Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Γερμανικό δικαστήριο έκρινε ότι η σύγκριση του Ισραήλ με το ναζιστικό καθεστώς προστατεύεται από την ελευθερία στην έκφραση
  • Zajdi Ζajidi: Γιατί ένα ωραίο μελαγχολικό τραγούδι ενόχλησε τα φασιστοεθνίκια;
  • Βάρβαρα βασανιστήρια: Ο Δρ. Χουσάμ Αμπού Σαφίγια υπέστη κατάγματα στα πλευρά ενώ βρίσκεται υπό ισραηλινή κράτηση
  • Θέουτα: όταν η αποικιοκρατία βαφτίζεται «προστασία των συνόρων»
  • Σαν σήμερα 7 Αυγούστου
  • Εσύ σε τι είδος οικογένειας ανήκεις;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Η κορυφή του παγόβουνου
Πολιτική

Υπόθεση Κατρούγκαλου

Η κορυφή του παγόβουνου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Μαρ 2015, 00:00
Υπάρχει μια λεπτομέρεια στην υπόθεση Κατρούγκαλου. Και η λεπτομέρεια δεν αφορά τόσο τον Κατρούγκαλο, που επιδίδεται σ’ έναν απεγνωσμένο αγώνα να εξασφαλίσει το πολιτικό του μέλλον από το «σύνδρομο Βουλγαράκη», όσο το μέγαρο Μαξίμου, που σ’ ένα από τα μακροσκελέστατα non paper που εξέδωσε για τη συγκεκριμένη υπόθεση υιοθέτησε πλήρως την επιχειρηματολογία Κατρούγκαλου, γράφοντας: «Οι απολυμένοι ή σε διαθεσιμότητα δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα έδιναν ούτε 1 ευρώ στο δικηγορικό γραφείο αν η επιστροφή τους γινόταν μέσω νόμου. Δηλαδή μόνο αν κέρδιζαν δικαστικά την υπόθεση θα έδιναν αμοιβή στο δικηγορικό γραφείο!».
 

Τα συγκεκριμένα συμφωνητικά, που υπογράφηκαν με την πρώτη εταιρία που συμμετείχε ο Κατρούγκαλος (Παπακωνσταντίνου – Κατρούγκαλος – Χλέπας και Συνεργάτες), δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, μάλλον επειδή η εταιρία δεν αποδέσμευσε σχετικά τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας να το πράξει. Αλλα συμφωνητικά, όμως (δεν αφορούν υποθέσεις επαναπρόσληψης απολυμένων ή διαθέσιμων, αλλά εργατικές διαφορές εργαζόμενων με το δημόσιο τομέα), που συνήψε η νέα εταιρία που έφτιαξε ο Κατρούγκαλος μόλις εκλέχτηκε ευρωβουλευτής (Κατρούγκαλος και Συνεργάτες), συμφωνητικά που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ΔΣΑ, αναφέρουν: «Η αμοιβή του δικηγόρου θα είναι δώδεκα (12%)  από τα ακαθάριστα ποσά που θα εισπραχθούν σύμφωνα με τα παραπάνω. Η αμοιβή αυτή οφείλεται ακέραιη και σε περίπτωση συμβιβασμού, νομοθετικής ή κάθε άλλης εξώδικης ρύθμισης σε οποιοδήποτε στάδιο της αντιδικίας…».

Αναρωτιόμαστε: αυτή η ρήτρα δεν προβλεπόταν στα παλιά συμφωνητικά που υπέγραφε ο Κατρούγκαλος με τους απολυμένους σχολικούς φύλακες ή άλλους απολυμένους και διαθέσιμους; Απάντηση μπορεί να δοθεί όχι βάσει όσων λέει ο Κατρούγκαλος, αλλά μόνο με τη δημοσίευση ενός έστω από αυτά τα συμφωνητικά. Αν αναφέρουν ότι ο δικηγόρος θα εισπράξει την αμοιβή ακόμη και σε περίπτωση νομοθετικής ρύθμισης, τότε ο Τσίπρας θα πρέπει να πετάξει πυξ-λαξ τον Κατρούγκαλο από την κυβέρνηση και να τον «τελειώσει» πολιτικά, διότι είπε ψέματα και παρέσυρε το μέγαρο Μαξίμου να επαναλάβει τα ίδια ψέματα προκειμένου να τον υπερασπιστεί. Αν πράγματι αυτά τα παλιά πιστοποιητικά προβλέπουν ότι μόνο σε περίπτωση δικαστικής νίκης θα καταβληθεί το 12%, ενώ σε περίπτωση νομοθετικής λύσης ο δικηγόρος δε θα πάρει μία, τότε ως προς αυτό το σημείο δεν υπάρχει θέμα. Για να υπάρξει πειστική απάντηση, όμως, επαναλαμβάνουμε ότι πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα αυτά τα συμφωνητικά απολυμένων με την παλιά εταιρία του Κατρούγκαλου.

Αυτό έπρεπε ήδη να το έχει κάνει το μέγαρο Μαξίμου. Για-τί δεν το κάνει, αλλά επιλέγει να πετάξει τη μπάλα στην κερκίδα, μιλώντας για συνωμοσίες σκοτεινών κέντρων και άλλα τέτοια; Ο αρχικός σχεδιασμός από τη φυλλάδα του Ψυχάρη και το «γνωστό και μη εξαιρετέο» δημοσιογράφο του Συγκροτήματος είχε πολλά κενά, καθώς δεν είχε συμφωνητικά με απολυμένους, αλλά για άλλες περιπτώσεις, αλλά κατηγορούσε τον Κατρούγκαλο για τα συμφωνητικά με τους απολυμένους. Ετσι, Κατρούγκαλος και Μαξίμου γραπώθηκαν απ’ αυτό και άρχισαν τις κατηγορίες για προβοκάτσια, κιτρινισμό, υπονόμευση της κυβέρνησης ενόψει του ταξιδιού Τσίπρα στη Γερμανία κτλ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Συγκρότημα έκανε κιτρινισμό (παλιά του τέχνη κόσκινο) και ότι επέλεξε τον Κατρούγκαλο ως εύκολο στόχο. Ομως, πέρα από τον κιτρινισμό του Συγκροτήματος, υπάρχει η πραγματικότητα, η οποία δεν αλλάζει.

Ο Κατρούγκαλος, ένας άσημος μέχρι πριν από λίγα χρόνια πανεπιστημιακός της επαρχίας, «εκτινάχτηκε» κατά τα μνημονιακά χρόνια, επενδύοντας κι αυτός στις αντιμνημονιακές κορόνες (ίδια περίπτωση μ’ αυτή του Μπαρουφάκη). Και βέβαια, δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να στήσει και τη δικηγορική του μπίζνα. Κάποιος που είναι συνέχεια στα κανάλια και που παρουσιάζεται ως «άνθρωπος της νέας εξουσίας που πλησιάζει» είναι λογικό να μαζέψει πελατεία από απελπισμένους εργαζόμενους, που έχουν χάσει κάθε εμπιστοσύνη στον αγώνα και αναζητούν λύσεις από τα δικαστήρια. Αν ήθελε στοιχειωδώς να αυτοπροστατευθεί, αλλά να προστατεύσει και τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ζητούσε να τοποθετηθεί σε κάποιο άλλο υπουργείο, όπου δε θα ήταν ευάλωτος σε κατηγορίες σαν αυτές που αντιμετωπίζει τώρα. Ομως, η αλαζονεία της εξουσίας δεν επιτρέπει τέτοιες… πολυτέλειες. Πήρε το υπουργείο που του πρότεινε ο Τσίπρας, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλωστε, κάποιοι που αρνούνται να τον υπερασπιστούν, όπως ο Αλ. Μητρόπουλος, έκαναν για χρόνια την ίδια δουλειά και απλώς σκάνε από το κακό τους βλέποντας τη γρήγορη πολιτική ανέλιξη του Κατρούγκαλου, ενώ οι ίδιοι έμειναν εκτός νυμφώνος.

Η περίπτωση Κατρούγκαλου δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου. Πολιτική και μπίζνες πάνε χέρι-χέρι, είτε φανερά είτε στη ζούλα. Ο Σπ. Σαγιάς, που «από το πουθενά» ορίστηκε στην πανίσχυρη θέση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, υπήρξε άνθρωπος όλων των ξένων μονοπωλίων και των ντόπιων μεγαλοεπιχειρήσεων που συνάπτουν συμβάσεις με το δημόσιο ή «χτυπάνε» φιλέτα στις ιδιωτικοποιήσεις. Κανείς δεν μίλησε για το τεράστιο πολιτικό (και όχι νομικό) σκάνδαλο που συνιστούσε ή τοποθέτησή του σ’ αυτό το κρίσιμο κυβερνητικό πόστο κι ας αποτελούσε τον ορισμό της διαπλοκής. Βλέπετε, ο Σαγιάς κάνει μπίζνες με τεράστιους καπιταλιστικούς ομίλους, ενώ ο Κατρούγκαλος κάνει μπίζνες με απολυμένους και αδικημένους εργαζόμενους, οπότε δεν υπάρχει λόγος προστασίας του.

Στην αστική πολιτική οι «καθαρές» περιπτώσεις είναι λίγες. Για τη μεγάλη πλειοψηφία ισχύει πως όποιος μπορεί και όπως μπορεί προωθεί και τις μπίζνες του, δημιουργεί τις διασυνδέσεις του, βολεύει τους ανθρώπους του, έχει αφανείς συνεργάτες από τους οποίους περνάνε οι «δουλειές» κτλ. Η αστική πολιτική είναι εξ ορισμού ένα σκάνδαλο. Αυτό δεν σημαίνει πως δε θα αποκαλύπτουμε κάθε ξεχωριστή περίπτωση που ανακαλύπτουμε.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Υπόθεση Κατρούγκαλου

Φέουδα και βαρονίες τα Γραφεία των υπουργών
Επόμενο άρθρο

Υπόθεση Κατρούγκαλου

Πάκης αδειάζει Κατρούγκαλο

Σχετικά Αρθρα

Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα

Πολιτική 31 Ιούλ 2026, 13:21

Ευλόγησον δέσποτα Νόλαν

Πολιτική 29 Ιούλ 2026, 11:14

Κυπριακό: Γιατί να κάνει την παραμικρή υποχώρηση η Τουρκία;

Πολιτική 27 Ιούλ 2026, 19:57

Και η Κύπρος στο χάρτη του «Μεγάλου Ισραήλ»

Πολιτική 27 Ιούλ 2026, 09:40

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 25 Ιούλ 2026, 12:53

Δεξιός να ντουφεκάει δεξιό;

Πολιτική 23 Ιούλ 2026, 18:50
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Γερμανικό δικαστήριο έκρινε ότι η σύγκριση του Ισραήλ με το ναζιστικό καθεστώς προστατεύεται από την ελευθερία στην έκφραση

7 Αυγ 2026, 11:13
Πολιτισμός

Zajdi Ζajidi: Γιατί ένα ωραίο μελαγχολικό τραγούδι ενόχλησε τα φασιστοεθνίκια;

7 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Βάρβαρα βασανιστήρια: Ο Δρ. Χουσάμ Αμπού Σαφίγια υπέστη κατάγματα στα πλευρά ενώ βρίσκεται υπό ισραηλινή κράτηση

7 Αυγ 2026, 05:29
Καταστολή

Θέουτα: όταν η αποικιοκρατία βαφτίζεται «προστασία των συνόρων»

Γιατί τα σύνορα της Ισπανίας βρίσκονται στο Μαρόκο;

7 Αυγ 2026, 05:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Αυγούστου

7 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Εσύ σε τι είδος οικογένειας ανήκεις;

6 Αυγ 2026, 19:11
Παιδεία

Οικότροφοι Φοιτητικής Εστίας Αθηνών: Κυβέρνηση και ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν έχουν κανένα σχέδιο για το που θα μείνουν εκατοντάδες φοιτητές!

6 Αυγ 2026, 18:24
Διεθνή

Λιβανέζος βουλευτής ζητά τον τερματισμό των απευθείας διαπραγματεύσεων με το Ισραήλ

6 Αυγ 2026, 18:18
Πολιτισμός

Εν γνώσει των συνεπειών, με σεμνότητα και χωρίς φόβο

6 Αυγ 2026, 14:48
Διεθνή

Εχει καταρρεύσει το όραμα του Νετανιάχου για την αναδιαμόρφωση της Μέσης Ανατολής;

6 Αυγ 2026, 08:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Αυγούστου

6 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι δυνάμεις της Υεμένης έπληξαν το αεροδρόμιο της Ναζράν στη Σαουδική Αραβία και ένα τάνκερ

5 Αυγ 2026, 20:22
Διεθνή

«Δεν ήταν δικό μας σχέδιο»: Ο Νετανιάχου απορρίπτει την «ιστορική συμφωνία αφοπλισμού» της Γάζας που προώθησε ο Τραμπ

5 Αυγ 2026, 19:42
Διεθνή

Βαριές απώλειες των σιωναζιστών στον νότιο Λίβανο

Δύο νεκροί και εφτά τραυματίες (ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση)

5 Αυγ 2026, 18:59
Πολιτισμός

Η «σουρεαλιστική εμπειρία» των Massive Attack στη Σιγκαπούρη

5 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Το αμερικανoκίνητο «Συμβούλιο Ειρήνης» αλλάζει τους όρους για την αποχώρηση των σιωναζιστών από τη Γάζα

5 Αυγ 2026, 08:40
Υγεία

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

5 Αυγ 2026, 08:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Αυγούστου

5 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η αντίσταση συνεχίζεται, θα υπερασπιστούμε τη γη μας και θα νικήσουμε

4 Αυγ 2026, 12:40
Περιβάλλον

Οι καπιταλιστές των ανεμογεννητριών ανάβουν (και) δασικές πυρκαγιές και το κράτος κρατάει το φανάρι

Ξεδιάντροπη ομολογία συνενοχής από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής

4 Αυγ 2026, 10:20
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Αυγούστου

Ακτή Ελεφαντοστού: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1964: Η τουρκική αεροπορία βομβαρδίζει επί τριήμερο πόλεις και χωριά της Κύπρου, εκατοντάδες νεκροί.

1974: Παραιτείται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον για το σκάνδαλο «Watergate».

1974: Απολύονται οι παράνομα διορισθέντες καθηγητές ανωτάτων σχολών και επανέρχονται οι παυθέντες.

1998: Μπαράζ εκρήξεων εναντίον των πρεσβειών των ΗΠΑ στο Νταρ ες Σαλάμ και το Ναϊρόμπι, 224 νεκροί και τουλάχιστον 4.500 τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Υπόθεση Κατρούγκαλου

    17Ν
    • Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Εφετείο 17Ν
  • Υπόθεση Κατρούγκαλου

    ΕΛΑ
    • Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Υπόθεση Κατρούγκαλου

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Υπόθεση Κατρούγκαλου

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Υπόθεση Κατρούγκαλου

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Υπόθεση Κατρούγκαλου

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Υπόθεση Κατρούγκαλου

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Υπόθεση Κατρούγκαλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Υπόθεση Κατρούγκαλου

    Υπόθεση Κατρούγκαλου

    Ποιοι είμαστε
  • Υπόθεση Κατρούγκαλου

    Υπόθεση Κατρούγκαλου

    Επικοινωνία
  • Υπόθεση Κατρούγκαλου

    Υπόθεση Κατρούγκαλου

    Όροι χρήσης
  • Υπόθεση Κατρούγκαλου

    Υπόθεση Κατρούγκαλου

    Ποιοι είμαστε
  • Υπόθεση Κατρούγκαλου

    Υπόθεση Κατρούγκαλου

    Επικοινωνία
  • Υπόθεση Κατρούγκαλου

    Υπόθεση Κατρούγκαλου

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo