Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός
  • Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ
  • Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;
  • Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος
  • Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της
  • Σαν σήμερα 28 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Φοιτητική Εστία μέσω ΣΔΙΤ
Παιδεία

Φοιτητική Εστία μέσω ΣΔΙΤ

Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Φεβ 2022, 08:43

Είδηση δεν αποτελεί η επίσκεψη του υφυπουργού Παιδείας Συρίγου στο Δήμο Φυλής, όπου παρουσία του δήμαρχου Χρήστου Παππού και του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α., πρώην ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά) Παναγιώτη Καλδή, έδωσε την ευχή του στην ανέγερση Φοιτητικής Εστίας του ΠΑ.Δ.Α. (σε συνδυασμό με το Μητροπολιτικό Διοικητικό Κέντρο του Δήμου), σε περιοχή κοντά στο Πάρκο Πόλης των Ανω Λιοσίων. Αλλωστε, εκλογές φαίνεται ότι μυρίζουν και ο υφυπουργός άρχισε να φροντίζει για τη μελλοντική του πολιτική καριέρα.

Είδηση αποτελεί το γεγονός ότι και αυτή η φοιτητική εστία, όπως και οι άλλες του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα ανεγερθεί μέσω ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα).

Στην περίπτωση των άλλων φοιτητικών εστιών εμπλεκόταν η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ενώ στην περίπτωση της φοιτητικής εστίας του ΠΑ.Δ.Α εμπλέκεται ο Δήμος Φυλής και η «Αναπτυξιακή Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Φυλής Μ.Α.Ε», που είναι και ο φορέας υλοποίησης του έργου.

Η σχετική Απόφαση (Αριθ. Πρακτικού 13, Αριθ. Απόφ.14) έχει θέμα «Εγκριση του Σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, του Δήμου Φυλής και της Εταιρείας με την επωνυμία ‘’Αναπτυξιακή Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Φυλής Μ.Α.Ε’’…ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ, ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν. 3389/2005, ΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ‘’ ΜΕΛΕΤΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΩΝ, ΧΩΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΣΔΙΤ». 

Σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση, ο Δήμος θα βάλει το οικόπεδο, ενώ η Εταιρία «διαθέτει Διαχειριστική Επάρκεια για τον προγραμματισμό, σχεδιασσμό, ωρίμανση, υλοποίηση και διαχείριση έργων δημοσίου χαρακτήρα… προκειμένου να διασφαλιστεί η ωρίμανση του έργου , η αρτιότητα της προετοιμασίας της πρότασης ένταξης και της αίτησης υπαγωγής στις διατάξεις του ν. 3389/2005 και η διεκπεραίωση της δημοπράτησης και της παρακολούθησης της εκτέλεσης της σύμβασης ΣΔΙΤ».

Ο προϋπολογισμός του έργου θα καλυφθεί από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Οι φοιτητές, λοιπόν, που θα κατοικήσουν στην εν λόγω εστία θα πρέπει να δουν και το τυράκι αλλά και τη φάκα. Είναι σίγουρο ότι θα κληθούν να καταβάλλουν και ενοίκιο, στην αρχή μάλλον, για να μην ξεσηκωθούν (είναι βλέπετε και αυτό το εμπόδιο της κατ’ επίφαση έστω δωρεάν παιδείας), κάπως συμβολικό, μετά όμως… Γι’ αυτό και στη σύμβαση αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι το έργο «θα συμβάλει …στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής υπέρ των οικονομικά αδύναμων φοιτητών, ενώ στο άρθρο 1 αναφέρεται πολύ καθαρά ότι η δομή της πρότασης «θα περιλαμβάνει συνδυασμό υπηρεσιών και δράσεων όπως… Προτεινόμενη μορφή σύμπραξης (είσπραξη τελών από χρήστες ή Δημόσιο, χρηματοδοτική συμβολή του δημοσίου κλπ.)».

Η «κοινωνική πολιτική» τους, λοιπόν, έχει κόστος. Θα πληρώσει βέβαια και το κράτος (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων), αλλά μετά θα αρχίσουν να μαζεύουν λεφτά και από τους «χρήστες».

Ο Δήμος Φυλής, όμως, έχει αναπτύξει και άλλα αλισβερίσια με το πρόθυμο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, που φαίνεται πως έχει πάρει φόρα στην κατεύθυνση της «εξωστρέφειας», που αποτελεί και δείκτη της καρμανιόλας της αξιολόγησης.

Αλλά και ο Δήμος έχει βάλει στόχο να εμπλακεί κατά το δυνατόν περισσότερο στα της Παιδείας, σκιαγραφώντας μια εικόνα τάχα υψηλού επιπέδου, αυξημένου ενδιαφέροντος για τους δημότες του, αποβλέποντας στην άγρα ψήφων, πουλώντας και τις σχετικές εκδουλεύσεις -κριτήρια διαμονής στην φοιτητική εστία, επιλογή φοιτητών-δημοτών του σε μεταπτυχιακά προγράμματα κ.λπ. 

[Θυμίζουμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πάντα προσπαθούσε να εμφιλοχωρήσει στα ζητήματα Παιδείας και αποκορύφωμα αυτών των προσπαθειών ήταν οι περίφημοι νόμοι της αποκέντρωσης (2218/1994 και 2240/1994), των οποίων οι δυσμενείς διατάξεις για την εκπαίδευση ματαιώθηκαν λόγω του μεγάλου και μαζικού αγώνα των εκπαιδευτικών]. 

Οπως μαθαίνουμε σε εγκαταστάσεις του Δήμου Φυλής λειτουργεί το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών» με δύο κατευθύνσεις: α) «Αγροτουρισμός, Οινοτουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη» και β) «Επιχειρησιακές Λειτουργίες Δραστηριοτήτων Πολιτισμού,  Εκπαίδευσης και Τουρισμού». Το Μεταπτυχιακό, τα προγράμματα του οποίου, σύμφωνα με τον δήμαρχο, «είναι σχεδόν ‘’κομμένα και ραμμένα’’ στα μέτρα του Δήμου», αποτελεί συνεργασία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του Πολυτεχνείου Κρήτης. Σε αυτό θα φοιτούν δωρεάν, 30 πτυχιούχοι ΑΕΙ (15 σε κάθε κατεύθυνση) κάτοικοι του Δήμου Φυλής. 

Τώρα, ο Δήμος, ενδιαφέρεται να επεκτείνει κι άλλο αυτού του είδους τις δραστηριότητες. Σε συνεργασία με το Δήμο, το ΠΑ.Δ.Α θα λειτουργήσει στα Ανω Λιόσια «αγγλόφωνο προπτυχιακό πρόγραμμα logistics», το οποίο φαίνεται ότι είναι ενταγμένο σε ένα γενικότερο σχέδιο του Δήμου.

Η αντιπολίτευση στον δήμαρχο καταγγέλλει ότι ετοιμάζεται σχέδιο μετεγκατάστασης των μεταφορικών επιχειρήσεων όλης της Αττικής, στην πολύπαθη και υποβαθμισμένη Φυλή. Αποτέλεσμα; 500 μεταφορικές εταιρίες  και 4.000 φορτηγά θα περνάνε καθημερινά μέσα από τον αστικό ιστό της περιοχής.

Γιούλα Γκεσούλη

Εκτύπωση 🖨
ΣΔΙΤ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 14 Φλεβάρη

Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

Επόμενο άρθρο Γκεμπελίστικη προπαγάνδα από Πλεύρη-Μητσοτάκη

Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

Σχετικά Αρθρα

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

Εργατικά 28 Αυγ 2026, 07:35

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

Εργατικά 20 Αυγ 2026, 20:19

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

Παιδεία 18 Αυγ 2026, 07:10

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 8 Αυγ 2026, 09:50

ΟΙΕΛΕ: Παρανομίες σωρηδόν σε ιδιωτικό σχολείο της Βόρειας Πελοποννήσου

Απόντες το υπουργείο Παιδείας και η αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Παιδεία 8 Αυγ 2026, 05:27

Οικότροφοι Φοιτητικής Εστίας Αθηνών: Κυβέρνηση και ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν έχουν κανένα σχέδιο για το που θα μείνουν εκατοντάδες φοιτητές!

Παιδεία 6 Αυγ 2026, 18:24
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός

28 Αυγ 2026, 17:11
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ

Σημαντική συνέντευξη του γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

28 Αυγ 2026, 13:05
Αθλητισμός

Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

28 Αυγ 2026, 12:10
Βαθύ Κόκκινο

Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος

28 Αυγ 2026, 11:31
Εργατικά

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

28 Αυγ 2026, 07:35
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

28 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

27 Αυγ 2026, 19:40
Διεθνή

Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα

27 Αυγ 2026, 10:24
Εργατικά

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

27 Αυγ 2026, 09:54
Διεθνή

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

27 Αυγ 2026, 08:43
Διεθνή

IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ

27 Αυγ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

27 Αυγ 2026, 00:01
Εργατικά

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

26 Αυγ 2026, 23:14
Κόντρες

Η Ημέρα του Κλόουν

26 Αυγ 2026, 20:26
Διεθνή

Της Γάζας οι χαρταετοί θα ξαναπετάξουν

26 Αυγ 2026, 11:00
Διεθνή

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται στήριξη στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του οικονομικού πολέμου

Eντατικές διπλωματικές διαβουλεύσεις στον Κόλπο

26 Αυγ 2026, 08:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου

26 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα σπάνιο γεγονός

25 Αυγ 2026, 21:16
Κόντρες

Μετά τας πανηγύρεις

25 Αυγ 2026, 20:43
Διεθνή

Tο σιωνιστικό λόμπι στις ΗΠΑ γίνεται βάρος ακόμα και για Ρεπουμπλικανούς

25 Αυγ 2026, 18:08
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

1920: Δεκατρείς νεκροί και περισσότεροι από σαράντα τραυματίες σε ιρλανδική εξέγερση κατά των Βρετανών (Μπέλφαστ).

1945: Σε πηγάδι του Μελιγαλά ανακαλύπτονται τα 1.200 πτώματα της φονικής μάχης του Σεπτέμβρη του 1944.

1964: Βιαιότητες εναντίον Ελλήνων σε Αγκυρα και Σμύρνη.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της «Εσσο Πάππας» στο Σύνταγμα και στο μέγαρο της Εμπορικής Τράπεζας στη Σοφοκλέους.

1975: Επεισόδια για τις χτεσινές εκτελέσεις των πέντε Βάσκων, η αστυνομία πυροβολεί έξι Βάσκους σε διαδηλώσεις, κηρύσσεται γενική απεργία.

1979: Βόμβα του IRA στη Γκραν Πλας στις Βρυξέλλες.

1980: Βόμβα στο κτήριο του ΕΟΤ στο Σύνταγμα (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    • Εφετείο 17Ν

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

  • ΕΛΑ

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

  • Επικοινωνία

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

  • Όροι χρήσης

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

  • Ποιοι είμαστε

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

  • Επικοινωνία

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

  • Όροι χρήσης

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

    Αλισβερίσια του Δήμου Φυλής με το ΠΑ.Δ.Α.

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo