Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 22 Αυγούστου
  • Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;
  • Ναφτάλι Μπένετ: Εχουμε χάσει τις ΗΠΑ, έχουμε χάσει τον κόσμο
  • Παλαιστίνη: Ευρύ εκλογικό μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της Αντίστασης
  • Σαν σήμερα 21 Αυγούστου
  • Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Καμαρώνει για τα συγχαρητήρια του σφαγέα Νετανιάχου
Πολιτική

Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

Καμαρώνει για τα συγχαρητήρια του σφαγέα Νετανιάχου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Ιούλ 2016, 00:00

Εχει όριο η προσωπική ξεφτίλα για έναν υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ που το έπαιζε αριστερός και φίλος του παλαιστινιακού λαού; Οχι δεν έχει. Απαξ και ο άλλος αποφάσισε να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία και όσα αυτή του εξασφαλίζει, έχει ξεχάσει τι σημαίνει στοιχειώδης προσωπική αξιοπρέπεια. Ετσι, μετά τη φωτογράφιση με την πρέσβειρα της σιωνιστικής οντότητας στο υπουργείο, ήρθε η ώρα ο Θοδωρής Δρίτσας να καμαρώσει δημόσια, από το βήμα της Βουλής, για τα συγχαρητήρια που του απένειμε ο σφαγέας Νετανιάχου!

Εγινε την περασμένη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Κατσαφάδου, σχετικά με ένα επεισόδιο που έγινε το Μάη στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όταν δύο πρόσφυγες προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε κρουαζιερόπλοιο και απωθήθηκαν από το πλήρωμά του. Ο δεξιός ρώτησε «αν υπάρχουν και αν εφαρμόζονται τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας σε όλους τους λιμένες της χώρας», γιατί «το ζήτημα της κρουαζιέρας είναι μια εθνική υποχρέωση». Επί τη ευκαιρία, ανακάτεψε και «όλες αυτές τις απεργίες των ναυτεργατών», που «δημιούργησαν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα» (δεν απήργησαν οι ναυτεργάτες, βέβαια, αλλά οι λιμενεργάτες, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιον που με δυσκολία χειρίζεται την ελληνική γλώσσα).

Ο Δρίτσας απάντησε ότι το επεισόδιο με τους δύο πρόσφυγες ήταν τόσο ασήμαντο που δεν το κατέγραψε καν το Λιμενικό. Γενικότερα, όπως είπε, «και σε αυτή την άφιξη του συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιου, υπήρχε η εφαρμογή του κώδικα ISPS και μάλιστα με τα πρόσθετα μέτρα, όπως αυτά από τις 24 Φεβρουαρίου του 2016 συγκροτήθηκαν σε ειδικό σχέδιο μέτρων αστυνόμευσης και τάξης ειδικά για τα κρουαζιερόπλοια, με μονάδες της Λιμενικής Αστυνομίας, με ασκήσεις και μέτρα τάξης και ανάπτυξης προσωπικού, με τα ΚΕΑ, με τα γραφεία ασφαλείας, με τα λιμενικά όργανα σε καίρια σημεία εντός και εκτός του λιμένα».

Ο δεξιός επανήλθε υποστηρίζοντας ότι «έγινε μία συλλογική προσπάθεια για να κρατηθεί το θέμα χαμηλά», που «δεν είναι κάτι το οποίο είναι κακό ούτε είναι κάτι το οποίο είναι πρωτόγνωρο», όμως συνέχισε να κινδυνολογεί, οπότε ο Δρίτσας επιστράτευσε τα… μεγάλα μέσα στη δευτερολογία του. θαυμάστε τον:

«Σε κάθε περίπτωση, σας λέω και πάλι ότι είναι μικρό το διάστημα από τότε που επισκεφθήκαμε όλη η Κυβέρνηση, με τον Πρωθυπουργό, το Ισραήλ και είχαμε τη διακυβερνητική συνάντηση. Το ίδιο και πρόσφατα, λίγο αργότερα, στη Σμύρνη. Στο Ισραήλ –που ξέρετε πόσο βάρος δίνει το κράτος αυτό στα ζητήματα ασφάλειας- τόσο στην ωριαία συνάντηση με τον ομόλογο Υπουργό στην επίσκεψη αυτή, όσο εν συνεχεία και στο γεύμα εργασίας με τους δύο Πρωθυπουργούς, με τον Νετανιάχου και τον Αλέξη Τσίπρα και όλους τους Υπουργούς, ο ίδιος ο Νετανιάχου, πέρα από τον αρμόδιο Υπουργό, στάθηκε πολύ συγκεκριμένα σε αυτό το σημείο. Και όταν ενημερώθηκε ότι εγώ είμαι ο πολιτικός προϊστάμενος του Λιμενικού Σώματος, μου είπε: “Επιθυμώ και οφείλω να σας εκφράσω τα συγχαρητήρια της κυβέρνησής μου και εμού προσωπικά, διότι έχω ενημέρωση και το παρακολουθούμε το θέμα αυτό, ότι το Λιμενικό Σώμα εξασφαλίζει πλήρη ασφάλεια, με κανόνες απολύτως εγγυημένους, για τους πολίτες του Ισραήλ. Γι’ αυτό και συμμετέχουμε στα ταξίδια κρουαζιέρας“. Αυτό το είπε ο Νιετανιάχου, το είπε ο ομόλογος Υπουργός, το είπαν οι αρμόδιοι Υπουργοί στη Σμύρνη, όταν την επισκεφθήκαμε, με άλλους όρους και για άλλους λόγους».

Ο Δρίτσας βοηθούσε στο παρελθόν το κίνημα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό. Το Γενάρη του 2009 είχε επιβιβαστεί στο πλοιάριο «Αρίων» που θα δοκίμαζε να σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας, που βομβαρδιζόταν ανηλεώς από τα σιωνιστικά καθάρματα. Το πλοιάριο απέπλευσε από τη Λάρνακα, αλλά στ' ανοιχτά έπαθε βλάβη και αναγκάστηκε να επιστρέψει. Τότε, οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που είχαν επιβιβαστεί για το ταξίδι προς τη Γάζα, Δρίτσας και Σακοράφα, κατέβηκαν και δεν πήραν μέρος στη δεύτερη απόπειρα, η οποία αναχαιτίστηκε από πολεμικά σκάφη των σιωνιστών στη μέση της Μεσογείου. Παρέμειναν, όμως, στην Κύπρο και βοηθούσαν την αποστολή. «Η Σακοράφα και ο Δρίτσας δραστήριοι, τύπωσαν με το σπρέι τα γράμματα και ανάρτησαν το πανό στην αριστερή πλευρά του “Αρίωνα“», έγραφε στην ανταπόκρισή του ο σύντροφος Πέτρος Περάκης, που ταξίδεψε εσπευσμένα στην Κύπρο για να πάρει μέρος στο τελικό ταξίδι («Κόντρα», αρ. φύλλου 540, 24.1.2009).

Ο Δρίτσας βοήθησε και την Πρωτοβουλία «Ενα καράβι για τη Γάζα», που συμμετείχε στο Στολίσκο της Ελευθερίας, που χτυπήθηκε από το σιωνιστικό ναυτικό στις 31.5.2010, με τραγικό απολογισμό τους δέκα νεκρούς στο «Mavi Marmara». Τώρα, αυτός που κατήγγελε τους σιωνιστές και στήριζε (έστω και υποστηρικτικά και όχι στην πρώτη γραμμή) πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στο μαχόμενο παλαιστινιακό λαό, χαριεντίζεται με τους σιωνιστές και επιδεικνύει ως διάσημα τα συγχαρητήρια που του έδωσε ο σφαγέας Νετανιάχου.

Επαγγελματίες είναι οι άνθρωποι σαν τον Δρίτσα. Πολιτική καριέρα κάνουν. «Πότε Βούδας, πότε Κούδας, πότε Ιησούς κι Ιούδας», που έγραφε και ο μακαρίτης ο Ρασούλης. Αντιμνημονιακός στην αντιπολίτευση, μνημονιακός στην κυβέρνηση. Αλληλέγγυος στον παλαιστινιακό λαό στην αντιπολίτευση, γιατί αυτό έφερνε αριστερές ψήφους και αριστερούς σταυρούς στο συριζοψηφοδέλτιο, συνδαιτημόνας του Νετανιάχου και παρασημοφορούμενος απ' αυτόν, στην κυβέρνηση. Λέτε ο Νετανιάχου να μη γνωρίζει το ιστορικό του Δρίτσα; Το γνωρίζει και πολύ καλά μάλιστα. Οι εν Ελλάδι πράκτορες του σιωνισμού παρακολουθούν τα πάντα και φακελώνουν τους πάντες. Εχουν αναφερθεί ακόμα και σε ονόματα Ελλήνων στις ιστοσελίδες τους.

Ομως ο ακροδεξιός σιωνιστής Νετανιάχου είναι επίσης επαγγελματίας της πολιτικής. Οταν βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ να τον προσκυνά (ενώ το 2011 ο Κουράκης ξεσήκωνε τον κόσμο επειδή ο Τσίπρας συναντήθηκε με τον Σίμον Πέρεζ, τότε πρόεδρο του Ισραήλ, που επισκέφτηκε την Ελλάδα), δεν έχει κανένα λόγο να θέσει ζήτημα για τον ένα ή τον άλλο υπουργό. Αντίθετα, από το σύνολο των υπουργών που συνόδευαν τον Τσίπρα στο Ισραήλ, επιλέγει ειδικά τον Δρίτσα για να του απονείμει συγχαρητήρια. Είναι τα συγχαρητήρια του θριαμβευτή προς εκείνους που κάποια στιγμή στήριζαν το αντισιωνιστικό κίνημα στην Ελλάδα και ως μέλη της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάνουν έμπρακτη αυτοκριτική για τα «νεανικά τους αμαρτήματα».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

Και οι κυρίες των βορείων προαστίων στη διαχείριση του προσφυγικού!
Επόμενο άρθρο

Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

Θέατρο

Σχετικά Αρθρα

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

Πολιτική 20 Αυγ 2026, 20:51

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

Πολιτική 20 Αυγ 2026, 15:09

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

Πολιτική 19 Αυγ 2026, 14:12

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

Πολιτική 10 Αυγ 2026, 05:55

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

Πολιτική 9 Αυγ 2026, 11:47

Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα

Πολιτική 31 Ιούλ 2026, 13:21
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

22 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

21 Αυγ 2026, 20:11
Διεθνή

Ναφτάλι Μπένετ: Εχουμε χάσει τις ΗΠΑ, έχουμε χάσει τον κόσμο

21 Αυγ 2026, 10:57
Διεθνή

Παλαιστίνη: Ευρύ εκλογικό μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της Αντίστασης

21 Αυγ 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

21 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτική

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

20 Αυγ 2026, 20:51
Εργατικά

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

20 Αυγ 2026, 20:19
Πολιτική

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

20 Αυγ 2026, 15:09
Διεθνή

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

20 Αυγ 2026, 10:43
Διεθνή

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

20 Αυγ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

20 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμάν πια με τους εθελοντές

19 Αυγ 2026, 19:42
Πολιτική

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

19 Αυγ 2026, 14:12
Διεθνή

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

19 Αυγ 2026, 10:28
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

19 Αυγ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

19 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

1909: Πέντε νεκροί και είκοσι τραυματίες σε χαλυβουργείο του Πίτσμπουργκ, απόπειρα ανατίναξης εργοστασίων, βόμβες από ομάδες γυναικών των εργαζομένων.

1922: Δολοφονείται ο διοικητής του IRA Μάικλ Κόλινς.

1954: 101 βασιλείς και πρίγκιπες πραγματοποιούν κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, προσκεκλημένοι των ελλήνων βασιλέων.

1962: Τρίτη αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του γάλλου προέδρου Σαρλ ντε Γκολ.

1971: Πραξικόπημα στη Βολιβία.

1980: Βόμβες στον Αρειο Πάγο (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    17Ν
    • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Εφετείο 17Ν
  • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    ΕΛΑ
    • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    Ποιοι είμαστε
  • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    Επικοινωνία
  • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    Όροι χρήσης
  • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    Ποιοι είμαστε
  • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    Επικοινωνία
  • Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    Ο Δρίτσας σαν γύφτικο σκεπάρνι

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo