Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οταν ο Τσίπρας βρίζει τη Ρόζα Λούξεμπουργκ
  • Η βαθυστόχαστη κυρία Μυρτώ
  • Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Οχι στην αναθεώρηση του άρθρου 16
  • Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: «Εξωστρέφεια» σημαίνει (και) προσφορά υπηρεσιών στους εφοπλ(η)στές
  • Σαν σήμερα 30 Ιούλη
  • Συνεχίζεται μέσα στο καλοκαίρι η εκδικητική ομηρία της Χρύσας Χοτζόγλου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Δούλος των καναλαρχών
Πολιτική

Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

Δούλος των καναλαρχών

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Ιούν 2018, 00:00

«Ζήτησα προχθές τα τελευταία στοιχεία (αν ήξερα ότι θα με ρωτάγατε, θα τα είχα και μαζί μου). Τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια έχουν πληρώσει από το 2015 και μετά 140 εκατομμύρια ευρώ από το φόρο διαφήμισης. Δεν είναι λίγα λεφτά, είναι περίπου 40 εκατομμύρια το χρόνο, είναι περίπου όσα λεφτά θα πληρώνουν από εδώ και μπρος για τις τηλεοπτικές άδειες». Σε μια ακόμα -εμφανώς στημένη και αβανταδόρικη- παρουσία του σε εκπομπή της ΕΡΤ, ο Nίκος Παππάς δε δίστασε να πει για μια φορά ακόμα ένα χοντρό ψέμα, στην προσπάθειά του να εμφανιστεί σαν ο πολιτικός που έβαλε τέλος στο άναρχο τηλεοπτικό τοπίο και ανάγκασε τους καναλάρχες να πληρώνουν.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι εντελώς διαφορετική. Ανάλωσε το πολιτικό του κεφάλαιο σ' έναν πόλεμο με τους παλιούς καναλάρχες, προσπαθώντας να στήσει ένα καινούργιο, φιλικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ τηλεοπτικό σύστημα. Ηττήθηκε κατά κράτος, περιθωριοποιήθηκε και για να μείνει στο παιχνίδι (μετά και την απομάκρυνσή του από το Μαξίμου και το πόστο του πανίσχυρου υπουργού Επικρατείας), προσκύνησε τους καναλάρχες και μετατράπηκε σε γιουσουφάκι τους. Αλήθεια, αφού οι καναλάρχες πλήρωσαν τόσα λεφτά, γιατί ο Παππάς δεν είχε μαζί του τα στοιχεία για να τα δείξει; Γιατί φρόντισε να εξασφαλίσει τη μη χορήγηση από την ΑΑΔΕ στοιχείων για τα ποσά που καταλογίστηκαν ως φόρος τηλεοπτικών διαφημίσεων, για τα ποσά που πλήρωσαν οι καναλάρχες και γι' αυτά που έβαλαν «φέσι»; Είναι γνωστό πώς ο εισαγγελέας αναγκάστηκε να ανακαλέσει την εισαγγελική παραγγελία που είχε εκδώσει, μετά από δικό μας αίτημα. Αυτό έγινε για να μπορεί να «κάνει παιχνίδι» ο Παππάς, λέγοντας -φυσικά- ψέματα.

Ποια είναι η αλήθεια για το φόρο καναλαρχών, που θεσπίστηκε το 2010, αναστελλόταν συνεχώς μέχρι το 2015 και από τότε υποτίθεται ότι θα άρχιζαν να πληρώνουν;

Το 2015 βεβαιώθηκε φόρος 39,3 εκατ. ευρώ, το 2016 42,41 εκατ. ευρώ και το εφτάμηνο του 2017 28,49 εκατ. Αυτά μας κάνουν σύνολο 110 εκατ. ευρώ. Αρα, μέχρι τον Απρίλη του 2018 (που ο φόρος από 20% μειώθηκε στο 5%) μπορεί να βεβαιώθηκαν 140 εκατ. ευρώ. Αλλο βεβαιώθηκε ένας φόρος, όμως, και άλλο πληρώθηκε. Εδώ είναι που λέει ψέματα το γιουσουφάκι των καναλαρχών. Το ψέμα του αποκαλύπτεται από τα ίδια τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Από στοιχεία που κατέθεσε σε ανύποπτο χρόνο στη Βουλή ο τέως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης προκύπτει ότι το 2015 βεβαιώθηκε φόρος 39,3 εκατ. ευρώ και οι καναλάρχες κατέβαλαν μόνο 19,23 εκατ. Δηλαδή, άφησαν ανεξόφλητο υπόλοιπο 20,07 εκατ. ευρώ. Από έγγραφο της ΑΑΔΕ, που ο ίδιος ο Παππάς κατέθεσε στη Βουλή το Δεκέμβρη του 2017, προκύπτει ότι το 2016 βεβαιώθηκε φόρος 42,48 εκατ. ευρώ και εισπράχτηκαν σχεδόν 36 εκατ. ευρώ, ενώ στο εφτάμηνο του 2017 βεβαιώθηκαν 28,49 εκατ. ευρώ και καταβλήθηκαν 18,05 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, μέχρι και τον Ιούλη του 2017 είχε βεβαιωθεί φόρος 110,2 εκατ. ευρώ, είχαν πληρωθεί μόνο 73,28 εκατ. ευρώ. Υπάρχει περίπτωση μέχρι τον Απρίλη του 2018 οι καναλάρχες να πλήρωσαν άλλα τόσα, για να φτάσουμε στα 140 εκατ. ευρώ που λέει ο Παππάς; Υπάρχει, δηλαδή, περίπτωση μέσα σε οχτώ μήνες (Αύγουστος 2017-Μάρτης 2018) οι καναλάρχες να πλήρωσαν όσα είχαν πληρώσει τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια;

Ρητορικό είναι, φυσικά, το ερώτημα. Το πιθανότερο είναι ότι το φέσι μεγάλωσε, όπως μεγαλώνουν γενικά τα φέσια των εκδοτών και καναλαρχών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Γι' αυτό ο Παππάς έβαλε εμπάργκο στα στοιχεία της ΑΑΔΕ και βγαίνει ο ίδιος και πετάει πότε το ένα και πότε το άλλο ψέμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Εδώ δε δίστασε να βάλει το Γενικό Λογιστήριο του κράτους να φτιάξει μαϊμού έκθεση, προκειμένου να δείξει μειωμένο το όφελος που θα έχουν οι καναλάρχες από τη μείωση του φόρου τηλεοπτικών διαφημίσεων.

Είπε ο Παππάς στην ΕΡΤ για τα λεφτά που υποτίθεται ότι πλήρωσαν οι καναλάρχες: «Δεν είναι λίγα λεφτά, είναι περίπου 40 εκατομμύρια το χρόνο». Με δικούς μας (προσεγγιστικούς) υπολογισμούς, ο φόρος τηλεοπτικών διαφημίσεων ήταν γύρω στα 43 εκατ. ευρώ το χρόνο. Κοντά στον αριθμό που λέει ο Παππάς. Πρόκειται, φυσικά, για το φόρο που βεβαιώνεται, όχι για το φόρο που πληρώνεται. Ξέρετε τι έγραφε η Εκθεση του Γενικού Λογιστήριου του Κράτους, που συνόδευε τη ρύθμιση με την οποία ο φόρος μειώθηκε από 20% σε 5%; Οτι η ετήσια απώλεια εσόδων λόγω μείωσης του φόρου από 20% σε 5% υπολογίζεται σε 20 εκατ. ευρώ! Υποεκτίμησαν τα πραγματικά στοιχεία και έφτια-ξαν μια έκθεση-μαϊμού, για να δείξουν ότι είναι μικρή η απώλεια από τη μείωση του φόρου. Οταν θέλει να κρύψει την αλήθεια για τη σκανδαλώδη εύνοια προς τους καναλάρχες, ο Παππάς υποεκτιμά το φόρο που βεβαιωνόταν κάθε χρόνο. Οταν θέλει να κάνει τον «καμπόσο» ισχυριζόμενος ότι αυτός «τα πήρε χοντρά» από τους καναλάρχες, βαφτίζει τον βεβαιωθέντα φόρο εισπραχθέντα και κρύβει τα φέσια που έχουν φορέσει στο Δημόσιο τα αφεντικά του, οι καναλάρχες.

«Είναι περίπου όσα λεφτά θα πληρώνουν από εδώ και μπρος για τις τηλεοπτικές άδειες» είπε ο Παππάς στο κανάλι της κυβερνητικής προπαγάνδας. Ψέμα στο ψέμα, χωρίς αντίλογο από το «παπαγαλάκι» που καθόταν απέναντί του και τάχα του έπαιρνε συνέντευξη. Οπως αποφάσισε το ΕΣΡ, δίνονται 6 τηλεοπτικές άδειες, με 35 εκατ. ευρώ η καθεμιά, που θα πληρωθούν σε 10 δόσεις. Δηλαδή, οι καναλάρχες θα πληρώνουν για τις άδειες 21 εκα. ευρώ το χρόνο. Την ίδια στιγμή, με τη μείωση του φόρου τηλεοπτικών διαφημίσεων από 20% σε 5%, γλιτώνουν τουλάχιστον 32,5 εκατ. ευρώ το χρόνο (αν ανοίξει η διαφημιστική αγορά, όπως αναμένεται, το όφελός τους θα είναι ακόμα μεγαλύτερο)! Μ' άλλα λόγια, οι καναλάρχες όχι μόνο παίρνουν τζάμπα τις άδειες, αλλά κερδίζουν κι από πάνω ένα ποσό γύρω στα 11,5 εκατ. ευρώ το χρόνο για να λειτουργήσουν τα «μαγαζιά» τους!

Αυτός είναι ο Παππάς. Ενας επαγγελματίας ψεύτης, που για να σώσει το τομάρι του και να προσφέρει εκδούλευση στον Τσίπρα και την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε γιουσουφάκι των καναλαρχών, χαρίζοντάς τους άδειες και κρατικό χρήμα ως μπόνους. Κι έχουν το θράσος αυτοί οι άνθρωποι να εμφανίζονται ως πολέμιοι της διαπλοκής!

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

Παρίας ο Κούλης
Επόμενο άρθρο

Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

Ναζιστές, χουντάρες και κότες!

Σχετικά Αρθρα

Ευλόγησον δέσποτα Νόλαν

Πολιτική 29 Ιούλ 2026, 11:14

Κυπριακό: Γιατί να κάνει την παραμικρή υποχώρηση η Τουρκία;

Πολιτική 27 Ιούλ 2026, 19:57

Και η Κύπρος στο χάρτη του «Μεγάλου Ισραήλ»

Πολιτική 27 Ιούλ 2026, 09:40

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 25 Ιούλ 2026, 12:53

Δεξιός να ντουφεκάει δεξιό;

Πολιτική 23 Ιούλ 2026, 18:50

Γιατί δεν μιλούν για τον «γαλάζιο» Principal Dancer του σκανδάλου της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ;

Πολιτική 17 Ιούλ 2026, 21:36
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Οταν ο Τσίπρας βρίζει τη Ρόζα Λούξεμπουργκ

30 Ιούλ 2026, 11:52
Κόντρες

Η βαθυστόχαστη κυρία Μυρτώ

30 Ιούλ 2026, 09:02
Παιδεία

Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Οχι στην αναθεώρηση του άρθρου 16

30 Ιούλ 2026, 07:11
Παιδεία

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: «Εξωστρέφεια» σημαίνει (και) προσφορά υπηρεσιών στους εφοπλ(η)στές

30 Ιούλ 2026, 07:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

30 Ιούλ 2026, 00:01
Εργατικά

Συνεχίζεται μέσα στο καλοκαίρι η εκδικητική ομηρία της Χρύσας Χοτζόγλου

Παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση του Πειθαρχικού ενάντια στη δυνητική αργία

29 Ιούλ 2026, 21:21
Διεθνή

Ευφυής στρατιωτική κίνηση του Ιράν στριμώχνει τους Αμερικάνους στα σχοινιά

29 Ιούλ 2026, 20:05
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων καλπάζει – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει προπαγάνδα αποσιώπησης

29 Ιούλ 2026, 18:15
Παιδεία

Η πρύτανης του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων σε ρόλο κυβερνητικού εκπρόσωπου

Καταγγελία του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών Π.Ι.

29 Ιούλ 2026, 13:40
Κόντρες

Λυπήσου τους, Dr Trump

29 Ιούλ 2026, 13:15
Πολιτική

Ευλόγησον δέσποτα Νόλαν

29 Ιούλ 2026, 11:14
Διεθνή

Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από το Ιράν για την επίθεση σε τάνκερ του

29 Ιούλ 2026, 09:17
Αθλητισμός

Ο Πεπ και τα Παλαιστινιόπουλα

29 Ιούλ 2026, 08:46
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούλη

29 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληρή απάντηση της Χεζμπολά στον λιβανέζο υπουργό Εξωτερικών

28 Ιούλ 2026, 21:43
Εργατικά

Εξαμίλια Κορινθίας: Ενα ακόμα καπιταλιστικό έγκλημα

28 Ιούλ 2026, 19:22
Διεθνή

Ιράν: Το καθεστώς του Ορμούζ είναι υπόθεση δική μας και του Ομάν, όχι των ΗΠΑ

Συνομιλίες Αραγτσί με τους ομολόγους του από Ομάν και Σαουδική Αραβία

28 Ιούλ 2026, 12:29
Καταστολή

Πήγαν να ζητήσουν άσυλο και τους συνέλαβαν

Μια μητέρα με δύο μικρά παιδιά οδηγήθηκε σε κρατητήριο και αντιμετώπισε απέλαση – Μια έγκυος γυναίκα και ο σύντροφός της κρατήθηκαν χωρίς καταγραφή επί σχεδόν έναν μήνα!

28 Ιούλ 2026, 09:52
Παιδεία

Διορισμοί εκπαιδευτικών με το σταγονόμετρο

28 Ιούλ 2026, 08:38
Αθλητισμός

Ενα γκολ κι ένα χαμόγελο

28 Ιούλ 2026, 08:30
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

Ημέρα φιλίας.

Κούβα: Ημέρα μαρτύρων επανάστασης.

1903: Σε παράνομο συνέδριο του Εργατικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Ρωσίας σχηματίζονται δύο μπλοκ: Οι οπαδοί του Λένιν μπολσεβίκοι (πλειοψηφούντες) και του Μάρτοφ μενσεβίκοι (μειοψηφούντες) με κοινό σκοπό την ανατροπή του τσαρικού καθεστώτος.

1919: Επέμβαση του στρατού σε φυλετικές ταραχές στο Σικάγο, 31 νεκροί και πεντακόσιοι τραυματίες.

1920: Δολοφονείται ο Ιων Δραγούμης.

1931: Ανταλλαγή πυροβολισμών σε απόπειρα της αστυνομίας να διαλύσει συγκέντρωση εκατό ατόμων στις Σέρρες. Νεκρός αξιωματικός της χωροφυλακής, τραυματίας ο διοικητής της.

1955: Συλλαμβάνεται η Ρούλα Κουκούλου, σύζυγος του Νίκου Ζαχαριάδη.

1978: Βόμβα και εμπρησμός στην είσοδο της πλαζ ΕΟΤ Αλίμου, αναγραφή συνθημάτων (ΕΛΑ).

2006: Πεθαίνει ο Murray Bookchin.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Πιστεύω στη δύναμη της πολιτικής γιατί έχει τη δυνατότητα να κάνει τα πράγματα καλύτερα για τους ανθρώπους. Και δεν μπορώ να κατανοήσω καθόλου κάποιους πολύ αριστερούς, τόσο πολύ, που λένε ότι εμείς δεν θα ασχοληθούμε ποτέ με τη διακυβέρνηση παρά μονάχα στη δεύτερη παρουσία του σοσιαλισμού. Οι οποίοι έχουν την ευκολία να φεύγουν από τα προβλήματα και την ευκολία να το παίζουνε πάντοτε τζάμπα μάγκες διαμαρτυρόμενοι, αλλά ποτέ αναλαμβάνοντας ευθύνη. Πώς αλήθεια θα κάνεις τις συνθήκες καλύτερες για τους εργαζόμενους, για τους φτωχούς, για αυτούς που είναι στον κοινωνικό αποκλεισμό αν δεν πάρεις την ευθύνη;

Αλέξης Τσίπρας

(Αυτό το θεωρητικά αμόρφωτο ον κάνει κάτι διαδικτυακά event με τίτλο «Ask Alexis Live», όπου απαντά σε ερωτήσεις πολιτών. Επανέφερε, λοιπόν, τη θεωρία της «κυβερνώσας αριστεράς». Maς λέει ότι θέλει την αστική κυβέρνηση για να βελτιώσει τις συνθήκες «για τους εργαζόμενους, για τους φτωχούς, για αυτούς που είναι στον κοινωνικό αποκλεισμό». Το είδαμε αυτό την περίοδο 2015-19 που ξανακυβέρνησε, παίρνοντας την κυβέρνηση με ωμά ψέματα και χυδαίες υποσχέσεις για νταούλια και ζουρνάδες. Αν σταματούσε εκεί, στα νέα ωμά ψέματα και τις νέες χυδαίες υποσχέσεις, που είναι μάλιστα πιο «μαζεμένα» από τα προηγούμενα, ίσως να μην ασχολούμασταν μαζί του. Εχει περάσει σχεδόν ενάμισος αιώνας από τότε που ο Μπερνστάιν διατύπωσε τη θεωρία της «κυβερνώσας αριστεράς» και το θέμα θεωρητικά έχει εξαντληθεί. Ομως αυτός ο πολιτικός αλήτης προκαλεί μιλώντας για «τζάμπα μάγκες», που δεν «αναλαμβάνουν ευθύνη». Μετά τη συμμετοχή του σοσιαλδημοκράτη Μιλεράν στην κυβέρνηση του Βαλντέκ-Ρουσό, δίπλα στον δήμιο των Κομμουνάρων στρατηγό Γκαλιφιέ, η Ρόζα Λούξεμπουργκ έγραψε σε μια σειρά άρθρων στη Λαϊκή Εφημερίδα της Λειψίας – Leipziger Volkszeitung – έναν οξύτατο θεωρητικό και πολιτικό λίβελλο ενάντια στον «κυβερνητισμό». Οχι μόνο από άποψη αρχών, αλλά και με βάση την πείρα του μιλερανισμού. Γενικεύοντας θεωρητικά αυτή την πείρα, έγραψε: «Μέσα στην αστική κοινωνία, η σοσιαλδημοκρατία είναι από τη φύση της κόμμα της αντιπολίτευσης. Δέν πρέπει να γίνει κυβερνητικό κόμμα παρά πάνω στα ερείπια του αστικού κράτους». Ηταν η Ρόζα Λούξεμπουργκ «τζάμπα μάγκας»; Ηταν η Ρόζα Λούξεμπουργκ, ο Καρλ Λίμπκνεχτ, ο Βλαντιμίρ Λένιν και όλοι οι επαναστάτες σοσιαλδημοκράτες εκείνης της εποχής άνθρωποι που απλά «διαμαρτύρονταν» χωρίς να «αναλαμβάνουν ευθύνη»; Η Ιστορία έχει απαντήσει στο ερώτημα. Σημασία έχει τι ευθύνη αναλαμβάνει κάποιος και για λογαριασμό ποιων. Ο Τσίπρας και οι όμοιοί του, πάντως, δεν αναλαμβάνουν ευθύνη για λογαριασμό «των εργαζόμενων, των φτωχών, των κοινωνικά αποκλεισμένων». Αναλαμβάνουν ευθύνη για λογαριασμό των ντόπιων κεφαλαιοκρατών και των ιμπεριαλιστών επικυρίαρχων. Το πρόβλημα με αυτά τα πολιτικά καθάρματα είναι ότι δηλώνουν αριστεροί και συμπεριφέρονται ως υβριστές της Αριστεράς)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    17Ν
    • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Εφετείο 17Ν
  • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    ΕΛΑ
    • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    Ποιοι είμαστε
  • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    Επικοινωνία
  • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    Όροι χρήσης
  • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    Ποιοι είμαστε
  • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    Επικοινωνία
  • Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    Από ψέμα σε ψέμα ο Νίκος Παππάς

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo