Το Ποτάμι δεν κατεβαίνει στις εκλογές, αλλά εξακολουθεί να υφίσταται ως πολιτικό κόμμα! Αν δεν το πιστεύετε, σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη έκανε συνέδριο με θέμα τα ελληνοτουρκικά. Ναι, έχει και θέσεις για τα ελληνοτουρκικά ο Σταύρος Θεοδωράκης. Μη μας ρωτήσετε ποιες είναι, γιατί αυτές αλλάζουν συνεχώς. Ούτε στο συνέδριο πήγαμε, γιατί υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να σπαταλήσουμε το λίγο ελεύθερο χρόνο μας.
Πρόκειται, φυσικά, για πολιτικό καλαμπούρι. Που το έχουν καταλάβει και τα αστικά ΜΜΕ, γι' αυτό και δεν αφιερώνουν ούτε δευτερόλεπτο στα καμώματα του Θεοδωράκη. Εν αντιθέσει, για παράδειγμα, με τον Βενιζέλο, ο οποίος ωθήθηκε από τους πασόκους έξω από τη Βουλή, όμως είναι ένα «μέγεθος» για την αστική πολιτική και πάντοτε θα βρίσκει χώρο και χρόνο φιλοξενίας στα αστικά ΜΜΕ, παίζοντας το ρόλο του «σοφού του έθνους» Τον έχουν παίξει και άλλοι, ενώ ο Βενιζέλος -σε αντίθεση με άλλους συνταξιούχους της αστικής πολιτικής- «ψοφάει» για δημοσιότητα και μπορεί να υπηρετήσει τρέχουσες πολιτικές σκοπιμότητες (στη σημερινή φάση, αντι-ΣΥΡΙΖΑ και αντι-ΚΙΝΑΛ, δηλαδή φιλο-ΝΔ). Ο Θεοδωράκης δεν μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο. Ολοι τον αντιμετωπίζουν ως… χαρτομάντηλο: το παίρνεις, σκουπίζεσαι, το πετάς.
Τελευταία Νέα :
- Mπαρτζώκα, Τράκη, μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα
- Γαλλία: Απαγόρευση εισόδου και στον σιωναζιστή Σμότριτς
- Μην ψωνίζετε από τη ZARA – Στηρίζει τη γενοκτονία στην Παλαιστίνη
- Κυβέρνηση και διοίκηση ΕΚΠΑ ιδρύουν ξενόγλωσσα διατμηματικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών με ΔΙΔΑΚΤΡΑ στο Φυσικό
- Σαν σήμερα 10 Ιούνη
- Μπεν Κάσπιτ: Συσσωρευόμενες στρατηγικές αποτυχίες αφήνουν το Ισραήλ αντιμέτωπο με αυξανόμενες απειλές και ελάχιστες σαφείς οδούς προς μακροπρόθεσμη ασφάλεια








