Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης
  • Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!
  • Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!
  • Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς
  • Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών
  • SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Πρωτοφανές: Κατ’ απαίτηση της σιωναζιστικής πρεσβείας διώκουν εκπαιδευτικούς!
Παιδεία

Πρωτοφανές: Κατ’ απαίτηση της σιωναζιστικής πρεσβείας διώκουν εκπαιδευτικούς!

Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Οκτ 2024, 06:01

Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία, επειδή στο σχολείο αναρτήθηκε πανό-εικαστική δημιουργία των μαθητών με το αίτημα λευτεριά στην Παλαιστίνη! Αν ήταν κάποια γενική πασιφιστική τοποθέτηση, θα δινόταν και έπαινος. Όταν, όμως, το αίτημα για ειρήνη συνοδεύεται από το αίτημα για «λευτεριά στην Παλαιστίνη», δεν αντέχουν οι καλοθελητές του ΥΠΑΙΘΑ.

Οι σφουγγοκωλάριοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη, πιστού υποστηρικτή του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ, καλούν σε γραπτή απολογία δασκάλα και διευθυντή σχολείου επειδή, με αφορμή και την 28η Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού της αντίστασης στο φασισμό, ανάρτησαν πανό στο σχολείο με μια εικαστική δημιουργία των μαθητών που αποτύπωνε τις ευχές και τις ελπίδες των παιδιών για ελπίδα, ειρήνη, αγάπη, ενώ υπήρχε και το αίτημα για λευτεριά στην Παλαιστίνη.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ο Παρθενώνας» καταγγέλλει το γεγονός της τρομοκρατίας των εκπαιδευτικών και απαιτεί να μην προχωρήσει η Διεύθυνση σε καμία πειθαρχική δίωξη εναντίον τους. Καταγγέλλει επίσης ότι ο Διευθυντής Εκπαίδευσης επικαλέστηκε, για την πρωτάκουστη και προκλητική παρέμβαση της Διεύθυνσης, την ανάμειξη της Ισραηλινής πρεσβείας!

Η ανακοίνωση-καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Ο Παρθενώνας»

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Πριν λίγες μέρες, το ΔΣ του Συλλόγου μας πληροφορήθηκε ένα δυσάρεστο και πολύ επικίνδυνο περιστατικό, που έλαβε χώρα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου.

Συναδέλφισσά μας, με αφορμή την διεθνή ημέρα ειρήνης ξεκίνησε να δουλεύει με τους μαθητές και τις μαθήτριες της τάξης της το θέμα του πολέμου και της ειρήνης. Συζητήσεις, φωτογραφίες, προβολές, αναφορές σε όσα έχουν διδαχθεί τα παιδιά στην ιστορία αλλά και σύνδεση με την 28η Οκτωβρίου που πλησιάζει ήταν μερικές μόνο από τις πτυχές της δουλειάς που γινόταν στην τάξη. Και όπως κάνουμε πολύ συχνά όλες και όλοι όταν δουλεύουμε ένα θέμα, δουλεύτηκε και μια εικαστική δημιουργία και συγκεκριμένα ένα πανό, το οποία αναρτήθηκε σε χώρο του Σχολείου. Το πανό αποτύπωνε τις ευχές και τις ελπίδες των παιδιών για ελπίδα, ειρήνη, αγάπη και υπήρχε και το αίτημα για ελευθερία στην Παλαιστίνη.

Το αυτονόητο δικαίωμα ενός λαού να έχει την πατρίδα του, μάλλον δεν βρήκε σύμφωνο το Διευθυντή Π.Ε. Δ΄ Αθήνας και άλλους «καλοθελητές», ο οποίος επικοινώνησε με τον Διευθυντή του Σχολείου και τη δασκάλα για να απαιτήσει να απομακρυνθεί η εργασία των μαθητών. Μάλιστα δεν αρκέστηκε στο τηλέφωνο, παρά πήγε αυτοπροσώπως στο Σχολείο, για να βεβαιωθεί ότι η εργασία είχε απομακρυνθεί και να φωτογραφίσει (!) το κάγκελο για να ενημερώσει το υπουργείο Παιδείας και τον Αναπληρωτή Περιφερειακό Διευθυντή Αττικής!

Η συναδέλφισσα και ο Διευθυντής παρά την συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου μας με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης κλήθηκαν σε γραπτή απολογία που η Διεύθυνση της Δ΄ Αθήνας αποκαλεί διερεύνηση απόψεων (sic) και θα εξεταστεί αν θα υπάρξει πειθαρχική δίωξη!

Προσπερνάμε, προς το παρόν, την ετοιμότητα με την οποία στάθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας, η Περιφερειακή Διεύθυνση και το ΥΠΑΙΘΑ, ακόμα και η Δημοτική Αρχή του Ταύρου – Μοσχάτου που κατευθείαν ανταποκρίθηκε στην κλήση του Διευθυντή Εκπαίδευσης και επισκέφτηκε το σχολείο. Βέβαια για άλλα ζητήματα όπως προσλήψεις εκπαιδευτικών, κάλυψη κενών, συμπτύξεις τμημάτων, κτιριακά προβλήματα κ.ά., περιμένουμε μήνες αν και με τι όρους θα προχωρήσουν και στεκόμαστε και ρωτάμε τα εξής:

Υπήρξε όντως ανάμειξη της Ισραηλινής πρεσβείας όπως ο ίδιος ο Διευθυντής Εκπαίδευσης επικαλέστηκε; Ως τι; Από πότε κάποια πρεσβεία έχει λόγο για το διδακτικό περιεχόμενο και την παιδαγωγική προσέγγιση που επιλέγουμε στη δουλειά μας; Πόσο μάλλον η πρεσβεία ενός κράτους – δολοφόνου, που κυριολεκτικά έχει σπείρει το θάνατο σε όλη την περιοχή, πώς μπορεί να έχει λόγο για το πώς θα μιλήσουμε στα παιδιά μας για την ειρήνη, την αλληλεγγύη και την φιλία ανάμεσα στους λαούς;
Δεν είναι χρέος του εκπαιδευτικού να διδάσκει στους μαθητές του την αλήθεια; Να απαντάει σε ερωτήματα που φέρνουν οι ίδιοι οι μαθητές και οι μαθήτριες μέσα στις τάξεις μας;

Έχουν δικαίωμα οι λαοί να αγωνίζονται για να έχουν την δικιά τους πατρίδα;

Για όλους εμάς οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά είναι αυτονόητες! Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως οι δάσκαλοι οφείλουμε να διδάσκουμε την αλήθεια! Οι πόλεμοι είναι καταστροφικοί για τους λαούς που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους και επικερδείς για τα κράτη και τις κυβερνήσεις τους, που θησαυρίζουν πάνω στους νεκρούς, στους πρόσφυγες και στα χαλάσματα! Οι δάσκαλοι οφείλουμε να διδάσκουμε την αλληλεγγύη των λαών, την καταδίκη οποιουδήποτε καταδυναστεύει άλλους λαούς ή προκαλεί την γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού και την καταδίκη της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο!

Για αυτό και ο Σύλλογός μας διαχρονικά έχει σταθεί στο πλευρό των αγωνιζόμενων λαών. Ο Σύλλογός μας πρωτοστάτησε στη δημιουργία της καμπάνιας «Ενα σχολείο για την Γάζα» και με τη συνδρομή των συναδέλφων και συναδελφισσών οι δράσεις της απλώθηκαν σε εκατοντάδες Σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Επίσης συμμετείχαμε στην καμπάνια «Ενα τετράδιο για την Παλαιστίνη», ενώ ταυτόχρονα υποδεχτήκαμε στις τάξεις μας τα παιδιά των πολέμων και της προσφυγιάς.
Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε! Για εμάς και το μέλλον των παιδιών μας!

Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘΑ καταφεύγουν στην τρομοκρατία γιατί τους ενοχλεί ότι ο πόλεμος καταδικάζεται όλο και πλατύτερα! Ενοχλεί το κύμα καταδίκης απέναντι στο κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ και τους συμμάχους του, που εκφράζεται τόσο μέσα στην ελληνική κοινωνία, όσο και διεθνώς, μέσα και έξω από τις σχολικές τάξεις!

Απέναντι στην προπαγάνδα και στην προσπάθεια που κάνουν να φιμώσουν τις φωνές αντίστασης, εμείς οι εκπαιδευτικοί βγαίνουμε ακόμα πιο δυναμικά για να μην επιτρέψουμε τη διαστρέβλωση της αλήθειας!

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ» καταδικάζει την παρέμβαση της Διοίκησης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου και στηρίζει τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες.

Απαιτεί να μην προχωρήσει η Διεύθυνση σε καμία πειθαρχική δίωξη.

Ζητάμε ξεκάθαρη απάντηση αν και με ποιο τρόπο αναμείχθηκε η Ισραηλινή Πρεσβεία. Ισχύουν ή όχι οι ισχυρισμοί του ίδιου του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε συναδέλφους και συναδέλφισσες του Σχολείου ότι «προκλήθηκε διπλωματικό επεισόδιο» ;

Σε μια περίοδο που η κατάσταση στα πολεμικά μέτωπα της Ουκρανίας και της Μέσης Ανατολής γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη, που η χώρα μας συμμετέχει ενεργά, έχοντας παραχωρήσει γη και ύδωρ στους μακελάρηδες των λαών – γεγονός που καθιστά το λαό τόσο θύτη, με την εμπλοκή του σε ένα πόλεμο, αλλά και θύμα, εφόσον η εμπλοκή μας καθιστά τη χώρα ως στόχο – δυναμώνουμε το αντιπολεμικό μέτωπο και ενώνουμε τη φωνή μας με τα εκατομμύρια των συνανθρώπων μας που διαδηλώνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη ενάντια στα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ισραήλ.

Εκτύπωση 🖨
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 23 Οκτώβρη

Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

Επόμενο άρθρο Αζάμ Ταμίμι: Το Ισραήλ δεν έχει καμιά πιθανότητα να πετύχει

Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

Σχετικά Αρθρα

Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!

Παιδεία 2 Μαρ 2026, 18:01

Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς

Παιδεία 2 Μαρ 2026, 14:32

Ο κατήφορος δεν έχει πάτο

Παιδεία 27 Φεβ 2026, 13:29

Η ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης έχει ξεπεράσει κάθε όριο αυθαιρεσίας και αυταρχισμού

Παιδεία 25 Φεβ 2026, 17:36

Εκδήλωση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

Πέμπτη 26/2, 6 μμ, Αίθουσα ΤΕΕ

Εργατικά 25 Φεβ 2026, 13:27

Η παλαιστινιακή σημαία βγήκε (και) από την… κουζίνα

Πολιτισμός 22 Φεβ 2026, 08:44
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης

2 Μαρ 2026, 19:25
Παιδεία

Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!

2 Μαρ 2026, 18:01
Διεθνή

Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!

2 Μαρ 2026, 17:57
Παιδεία

Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς

2 Μαρ 2026, 14:32
Πολιτική

Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών

2 Μαρ 2026, 14:25
Υγεία

SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

2 Μαρ 2026, 12:56
Διεθνή

Δεν «έπεσε», καταρρίφτηκε το αμερικάνικο F-15

2 Μαρ 2026, 10:24
Διεθνή

Σύσσωμη η Παλαιστινιακή Αντίσταση εκφράζει αλληλεγγύη στο Ιράν

2 Μαρ 2026, 09:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάρτη

2 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και σιωναζιστές ματοκυλούν τη Μέση Ανατολή

1 Μαρ 2026, 10:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Μάρτη

1 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σπονδή στην Παλαιστίνια Μάνα

28 Φεβ 2026, 09:44
Πολιτισμός

Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Παρασκευή 6/3, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)

Eνα υποβλητικό road trip στη Γάζα του 2001

28 Φεβ 2026, 05:08
Αντικυνωνικά

Αντικυνωνικά

28 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Φλεβάρη

28 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Το φάντασμα των υποκλοπών στέκεται πάλι μπροστά στον Μητσοτάκη

27 Φεβ 2026, 19:54
Κόντρες

Sumud

27 Φεβ 2026, 14:48
Παιδεία

Ο κατήφορος δεν έχει πάτο

27 Φεβ 2026, 13:29
Η Αποψή Μας

3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη: Η ιδιωτικοποίηση δολοφονεί – Οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν

Ολες/οι στα αυριανά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας

27 Φεβ 2026, 09:35
Πολιτική

Την Τετάρτη 4 Μάρτη η δικαστική απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία της ΧΑ

Ολες/όλοι έξω από το Εφετείο στις 9 πμ

27 Φεβ 2026, 09:33
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάρτη

Μαρόκο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1956).
1810: Η Σουηδία γίνεται η πρώτη χώρα που διορίζει “Συνήγορο του πολίτη”.
1945: Ο στρατηγός Πετζόπουλος φτάνει στην Τρίπολη και απελευθερώνει όλους τους ταγματασφαλίτες που κρατούνταν στις φυλακές εν αναμονή δίκης.
1956: Η Λίνα Τσαλδάρη γίνεται η πρώτη γυναίκα υπουργός.
1959: Ειδικό στρατοδικείο εγκλημάτων πολέμου καταδικάζει τον εξολοθρευτή των Εβραίων της Θεσσαλονίκης Μαξ Μέρτεν σε 25ετή κάθειρξη.
1972: Βόμβα σε αμερικανικό αυτοκίνητο στο Παλαιό Ψυχικό.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    • Εφετείο 17Ν

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

  • ΕΛΑ

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

  • Επικοινωνία

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

  • Όροι χρήσης

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

  • Ποιοι είμαστε

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

  • Επικοινωνία

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

  • Όροι χρήσης

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

    Δασκάλα και διευθυντής σχολείου καλούνται σε γραπτή απολογία για ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη των μαθητών!

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo