Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Κοινός εχθρός μας είναι η Αντίσταση»: Αυτό συνυπέγραψαν με τους σιωναζιστές οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 27 Ιούνη
  • Ναϊμ Κάσεμ: Εχουμε ανατρέψει το αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο και έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση
  • Πανελλαδικές Εξετάσεις: η «ιερή αγελάδα» του συστήματος γιατί αποτελεί τον αποφασιστικό κόφτη της πρόσβασης στα ΑΕΙ
  • Στον Αρειο Πάγο δεν υπάρχουν κερατάδες
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Γελοία, υποκριτικά και εξοργιστικά
Πολιτική

Γελοία, υποκριτικά και εξοργιστικά

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Δεκ 2020, 19:28
  • «Εγώ δεν πιστεύω πως είναι δυνατόν αυτές οι λεγόμενες κυβερνητικές αποφάσεις, που είναι και αποφάσεις ασεβείας και παραλογισμού με κανέναν τρόπο να εφαρμοστούν». Αυτός ο Μεσογαίας Νικόλας, που εμφανίστηκε χθες στις οθόνες κατακεραυνώνοντας την απαγόρευση για τη λειτουργία των ναών, είναι ο ίδιος Μεσογαίας Νικόλαος που στη διάρκεια του πρώτου λοκντάουν λειτούργησε στο Μαρκόπουλο με ψάλτη τον Τσιόδρα και χωρίς πιστούς, δημιουργώντας μέγα event για τα αστικά ΜΜΕ; Ο ίδιος είναι. Σκοταδιστής όπως όλοι οι δεσποτάδες, οπορτουνιστής όπως όλοι οι δεσποτάδες, ικανός στους βυζαντινισμούς και στην ίντριγκα όπως όλοι οι δεσποτάδες, με πόθο να γίνει Ιερώνυμος στη θέση του Ιερώνυμου όπως μερικοί ακόμα δεσποτάδες.

Και ο Τσιόδρας τι ρόλο παίζει; Ο Τσιόδρας είναι «άνθρωπος της Εκκλησίας». Και ως γνωστόν η Εκκλησία διαθέτει δύναμη και βοηθάει τους ανθρώπους της. Τζάμπα νομίζετε διακηρύσσουν τη χριστιανική τους ευλάβεια η Γιαμαρέλλου, η Λινού και τόσοι/ες άλλοι/ες;

 

  • Kαι τι θέλατε να κάνει η κυρία; Να μη δοκιμάσει τις μπότες, να δει αν της κάνει το νούμερο; Εσάς δεν σας έχει τύχει ποτέ να δοκιμάσετε δυο νούμερα από το ίδιο παπούτσι για να δείτε ποιο σας είναι πιο άνετο; Στο κάτω-κάτω, έξω από το μαγαζί κάθησε. Κι ο έμπορος τι περιμένατε να κάνει; Να διακινδυνεύσει να χάσει την πώληση;

Οχι, δεν επιβραβεύουμε το περιστατικό. Αλλά και δεν πέφτουμε στην παγίδα που πάει να στήσει ο ακροδεξιός τηλεπλασιέ-υπουργός Μπουμπούκος. Μόλις είδε τη φωτογραφία να κάνει το γύρο των social media (εκεί άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν), έσπευσε να κορδωθεί ως αμείλικτος διώκτης των παρανομιών. Πίσω από τις οποίες προσπαθούν να κρύψουν τις ευθύνες τους για το διαρκές έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού, μπροστά στο οποίο η τραγελαφική εικόνα της κυρίας που δοκιμάζει τις μπότες έξω από το μαγαζί είναι πταίσμα.

Από τη στιγμή που σκαρφίστηκαν το click away (το οποίο οι μεγάλες αλυσίδες εφάρμοζαν και πριν με όποιον είχε ένα επαγγελματικό ΑΦΜ, δικό του ή δανεικό), ήταν αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν τέτοια φαινόμενα. Τέτοια και χειρότερα. Και μέσα στα μαγαζιά θα τους βάλουν κρυφά τους πελάτες και θα δοκιμάζουν πράγματα στα υπόγεια και στα πατάρια.

Το ίδιο το κυβερνητικό λοκντάουν ενθαρρύνει τέτοια φαινόμενα. Ολες οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις στην παραγωγή, το χονδρεμπόριο, τις υπηρεσίες, δουλεύουν κανονικότατα, με τον κόσμο να εξακολουθεί να στριμώχνεται σε μέσα μεταφοράς και στους κλειστούς χώρους των επιχειρήσεων. Κι αυτό το ξέρουν όλοι και είναι ο βασικότερος παράγοντας που σπρώχνει στο «έλα μωρέ…». Γι’ αυτό και το click away και κόσμο στο δρόμο θα βγάλει, και στριμωξίδι στους εμπορικούς δρόμους θα προκαλέσει, και φαινόμενα σαν αυτό της φωτογραφίας θα δημιουργήσει.

‘Η κάνεις πραγματικά καθολικό λοκντάουν, για να συγκρατήσεις τη διασπορά του ιού, ή απλά διαχειρίζεσαι τον αριθμό των νεκρών, προσπαθώντας να τους απλώσεις σε μεγαλύτερο χρόνο, για να μην καταρρεύσει εντελώς το ήδη διαλυμένο ΕΣΥ.

 

  • «Drive-through Testing από τον ΕΟΔΥ σήμερα στον Πειραιά. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για την εξαιρετική συνεργασία! Συνεχίζουμε τα δωρεάν τεστ για COVID-19 σε όλη την επικράτεια. #ΕΟΔΥ #ΥπουργειοΥγειας». Το ζήτημα δεν είναι μόνο η αισχρή προσωπική διαφήμιση που κάνει ο Αρκουμανέας, επικεφαλής ενός οργανισμού που φέρει εγκληματικές ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας, καθώς ήταν και είναι «όπλο πρώτης γραμμής» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά είναι και τα λεφτά που ξοδεύονται για την αναπαραγωγή των tweet του κάθε Αρκουμανέα από διάφορά απίθανα διαδικτυακά Μέσα, με τίτλους όπως «Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας στη μάχη του Drive-through Testing για τον κορονοϊό».

 

  • Oύτε μία, ούτε δύο, τέσσερις φωτογραφίες συνοδεύουν το δελτίο Τύπου της υφυπουργού Δόμνας, η οποία μαζί με τον υφυπουργό Κεφαλογιάννη, την πρόεδρο του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ εγκαινίασαν την εγκατάσταση ενός σταθμού βιντεοεπικοινωνίας για κωφούς και βαρήκοους στο σταθμό Μετρό του Συντάγματος. Για πιλοτική εφαρμογή διάρκειας ενός έτους, σε ένα μόνο σταθμό του Μετρό, πρόκειται, αλλά και μόνιμο να ήταν το σύστημα, προς τι οι πανηγυρισμοί; Στην εποχή της έκρηξης της Πληροφορικής, μια στοιχειώδης εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία είναι το ελάχιστο, το αυτονόητο. Για να μη χρειάζεται να χρησιμοποιούν το «έξυπνο» κινητό τους για να επικοινωνούν με το κέντρο που τους δίνει πληροφορίες στη νοηματική γλώσσα, αλλά να το κάνουν από μια κοινόχρηστη εφαρμογή. Στον αιώνα της γαϊδουριάς, όμως, πουλάνε ως πολιτικό εμπόρευμα ακόμα και το αυτονόητο.

  • «Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια περισσοτέρων των 9 ατόμων προερχομένων από δύο οικογένειες, ενώ θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί», δήλωσε ο Πέτσας. Και τι θα κάνουν, θα μπουκάρουν οι μπάτσοι σε κάθε σπίτι, θα μετράνε κεφάλια και θα ζητούν ταυτότητες για να δουν σε πόσες οικογένειες ανήκουν οι συγκεντρωμένοι; Αυτό δεν μπορούν να το κάνουν, γιατί θα έπεφταν την άλλη μέρα (ακόμα και η χούντα το… σκεφτόταν πριν να το κάνει). Θα τη στήνουν απέξω και θα κάνουν εκεί τον έλεγχο; Και να το ήθελαν, δε θα μπορούσαν να το κάνουν παρά μόνο σε περιορισμένη έκταση. Τότε γιατί βάζουν απαγόρευση και δεν λένε «ισχυρή σύσταση»; Είναι κι αυτό ενταγμένο στη γκεμπελίστικη προπαγάνδα για τους «ανεύθυνους» πολίτες και την «υπεύθυνη» κυβέρνηση.

Αμ’ το άλλο; Επιτρέπαται να βρεθούν δυο οικογένειες στο ίδιο σπίτι, αλλά απαγορεύεται η κυκλοφορία 10 το βράδυ με 5 το πρωί. Και πότε θ’ «αλλάξουν το χρόνο», για να γυρίσει η δεύτερη οικογένεια στο σπίτι της; Στις 9:30 το βράδυ θα σβήσουν τα φώτα, θα φιληθούν και οι επισκέπτες θα φύγουν τρέχοντας; ‘Η θα περιμένουν να πάει 5 το πρωί για να φύγουν;

Πίσω απ’ αυτές τις γελοιότητες κρύβεται ο πανικός μιας κυβέρνησης που προσπαθεί να κρύψει το έγκλημα που διέπραξε σε βάρος του λαού. Αλλά και τη συνέχιση του εγκλήματος με το «μισο»-λοκντάουν που εφαρμόζεται, με την πλειοψηφία των επιχειρήσεων, ειδικά εκείνων με τη μεγάλη συγκέντρωση προσωπικού, να λειτουργούν κανονικά. Ενα καθολικό λοκντάουν θα μπορούσε να επεκταθεί και στις κοινωνικές συναναστροφές. Και να γίνει δεκτό. Αμα έκλειναν τα πάντα, ελάχιστοι δε θα αντιλαμβάνονταν ότι πρέπει να κλείσουμε και τα σπίτια μας για τις φετινές γιορτές. Ενώ στις συνθήκες που διαφημίζεται ως μεγάλο… υγειονομικό επίτευγμα το άνοιγμα των… μανικιούρ-πεντικιούρ, όπως και της… ποδολογίας και του καλλωπισμού νυχιών, πώς να πείσεις τον κόσμο να μην κάνει φέτος ρεβεγιόν με φίλους, αλλά μόνο με την οικογένεια;

 

  • Η λοταρία του «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» επαναλήφθηκε και σήμερα. Μέσα σε 50 λεπτά που λειτούργησε το σύστημα (μετά το έκλεισαν), πρόλαβαν να υποβάλουν αιτήσεις 17.673 ενδιαφερόμενοι στην Αττική και εγκρίθηκαν οι αιτήσεις 8.702 απ’ αυτούς, που είχαν κάνει τις αιτήσεις τους τα πρώτα 5 λεπτά! Οι υπόλοιποι απορρίφθηκαν και θα πρέπει να περιμένουν μια άλλη φορά, γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για όλους. Οποιος στάθηκε τυχερός μπήκε στο πρόγραμμα, όποιος δεν έχει γρήγορο Ιντερνετ ή τυχαίνει στην περιοχή του να υπάρχουν άφθονοι μαθητές που «τρώνε» τη χωρητικότητα με την τηλεκπαίδευση, έχασε. Μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό, αφού δε λειτουργεί κανένα αντικειμενικό κριτήριο, παρά μόνο η ταχύτητα με την οποία θα μπει κάποιος (ο μηχανικός του κατά κανόνα) στο σύστημα.
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤηλεαξιολόγηση μαθητών: Βασανιστήρια και τσάκισμα του ηθικού, των προσδοκιών, της προσωπικότητας
Επόμενο άρθρο Ακόμα και τώρα δεν υπάρχει ελεύθερο κρεβάτι ΜΕΘ

Σχετικά Αρθρα

Οπλο τους η πολιτική κακομοιριά του κοινοβουλευτικού κρετινισμού

Απ' αφορμή τη «σκιώδη κυβέρνηση» του Τσίπρα

Πολιτική 26 Ιούν 2026, 13:47

Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά

Πολιτική 25 Ιούν 2026, 13:38

Ο Μητσοτάκης υπερασπίζεται τα στελέχη του που καταδικάστηκαν για το emailgate

Πολιτική 24 Ιούν 2026, 12:26

Θα παραδοθεί ο Αβραμόπουλος στις βελγικές δικαστικές αρχές ή θα έχουμε σκάνδαλο πάνω στο σκάνδαλο;

Πολιτική 23 Ιούν 2026, 11:54

Οι σιωναζιστές έχουν φτιάξει λίστες ανεπιθύμητων στην Ελλάδα

Αυτό αποδεικνύει η απαγόρευση εισόδου, η ανάκριση και η απέλαση συνδικαλιστών που θα επισκέπτονταν τη Ραμάλα

Πολιτική 22 Ιούν 2026, 18:19

Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!

Πολιτική 20 Ιούν 2026, 19:35
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

«Κοινός εχθρός μας είναι η Αντίσταση»: Αυτό συνυπέγραψαν με τους σιωναζιστές οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

Χεζμπολα: Αυτή τη συμφωνία μόνο με εμφύλιο πόλεμο μπορείτε να την περάσετε

27 Ιούν 2026, 11:02
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

27 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούνη

27 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Ναϊμ Κάσεμ: Εχουμε ανατρέψει το αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο και έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση

26 Ιούν 2026, 20:29
Παιδεία

Πανελλαδικές Εξετάσεις: η «ιερή αγελάδα» του συστήματος γιατί αποτελεί τον αποφασιστικό κόφτη της πρόσβασης στα ΑΕΙ

26 Ιούν 2026, 19:40
Κόντρες

Στον Αρειο Πάγο δεν υπάρχουν κερατάδες

26 Ιούν 2026, 19:30
Πολιτική

Οπλο τους η πολιτική κακομοιριά του κοινοβουλευτικού κρετινισμού

Απ' αφορμή τη «σκιώδη κυβέρνηση» του Τσίπρα

26 Ιούν 2026, 13:47
Διεθνή

Η Χεζμπολά χτύπησε τους σιωναζιστές που (ξανα)παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός

26 Ιούν 2026, 08:49
Παιδεία

Πρόκληση! Κρατικός οργανισμός σπεύδει να νομιμοποιήσει κολλέγιο που έχει κάνει αίτηση να πανεπιστημιοποιηθεί

26 Ιούν 2026, 08:31
Διεθνή

Γλίτωσε το βέτο, όχι και το αλεξίσφαιρο τζάμι

26 Ιούν 2026, 07:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούνη

26 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Εξακολουθούν να βυσσοδομούν οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

25 Ιούν 2026, 22:09
Κόντρες

Χωρίς τη φινέτσα του κονσιλιέρε

25 Ιούν 2026, 19:24
Διεθνή

Τα βρόμικα σχέδια του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ για αφοπλισμό της Παλαιστινιακής Αντίστασης θα αποτύχουν

Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης: Η συνείδηση του λαού μας και της ελεύθερης, επαναστατικής νεολαίας του θα σταθεί απέναντι στους μηχανορράφους

25 Ιούν 2026, 14:23
Πολιτική

Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά

25 Ιούν 2026, 13:38
Διεθνή

Ενας «θολωμένος» Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει την κατρακύλα των Ρεπουμπλικανών

25 Ιούν 2026, 10:02
Παιδεία

ΟΛΜΕ: Αφωνία μπροστά στην πρόκληση του υπουργείου Παιδείας για το πολλαπλό βιβλίο

25 Ιούν 2026, 05:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούνη

25 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

ΕΑΣ, ΕΑΣ, να φύγει ο κερατάς…

24 Ιούν 2026, 21:02
Παιδεία

Ντράπηκε και η ντροπή: Κατακρατούν αυθαίρετα αντικείμενα εστιακών και φοιτητών στα Γιάννενα

Καταγγελία του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

24 Ιούν 2026, 18:52
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούνη

1907: Καθιερώνεται το εκλογικό βιβλιάριο στην Ελλάδα.

1929: Ιδρύεται η Αγροτική Τράπεζα.

1986: Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κηρύσσει παράνομη τη βοήθεια των ΗΠΑ στους Κόντρας (Νικαράγουα).

1994: Βόμβα και βίαια επεισόδια στο Γιοχάνεσμπουργκ έχουν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 24 ατόμων.

1999: Πεθαίνει ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

“Το PosoKanei είναι μια πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών που δημιούργησε η νέα Ανεξάρτητη Αρχή. Ο καταναλωτής κοιτάζει ποιες είναι οι τιμές σε κάθε είδος και παίρνει μια απόφαση για το πού μπορεί να ψωνίσει φθηνότερα. Ολα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αντί να γκρινιάζουν, θα έπρεπε να πουν μπράβο που το κάναμε”, υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και σημείωσε πως είναι μια πρωτοβουλία που θα έπρέπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια από τις καταναλωτικές οργανώσεις. “Θέλουμε να συμβάλλουμε να υπάρξει καταναλωτική συνείδηση στους πολίτες και να συνεργαστούμε με το καταναλωτικό κίνημα. Είμαστε από την ίδια μεριά του λόφου”, τόνισε χαρακτηριστικά. Για το αν η δημιουργία αυτής της εφαρμογής είναι παραδοχή ότι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει το αυξημένο κόστος ζωής, ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε πως “δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Το να γνωρίζει ο πολίτης είναι αποδοχή ότι δεν κάνουμε τίποτα; Σε όλες τις χώρες το καταναλωτικό κίνημα επιβάλει πράγματα και έχει ισχύ, εδώ είναι περιορισμένη η παρεμβατικότητα του. Αντί να πολιτικολογούν ορισμένοι, θα έπρεπε να αναδεικνύουν ορισμένα πράγματα, εκθέτοντας όσους προσπαθούν να αισχροκερδίσουν. Ένα πιο ισχυρό καταναλωτικό κίνημα, θα βοηθούσε και θα έπρεπε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας”.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Μια βδομάδα μετά τη φιέστα του μεγάρου Μαξίμου, όπου «παρουσιάστηκε» στον Μητσοτάκη το PosoKanei για να εισπράξει το θαυμασμό του και τα θερμά του συγχαρητήρια, κατεβαίνει ο πήχυς. «Πώς κάνετε έτσι, ρε παιδιά, μια πλατφόρμα ενημέρωσης είναι, για να ενισχύσουμε την καταναλωτική συνείδηση», λέει ο πολιτικός γυρολόγος Θεοδωρικάκος, αποσυνδέοντας πλήρως το PosoKanei από την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ο λαός κάτι τέτοιες συμπεριφορές τις λέει «βάζω την ουρά στα σκέλια». Ο Μητσοτάκης δεν μοίραζε συγχαρητήρια για την «πραγματικά εξαιρετική και πολύ χρήσιμη εφαρμογή», με την οποία «από σήμερα ο έλληνας καταναλωτής αποκτά ένα ακόμα «όπλο» στη μάχη κατά της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους ζωής»; Πολιτική αλητεία και κυνισμό του αισχίστου είδους χαρακτηρίσαμε αυτή την τοποθέτηση. Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι ο καταναλωτής «θα γνωρίζει πια στην κυριολεξία πόσο κάνει κάθε προϊόν σε πραγματικό χρόνο, θα μπορεί να συνθέτει το δικό του καλάθι, να συγκρίνει τιμές, όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και με αντίστοιχα προϊόντα στο εξωτερικό, έτσι ώστε να μπορεί να επιλέγει εύκολα τι και πού έχει συμφέρον να κάνει τις αγορές του»; Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι «είναι μία σημαντική πρωτοβουλία, η οποία ενισχύει τον ανταγωνισμό»; Τώρα όλα αυτά τα έβαλαν… να μην πούμε που. Εκαναν γαργάρα με ταβανόπροκες. Γιατί; Γιατί διαπίστωσαν ότι η αλήτικη προπαγάνδα έγινε μπούμερανγκ και τους χτύπησε κατακούτελα. Ο κόσμος βρίζει. Ακόμα και τα αστικά μίντια δεν βρήκαν κάτι που να τους επιτρέπει να στηρίξουν την προπαγάνδα του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου. Στις πιο ευνοϊκές περιπτώσεις κατέληγαν σε ένα «καλό είναι, αλλά η ακρίβεια…». Γι’ αυτό και αναδιπλώνονται. Το μόνο που έμεινε είναι ένα επικοινωνιακό φιάσκο και τα λεφτά που έβγαλε η εταιρία που έφτιαξε το πρόγραμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo