Τη σκόνη του Πολάκη έφαγε ο «πολύς» Σταθάκης στα Χανιά. Μιλάμε για καθαρή νίκη με διαφορά περίπου τρεισίμισι χιλιάδων σταυρών (15.309 ο Πολάκης, 11.649 ο Σταθάκης, που έμεινε εκτός Βουλής, λόγω του εκλογικού συστήματος: μολονότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτο κόμμα στα Χανιά, η ΝΔ πήρε τις τρεις από τις τέσσερις έδρες).
Πού είναι όλοι εκείνοι που έλεγαν ότι ο «πολακισμός» ήταν μια βαθιά πληγή που κόστισε εκλογικά στον ΣΥΡΙΖΑ; Ο Πολάκης κατάφερε να συντρίψει έναν από τους πιο προβεβλημένους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και γόνο μιας ζάμπλουτης οικογένειας (με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε δυνατότητες προβολής και «επηρεασμού» του εκλογικού σώματος). Γιατί; Γιατί ο Πολάκης μίλησε κατευθείαν στην ψυχή του πασοκοσυριζαίου (πρώην πασόκου και νυν συριζαίου ψηφοφόρου), που θέλει μπινελίκι και όχι κυριλίκι. Κι αφού κατάλαβε ότι το μπινελίκι είναι η δύναμή του, ο Πολάκης έκανε την πρώτη επιθετική μετεκλογική κίνηση: ήταν ο μόνος συριζαίος υπουργός που δεν πήγε να παραδώσει στους δεξιούς. Είχε, λέει κάτι οικογενειακές υποθέσεις στην Κρήτη κι ήθελε και να ξεκουραστεί! Σαφέστατο το μήνυμα στους πασοκοσυριζαίους ψηφοφόρους.
Τελευταία Νέα :
- Εκπαιδευτικοί αναλώσιμοι στο πλαίσιο του αυταρχικού σχολείου και των τρομοκρατικών ενεργειών της διοικητικής ιεραρχίας
- Σαν σήμερα 11 Μάρτη
- Σιγά μην ακούνε οι «αγορές» των ξεμωραμένο πορτοκαλομαλλιά φασίστα
- Κά(ρ)για Κάλλας
- Σιωνιστικά μίντια: Η Χεζμπολά δείχνει ετοιμότητα για παρατεταμένη σύγκρουση
- Μπούκουρας: Ψήφισα Δήμα – πήρα αναστολή!






