Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ναΐμ Κάσεμ: Η αντίσταση συνεχίζεται, θα υπερασπιστούμε τη γη μας και θα νικήσουμε
  • Οι καπιταλιστές των ανεμογεννητριών ανάβουν (και) δασικές πυρκαγιές και το κράτος κρατάει το φανάρι
  • Οι Σαουδάραβες δεν τολμούν να περάσουν από το Στενό Μπαμπ αλ-Μαντάμπ
  • Ο «μοιραίος» Μητσοτάκης και η «κακιά μάνα» φύση
  • Σαν σήμερα 4 Αυγούστου
  • Ζορίζονται από το μπλοκ της Αντίστασης οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Εδωσαν διαδηλωτές στους μπάτσους
Πολιτική

Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

Εδωσαν διαδηλωτές στους μπάτσους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Οκτ 2004, 00:00

Το Σάββατο 16 Οκτώβρη ομάδα διαδηλωτών από τους «αυτόνομους χώρους» αποπειράθηκε να παρέμβει σε προγραμματισμένη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ ομιλία του δημάρχου του Λονδίνου, στελέχους του Εργατικού Κόμματος και πολιτικού και διοικητικού προϊστάμενου της λονδρέζικης «μητροπολητικής αστυνομίας» Κεν Λίβινγκστον. Ανα αναρωτιέστε τί γύρευε ο Λίβινγκστον σ’ αυτή την εκδήλωση, σας πληροφορούμε ότι ήταν αυτόςε που μέσω του δήμου του Λονδίνου χρηματοδοτούσε τις εκδηλώσεις του Φόρουμ, την οργανωτική ευθύνη των οποίων είχε το SWP (Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα, το εγγλέζικο αδελφάκι του ΣΕΚ, για να συνεννοούμαστε). Είχαν προηγηθεί η προκλητική παρουσία και οι έντονες «ενοχλήσεις» της «μητροπολητικής αστυνομίας» σε κινητοποιήσεις των «αυτόνομων χώρων» -συλλογικοτήτων αντικαπιταλιστών και αντιεξουσιαστών- που διεξάγονταν παράλληλα με το ΕΚΦ σε ένα ριζοσπαστικότερο πλαίσιο με κοινό άξονα τον αγώνα ενάντια στην καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση.

 Σύμφωνα με όσα καταμαρτυρούν μέλη της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης, οι διαμαρτυρόμενοι εισήλθαν στο χώρο της εκδήλωσης του ΕΚΦ, ανάρτησαν πανό και αποδοκίμασαν την αδιανόητη συμμετοχή του Λίβινγκστον στο ΕΚΦ. Την ίδια στιγμή συνάντησαν τον προπηλακισμό και την αντίσταση στελεχών του SWP και του ΣΕΚ, που άφηναν ανενόχλητους τους μπάτσους του Λίβινγκστον να αλωνίζουν στο χώρο της εκδήλωσης και να φωτογραφίζουν τους διαδηλωτές.
 
 Την επομένη, στη μεγάλη πορεία που σηματοδοτούσε το κλείσιμο των εργασιών του ΕΚΦ, οι μπάτσοι του Λίβινγκστον είχαν στήσει από το πρωί καρτέρι στους δρόμους για να αποκλείσουν τους διαφωνούντες της προηγούμενης μέρας από την πορεία καθώς και όσους κατευθύνονταν στο αντικαπιταλιστικό μπλοκ της πορείας. Ακινητοποίησαν, χτύπησαν και συνέλαβαν διαδηλωτές στο μετρό και σε άλλα σημεία της πόλης. Οσοι κατάφεραν να διαφύγουν προσπάθησαν να φτάσουν στον προορισμό της πορείας, στην πλατεία Trafalgar για να ενημερώσουν τον κόσμο της πορείας για τα όσα διαδραματίστηκαν. Τους τη φύλαγε όμως η «περιφρούρηση» της SWP. Αφού τους έφραξαν πρώτα το δρόμο προς τη μικροφωνική, στη συνέχεια άφησαν τους μπάτσους του Λίβινγκστον που επόπτευαν με την ησυχία τους, εκ των έσω, το χώρο της συκέντρωσης να τους συλλάβουν. Μάλιστα, οι μπάτσοι χρησιμοποίησαν αντίσκηνα του φόρουμ για να τους ανακρίνουν! Η φωτογραφία που παραθέτουμε, παρμένη από τον διαδικτυακό χώρο της ΑΚ (www.resistance2003) τα λέει όλα!
 
 Σε ανακοίνωσή τους, οι «επιτροπές βάσης» (Cobas) από την Ιταλία επιβεβαιώνουν ότι η «περιφρούρηση» του SWP κάλεσε τους μπάτσους να προβούν σε συλλήψεις διαδηλωτών. Καταγγέλλουν τη βρετανική οργανωτική επιτροπή του ΕΚΦ και τις οργανώσεις που την απάρτιζαν (SWP, συνδικάτα και Socialist Action -ομάδα που πρόσκειται στον Λίβινγκστον) ότι καπέλωσαν την πορεία και «χρησιμοποίησαν την αστυνομία για να λύσουν τις διαφορές τους στο κίνημα».
 
 Η υπόθεση αυτή στέλνει σημαντικά μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες. Για την ανάπτυξη ενός επαναστατικού κινήματος που οραματίζεται την ανατροπή του καπιταλισμού, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και που μέρα με την μέρα θα μας φέρνει ολοένα πιο κοντά σε αυτόν τον πολυπόθητο στόχο, είναι απόλυτα αναγκαίο να έρθουμε σε ρήξη, σε ολομέτωπη σύγκρουση, με πολιτικές δυνάμεις που προβάλλονται ως κομπογιαννίτες των «κακών» του καπιταλισμού συγκαλύπτοντας την ταξική εκμετάλλευση και φενακίζοντας την ταξική συνείδηση των εργαζομένων και των νεολαίων του κινήματος. Οι μάσκες τους έχουν πέσει εδώ και καιρό. Οι δυνάμεις αυτές δεν είναι τίποτε άλλο από το μακρύ χέρι του συστήματος μέσα στο κίνημα, βασικό αποκούμπι του συστήματος την περίοδο των μεγάλων αναταραχών. Ολα τα έχουμε δει από την πάρτη τους, τώρα είδαμε και συνεργασία με τους μπάτσους. Εχει τίποτ’ άλλο το μενού;

 

Σταύρος Σαγκριώτης

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

Κάτι μας είπαν και δεν απαντά κανείς
Επόμενο άρθρο

Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σχετικά Αρθρα

Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα

Πολιτική 31 Ιούλ 2026, 13:21

Ευλόγησον δέσποτα Νόλαν

Πολιτική 29 Ιούλ 2026, 11:14

Κυπριακό: Γιατί να κάνει την παραμικρή υποχώρηση η Τουρκία;

Πολιτική 27 Ιούλ 2026, 19:57

Και η Κύπρος στο χάρτη του «Μεγάλου Ισραήλ»

Πολιτική 27 Ιούλ 2026, 09:40

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 25 Ιούλ 2026, 12:53

Δεξιός να ντουφεκάει δεξιό;

Πολιτική 23 Ιούλ 2026, 18:50
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η αντίσταση συνεχίζεται, θα υπερασπιστούμε τη γη μας και θα νικήσουμε

4 Αυγ 2026, 12:40
Περιβάλλον

Οι καπιταλιστές των ανεμογεννητριών ανάβουν (και) δασικές πυρκαγιές και το κράτος κρατάει το φανάρι

Ξεδιάντροπη ομολογία συνενοχής από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής

4 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Οι Σαουδάραβες δεν τολμούν να περάσουν από το Στενό Μπαμπ αλ-Μαντάμπ

4 Αυγ 2026, 09:00
Η παπάρα

Ο «μοιραίος» Μητσοτάκης και η «κακιά μάνα» φύση

4 Αυγ 2026, 05:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Αυγούστου

4 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ζορίζονται από το μπλοκ της Αντίστασης οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

3 Αυγ 2026, 20:29
Διεθνή

Το Ιράν διαψεύδει ότι επήλθε συμφωνία για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ

«Διαπραγματευόμαστε μόνο διμερώς με το Ομάν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ

3 Αυγ 2026, 19:17
Καταστολή

(Ν)τροπολογία Φλωρίδη: Αύξησε από 25 σε 30 τα χρόνια υποχρεωτικής φυλάκισης για τους πολυϊσοβίτες

3 Αυγ 2026, 09:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Αυγούστου

3 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκατομμύρια διαδήλωσαν σε ολόκληρη την Υεμένη υποστηρίζοντας την πολιτική «αποκλεισμός για αποκλεισμό»

2 Αυγ 2026, 20:36
Παιδεία

Tηλεφωνικές απειλές του ΙΝΕΔΙΒΙΜ καταγγέλλει ο Σύλλογος Οικότροφων ΦΕΑ

2 Αυγ 2026, 19:43
Διεθνή

112 σοροί ανασύρθηκαν από τα ερείπια στη συνοικία Σάμπρα στην Πόλη της Γάζας

Αλλες 157 σοροί παραμένουν εγκλωβισμένες

2 Αυγ 2026, 19:37
Διεθνή

Οι ΗΠΑ εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις – Το Ιράν δηλώνει ότι θα απαντήσει σκληρά σε κάθε τυχοδιωκτισμό

2 Αυγ 2026, 10:21
Διεθνή

Εχει εγκαταλείψει η Χαμάς την ένοπλη αντίσταση; Η πραγματικότητα πίσω από το σχέδιο αφοπλισμού

2 Αυγ 2026, 09:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Αυγούστου

2 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Γιατί «έχει αγανακτήσει» ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας;

1 Αυγ 2026, 10:19
Διεθνή

Χεζμπολά προς λιβανέζικη αρχή: Εχετε την πρώτη ευθύνη για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα των σιωναζιστών

1 Αυγ 2026, 09:43
Ιστορία

Νίκος Ζαχαριάδης: Πάντα παρών

53 χρόνια από τη δολοφονία του

1 Αυγ 2026, 05:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

1 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

1 Αυγ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Αυγούστου

Τρινιντάντ και Τομπάγκο: Ημέρα ανακάλυψης (1498).

ΗΠΑ: Ημέρα ακτοφυλακής (1790).

1844: Ο πρώτος θάνατος διαδηλωτή στην Ελλάδα, σε διαδηλώσεις έξω από την Αγία Ειρήνη (Αθήνα).

1929: Γεννιέται ο Γιασέρ Αραφάτ.

1936: Ο Ιωάννης Μεταξάς επιβάλλει δικτατορία.

1958: Βόμβες στα γραφεία της ΕΔΑ.

1967: Φλογισμένη αντιχουντική επιγραφή στην Ανω Τούμπα (Θεσσαλονίκη) κοντά σε στρατιωτική δεξίωση.

1984: Η Ανω Βόλτα αλλάζει το όνομα της σε Μπουρκίνα Φάσο.

2011: Δολοφονείται στο Τότεναμ ο 29χρονος μαύρος πατέρας τεσσάρων παιδιών Μαρκ Ντάγκαν, γεγονός που προκαλεί τετραήμερο κύμα πρωτοφανούς βίας σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    17Ν
    • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Εφετείο 17Ν
  • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    ΕΛΑ
    • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    Ποιοι είμαστε
  • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    Επικοινωνία
  • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    Όροι χρήσης
  • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    Ποιοι είμαστε
  • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    Επικοινωνία
  • Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    Ξεμασκαρεύτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo