γάκα και Θεοδωρόπουλος
  • Γεφύρι της Αρτας η δίκη των Χλύκα (πατέρα και γιού) και Καλφούτζου, με γαϊτανάκι αναβολών και διακοπών που ζητούν συνήγοροί τους
  • Κουλοτούμπα
  • Η πρόκληση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων του Macklemore: Η αλληλεγγύη προς την Παλαιστίνη επιβάλλει δημόσια λογοδοσία
  • Δασκαλεμένοι σιωνιστές τουρίστες προσπαθούν να εξαφανίσουν τα αντι-σιωνιστικά εμβλήματα στην Ελλάδα
  • Σαν σήμερα 18 Σεπτέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Μόνο για τη νομή της εξουσίας
Πολιτική

Μόνο για τη νομή της εξουσίας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Μάι 2019, 00:00

Ποιο είναι το (υποτιθέμενο) διακύβευμα των αυριανών ευρωκλογών; Εξαρτάται από το τι δείχνουν τα κρυφά κυλιόμενα γκάλοπ που μελετούν νυχθημερόν τα κομματικά επιτελεία. Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, για παράδειγμα, ξεκινήσαμε με τον κίνδυνο της Ακροδεξιάς που αναβιώνει σε όλη την Ευρώπη και επιβάλλει τη συγκρότηση μιας πλατιάς προοδευτικής συμμαχίας που θα περιλαμβάνει σοσιαλδημοκράτες, «αριστερούς» και «πράσινους». Στο όνομα αυτής της «προοδευτικής συμμαχίας» φτιάχτηκαν οι «γέφυρες», μπήκαν στην κυβέρνηση ο Μωραΐτης με τον Τόλκα, μετά μπήκε και ο Θεοχαρόπουλος κτλ. κτλ.
 
Υστερα, το μενού άλλαξε ελαφρώς. ο Τσίπρας βγήκε στη Βουλή και ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές και ψήφο εμπιστοσύνης από το λαό στις 26 του Μάη. Οταν οι δεξιοί του είπαν ότι -σύμφωνα με όσα είπε- «κερδίζει μένει, χάνει φεύγει», τη γύρισε την πλάκα: οι ευρωεκλογές δεν είναι παρά «μια δημοσκόπηση χωρίς το ερώτημα ποιος θα κυβερνήσει».
 
Υστερα ήρθαν τα προεκλογικά φιλοδωρήματα και οι υποσχέσεις για καινούργια φιλοδωρήματα στο μέλλον. Και αποφάσισαν να στηρίξουν σ' αυτά την προεκλογική τους εκστρατεία, εκμεταλλευόμενοι και όσα ξέφευγαν του Μητσοτάκη (για το δώρο Χριστουγέννων, για την επταήμερη εργασία κτλ.). «Η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι ψήφος εμπιστοσύνης στα μέτρα ελάφρυνσης και ο συνταξιούχος πρέπει να ξέρει πως η σύνταξή του θα είναι στο ψηφοδέλτιο που θα πάρει την Κυριακή και θα βάλει στην κάλπη», είπε με νόημα ο Τσίπρας σε εμφάνισή του στο κανάλι του Κουρή. Και με ακόμα περισσότερο νόημα συμπλήρωσε: «Πλέον έχουν πέσει οι μάσκες, έχουν φανερωθεί τα προγράμματα και τα σχέδια των πολιτικών δυνάμεων και αν υπάρξει μια αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ και των πολιτικών ελάφρυνσης και στήριξης των πολλών, αυτή θα δώσει και το έναυσμα στους σκληρούς Ευρωπαίους που καιροφυλακτούν να βάλουν ζητήματα και για τα μέτρα του 2019 και του 2020».Και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο: «Εάν αποδοκιμαστεί το σχέδιο που κατέθεσα στον ελληνικό λαό, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα άλλο σχέδιο στο συρτάρι του κ. Μητσοτάκη -και δεν είναι τυχαία αυτά που του ξέφυγαν- για να καταργήσει τα μέτρα ελάφρυνσης, λέγοντας ότι έχει και τη λαϊκή στήριξη».
 
Οι εκλογές που ήταν απλά «μια δημοσκόπηση χωρίς το ερώτημα ποιος θα κυβερνήσει», έγιναν οι πιο κρίσιμες από καταβολής ελληνικού καπιταλισμού. 'Η θα τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και όλα θα εξελιχτούν όπως τα προαναγγέλλει ο Τσίπρας ή θα τις κερδίσει ο Μητσοτάκης και θα τα πάρει όλα πίσω! Και μόνο το γεγονός ότι το (υποτιθέμενο) διακύβευμα των εκλογών έχει μετατραπεί σε κινούμενη άμμο και αλλάζει από βδομάδα σε βδομάδα, αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει κανένα διακύβευμα. Υπάρχει μόνο η δίψα για τη νομή της εξουσίας, η οποία στην κοινοβουλευτική αστική δημοκρατία μπορεί να πραγματωθεί μόνο διά της λαϊκής ψήφου.
 
Αυτή τη δίψα μπορεί κανένας να τη διαπιστώσει και στη γενικολογία της ρητορικής του Μητσοτάκη: «Εμείς δεν είμαστε ούτε με τους πολλούς ούτε με τους λίγους. Είμαστε με όλους τους Ελληνες και η δουλειά μας, η δουλειά μου προσωπικά είναι να ενώσω την Ελλάδα σε μία πορεία προς ένα πιο φωτεινό μέλλον, το μέλλον που μας αξίζει, το μέλλον που μας αναλογεί». Κι ακόμα: «Αυτή η αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας είναι εξαιρετικά κρίσιμη και το βάρος της είναι πολύ μεγαλύτερο από το βάρος που συνήθως έχουν οι ευρωεκλογές, γιατί για πρώτη φορά, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, θα μιλήσουν οι ίδιοι οι Ελληνες και θα πάρουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους και θα απαντήσουν σε όλα όσα έζησαν, στα πολλά ψέματα, στους αβάσταχτους φόρους, στο θλιβερό διχασμό στον οποίο και σήμερα κάποιοι επενδύουν, θα απαντήσουν όμως και στην εθνική ταπείνωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, γιατί σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε και για τη Μακεδονία μας».
 
Ακόμα κι όταν το επιτελείο της ΝΔ προσπαθεί να συμπυκνώσει το (υποτιθέμενο) πολιτικό της πρόγραμμα και τις διαφορές της από τον ΣΥΡΙΖΑ σ' ένα προεκλογικό δίλημμα, δεν καταφέρνει να φτιάξει τίποτα περισσότερο από μια γενικολογία: «Επιλέγουμε την αλήθεια ή το ψέμα, επιλέγουμε την προκοπή ή την καθήλωση, επιλέγουμε την ενότητα ή το διχασμό, θέλουμε σιγουριά και ασφάλεια ή ανασφάλεια, θέλουμε εθνική υπερηφάνεια ή ταπείνωση, θέλουμε αξιοπρέπεια ή πολιτική χυδαιότητα. Με άλλα λόγια, θέλουμε μία μεγάλη πολιτική αλλαγή, ή θέλουμε τέλμα και στασιμότητα».
 
Εχει γίνει ξεκάθαρο ότι Τσίπρας και Μητσοτάκης, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, αντιμετωπίζουν τις ευρωεκλογές ως πρόβα τζενεράλε για τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες -ανάλογα με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών- μπορεί να μην αργήσουν καθόλου. Αλλά και τον Οκτώβρη, στην απώτατη ημερομηνία, αν γίνουν είναι τόσο λίγος ο χρόνος που απομένει, ώστε το αποτέλεσμα ουσιαστικά να προδιαγραφεί από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Κι όταν λέμε το αποτέλεσμα, δεν αναφερόμαστε μόνο στον νικητή, αλλά και στη διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα. Αν η διαφορά είναι μικρή, η αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος μάλλον θα έχει πετάξει. Και σ' αυτή την περίπτωση το μπαλάκι θα πάει στα χέρια του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, που δίνει την εκλογική μάχη με όλους τους βαρόνους παρόντες (Φώφη, Γιωργάκης, Μπένι). Οπως και άλλες φορές έχουμε γράψει, αν κερδίσει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ή θα συνεργαστεί με τον Μητσοτάκη (κι αυτό μάλλον θα είναι το κύκνειο άσμα του) ή θα οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές, παίζοντας το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ. Οι επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική, οπότε το μετεκλογικό τοπίο θα είναι εντελώς διαφορετικό. Τότε μπορούμε να δούμε και τον «μεγάλο συνασπισμό», με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια κυβέρνηση.
 
Κάντε όποιον κυβερνητικό συνδυασμό θέλετε (οι… προγνώσεις δεν κοστίζουν τίποτα) και μετά βάλτε το ερώτημα αν θ' αλλάξει το παραμικρό σε σχέση με τη μνημονιακή βαρβαρότητα που έχει εγκατασταθεί μετά από τρία Μνημόνια και δεκάδες εφαρμοστικούς νόμους. Επειδή τίποτα δεν πρόκειται ν' αλλάξει, γιατί να επικυρώσετε με την ψήφο σας τη μάχη για τη νομή της εξουσίας;

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕπιμένουν στην νομιμοποίηση των οικιστικών πυκνώσεων
Επόμενο άρθρο Κρεσέντο μαυρογιαλουρισμού

Σχετικά Αρθρα

Δασκαλεμένοι σιωνιστές τουρίστες προσπαθούν να εξαφανίσουν τα αντι-σιωνιστικά εμβλήματα στην Ελλάδα

Πολιτική 18 Σεπ 2026, 09:39

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας αβανταδόρος της πολιτικής των σιωναζιστών και της κυβέρνησης Μητσοτάκη από την οποία στηρίζεται

Πολιτική 16 Σεπ 2026, 14:51

Νέα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού: Συμφωνία για αγορά δύο μεταχειρισμένων ιταλικών φρεγατών

Πολιτική 9 Σεπ 2026, 11:08

ΚΥΠατζής έκανε μήνυση επειδή τον παρακολουθούσαν με το Predator!

Πολιτική 7 Σεπ 2026, 19:12

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

Πολιτική 4 Σεπ 2026, 13:38

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

Πολιτική 4 Σεπ 2026, 10:29
Ροή Ειδήσεων
Υγεία

«Κολλητάρια» από παλιά Πλεύρης, Γάκα και Θεοδωρόπουλος

18 Σεπ 2026, 20:54
Αγροτικά

Γεφύρι της Αρτας η δίκη των Χλύκα (πατέρα και γιού) και Καλφούτζου, με γαϊτανάκι αναβολών και διακοπών που ζητούν συνήγοροί τους

Nέα διακοπή σήμερα, μετά από τρεις αναβολές και μια διακοπή!

18 Σεπ 2026, 19:24
Κόντρες

Κουλοτούμπα

18 Σεπ 2026, 14:04
Πολιτισμός

Η πρόκληση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων του Macklemore: Η αλληλεγγύη προς την Παλαιστίνη επιβάλλει δημόσια λογοδοσία

18 Σεπ 2026, 10:18
Πολιτική

Δασκαλεμένοι σιωνιστές τουρίστες προσπαθούν να εξαφανίσουν τα αντι-σιωνιστικά εμβλήματα στην Ελλάδα

18 Σεπ 2026, 09:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Σεπτέμβρη

18 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι αμερικανοί νοσηλευτές απαιτούν από τα νοσοκομεία να διακόψουν τους δεσμούς τους με την Palantir

Λόγω του ρόλου της στη γενοκτονία στη Γάζα και στoν ICE

17 Σεπ 2026, 19:30
Διεθνή

Reuters: ΗΠΑ και Ανσαραλά πραγματοποίησαν μυστικές συνομιλίες στο Ομάν το Σαββατοκύριακο

17 Σεπ 2026, 19:21
Καταστολή

Η αστυνομία απειλεί με αυτόφωρο για παλαιστινιακή σημαία σε μπαλκόνι!

17 Σεπ 2026, 18:10
Διεθνή

Δυτική Σαχάρα: ένα ισπανικό διαβατήριο δεν κλείνει πενήντα χρόνια κατοχής και ανολοκλήρωτης αποαποικιοποίησης

17 Σεπ 2026, 12:48
Καταστολή

Γιάννης Μάγγος: Ας μη γελιόμαστε! Ο ξυλοδαρμός και βασανισμός του Βασίλειου Μάγγου είναι μία και μοναδική υπόθεση

17 Σεπ 2026, 11:23
Πολιτισμός

Ρότζερ Γουότερς προς Εντ Σίραν: Ανήκεις στην κατηγορία των μικρών καριόληδων

17 Σεπ 2026, 09:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη

17 Σεπ 2026, 00:01
Κόντρες

Από το «ντου» στην «περιπέτεια» ένας Κούλης δρόμος

16 Σεπ 2026, 20:17
Πολιτισμός

Με το που είπε «υποστηρίζω το Ισραήλ» άδειασε η αίθουσα

16 Σεπ 2026, 18:35
Πολιτική

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας αβανταδόρος της πολιτικής των σιωναζιστών και της κυβέρνησης Μητσοτάκη από την οποία στηρίζεται

16 Σεπ 2026, 14:51
Υγεία

Θάνατος Μαζωνάκη: Δεν μας τα λέει καλά ο ακροδεξιός Θάνος Πλεύρης

Ασθενής μνήμη και άτυπη μαρτυρία υπεράσπισης του γιατρού του Κολωνακίου

16 Σεπ 2026, 13:18
Αγροτικά

ΠΟΓΕΔΥ: «Τα ψέματα για τον αφθώδη στη Μυτιλήνη»

16 Σεπ 2026, 11:51
Παιδεία

Να σταματήσει η δίωξη του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Γιώργου Καββαδία

16 Σεπ 2026, 05:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη

16 Σεπ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Σεπτέμβρη

Ημέρα ειρήνης.

Χιλή: Ημέρα ανεξαρτησίας (1810).

1793: Πλήρης χωρισμός Εκκλησίας και κράτους (Γαλλία).

1834: Η Αθήνα των επτά χιλιάδων κατοίκων γίνεται πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους.

1882: Εκδίδεται η πρώτη συνδικαλιστική εφημερίδα («Σύνδεσμος»), όργανο του σωματείου τυπογράφων (Αθήνα).

1911: Εκτελείται ο ρώσος πρωθυπουργός Στολίπιν στην όπερα του Κιέβου από τον επαναστάτη Ντμίτρι Μπογκρόφ.

1936: Εκδοση του Ν.117 για την καταπολέμηση του κομμουνισμού, κατάργηση των πολιτικών κομμάτων από τον Μεταξά.

1977: Βόμβα (ΕΛΑ) στον Οργανισμό Υδρευσης Θεσσαλονίκης.

1981: Καταργείται η θανατική ποινή στη Γαλλία.

2005: Διεξάγονται ιστορικές βουλευτικές εκλογές στο Αφγανιστάν για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo