Το δρόμο τον άνοιξαν οι κυβερνώντες και θα συνεχίσουν με επιτυχία οι επόμενοι. Είναι το έργο της γενίκευσης της λεγόμενης Μαθητείας, που εξασφαλίζει τσάμπα εργατικό δυναμικό στις επιχειρήσεις, καλύπτει την ανεργία και προσδοκά να μυήσει τους νέους στο status της καπιταλιστικής επιχείρησης, ώστε μεθαύριο ως εργαζόμενοι, να γίνουν οσφυοκάμπτες και υποταγμένοι δούλοι στα αφεντικά.
Την ευκαιρία άρπαξαν τα κοράκια της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας, που μέσω του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ οργανώνουν «αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα επιμόρφωσης με τίτλο: “Επαγγελματική Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Μαθητεία“».
Οι αστογραφειοκράτες κάνουν εκπαιδευτικές μπίζνες αυτήν τη φορά σε βάρος όλων των εμπλεκόμενων στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση. Σύμφωνα με αυτούς «η σαφής καινοτομία του Προγράμματος έγκειται στο γεγονός ότι απευθύνεται στο σύνολο των εμπλεκομένων στο πεδίο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης στην Ελλάδα (εκπαιδευτικοί ΕΠΑ.Λ., Μεταλυκειακού Ετους-Τάξης Μαθητείας & ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ, Εκπαιδευτές Σ.Ε.Κ./Ι.Ε.Κ. και Ενδοεπιχειρησιακοί Εκπαιδευτές) αποσκοπώντας, μεταξύ άλλων, μέσω της κοινής εκπαιδευτικής διαδικασίας, στην ζύμωση και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, στην αξιοποίηση καλών πρακτικών και στην ανάπτυξη ενός κλίματος συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών στο θεσμό της μαθητείας στην χώρα».
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι μέχρι τώρα έχουν κάνει αιτήσεις συμμετοχής πάνω από 550 ενδιαφερόμενοι «ωφελούμενοι».
Σαφώς το «προσοντολόγιο» του Γαβρόγλου για τους διορισμούς (εάν και όταν γίνουν) έπαιξε και αυτό το ρόλο του.
Τελευταία Νέα :
- Σιωναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Τους χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες και μετά τους σκότωσαν εν ψυχρώ
- Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»
- Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης
- Αραγτσί: Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για προσωρινή θαλάσσια διαδρομή στο Στενό του Ορμούζ
- «Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, το Στενό του Ορμούζ δεν θα ανοίξει»
- Το πρώτο στρατόπεδο στη Γάζα αρχίζει τη διαδικασία παράδοσης των όπλων







