Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 29 Αυγούστου
  • Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός
  • Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ
  • Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;
  • Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος
  • Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Τα «πετσωμένα» ΜΜΕ έθαψαν και την παρέμβαση των συνδικαλιστών της ΕΣΚ τυφλών 
Παιδεία

Τα «πετσωμένα» ΜΜΕ έθαψαν και την παρέμβαση των συνδικαλιστών της ΕΣΚ τυφλών 

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Σεπ 2024, 09:43

Στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, οι αστοί πολιτικοί διαλέγουν τα σχολεία στα οποία θα παραβρεθούν στον αγιασμό, επιδεικνύοντας το υποκριτικό ενδιαφέρον τους για τη δημόσια εκπαίδευση. Φέτος ο Μητσοτάκης με κουστωδία τον Πιερρακάκη, επισκέφθηκαν Δημοτικό Σχολείο στη Γλυφάδα (πού αλλού;) και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου διάλεξε ένα προστατευμένο περιβάλλον στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ).

Εκεί την περίμεναν, όμως, συνδικαλιστές της Ενωτικής Συνδικαλιστικής Κίνησης Τυφλών (ΕΣΚ) και γονείς για να της δώσουν υπόμνημα, στο οποίο απαριθμούν τα χίλια μύρια προβλήματά τους. Η Σακελλαροπούλου, πράττουσα πονηρά, παρέλαβε «ευγενικά» το υπόμνημα (τι άλλο μπορούσε να κάνει;). Ομως τα «πετσωμένα» ΜΜΕ ούτε αυτήν την παρουσία των συνδικαλιστών δεν μπόρεσαν να αποδεχθούν, γιατί χαλούσαν όλη τη «σούπα» του δήθεν ενδιαφέροντος της κυβέρνησης και της Προέδρου της Δημοκρατίας για τους τυφλούς και τους ΑΜΕΑ και έθαψαν την είδηση.

Η ΕΣΚ κατήγγειλε την προκλητική αποσιώπηση από τα Μέσα Παραπληροφόρησης της παρέμβασης συνδικαλιστών της ΕΣΚ τυφλών.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της ΕΣΚ τυφλών

Προκλητική αποσιώπηση της παρέμβασης συνδικαλιστών της ΕΣΚ τυφλών από τα μέσα ενημέρωσης κατά την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο ΚΕΑΤ (Κέντρο Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης Τυφλών). 

Ως γνωστόν, χθες η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, επισκέφθηκε το ΚΕΑΤ για να παραβρεθεί στον αγιασμό στο Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο τυφλών της σχολής. Κατά την διάρκεια της εισόδου της στο Κέντρο, με τον πιο δημόσιο τρόπο, αντιπροσωπεία εκλεγμένων συνδικαλιστών τυφλών και γονιών, της επέδωσε υπόμνημα για τα μεγάλα προβλήματα των τυφλών και του Κέντρου, υπόμνημα που με ευγένεια η κα Πρόεδρος παρέλαβε. Όμως, σε κανένα από τα ρεπορτάζ των κρατικών μέσων αλλά και των ιδιωτικών δεν αναφέρθηκε ούτε καν σαν είδηση.

Υπόμνημα αναλυτικό και τεκμηριωμένο που περιέγραφε τα τραγικά προβλήματα που βιώνουν οι τυφλοί για την εκπαίδευση και την αποκατάσταση στην χώρα μας, που με συγκεκριμένα στοιχεία στοιχειοθετούσε την εκτίμηση ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε απόλυτη χειροτέρευση της θέσης των τυφλών και των αναπήρων σε όλα τα επίπεδα, λειτουργίας σχολείων του ΚΕΑΤ, γενική και επαγγελματική εκπαίδευση, πρωτοφανή ανεργία, προστασία ηλικιωμένων και πολλαπλά αναπήρων, επιπτώσεις από την ακρίβεια.

Ούτε καν το δημοσιογραφικό δαιμόνιο να ελέγξει και να διερευνήσει την αλήθεια των γεγονότων και των στοιχείων. Η πρόκληση χτυπάει κόκκινο ως προς την στάση των μέσων ενημέρωσης, όταν δεν υπάρχει τουλάχιστον βδομάδα, να μην πούμε μέρα που τα κρατικά μέσα ενημέρωσης χρόνια τώρα αλλά και τα ιδιωτικά να μην προβάλουν διάφορα show επίδειξης της ευαισθησίας για τα ΑΜΕΑ, για τους ανάπηρους, για τους τυφλούς, από στελέχη της Κυβέρνησης αυτής και των προηγούμενων και διαφόρων ευαίσθητων χορηγών και φιλάνθρωπων της οικονομικής ολιγαρχίας. Κατά τ’ άλλα πλουραλισμός, δικαίωμα στην ενημέρωση, από άλλη άποψη μέσα ενημέρωσης που είναι μες στα γεγονότα!! Πάντως ως προς τα κρατικά μέσα, λίγο κράτει ρε παιδιά! Γιατί πληρώνεστε από τον ελληνικό λαό και με τους αγώνες του κρατηθήκατε κρατικά, όχι ότι και τα ιδιωτικά δεν τα πληρώνουμε οι απλοί άνθρωποι.

Πάντως ότι το 50% των οικογενειών των ΑΜΕΑ, ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, έχει τις αιτίες του και τους υπεύθυνους, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν λογικά σκεπτόμενο. Ότι οι συγχωνεύσεις τμημάτων και η άθλια κατάσταση των σχολείων ειδικών και γενικών, πλήττει πρώτα απ’ όλα τα παιδιά με αναπηρία και μαθησιακές δυσκολίες, δεν νομίζουμε ότι μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Όμως, αν γίνει ένα ατύχημα λόγω της απαράδεκτης αυτής κατάστασης των ειδικών σχολείων δεν θα φταίει ούτε ο εκπαιδευτικός ούτε ο νοσηλευτής, αν υπάρχει στο σχολείο, αλλά ούτε και ο σταθμάρχης.  Γιατί θα φταίει η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης και όλων των προηγούμενων, γιατί όλοι μαζί έχουν την ευθύνη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ειδικών σχολείων είναι πέρα για πέρα ακατάλληλα ως και επικίνδυνα, από το κέντρο της Αθήνας και την Αττική, από την Χαλκίδα, την πολύπαθη Θεσσαλία, την Θεσσαλονίκη και την Ορεστιάδα ως το Ηράκλειο της Κρήτης, το Ρέθυμνο και την Μυτιλήνη. Εντάξει τα show και οι σαπουνάδες αλλά όταν πέφτει το προσδόκιμο ζωής των ΑΜΕΑ και των χρονίως πασχόντων, όταν χάνονται ζωές παιδιών μέσα σε ειδικές δομές για τα ΑΜΕΑ λόγω των εγκληματικών ελλείψεων, είναι έγκλημα. Γιατί και παιδιά χάθηκαν και όπως χάθηκαν τα παιδιά θάφθηκε και η είδηση. Όμως, επειδή αρχίζει να παίρνει έκταση η αποσιώπηση, των καταγγελιών και των διεκδικήσεων του αγωνιστικού αναπηρικού κινήματος προειδοποιούμε ότι δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και ξέρετε καλά ότι όταν λέμε κάτι το εννοούμε. 

Απαιτούμε έστω και τώρα να δοθεί ολοκληρωμένο ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο γεγονός και αν έχετε συγκεκριμένο αντίλογο για τα στοιχεία που παραθέτει το υπόμνημα, βεβαίως να το προβάλλετε. Αλλά, μία βόλτα από τα ειδικά σχολεία μπορεί να κεντρίσει το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και να δείτε ότι κάτι εγκληματικό συμβαίνει εδώ. Ή μία επίσκεψη σε ένα σπίτι παιδιού με αναπηρία που δεν μπορεί να πάει στο σχολείο του επειδή το σχολείο του δεν έχει προσωπικό ή δεν είναι λυμένο το θέμα της μεταφοράς, τι πίεση ασκείται στο ίδιο το παιδί αλλά και την οικογένειά του και αν αυτό είναι εγκληματικό.   Πάντως εμείς δεν το κάναμε για να το παίξει στα κανάλια αν και οφείλετε  να προβάλετε και τις δικές μας δραστηριότητες και αιτήματα, αλλά για να ενημερώσουμε, να εξεγείρουμε, να ασκήσουμε πίεση, να επιβάλλουμε λύσεις, κόντρα στην λογική του κόστους οφέλους γιατί κάποιοι μπορεί να μιλάνε για κόστος όφελος, για κέρδη και ζημιές, αλλά εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Συνημμένα σας ξαναστέλνουμε και το υπόμνημα που επέδωσε η αντιπροσωπεία μας στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Σακελλαροπούλου.

Η Γραμματεία της ΕΣΚ Τυφλών,

12/09/24

Εκτύπωση 🖨
AMEA
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΩς τον ύστατο χτύπο της καρδιάς μου
Επόμενο άρθρο Χωρίς αντιπλημμυρική προστασία: Εγκλημα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση

Σχετικά Αρθρα

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

Εργατικά 28 Αυγ 2026, 07:35

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

Εργατικά 20 Αυγ 2026, 20:19

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

Παιδεία 18 Αυγ 2026, 07:10

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 8 Αυγ 2026, 09:50

ΟΙΕΛΕ: Παρανομίες σωρηδόν σε ιδιωτικό σχολείο της Βόρειας Πελοποννήσου

Απόντες το υπουργείο Παιδείας και η αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Παιδεία 8 Αυγ 2026, 05:27

Οικότροφοι Φοιτητικής Εστίας Αθηνών: Κυβέρνηση και ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν έχουν κανένα σχέδιο για το που θα μείνουν εκατοντάδες φοιτητές!

Παιδεία 6 Αυγ 2026, 18:24
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

29 Αυγ 2026, 00:01
Η παπάρα

Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός

28 Αυγ 2026, 17:11
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ

Σημαντική συνέντευξη του γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

28 Αυγ 2026, 13:05
Αθλητισμός

Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

28 Αυγ 2026, 12:10
Βαθύ Κόκκινο

Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος

28 Αυγ 2026, 11:31
Εργατικά

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

28 Αυγ 2026, 07:35
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

28 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

27 Αυγ 2026, 19:40
Διεθνή

Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα

27 Αυγ 2026, 10:24
Εργατικά

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

27 Αυγ 2026, 09:54
Διεθνή

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

27 Αυγ 2026, 08:43
Διεθνή

IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ

27 Αυγ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

27 Αυγ 2026, 00:01
Εργατικά

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

26 Αυγ 2026, 23:14
Κόντρες

Η Ημέρα του Κλόουν

26 Αυγ 2026, 20:26
Διεθνή

Της Γάζας οι χαρταετοί θα ξαναπετάξουν

26 Αυγ 2026, 11:00
Διεθνή

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται στήριξη στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του οικονομικού πολέμου

Eντατικές διπλωματικές διαβουλεύσεις στον Κόλπο

26 Αυγ 2026, 08:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου

26 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα σπάνιο γεγονός

25 Αυγ 2026, 21:16
Κόντρες

Μετά τας πανηγύρεις

25 Αυγ 2026, 20:43
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

Ημέρα κατά των πυρηνικών δοκιμών.

1926: Καταργείται η δουλεία στο Νεπάλ, απελευθερώνονται 55.000 άτομα.

1949: Τέλος του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα.

1963: Απαγγέλλεται κατηγορία σε 22 αξιωματικούς της χωροφυλακής για τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη.

1971: Καταδικάζονται ως συνεργοί στην απόπειρα του Παναγούλη, Αμαλία Φλέμινγκ, Κ. Ανδρουτσόπουλος, Τζον Σκέλτον και Αθηνά Ψυχογιού.

1972: Βόμβα στο υπόγειο της αμερικανικής πρεσβείας (ΛΕΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo