Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ιλιά Ερενμπουργκ: Μια ιστορία του αυτοκινήτου
  • Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού
  • Βάσεις εισαγωγής 2026: 25.926 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής
  • Σαν σήμερα 26 Ιούλη
  • Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»…κι άλλοι με ξένες πλάτες
Πολιτική

…κι άλλοι με ξένες πλάτες

Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Αυγ 2021, 09:40

Toν τίτλο του Δελτίου Τύπου θα μπορούσες να τον πεις και παραπλανητικό: «Κοντά στους πιλότους των ελικοπτέρων πυρόσβεσης ο Νίκος Χαρδαλιάς». Παραπλανητικό γιατί η είδηση δεν ήταν η επίσκεψη του Χαρδαλιά στη βάση των πυροσβεστικών ελικοπτέρων στη Δεκέλεια, αλλά η παρέα που είχε κατά την επίσκεψη.

Αντιγράφουμε από το χτεσινό Δελτίο Τύπου της Πολιτικής Προστασίας:

«Στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας μετέβη σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον Πρέσβυ των ΗΠΑ στη χώρα μας, Geoffrey Pyatt, όπου από κοινού ευχαρίστησαν θερμά τους πιλότους των ελικοπτέρων Erickson S-64 και Bell 214 για την προσφορά τους στο έργο της αεροπυρόσβεσης.

Τόσο ο Νίκος Χαρδαλιάς όσο και ο Geoffrey Pyatt είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα πληρώματα των ελικοπτέρων και να τους εκφράσουν το θαυμασμό τους για το δύσκολο έργο που επιτελούν, καθώς και την αμέριστη ευγνωμοσύνη τους για την αφοσίωσή τους στο καθήκον και την αυταπάρνηση με την οποία καθημερινά δίνουν τη μάχη της αεροπυρόσβεσης».

Πόσο συνηθισμένο είναι, ο πρέσβυς μιας ξένης χώρας να επισκέπτεται μια στρατιωτική βάση που εμπλέκεται στη δασοπυρόσβεση, για να ευχαριστήσει τα πληρώματα των εναέριων μέσων πυρόσβεσης για το έργο τους; Αυτό το κάνουν συνήθως μέλη της κυβέρνησης, αρχηγοί και στελέχη κοινοβουλευτικών κομμάτων, παράγοντες «της δημόσιας ζωής», γενικώς αυτοί που εμφανίζονται να εκπροσωπούν την «κοινή γνώμη» ή τμήματά της. Οχι πρέσβεις ξένων χωρών. Αυτοί το πολύ να εμφανιστούν κάπου όπου συμμετέχουν και άνθρωποι που ήλθαν από τη χώρα τους για να βοηθήσουν. Τέτοιο θέμα, όμως, δεν υφίσταται. Δεν ήρθαν αμερικανοί πυροσβέστες ή πιλότοι για να βοηθήσουν στην πυρόσβεση, ούτε εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι ΗΠΑ σ’ αυτή τη διαδικασία. Και δεν είναι τυχαίο ότι κανένας πρέσβης χώρας που έστειλε βοήθεια, σε μέσα και πυροσβέστες, δεν εμφανίστηκε σε αντίστοιχη φιέστα.

Ο Πάιατ εμφανίστηκε σαν υπερκυβερνήτης για να ευχαριστήσει τα πληρώματα! Χωρίς ίχνος διπλωματικού τακτ. Πέρα απ’ αυτό, όμως, είναι χαρακτηριστική η κατακλείδα του Δελτίου Τύπου που εξεδόθη με εντολή Χαρδαλιά (οι εμφάσεις στο πρωτότυπο):

«Σημειώνεται ότι τα ελικόπτερα Erickson S-64 και Bell 214 είναι αμερικανικής κατασκευής, ενώ από πλευράς ΗΠΑ, διετέθη στη χώρα μας ένα P-8 αναγνωριστικό αεροσκάφος για παροχή συνδρομής κατά τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα. Με την ευκαιρία αυτή, ο Νίκος Χαρδαλιάς ευχαρίστησε θερμά τον Πρέσβυ των ΗΠΑ για την έμπρακτη βοήθεια προς την Ελλάδα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, ενώ συζητήθηκε η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε ζητήματα αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών και γενικότερα, διαχείρισης εκτάκτων αναγκών».

Επειδή στα ελληνικά αστικά ΜΜΕ γίνεται κατά κόρον λόγος για τα ρωσικά αεροπλάνα πυρόσβεσης (τους έχουν βάλει και ταμπέλες: «το θηριώδες Μπέριεφ», «το γιγαντιαίο ιπτάμενο τάνκερ Ιλιούσιν»), οι Αμερικάνοι θέλουν να γυρίσουν το παιχνίδι. Ηδη, παπαγαλάκια του ρεπορτάζ μπάτσων και καταστολής έγιναν… ειδικοί και στα θέματα της δασοπυρόσβεσης. Γράφουν ότι τα ρωσικά εναέρια μέσα είναι άχρηστα για την Ελλάδα, ότι τα «Ιλιούσιν» ρίχνουν νερό από ψηλά, που εξατμίζεται προτού φτάσει στο έδαφος, ότι ένα «Ιλιούσιν» παραλίγο να προκαλέσει αεροπορική τραγωδία και άλλα τέτοια, εμφανώς κατευθυνόμενα από την αμερικάνικη προπαγάνδα, η οποία –ως γνωστόν- είναι γερά εγκατεστημένη στο υπουργείο Μπάτσων και Καταστολής (επίσημη ονομασία: Προστασίας του Πολίτη). Προφανώς, οι Αμερικάνοι θέλουν να πάρουν «όλο το χαρτί» στις παραγγελίες νέων εναέριων πυροσβεστικών μέσων, αν και όταν τις κάνει η ελληνική κυβέρνηση. Και κυρίως δε θέλουν να αποδώσει έστω και ελάχιστα η «διπλωματία των πυρκαγιών» από πλευράς Ρωσίας.

Ο Χαρδαλιάς, όταν είδε ότι τα μυξοκλάματα on camera περισσότερο εξόργισαν τον κόσμο παρά τον έκαναν συμπαθή, όταν διαπίστωσε ότι και κατά τη διάρκεια της σύντομης νοσηλείας του συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις οργής εναντίον του, έκανε το αποφασιστικό βήμα, αναζητώντας προστασία κάτω από τα φτερά του αμερικανικού φαλακροκόρακα. Η κοινή εμφάνισή του με τον Πάιατ στη Δεκέλεια και η στάση του εν είδει delivery boy της αμερικάνικης πολιτικής, θεωρεί πως είναι το «χαρτί» που θα τον κρατήσει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. «Το κάνει χρόνια ο Χρυσοχοΐδης –και όχι μόνο-, γιατί όχι και εγώ;»…

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΪΑΤ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο υπουργείο Παιδείας τα έχει κάνει… όλα τέλεια

Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

Επόμενο άρθρο Αηδία…

Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

Σχετικά Αρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 25 Ιούλ 2026, 12:53

Δεξιός να ντουφεκάει δεξιό;

Πολιτική 23 Ιούλ 2026, 18:50

Γιατί δεν μιλούν για τον «γαλάζιο» Principal Dancer του σκανδάλου της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ;

Πολιτική 17 Ιούλ 2026, 21:36

Στο πλευρό του Βασίλη Γραβάνη – Η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη είναι καθήκον αδιαπραγμάτευτο

Πολιτική 17 Ιούλ 2026, 19:31

Με ύφος δικτάτορα, ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός «κυβέρνησης υποδίκων», προσπαθεί να βγει από πάνω

Πολιτική 16 Ιούλ 2026, 19:59

Το σκάνδαλο των υποκλοπών/παρακολουθήσεων «μετακόμισε» σε σιωνιστικό δικαστήριο

Στριμωγμένος ο νεοδιρισθείς εισαγγελέας του ΑΠ Μπακέλας

Πολιτική 15 Ιούλ 2026, 13:07
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Ιλιά Ερενμπουργκ: Μια ιστορία του αυτοκινήτου

26 Ιούλ 2026, 10:50
Αθλητισμός

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

26 Ιούλ 2026, 09:59
Παιδεία

Βάσεις εισαγωγής 2026: 25.926 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής

32.910 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

26 Ιούλ 2026, 08:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούλη

26 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία

25 Ιούλ 2026, 18:16
Αγροτικά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

25 Ιούλ 2026, 12:53
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

25 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούλη

25 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σαουδική Αραβία: Δεν μπαίνουμε στις Συμφωνίες του Αβραάμ

24 Ιούλ 2026, 19:48
Διεθνή

Tέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο σιωναζιστές στρατιωτικοί νεκροί σε συγκρούσεις στη Δυτική Οχθη

24 Ιούλ 2026, 19:28
Διεθνή

Η Ιαπωνία δηλώνει ότι η διεθνής στήριξη προς την Παλαιστίνη θα συνεχίσει να ενισχύεται

24 Ιούλ 2026, 09:22
Εργατικά

Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση

Νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος

24 Ιούλ 2026, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Ιούλη

24 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σφυροκοπά τους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού η κοινοβουλευτική ομάδα της Χεζμπολά

23 Ιούλ 2026, 20:03
Διεθνή

Η CIA εκτιμά ότι δεν υπάρχει προοπτική νίκης των ΗΠΑ επί του Ιράν

23 Ιούλ 2026, 19:45
Πολιτική

Δεξιός να ντουφεκάει δεξιό;

23 Ιούλ 2026, 18:50
Διεθνή

Χαλίλ αλ-Χάγια: Οι καταιγίδες της αδικίας δεν θα μας νικήσουν και δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς στο χώμα της ευλογημένης Παλαιστίνης

Η πρώτη δημόσια ομιλία του νεοεκλεγέντα ηγέτη της Χαμάς

23 Ιούλ 2026, 14:10
Περιβάλλον

(Και) οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας πυρπολούν τα δάση

Ενα αποκαλυπτικό βίντεο έκανε σκόνη το αφήγημα περί «εμπρηστών»

23 Ιούλ 2026, 12:21
Καταστολή

Το πρώτο ναυάγιο για το Σύμφωνο-έκτρωμα για τη Μετανάστευση: κακοδιοίκηση, ψευδής συμμόρφωση και άνθρωποι σε νομικό κενό

23 Ιούλ 2026, 10:12
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Ιούλη

23 Ιούλ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούλη

Ημέρα διαχειριστών συστημάτων.

Λιβερία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1847).

Μαλδίβες: Εθνική γιορτή (1965).

1946: Eξι καταδικασθέντες σε θάνατο εκτελούνται στα Γιαννιτσά, η Ειρήνη Γκίνη (Μίρκα Γκίνοβα) πρώτη εκτελεσθείσα από στρατοδικείο στην Ελλάδα.

1969: Βόμβα της ΔΑ σε γλάστρα έξω από το κέντρο “Διόνυσος” στο Σύνταγμα, ελαφρός τραυματισμός έξι περαστικών.

1979: Βόμβα σε κτίριο του υπουργείου Παιδείας στη Συγγρού (ΕΛΑ).

1986: Βόμβες στα γραφεία «Πειραϊκής-Πατραϊκής» και Σκαλιστήρη και τραυματισμός αστυφύλακα από τρίτη (ΕΛΑ).

1994: Βομβιστική επίθεση σε γραφεία εβραϊκής οργάνωσης στο Μπουένος Άιρες, 96 νεκροί.

2002: Συλλαμβάνεται ο Νίκος Παπαναστασίου για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Δεν θα κουραστώ να το λέω, βλέπω εδώ και δημοσιογράφους οι οποίοι παρακολουθούν την συνεδρίασή μας: οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία. Ομως, αν μου επιτρέπετε, επειδή άκουσα και τον Μάξιμο και να κλείσω με αυτό, μου έδωσε μια ωραία ιδέα, έκανε κάποιες ποδοσφαιρικές αναφορές. Ισως με έναν τρόπο και εμείς να θυμίζουμε λίγο τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία. Προσέξτε, τι έκανε η Ισπανία; Ηθελε να έχει κατοχή της μπάλας, άρα, δηλαδή, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οταν έχεις την μπάλα, εσύ μάλλον θα βάλεις γκολ. Οταν κυνηγάς να πάρεις την μπάλα κάποιος άλλος μάλλον… Εμείς, λοιπόν, έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εχουμε σίγουρα καλή φυσική κατάσταση, το έχουμε αποδείξει, οπότε μπορούμε να αντέξουμε αυτόν τον «μαραθώνιο» μέχρι τις εκλογές της άνοιξης του 2027. Και βέβαια, έχουμε αντοχή στο σκληρό παιχνίδι και ψυχραιμία απέναντι στους προπηλακισμούς. Ταυτόχρονα, είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Ομάδα. Οι ομάδες κερδίζουν, όχι οι δήθεν μεμονωμένοι σταρ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
(Τον είπαν Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε. Ε, να μην αυτοχαρακτηριστεί και Ρόδρι; Εμμεσα και… με σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά όταν ένας χαζοχαρούμενος πορφυρογέννητος παριστάνει τον σεμνό και ταπεινό, ξεβρακώνεται αμέσως. Τα λέει και χαχανίζει αυτάρεσκα. Δε θα σχολιάσουμε την παρομοίωση της ΝΔ με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Η Ισπανία είναι ο ορισμός της ομάδας, ενώ η ΝΔ είναι ένα τσούρμο παρτάκηδων που το διαφεντεύει δικτατορικώ τω τρόπω ένας αυτοκρατορίσκος με τους αυλικούς του. Το αφεντικό και εκείνοι που έχουν ως καθήκον να «φάνε τη σφαίρα», όπως λέει ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης. Κι όχι μόνο να «φάνε τη σφαίρα», αλλά να ράψουν το στόμα τους, υπακούοντας στην ομερτά που απαιτεί η αυτοκρατορική αυλή. Θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: αν τα γκάλοπ – όχι αυτά που δημοσιεύονται, τα άλλα, τα κυλιόμενα, που τα βλέπουν μόνο ο αυτοκρατορίσκος και οι επιτελείς του – έδειχναν ότι «βγαίνουν τα κουκιά», θα είχε κανένα δισταγμό ο Μητσοτάκης να κάνει πρόωρες εκλογές; Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν τις μπούρδες περί «θεσμικότητας». Επειδή «τα κουκιά δε βγαίνουν» και επειδή οι δυναμικές που καταγράφουν αυτά τα μυστικά γκάλοπ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, επαναλαμβάνει συνεχώς «οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027». Τους θέλει, όμως, σε ετοιμότητα, γιατί αν για κάποιο ή κάποιους λόγους παρουσιαστεί ένα «παράθυρο ευκαιρίας», θα μπουμπουνίσει τις εκλογές πρόωρα. Θα πάρει το ρίσκο. Αλλιώς, θα το πάει μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας όσες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις απομένουν, ώστε να εξακολουθήσει να έχει στήριξη από την αστική τάξη. Οχι σώνει και καλά για να ξαναγίνει άμεσα πρωθυπουργός, αλλά για να μείνει ο ίδιος και η «φαμίλια» στο παιχνίδι)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    • Εφετείο 17Ν

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

  • ΕΛΑ

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

  • Επικοινωνία

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

  • Όροι χρήσης

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

  • Ποιοι είμαστε

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

  • Επικοινωνία

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

  • Όροι χρήσης

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

    Ο Χαρδαλιάς ως delivery boy του Πάιατ

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo