Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς
  • IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ
  • Σαν σήμερα 27 Αυγούστου
  • Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως
  • Η Ημέρα του Κλόουν
  • Της Γάζας οι χαρταετοί θα ξαναπετάξουν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Η πιο αμερικανόδουλη κυβέρνηση μετά τη χούντα
Πολιτική

Η πιο αμερικανόδουλη κυβέρνηση μετά τη χούντα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Σεπ 2018, 00:00

Δεν ξέρουμε αν ήταν στημένο (το πιθανότερο), πάντως ο δημοσιογράφος του κομματικού ραδιοφώνου ρώτησε τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη σχετικά με τον Μάνφρεντ Βέμπερ, θυμίζοντάς του ότι ο γερμανός ακροδεξιός πολιτικός τον αποκαλεί κομμουνιστή. «Ισως έχει δίκιο σε αυτό», απάντησε αυτάρεσκα ο Τσίπρας!

Ο Τσίπρας κομμουνιστής! Θα γελούσαν και τα τσιμέντα, αλλά το θέμα δεν είναι για γέλια. Αυτός που δηλώνει κομμουνιστής (όπως και ο Κατρούγκαλος, άλλωστε) ηγείται της πιο αμερικανόδουλης κυβέρνησης που γνώρισε ο ελληνικός καπιταλισμός μετά τη χούντα. Ο ίδιος προσωπικά έχει αφήσει πίσω τον Σημίτη του «Ευχαριστώ την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών» και συναγωνίζεται επάξια τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο του «Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας» (ο στρατηγός ήταν ο αμερικανός Βαν Φλιτ).

Ακόμα και ο δεξιός Τύπος βρήκε την ευκαιρία να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, σημειώνοντας τον γλοιώδη τρόπο με τον οποίο ο Τσίπρας έγλειψε τους Αμερικανούς. Για την ουσία, βέβαια, δεν είπε τίποτα ο δεξιός Τύπος, γιατί η ελληνική Δεξιά υπήρξε ανέκαθεν αμερικανόδουλη και γιατί κανένας αστός πολιτικός δε θέλει και δεν μπορεί να σταθεί -έστω και κατ' ελάχιστον- εμπόδιο στα σχέδια των αμερικάνων ιμπεριαλιστών. Γι' αυτό και ο αστικός Τύπος (πλην των φυλλάδων που αποτελούν κυβερνητικές ντουντούκες, οι οποίες συναγωνίστηκαν τον Τσίπρα στο γλείψιμο – χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο της ΕφΣυν με την αστερόεσσα και το «Yankees go… ΔΕΘ»), προσπάθησε μόνο να εκθέσει τον Τσίπρα για την ξέχειλη αμερικανοδουλεία του, θυμίζοντας και τι έλεγαν παλιά ο ίδιος και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τους δύο λαούς μάς ενώνουν πολλά. Πάνω από όλα μάς ενώνουν κοινές αξίες, αγώνες για κοινές αξίες και κοινούς στόχους για την ελευθερία και τη δημοκρατία. Εχουμε ιστορικούς δεσμούς, πολύ δυνατούς δεσμούς στο διάβα της ιστορίας, σκληρή δουλειά, δύσκολες στιγμές, όμως και μια διαρκή και ακατάβλητη προσπάθεια για την πρόοδο και την ευημερία (…) να επαναλάβω τη βεβαιότητά μου ότι η στρατηγική συνεργασία της Ελλάδας με τις ΗΠΑ θα αποτελέσει την καλύτερη βάση, θα έλεγα, το καλύτερο θεμέλιο μιας νέας προοπτικής τόσο για την Ελλάδα όσο και για την ευρύτερη περιοχή. Προοπτική ασφάλειας, ανάπτυξης, ειρήνης και σταθερότητας» (ο Τσίπρας στα εγκαίνια του αμερικάνικου περίπτερου στη ΔΕΘ, παρουσία του υπουργού Εμπορίου και εμπίστου του Τραμπ, Γουίλμπορ Ρος).

«Και θέλω, με την ευκαιρία αυτή, να καλωσορίσω την αντιπροσωπεία των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι φέτος η τιμώμενη χώρα της ΔΕΘ. Μια χώρα με την οποία μας συνδέει μια ισχυρή στρατηγική σχέση. Αλλά και αγώνες για κοινές αξίες σε σημαντικές στιγμές της ιστορίας. Από τον αγώνα για την ανεξαρτησία ενάντια στην αποικιοκρατία και την διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, μέχρι τους αγώνες για την κατάργηση της δουλείας με την σφραγίδα του Προέδρου Λίνκολν. Και από τους κοινούς αγώνες ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό, μέχρι τις μεγάλες μάχες για την κατοχύρωση και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις».

«Ξέχασε» κάποια… πραγματάκια ο Τσίπρας. Την αμερικανοκρατία μετά το 1947, τις ναπάλμ που πρώτη φορά δοκιμάστηκαν στα ελληνικά βουνά, τον Πιουριφόι και τα έκτακτα στρατοδικεία, τις εκτελέσεις κομμουνιστών και αριστερών, τη χούντα, το Βιετνάμ, την Καμπότζη και το Λάος, το Αφγανιστάν και το Ιράκ, το Γκουαντανάμο και το Αμπού Γκρέιμπ, τη Χιλή και τον Αλιέντε, τη Βολιβία και τον Τσε κτλ. κτλ. Ο ίδιος μοιράζεται όντως κοινές «αξίες» με τους μακελάρηδες των λαών αμερικάνους ιμπεριαλιστές, όχι όμως ο ελληνικός λαός, όχι ο κόσμος της Αριστεράς που ακόμα θρηνεί θύματα της αμερικανοκρατίας και πάντα θα τιμά τους αγώνες ενάντιά της.

Φυσικά, ο κυβερνητικός εταίρος Π. Καμμένος αισθανόταν σαν το ψάρι στο νερό. Κορδωνόταν δίπλα στον Τσίπρα και φρόντισε να πει τα πράγματα πιο… λαϊκά, για να τα καταλάβουν όλοι: «Η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα για το ΝΑΤΟ, έχοντας κάνει στρατηγικές συμμαχίες με το Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Ιορδανία – και τριμερείς με την Κύπρο. (…) ελπίζω να πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα αυτό το οποίο έχουμε αναγγείλει επίσημα και εμείς, αλλά και η αμερικανική πλευρά, η Ελλάδα μέσα στους επόμενους μήνες να γίνει ενεργειακό κέντρο της Ευρώπης».

Το τελευταίο είναι, βέβαια, μια κλασική… καμενιά, όμως μια άλλη αποστροφή του συγκυβερνήτη δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη (παρά το εμφανές πρόβλημα σύνταξης που χαρακτηρίζει τον ψεκασμένο λόγο): «Η Ελλάδα ενισχυμένη πλέον και με στρατιωτικές δυνάμεις που μεταφέρονται εδώ, γιατί ακριβώς μετατρέπεται σε χώρα σταθερότητας, θα αποτελεί τον κύριο πόλο διακίνησης ενέργειας, με ό,τι αυτό σημαίνει για το μέλλον». Τι ακριβώς εννοεί ο Καμμένος;

Οι Αμερικάνοι μετατρέπουν την Ελλάδα σε αβύθιστο αεροπλανοφόρο τους στην περιοχή. «Εάν κοιτάξετε τη γεωγραφία και δείτε τις τρέχουσες επιχειρήσεις στη Λιβύη, στη Συρία, τις πιθανές επιχειρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, οι ευκαιρίες στην Ελλάδα είναι σημαντικές», έλεγε ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, στρατηγός Τζόζεφ Ντάνφορντ, μιλώντας στους αμερικανούς δημοσιογράφους μετά τη συνάντησή του με τον έλληνα ομόλογό του, ναύαρχο Αποστολάκη. Λίγες μέρες μετά, ο Ντάνφορντ κατέφθασε στην Αθήνα και ξανασυναντήθηκε με τον Αποστολάκη. Μολονότι από την ελληνική πλευρά δεν ανακοινώθηκε τίποτα επίσημα, η αμερικάνικη φρόντισε να κάνει γνωστό ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ «έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον» για την παροχή πρόσβασης και χρήσης από τις ΗΠΑ σε περισσότερες ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις! Τη δε περασμένη Τρίτη, η Wall Street Journal, σε άρθρο με τίτλο «Οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται για στρατιωτική επέκταση στην Ελλάδα εν μέσω κρίσης με την Τουρκία», έγραφε -επικαλούμενη πηγές στο αμερικάνικο Πεντάγωνο- ότι γίνονται διμερείς συνομιλίες για τη χρήση περισσότερων αεροπορικών και ναυτικών βάσεων στην Ελλάδα. «Υπάρχουν τόσο γεωπολιτικοί όσο και γεωγραφικοί παράγοντες που καθιστούν την Ελλάδα ελκυστική περιοχή για τον αμερικάνικο στρατό», έγραφε η εφημερίδα.

Είναι φανερό ότι οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές τροποποιούν το στρατιωτικό στρατηγικό τους σχέδιο στην περιοχή και θέλουν το «ελεύθερο» να χρησιμοποιούν υπάρχουσες στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα (έτσι θα τους έρθει πιο φτηνά). Η δε συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων τους έχει στρώσει κόκκινο χαλί. Δε θα συζητήσουμε, βέβαια, για τα όποια «ανταλλάγματα», γιατί βοά γι' αυτά η νεότερη ιστορία της Ελλάδας.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜνημονιακή πολιτική με φιλανθρωπικά βοηθήματα
Επόμενο άρθρο Ξεσαλωμένος Πάιατ

Σχετικά Αρθρα

Η… προστασία των ψαριών νέο πεδίο ελληνοτουρκικής εθνικιστικής αντιπαράθεσης

Πολιτική 25 Αυγ 2026, 11:14

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

Πολιτική 20 Αυγ 2026, 20:51

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

Πολιτική 20 Αυγ 2026, 15:09

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

Πολιτική 19 Αυγ 2026, 14:12

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

Πολιτική 10 Αυγ 2026, 05:55

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

Πολιτική 9 Αυγ 2026, 11:47
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

27 Αυγ 2026, 08:43
Διεθνή

IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ

27 Αυγ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

27 Αυγ 2026, 00:01
Εργατικά

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

26 Αυγ 2026, 23:14
Κόντρες

Η Ημέρα του Κλόουν

26 Αυγ 2026, 20:26
Διεθνή

Της Γάζας οι χαρταετοί θα ξαναπετάξουν

26 Αυγ 2026, 11:00
Διεθνή

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται στήριξη στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του οικονομικού πολέμου

Eντατικές διπλωματικές διαβουλεύσεις στον Κόλπο

26 Αυγ 2026, 08:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου

26 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα σπάνιο γεγονός

25 Αυγ 2026, 21:16
Κόντρες

Μετά τας πανηγύρεις

25 Αυγ 2026, 20:43
Διεθνή

Tο σιωνιστικό λόμπι στις ΗΠΑ γίνεται βάρος ακόμα και για Ρεπουμπλικανούς

25 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτική

Η… προστασία των ψαριών νέο πεδίο ελληνοτουρκικής εθνικιστικής αντιπαράθεσης

25 Αυγ 2026, 11:14
Διεθνή

Κίνδυνοι από τη στόχευση της UNRWA από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

25 Αυγ 2026, 05:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Αυγούστου

25 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Make America Ηungry Αgain

24 Αυγ 2026, 20:09
Διεθνή

Ιράν: Δεν έχουμε πάρει επίσημη πρόσκληση να συμμετάσχουμε στη Συμφωνία της Μέκκας

24 Αυγ 2026, 19:18
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έχει ξαναφουντώσει και στο ΥΠΑΑΤ αυτοαποθεώνονται για την «εκρίζωση της πανώλης»

Χωρίς πρακτική αξία η απόφαση του WOAH για την πανώλη

24 Αυγ 2026, 13:26
Διεθνή

Το Ισραήλ ελέγχει το 42% της Δυτικής Οχθης καθώς οι εποικισμοί και τα φυλάκια φτάνουν τα 592

24 Αυγ 2026, 07:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

24 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχμούντ Καμάτι: Τα όπλα της Αντίστασης είναι «κόκκινη γραμμή» για τη Χεζμπολά

23 Αυγ 2026, 18:44
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

1833: Καταργείται η δουλεία σε ολόκληρη την επικράτεια της βρετανικής αυτοκρατορίας.

1906: Βομβιστική επίθεση κατά του τσαρικού πρωθυπουργού Πιότρ Στολίπιν.

1975: Πέντε βάσκοι αγωνιστές εκτελούνται στην Ισπανία παρά τις διαμαρτυρίες διεθνώς.

1975: Πεθαίνει ο Χαϊλέ Σελασιέ.

1979: Ο ΙRΑ εκτελεί τον λόρδο Λουί Μαουντμπάτεν, μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

1980: Πεθαίνει ο έκπτωτος σάχης της Περσίας Μοχάμαντ Ρεζά Παχλαβί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo