Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ηραν τον ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές
  • Ο Αούν προσπάθησε να κρύψει ότι ο Αραγτσί του τηλεφώνησε το βράδυ της Κυριακής και τον ενημέρωσε για τη συμφωνία
  • Η Χεζμπολά απάντησε με «φωτιά» στα νταηλίκια των σιωναζιστών
  • Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι…
  • Σαν σήμερα 16 Ιούνη
  • Γιούχα στη Νέα Υόρκη, γιούχα και στο Μέριλαντ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Οργιο παράνομων εντολών και απειλών στα Νοσοκομεία Παίδων
Υγεία

Οργιο παράνομων εντολών και απειλών στα Νοσοκομεία Παίδων

Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Απρ 2024, 11:45
  • Ο αναπληρωτής διοικητής του ΓΝ Παίδων «Π & Α Κυριακού», Α. Τόσκας, ζητεί με προφορική εντολή από τους αναισθησιολόγους να συνεχίσουν οικειοθελώς να υφίστανται το βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης, απειλώντας ότι θα τους διατάξει με παράνομο «εντέλλεσθε» να δουλεύουν πάνω από 60 ώρες την εβδομάδα των 7 ημερών

  • Ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ, Π. Στάθης, διέταξε με απόφασή του την παράνομη μετακίνηση τριών αναισθησιολόγων (μητέρων) από το Παίδων Πεντέλης στο «Π & Α Κυριακού», καταδικάζοντάς τες στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

Στις 15 Απρίλη, ο κοινός διοικητής των δύο Γενικών Νοσοκομείων Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» και «Αγία Σοφία» Ε. Παπασάββας και ο αναπληρωτής διοικητής του πρώτου νοσοκομείου Α. Τόσκας ενημερώθηκαν από τους αναισθησιολόγους του «Π & Α Κυριακού» ότι από την 1η Μάη του 2024 θα πραγματοποιούν μόνο τις εφημερίες που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Τέσσερις από τους αναισθησιολόγους είχαν ενημερώσει και στην πράξη πραγματοποιούσαν εδώ και καιρό μόνο τις εφημερίες που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, καθώς με την υπερεφημέρευση υποχρεώνονταν να εργάζονται πάνω από 60 ώρες την εβδομάδα των 7 ημερών, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους, όσο και την υγεία των παιδιών-ασθενών. Σε αυτό το διάστημα, υπήρξαν προφορικές απειλές του αναπληρωτή διοικητή, ότι αν συνεχίσουν να κάνουν μόνο τις εφημερίες που προβλέπονται από το νόμο και την ευρωπαϊκή οδηγία 88/2003, θα τους στείλει «εντέλλεσθε», διαταγή δηλαδή, για να τους υποχρεώσει να συνεχίσουν να βασανίζονται με συνολική εβδομαδιαία απασχόληση που ξεπερνά τις 60 ώρες.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα καταδικάστηκε στις 24 Δεκέμβρη του 2015 από το Δικαστήριο της ΕΕ (ένατο τμήμα), γιατί παραβίαζε την οδηγία 88/2003, όμως συνεχίζει έως και σήμερα να βασανίζει τους γιατρούς με το μαρτύριο της υπερεφημέρευσης. 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Επί οχτώ χρόνια συνεχίζεται το βασανιστήριο της παράνομης υπερεφημέρευσης των γιατρών

Καμπάνια της Κόντρας στα νοσοκομεία ενάντια στην υπερεφημέρευση

Μετά την ενημέρωση από όλους τους γιατρούς του Τμήματος Αναισθησιολογίας του «Π & Α Κυριακού» στις 15 Απρίλη, ότι θα κάνουν μόνο τις εφημερίες που προβλέπονται από τη νομοθεσία, ο αναπληρωτής διοικητής Α. Τόσκας κάλεσε την α/α Επιστημονική Διευθύντρια του Τμήματος Αναισθησιολογίας και της έδωσε εντολή να συμπεριλάβει όλους τους αναισθησιολόγους στο πρόγραμμα εφημεριών του Μάη και αν οι γιατροί αρνηθούν, τότε θα τους στείλει «εντέλλεσθε», ενώ γνωρίζει πολύ καλά πως δεν μπορεί να εκδώσει «εντέλλεσθε» από τη στιγμή που οι γιατροί δήλωσαν γραπτά ότι θα κάνουν μόνο τις εφημερίες που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Ο νόμος είναι σαφέστατος. Παραθέτουμε την παράγραφο 4, του άρθρου 3, του νόμου 4498/2017 (η έμφαση δική μας):

«4.α) Σε κάθε περίπτωση η διάρκεια εργασίας δεν μπορεί να υπερβαίνει το απόλυτο όριο των εξήντα (60) ωρών εργασίας την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των εφημεριών.

Τηρουμένων των γενικών αρχών προστασίας της ασφάλειας και της υγείας των ιατρών, η υπέρβαση του 48ωρου γίνεται για την κάλυψη των αναγκών σε εφημερίες των νοσοκομείων ή μονάδων Π.Φ.Υ., εφόσον: αα) ο ιατρός συναινεί για την παροχή της εργασίας αυτής και ββ) ο ιατρός δεν υφίσταται καμία επίπτωση, αν δεν δεχτεί να εκτελέσει την εργασία αυτή. Η συναίνεση του ιατρού είναι ειδική, δίδεται εγγράφως, φέρει ακριβή ημερομηνία και υπογραφή, φυλάσσεται στο φάκελό του και μπορεί να ανακαλείται ελεύθερα.

β) Ο Διοικητής του νοσοκομείου, καθώς και ο Διοικητής της Υ.ΠΕ. για τις μονάδες Π.Φ.Υ. υποχρεούνται να τηρούν και ενημερώνουν αρχείο για όλους τους ειδικευμένους και ειδικευόμενους ιατρούς, που παρέχουν εργασία καθ’ υπέρβαση του 48ωρου. Το αρχείο είναι στη διάθεση του Υπουργού Υγείας, ο οποίος μπορεί να απαγορεύει ή περιορίζει τη δυνατότητα υπέρβασης της ανώτατης εβδομαδιαίας διάρκειας εργασίας, για λόγους ασφάλειας και υγείας των ιατρών. Το νοσοκομείο και η Δ.Υ.ΠΕ. υποχρεούνται να παρέχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα στατιστικές πληροφορίες σχετικά με τη συναίνεση ή την άρση της συναίνεσης των ιατρών».

Ο Τόσκας είναι δικηγόρος και γνωρίζει πολύ καλά τι λέει ο νόμος: αν ο γιατρός δεν συναινέσει γραπτώς να υποστεί το βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης, δεν έχει καμία επίπτωση. Επομένως, δεν θα τολμήσει να δώσει γραπτά το «εντέλλεσθε», όπως δεν τόλμησε και στο παρελθόν να δώσει γραπτά τις παράνομες απειλές του!

Παράνομες μετακινήσεις

Σύμφωνα με το άρθρο 75 του νόμου 2071/1992, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 39 του νόμου 4368/2016, απαγορεύεται η μετακίνηση γιατρών που είναι μητέρες παιδιών ηλικίας μέχρι 6 χρόνων. Ιδού η διάταξη (η έμφαση δική μας):

«Αρθρο 75

Οι ιατροί κλάδου Ε.Σ.Υ. μπορούν να αποσπώνται, για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία και Αποκεντρωμένες Μονάδες Υγείας, εντός της ίδιας ΔΥ.Πε. με απόφαση του Διοικητή της ΔΥ.Πε. ή σε άλλη Υγειονομική Περιφέρεια με κοινές αποφάσεις των Διοικητών των οικείων Υ.Πε.., για χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των έξι (6) μηνών συνολικά ανά θητεία. Σε περίπτωση διαφωνίας των δυο Διοικητών, η απόσπαση γίνεται μόνο με απόφαση του Υπουργού Υγείας. Από τη διάταξη αυτή εξαιρούνται και δεν μπορούν να αποσπώνται οι ιατροί–μητέρες με παιδιά κάτω των έξι (6) ετών. Με απόφαση του Διοικητή της Υ.Πε. ή με κοινή απόφαση των Διοικητών των Υ.Πε., κατόπιν εισήγησης του Δ.Σ. του Νοσοκομείου στο οποίο κατέχει θέση αλλά και του Νοσοκομείου στο οποίο αποσπάται, μπορεί να παρατείνεται για ακόμη ένα (1) έτος η απόσπαση, εφόσον ο ενδιαφερόμενος συναινεί. Κατ’ εξαίρεση, οι ιατροί Ε.Σ.Υ. μπορούν να αποσπώνται μετά από αίτησή τους, για λόγους υγείας, εντός της ίδιας Υγειονομικής Περιφέρειας με απόφαση του Διοικητή της οικείας Υ.Πε. ή σε άλλη Υγειονομική Περιφέρεια με κοινές αποφάσεις των Διοικητών των οικείων Υ.Πε., για χρονικό διάστημα όχι άνω των τριών (3) ετών. Με υπουργική απόφαση δύνανται να καθορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και κάθε περαιτέρω λεπτομέρεια για τη διαδικασία της απόσπασης του ιατρικού προσωπικού και της μετακίνησής του».

Ο διοικητής της 1η ΥΠΕ Παναγιώτης Στάθης γνωρίζει πολύ καλά αυτή τη διάταξη και επομένως, διατάζοντας τρεις αναισθησιολόγους μητέρες να μετακινηθούν από το ΓΝΠ Πεντέλης στο ΓΝΠ «Π & Α Κυριακού», παρανομεί συνειδητά. Στοιχειοθετείται η υποκειμενική και αντικειμενική υπόσταση του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος. Παραθέτουμε την απόφαση του διοικητή της 1ης ΥΠΕ

2024-04-22_785078

Ο διοικητής της 1η ΥΠΕ γνωρίζει ακόμη, ότι οι τρεις γιατροί δεν επιθυμούν να παραταθεί η μετακίνησή τους, όχι μόνο γιατί αυτό απαγορεύεται, αλλά και γιατί με τις δύο επιπλέον εφημερίες το μήνα, στις οποίες τις υποχρεώνει με την απόφασή του, θα υποστούν το βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης, καθώς κάνουν εφημερίες και στο ΓΝΠ Πεντέλης.

Για να σταματήσει το βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης των γιατρών, εδώ και τώρα μαζικές προσλήψεις γιατρών στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Οι αναισθησιολόγοι του ΓΝΠ «Π & Α Κυριακού» να αγνοήσουν τις προφορικές απειλές του Τόσκα για έκδοση «εντέλλεσθε» και να εμμείνουν στην απόφασή τους να κάνουν μόνο τις εφημερίες που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Οι τρεις αναισθησιολόγοι του ΓΝΠ Πεντέλης να εμμείνουν στην άρνηση μετακίνησής τους, γιατί η απόφαση του Π. Στάθη είναι παράνομη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΓιατί δεν μιλάτε για την UNRWA;

Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

Επόμενο άρθρο Στη γραμμή Koύλη η Βίκυ

Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

Σχετικά Αρθρα

EΣΥ: Τα ψέματα του Μητσοτάκη και η αλήθεια των αριθμών

Υγεία 11 Ιούν 2026, 12:07

Εγκληματική εγκατάλειψη των δημόσιων ψυχιατρικών δομών

Υγεία 7 Ιούν 2026, 11:15

Για τα μάτια της Σταμάτας…

Υγεία 29 Μάι 2026, 12:22

Eξαρση γαστρεντερίτιδας στο «Αττικόν» – Πώς θα σταματήσει όταν οι ασθενείς είναι σε ράντζα και δεν έχουν ούτε τουαλέτα;

Υγεία 28 Μάι 2026, 09:19

Aμα έχεις «μπάρμπα στην Κορώνη» γίνεσαι και πρωταθλητής στο… άλμα εις ύψος

«Αττικό»: Τοποθέτηση τομεάρχη με παράκαμψη δεκάδων εργαζόμενων

Υγεία 27 Μάι 2026, 19:12

Ξαναδοκιμάζουν να βάλουν εξετάσεις στους γιατρούς για έναρξη ειδικότητας – Να μην περάσει!

Υγεία 21 Μάι 2026, 13:06
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ηραν τον ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

16 Ιούν 2026, 13:44
Διεθνή

Ο Αούν προσπάθησε να κρύψει ότι ο Αραγτσί του τηλεφώνησε το βράδυ της Κυριακής και τον ενημέρωσε για τη συμφωνία

16 Ιούν 2026, 13:11
Διεθνή

Η Χεζμπολά απάντησε με «φωτιά» στα νταηλίκια των σιωναζιστών

16 Ιούν 2026, 12:29
Καταστολή

Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι…

Ο Αρειος Πάγος υλοποίησε την αμερικάνικη διαταγή και ξαναέστειλε τον Αλ. Γιωτόπουλο στη φυλακή

16 Ιούν 2026, 11:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Ιούνη

16 Ιούν 2026, 00:01
Αθλητισμός

Γιούχα στη Νέα Υόρκη, γιούχα και στο Μέριλαντ

15 Ιούν 2026, 20:01
Διεθνή

Tρεχάτε ποδαράκια μου… (εντυπωσιακό video ντοκουμέντο)

15 Ιούν 2026, 19:35
Διεθνή

Γλείφουν εκεί που έφτυναν οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

15 Ιούν 2026, 19:09
Διεθνή

Colpo grosso του Νετανιάχου ή μοχλός πίεσης των Αμερικανών και προπαγανδιστικό τρικ για εσωτερική κατανάλωση στο Ισραήλ;

Μπορεί το Ισραήλ να εκβιάσει τις ΗΠΑ;

15 Ιούν 2026, 15:20
Η παπάρα

Ρε, τι πίνετε και δεν μας δίνετε;

15 Ιούν 2026, 13:20
Πολιτική

Πάλι ηγέτης διεθνούς κύρους ο «απομονωμένος»…

15 Ιούν 2026, 12:02
Διεθνή

Μνημόνιο Κατανόησης ΗΠΑ-Ιράν: Το Ιράν επέβαλε τους όρους του – Ο διπλωματικός πόλεμος συνεχίζεται

15 Ιούν 2026, 10:46
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Ιούνη

15 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτισμός

Eρβαντ  Αμπραχαμιάν: Η σύγχρονη ιστορία του Ιράν

14 Ιούν 2026, 10:06
Διεθνή

Η Χεζμπολά στήνει ενέδρες σε σιωναζιστικές δυνάμεις στο Ματζντάλ Ζουν και το Κφαρ Τιμπνίτ

14 Ιούν 2026, 08:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Ιούνη

14 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Αμπάς Αραγτσί: Η συμφωνία «ποτέ δεν ήταν πιο κοντά» στην ολοκλήρωσή της

13 Ιούν 2026, 10:28
Αγροτικά

Τι γύρευε η Εφη Αχτσιόγλου σε δίκη λαμόγιων του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ;

Για τις 30 Ιούνη διακόπηκε η νέα δίκη των Χλύκα (πατέρα και γιού) και Καλφούτζου

13 Ιούν 2026, 09:41
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούνη

13 Ιούν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Ιούνη

1929: Απεργία λιμενεργατών στον Πειραιά, αιματηρά επεισόδια και συλλήψεις.

1945: Θάνατος Αρη Βελουχιώτη.

1955: Αποτυχημένο πραξικόπημα στην Αργεντινή, 160 νεκροί.

1956: Βόμβα Κυπρίων σε εστιατόριο της Λευκωσίας σκοτώνει τον υποπρόξενο των ΗΠΑ.

1958: Εκτελούνται δι’ απαγχονισμού ο πρώην πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Ιμρε Νάγκι και ο στρατηγός Μαλέτερ.

1960: Είκοσι χιλιάδες αριστεροί καταλαμβάνουν με έφοδο την ιαπωνική βουλή, 870 τραυματίες.

1986: Η φρουρά του Ανδρέα Παπανδρέου ανοίγει πυρ εναντίον τριών νεαρών σε Ι.Χ. τραυματίζοντας τον ένα, επειδή «κινούνταν ύποπτα» (αποδείχτηκε ότι ήταν μεθυσμένοι).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στα πολιτικά και διπλωματικά πηγαδάκια των Βρυξελλών και του Παρισιού σχολιάστηκε έντονα ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν βλέπει στο πρόσωπο του Έλληνα υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και προέδρου του Eurogroup έναν πολύτιμο και σταθερό σύμμαχο για τη νέα βιομηχανική πολιτική της Ευρώπης. Η Γαλλία πιέζει συστηματικά για τη δημιουργία κοινών χρηματοδοτικών εργαλείων και κοινού ευρωπαϊκού δανεισμού στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και η Αθήνα ευθυγραμμίζεται πλήρως με αυτήν τη στρατηγική επιλογή. Η συνάντηση αυτή στέλνει ένα σαφές μήνυμα προς τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, καθώς αποδεικνύει ότι οι δύο χώρες χτίζουν ένα κοινό μέτωπο απέναντι στις δημοσιονομικές αγκυλώσεις του Βορρά, διεκδικώντας μεγαλύτερη ευελιξία και γενναίες επενδύσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μιλάμε για την απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Political

(Ο ίδιος ο εκδότης της Political υπογράφει το παραπάνω σχόλιο. Μιλάμε μας έφυγε το σαγώνι. Δεν φανταζόμασταν ότι οι παραμυθάδες θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρις εκεί. Ο Μακρόν περίπου εκλιπαρεί τη συμμαχία του Πιερρακάκη! Η Γαλλία του Μακρόν συμμαχεί με την Ελλάδα του Μητσοτάκη για να κάμψουν τη δημοσιονομική πειθαρχία του Βερολίνου! Κι όλα αυτά επειδή ο Πιερρακάκης είχε μια συνάντηση με τον προσωπάρχη του Ελιζέ και πέρασε κι ο Μακρόν να πει μια καλημέρα στα όρθια, αποτυπωμένη σε μια στραβοχυμένη φωτογραφία τραβηγμένη με κινητό. Ισα-ίσα για να αποκαλυφτεί το επαρχιώτικο κόμπλεξ του «βουτυρομπεμπέ». Η τελευταία φορά που είχαμε ακούσει παρόμοια αφηγήματα ήταν την περίοδο της μεγάλης κρίσης και των Μνημονίων. Τότε έλεγαν πως η Γαλλία του Ολάντ και η Ελλάδα του ΓΑΠ, του Σαμαρά, του Τσίπρα πιέζουν το γερμανικό δίδυμο Μέρκελ-Σόιμπλε να συμφωνήσει στην έκδοση ευρωομολόγων. Τα οποία, ως γνωστόν, δεν εκδόθηκαν ποτέ. Ούτε διαταράχτηκε ο γερμανογαλλικός άξονας. Αλλά τότε έδιναν τον πρώτο λόγο στο Ολάντ. Κρέμονταν από τα «καλαμπαλίκια» του γάλλου προέδρου μπας και καταφέρει να πετύχει την έκδοση ευρωομολόγων. Τώρα το τερμάτισαν. Τώρα ισχυρίζονται ότι ο γάλλος πρόεδρος κρέμεται από τα «καλαμπαλίκια» του Πιερρακάκη και τον θέλει οπωσδήποτε σύμμαχο για να κάνει πίσω η Γερμανία του Μερτς! Τη ζημιά την έκανε ο Τραμπ. Από τότε που ο ξεμωραμένος πορτοκαλομαλλιάς φασίστας άρχισε να γράφει τα πιο μεγάλα «φίδια», θεωρούν πως μπορούν όλοι τους να κάνουν το ίδιο. Μόνο που εδώ οι rednecks είναι πολύ λίγοι…)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    • Εφετείο 17Ν

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

  • ΕΛΑ

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

  • Επικοινωνία

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

  • Όροι χρήσης

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

  • Ποιοι είμαστε

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

  • Επικοινωνία

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

  • Όροι χρήσης

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

    Καταδικάζουν τους γιατρούς στο βασανιστήριο της υπερεφημέρευσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo