Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη
  • Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήταν αυτή που διαβεβαίωνε ότι η «Βιολάντα» ήταν ένα σύγχρονο και ασφαλές εργοστάσιο;
  • Με τον μαχητικό συνδικαλισμό ενάντια στις απειλές της κυβέρνησης – Ολοι στην Τρίπολη στις 18 Φλεβάρη
  • Ο σεβαλιέ Γεώργιος Πιτσιλής
  • Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση
  • «Δεν πειράζει… όλα για την Παλαιστίνη»: Η ψυχή της Γάζας σ’ ένα τραγούδι
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ατομική πολιτική ηθική, κοινωνική ανηθικότητα
Πολιτική

Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

Ατομική πολιτική ηθική, κοινωνική ανηθικότητα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Δεκ 2013, 00:00

Κάθε χρόνο τα ίδια. Οι δημοσιογράφοι των αστικών ΜΜΕ εκφράζουν την απέχθειά τους για την υποκρισία που κρύβει το περιβόητο «πόθεν έσχες» των πολιτικών, αλλά δεν παραλείπουν να φτιάξουν λαϊκά αναγνώσματα, θεάματα και ακροάματα. Κάθε φορά θα βρουν και κάτι για να εστιάσουν την προσοχή του λαού. Φέτος την τιμητική του είχε ο Τσουκαλάς, αλλά και η μοτοσικλέτα του Τσίπρα που δεν την αναφέρει στο «πόθεν έσχες», αλλά δεν έγραψε και τι την έκανε. Μερικοί άρχισαν και ερωτήματα για το πέραν της βουλευτικής αποζημίωσης εισόδημα της Παπαρήγα, «ξεχνώντας» ότι η ίδια είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ενώ λογικά θα παίρνει και κάποια σύνταξη από το σύζυγό της που σκοτώθηκε σε τροχαίο (ήταν δημοσιογράφος).

Να τα περάσουμε όλα ξώφαλτσα; Οχι, να μην τα περάσουμε ξώφαλτσα, αλλά να βλέπουμε και την ουσία. Οι νεοναζί για παράδειγμα φρόντισαν να έχουν προφίλ φτωχούληδων του θεού. Ακόμα και ο φιρερίσκος με τη συμβία του, που έχουν το γνωστό «ροζ» ξενοδοχείο στην πλατεία Αττικής. Ακόμα και ο Παναγιώταρος, που έχει εδώ και χρόνια μαγαζί με ρούχα τα οποία πουλάει πανάκριβα στα ανεγκέφαλα καραφλοειδή. Κι ο Τσίπρας, γόνος μιας εύπορης οικογένειας, έχει φροντίσει να έχει μηδέν καταθέσεις στην τράπεζα στο όνομά του, για επικοινωνιακούς λόγους προφανώς.

Η περίπτωση Τσουκαλά εξέπληξε, καθώς ιδιωτικό ασφαλιστήριο 1.000.000 ευρώ είναι σπάνια περίπτωση για απλό εργαζόμενο, έστω και μεσαίο στέλεχος μιας ιδιωτικής τράπεζας. Μόνο οι γιάπηδες των ανώτερων κλιμακίων έχουν τέτοια συμβόλαια. Ηταν τέτοιος ο Τσουκαλάς; Και μπορούσε ταυτόχρονα να ασκεί και τα καθήκοντα του προέδρου της ΟΤΟΕ; Δε γίνεται με τίποτα. Πώς η τράπεζα έκανε τέτοιο συμβόλαιο σ’ έναν εργαζόμενο, ο οποίος δεν μπορούσε (λόγω συνδικαλιστικής ενασχόλησης) να έχει πόστο ανώτερου στελέχους; Φιλανθρωπικά ιδρύματα δεν είναι οι τράπεζες, ιδιαίτερα οι ιδιωτικές. Αλλά δεν είναι ο Τσουκαλάς η μοναδική περίπτωση γραφειοκράτη συνδικαλιστή που έχει τέτοια εισοδήματα. Κάποιοι άλλοι συνδικαλιστές (Πουλαρίκας, Τσουκάτου), που ήταν γκεσέμια της ΠΑΣΚΕ στο χώρο, εγκατέλειψαν το συνδικαλιστιλίκι και έχουν δική τους χρηματιστηριακή εταιρία! Προκομμένοι άνθρωποι… Κι ο Τσουκαλάς προκομμένος άνθρωπος είναι, γι’ αυτό και κατάφερε να την κάνει έγκαιρα από το ΠΑΣΟΚ και να εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ας πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Η αστική πολιτική είναι μια επικερδής υπόθεση, ιδιαίτερα όταν ασκείται εντός των κομμάτων εξουσίας. Δεν είναι τόσο η παχυλή βουλευτική αποζημίωση όσο οι διασυνδέσεις με διάφορους παράγοντες της «οικονομικής ζωής» και η συμμετοχή σε διάφορα «λόμπι». Καπιταλιστές χρηματοδοτούν τις προεκλογικές εκστρατείες υποψηφίων και τους «χαρτζιλικώνουν» γενναία. Συγγενικά πρόσωπα πολιτικών προσώπων διαχειρίζονται το οικονομικό σκέλος και «ξεπλένουν» το χρήμα από τους καπιταλιστές.

Ολ’ αυτά είναι γνωστά, αλλά δεν αποδεικνύονται. Καλύπτονται από μια ομερτά που δεσμεύει όλο τον καπιταλιστικό κόσμο. Σπάνια σπάει αυτή η ομερτά, όπως έγινε στην περίπτωση Τσοχατζόπουλου. Ας αναρωτηθούμε, όμως, αν ο Τσοχατζόπουλος θα είχε την ίδια σκληρή μεταχείριση σε περίοδο πολιτικής νηνεμίας. Ο λαός ήταν στις πλατείες και ζητούσε «αίμα» και το σύστημα του πέταξε τον Τσοχατζόπουλο. Αν δεν υπήρχε η γενική λαϊκή κατακραυγή, οι μούντζες, τα γιουχαΐσματα και τα γιαουρτώματα, θα κοίταζαν να ρίξουν και τον Τσοχατζόπουλο στα μαλακά, όπως έχουν κάνει με πρωταγωνιστές σκανδάλων στο παρελθόν. Εδώ η ιστορία του χρηματιστήριου εκκαθαρίστηκε δικαστικά μετά από 14 χρόνια και έκλεισε με την ομόφωνη αθώωση όλων των κατηγορούμενων, ανάμεσα στους οποίους δεν ήταν κανένα πολιτικό στέλεχος.

Η αστική πολιτική παράγει τη διαφθορά. Και εκείνοι οι σχηματισμοί που ανεβαίνουν ως αδιάφθοροι βουτιούνται στη διαφθορά όταν αρχίσουν να παίζουν ρόλο στη διαχείριση της εξουσίας. Θυμηθείτε τους Πασόκους. Πώς ξεκίνησαν και πού κατέληξαν. Και μη μας λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι ότι αυτοί είναι άφθαρτοι, γιατί έχουν μαζέψει στους κόλπους τους τη σάρα και τη μάρα του ΠΑΣΟΚ. Από Κοτσακά και Ραυτόπουλο μέχρι Αλέξη Μητρόπουλο και Τσουκαλά.

Δεν μελλοντολογούμε. Την ιστορική εμπειρία επικαλούμαστε. Κάθε πολιτική δύναμη που διαχειρίζεται τις τύχες του καπιταλιστικού συστήματος βουτιέται στη διαφθορά, γιατί το ίδιο το σύστημα που διαχειρίζεται είναι διεφθαρμένο. Υπάρχουν, βέβαια, και περιπτώσεις αστών πολιτικών που πέθαναν στην ψάθα. Ελάχιστες, αλλά υπαρκτές περιπτώσεις. Αυτό δεν τους έκανε ηθικά ανώτερους από τους άλλους. Γιατί η ατομική ηθική δεν στέκεται πάνω από τη διαχείριση του καπιταλισμού, που είναι εξ ορισμού κοινωνικά ανήθικη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

Ενοχλεί η συλλογική αντιφασιστική δράση
Επόμενο άρθρο

Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

Εξαίρεση;

Σχετικά Αρθρα

Δένδιας γιοκ: καζάν-καζάν για τρεις (με άνισα μερίδια)

Πολιτική 13 Φεβ 2026, 19:24

Πού το πάει η καμαρίλα των Γλίξμπουργκ;

Πολιτική 13 Φεβ 2026, 14:25

Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)

Πολιτική 12 Φεβ 2026, 13:55

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 20:07

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 11:15

Ο θρασύδειλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα γιουσουφάκια του

Πολιτική 10 Φεβ 2026, 23:00
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη

17 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήταν αυτή που διαβεβαίωνε ότι η «Βιολάντα» ήταν ένα σύγχρονο και ασφαλές εργοστάσιο;

16 Φεβ 2026, 19:35
Εργατικά

Με τον μαχητικό συνδικαλισμό ενάντια στις απειλές της κυβέρνησης – Ολοι στην Τρίπολη στις 18 Φλεβάρη

16 Φεβ 2026, 13:46
Κόντρες

Ο σεβαλιέ Γεώργιος Πιτσιλής

16 Φεβ 2026, 13:39
Διεθνή

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

16 Φεβ 2026, 10:12
Πολιτισμός

«Δεν πειράζει… όλα για την Παλαιστίνη»: Η ψυχή της Γάζας σ’ ένα τραγούδι

16 Φεβ 2026, 08:30
Παιδεία

Εθνική Επιτροπή Διαλόγου για το «Εθνικό Απολυτήριο»: Ούτε ένας διευθυντής Λυκείου και εκπαιδευτικός της τάξης

Μόνο πανεπιστημιακοί, ομότιμοι καθηγητές ΑΕΙ, στελέχη της διοικητικής πυραμίδας της εκπαίδευσης, φροντιστηριάδες, διώκτες εκπαιδευτικών

16 Φεβ 2026, 07:46
Εργατικά

Ακόμα τρεις απεργοί εκπαιδευτικοί παραπέμπονται στο Πειθαρχικό της Πελοποννήσου

16 Φεβ 2026, 05:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Φλεβάρη

16 Φεβ 2026, 00:01
Αγροτικά

Ο Πιτσιλής έδιωξε από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ» και τον Γρηγόρη Καλιούρη, που πρώτος αποκάλυψε το σκάνδαλο και στοχοποιήθηκε από την εγκληματική οργάνωση

15 Φεβ 2026, 20:27
Ιστορία

Ετούτ’ η μάντρ’ αγνάντια σου το σύνορο του κόσμου. / Σ’ αφτήν απάνου βρόντηξεν ο Διγενής το Χάρο.

15 Φεβ 2026, 12:45
Πολιτισμός

Oι Παλαιστίνιοι τσάκισαν το «No Politica» στη Μπερλινάλε

15 Φεβ 2026, 10:18
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Φλεβάρη

15 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτισμός

«Ωρίμασε Πιρς»: Το ξεφτίλισμα μιας τηλεοπτικής πριμαντόνας

14 Φεβ 2026, 20:12
Διεθνή

Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του

14 Φεβ 2026, 09:34
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

14 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Φλεβάρη

14 Φεβ 2026, 00:01
Κόντρες

Πού να ξέρουν τα Γαλλάκια!

13 Φεβ 2026, 20:58
Πολιτική

Δένδιας γιοκ: καζάν-καζάν για τρεις (με άνισα μερίδια)

13 Φεβ 2026, 19:24
Αγροτικά

Συνεχίζουν το ψέμα περί «αποκλιμάκωσης της ευλογιάς»

Mε κρατικό χρήμα μπαίνουν στην προπαγάνδα και τα αστικά ΜΜΕ

13 Φεβ 2026, 18:47
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη

1905: Επαναστάτες εκτελούν στη Μόσχα τον Μέγα Δούκα Σεργκέι Αλεξάντροβιτς, θείο και σύμβουλο του τσάρου Νικολάου Β’.

1935: Η Γερμανία καθιερώνει την οκτάωρη εργάσιμη ημέρα.

1947: Ολλανδοί επίσκοποι της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας εκδίδουν μανιφέστο κατά του «άθεου κομμουνισμού».

1972: Βόμβες (ΑΑΑ) σε αυτοκίνητα ξένων αποστολών σε Κηφισιά και Πολιτεία.

1973: Συγκρούσεις αστυνομίας-φοιτητών στη Νομική, ανακοινώνονται άλλες 51 διακοπές αναβολής στράτευσης.

1982: Καθιερώνεται ο πολιτικός γάμος στην Ελλάδα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    17Ν
    • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Εφετείο 17Ν
  • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    ΕΛΑ
    • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    Ποιοι είμαστε
  • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    Επικοινωνία
  • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    Όροι χρήσης
  • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    Ποιοι είμαστε
  • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    Επικοινωνία
  • Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    Απ’ αφορμή τα «πόθεν έσχες» των αστών πολιτικών

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo