Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 13 Ιούνη
  • Χαρά στο κουράγιο του(ς)
  • Μαργαριτάρια και γαϊδουράγκαθα, ΜαρΚα μ’ έκαψες…
  • Τι έχουν τα έρ’μα και ψοφούν;
  • Συμφωνία θα υπάρξει όταν την ανακοινώσει το Ιράν – Θα αντανακλά τη νίκη του Ιράν επί του αμερικανοσιωνιστικού άξονα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Πανεπιστημιακοί να σου πετύχουν
Παιδεία

Πανεπιστημιακοί να σου πετύχουν

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Ιαν 2024, 00:05

Μία κατάπτυστη απόφαση πήρε η Συνέλευση Τμήματος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, που τελεί υπό κατάληψη από τους φοιτητές. Οι καθηγητές πρόδωσαν τον ρόλο τους, των πανεπιστημιακών δασκάλων, και ουσιαστικά τάχθηκαν με την κυβέρνηση, τη στιγμή που διεξάγεται ένας τίμιος αγώνας κατά των κυβερνητικών μεθοδεύσεων για την κατάργηση του άρθρου 16, αγώνας για την υπεράσπιση του δημόσιου πανεπιστήμιου ενάντια στα ιδιωτικά μαγαζιά των εμπόρων της γνώσης.

Η πρόκληση έναντι όσων παλεύουν για ποιοτικές, δωρεάν σπουδές σε ένα δημόσιο πανεπιστήμιο (δικαίωμα όλης της νεολαίας της εργαζόμενης κοινωνίας) είναι τεράστια, αφού η Συνέλευση θεωρεί ότι ο αγώνας που διεξάγουν υποβαθμίζει το επίπεδο σπουδών (!), όταν αυτή -η υποβάθμιση- αποτελεί αποκλειστικά και μόνο στρατηγική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που μεθοδεύεται με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων: «Η Νομική Σχολή του ΑΠΘ είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης του επιπέδου των σπουδών της απ’ όπου κι αν προέρχεται. Στο πλαίσιο αυτό, η παρεμπόδιση της συμμετοχής φοιτητών και φοιτητριών στις εξετάσεις τους συνιστά μέτρο υποβάθμισης των παρεχόμενων σπουδών, τη στιγμή που ολοκληρώθηκε επιτυχώς το χειμερινό εξάμηνο για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος».

Η Συνέλευση αναπαράγει το αντιδραστικό ιδεολόγημα «του δικαιώματος στην απεργοσπασία», του «δικαιώματος», δηλαδή, κάποιων φοιτητών (απολιτίκ, φοβισμένων, ΔΑΠιτών) να προσέλθουν στις εξετάσεις, όταν το φοιτητικό κίνημα υπερασπίζεται με την κατάληψη (ανώτερη μορφή αγώνα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καιρών) το δικαίωμα όλων στις δωρεάν, ποιοτικές σπουδές, δικαίωμα που διακυβεύεται με την ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ: Η Νομική Σχολή αναγνωρίζει το δικαίωμα των φοιτητών και των φοιτητριών να διαμαρτύρονται για οποιοδήποτε θέμα κρίνουν σκόπιμο, ατομικά ή συλλογικά. Αυτή η διαμαρτυρία, ωστόσο, δεν μπορεί να φτάνει στα άκρα, σε σημείο που να παρεμποδίζει φοιτητές και φοιτήτριες να εξεταστούν στα μαθήματά τους, βλάπτοντας ζωτικά συμφέροντά τους, πέραν του δικαιώματός τους να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις υπηρεσίες που παρέχει το Δημόσιο Πανεπιστήμιο».

Και όχι μόνο αναπαράγει αυτό το αντιδραστικό ιδεολόγημα αλλά καλεί και σε ανοιχτή απεργοσπασία, ενώ παράλληλα προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους φοιτητές με την απειλή ότι αν δεν προσέλθουν στην τρέχουσα εξεταστική θα χάσουν αυτό το δικαίωμα, καθώς αυτή δεν θα επαναληφθεί το επόμενο διάστημα: 

«Για τους παραπάνω λόγους, αποφάσισε (η Συνέλευση) ομόφωνα:

α) να καλέσει όλους και όλες τους εξεταζόμενους και τις εξεταζόμενες φοιτητές και φοιτήτριες της Σχολής να προσέρχονται κανονικά στις προγραμματισμένες ημέρες και ώρες για να εξεταστούν στα μαθήματά τους της τρέχουσας εξεταστικής και

β) να καταστήσει σαφές ότι μάθημα που δεν εξετάζεται κατά την τρέχουσα εξεταστική, δεν θα μπορέσει να επανεξεταστεί σε μεταγενέστερο χρόνο, διότι η Σχολή μας δεν έχει την πολυτέλεια, λόγω του μεγάλου αριθμού των εξεταζόμενων μαθημάτων, αφενός, και του μεγαλύτερου αριθμού των ενεργών φοιτητών μέσα στο Αριστοτέλειο, αφετέρου, να μεταθέτει την εξεταστική περίοδο κατά το δοκούν, πρώτον, διότι δεν υπάρχουν αίθουσες διαθέσιμες για κάτι τέτοιο και, δεύτερον, διότι θα πρέπει να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα του επόμενου εξαμήνου, ώστε να διενεργηθεί κανονικά το πρόγραμμα σπουδών στις 13 προβλεπόμενες εβδομάδες προκειμένου να εξεταστούν τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου στην εξεταστική του Ιουνίου».

Εκτύπωση 🖨
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 25 Γενάρη
Επόμενο άρθρο Eπιστολική ψήφος: Αλαζονεία, υποκρισία και το ρατσιστικό «δίκαιο του αίματος»

Σχετικά Αρθρα

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: απροκάλυπτοι και «ντροπαλοί» υποστηρικτές

Παιδεία 11 Ιούν 2026, 07:19

Κυβέρνηση και διοίκηση ΕΚΠΑ ιδρύουν ξενόγλωσσα διατμηματικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών με ΔΙΔΑΚΤΡΑ στο Φυσικό

Παιδεία 10 Ιούν 2026, 05:50

Πολλαπλό βιβλίο: Παράνοια, αντιεκπαιδευτική σκοπιμότητα, άνομα συμφέροντα ή όλα μαζί;

Να διαλέξουν οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού ανάμεσα σε 257 τίτλους βιβλίων μέχρι τις 18 Ιουνίου;

Παιδεία 8 Ιούν 2026, 08:39

Ζαχαράκη και Μητσοτάκης «χορηγοί» του ιδιωτικού πανεπιστημιοποιημένου κολλέγιου Ανατόλια

Παιδεία 7 Ιούν 2026, 07:05

Πολυτεχνείο Κρήτης – Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών: «Οι προσπάθειες επιβολής πειθαρχικών σε φοιτητές θα πέσουν στο κενό»

Παιδεία 3 Ιούν 2026, 08:09

Δικαίωση για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς – Ηχηρό χαστούκι σε Μητσοτάκη και υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 2 Ιούν 2026, 21:39
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούνη

13 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

Χαρά στο κουράγιο του(ς)

12 Ιούν 2026, 20:15
Πολιτική

Μαργαριτάρια και γαϊδουράγκαθα, ΜαρΚα μ’ έκαψες…

12 Ιούν 2026, 13:22
Η παπάρα

Τι έχουν τα έρ’μα και ψοφούν;

12 Ιούν 2026, 11:28
Διεθνή

Συμφωνία θα υπάρξει όταν την ανακοινώσει το Ιράν – Θα αντανακλά τη νίκη του Ιράν επί του αμερικανοσιωνιστικού άξονα

12 Ιούν 2026, 11:06
Διεθνή

Ισραήλ: Απέλασαν γαλλίδα δημοσιογράφο

12 Ιούν 2026, 08:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Ιούνη

12 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτική

Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

11 Ιούν 2026, 21:26
Πολιτική

Περονόσπορος θερίζει γενικούς γραμματείς

11 Ιούν 2026, 19:32
Υγεία

EΣΥ: Τα ψέματα του Μητσοτάκη και η αλήθεια των αριθμών

11 Ιούν 2026, 12:07
Καταστολή

ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ! | Δίκη 5 αγωνιστών – Συνεχής ενημέρωση

11 Ιούν 2026, 11:54
Η παπάρα

Ο Μητσοτάκης με το πηλίκιο του Παπαδόπουλου και το σκήπτρο του Λουδοβίκου ΙΕ

11 Ιούν 2026, 10:44
Παιδεία

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: απροκάλυπτοι και «ντροπαλοί» υποστηρικτές

11 Ιούν 2026, 07:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Ιούνη

11 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Ολοι αύριο (11/6) στις 9:30 στην Ευελπίδων (κτίριο 6 αίθουσα 4): Να σταθούμε στο πλευρό των αγωνιστών και να απαιτήσουμε την αθώωσή τους

10 Ιούν 2026, 22:24
Καταστολή

Μητσοτάκης-Χρυσοχοΐδης υλοποιούν το βρόμικο αφήγημα της Μοσάντ

10 Ιούν 2026, 21:12
Διεθνή

Ποιανού η σημαία κυματίζει; Οι ηγέτες του Λιβάνου συντάσσονται με το Ισραήλ εναντίον του ίδιου τους του λαού

10 Ιούν 2026, 20:07
Πολιτική

Eπιχείρηση «Αποδομήστε τον Σαμαρά»

10 Ιούν 2026, 19:25
Κόντρες

Mπαρτζώκα, Τράκη, μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα

10 Ιούν 2026, 13:10
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούνη

Ημέρα softball.

1956: Λήγει η 72χρονη κατοχή της διώρυγας του Σουέζ από τους Αγγλους.

1969: Βόμβα στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Βουκουρεστίου, τέσσερις τραυματίες.

1978: Τα ισραηλινά στρατεύματα εγκαταλείπουν τον Νότιο Λίβανο.

1989: Βόμβες στον πέμπτο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών, έξω από τη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και στη ΔΟΥ Νίκαιας (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η ακρίβεια κλέβει τη λάμψη των μακροοικονομικών επιτυχιών και στο Μέγαρο Μαξίμου οι επικοινωνιολόγοι αναλύουν με προβληματισμό τις ποιοτικές μετρήσεις των πρόσφατων δημοσκοπήσεων. Όπως μαθαίνουμε, διαπιστώνουν ένα πολιτικό παράδοξο. Την ώρα που η χώρα εισπράττει επαίνους από την Κομισιόν και τις αγορές και έχει πρόεδρο στο Eurogroup τον Πιερρακάκη, εντούτοις η δημοφιλία του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης πιέζονται στα… ράφια των σουπερμάρκετ και στις… αντλίες των πρατηρίων! Τι λένε οι ειδικοί μέσα στην κυβέρνηση; Οτι οι μεγάλες οικονομικές επιτυχίες χρειάζονται μήνες για να διαχυθούν στην πραγματική οικονομία και στο πορτοφόλι του πολίτη. Οπότε όλοι είναι στο… περίμενε, εκφράζοντας τον προβληματισμό τους για το περιβάλλον που θα επικρατεί όταν φτάσουμε στις εκλογές!

Political

(Το παραπάνω σχόλιο το υπογράφει ο ίδιος ο εκδότης της καραδεξιάς Political, που έχει «ανοιχτή γραμμή» με το μέγαρο Μαξίμου. Εχει τίτλο «Γιατί είναι προβληματισμένοι οι επικοινωνιολόγοι του Μητσοτάκη». Το «παράδοξο» δεν βλέπουμε. Ούτε ο εκδότης το βλέπει, είμαστε σίγουροι. Κάτι πρέπει να γράψει, όμως, για να μην καρφωθεί. Φόρεσε κάπα, πήρε και μια γκλίτσα στο χέρι και παριστάνει τον αφελή βοσκό που νόμιζε ότι τα πρόβατα μπορούν να επιζήσουν χωρίς τροφή φτάνει να τα αφήνει να λιάζονται. Εχει, λέει, τεράστιες μακροοικονομικές επιτυχίες ο Μητσοτάκης, παίρνει συγχαρητήρια από την Ούρσουλα και την καμαρίλα της, του έκαναν και τον Πιερρακάκη παιδί για τα θελήματα στο Eurogroup, αλλά χρειάζεται καιρός για ν’ αποδώσουν οι… μακροοικονομικές επιτυχίες. Οπότε, ο κόσμος βρίζει, φτύνει και μουτζώνει, γιατί στενάζει από την ακρίβεια. Ο λαϊκός κόσμος, χωρίς να γνωρίζει πολιτική οικονομία, βλέπει, συγκρίνει και κρίνει. Βλέπει ότι αυτά που ονομάζουν «μακροοικονομικές επιτυχίες» ήδη αποδίδουν. Μόνο που αποδίδουν μονόπλευρα. Οι ιμπεριαλιστές δανειστές εισπράττουν τους τόκους τους και οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις, ντόπιες και ξένες, βλέπουν τα κέρδη τους να εκτινάσσονται, καθώς ενθυλάκωσαν και τα λεφτά από το περιβόητο Ταμείο Ανάκαμψης. Τα μεροκάματα, όμως, παραμένουν καθηλωμένα σε πραγματικούς – συχνά και σε ονομαστικούς – όρους, ο πληθωρισμός καλπάζει, σε επίπεδα πολύ πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ενώ οι συνέπειες της κρίσης εκτινάσσουν τις τιμές σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης. Οσος χρόνος κι αν περάσει, αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει, γιατί δεν υπάρχει ζήτημα «χρόνου για να αποδώσουν οι μακροοικονομικές επιτυχίες», αλλά ζήτημα εφαρμογής μιας σκληρής ταξικής πολιτικής. Κι αυτό κάθε άλλο παρά παράδοξο είναι)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo