Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη
  • Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι
  • Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»
  • Σαν σήμερα 18 Αυγούστου
  • H πονηρή πορτοκαλιά
  • Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Οι εκβιαζόμενοι γιατί δέχονταν τον εκβιασμό;
Πολιτική

Οι εκβιαζόμενοι γιατί δέχονταν τον εκβιασμό;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Ιούν 2022, 12:18

Οταν πέθανε ο Τράγκας και άρχισαν τα δημοσιεύματα για την αμύθητη περιουσία του, γράψαμε το εξής σχόλιο:

Τρώγοντας ξύλο δεν κάνεις τόσα λεφτά. Ο Δ. Ψυχογιός θυμήθηκε το ξύλο που είχε φάει ο Τράγκας από τον Μιχάλη Ζιάγκα (προσωπικός γραμματέας του Ανδρέα Παπανδρέου, μακαρίτης κι αυτός) στο νοσοκομείο «Χέρφιλντ» του Λονδίνου. Ο Τράγκας δούλευε τότε στον «Ελεύθερο Τύπο» και έγραφε «διάφορα» και για την υγεία του Παπανδρέου και για τη Λιάνη. Τα πήρε στο κρανίο ο Ζιάγκας, πλάκωσε στις μπουνιές τον Τράγκα μέσα στο νοσοκομείο, ο τελευταίος το έβαλε στα πόδια, ο Ζιάγκας τον κυνήγησε μέχρι τον κήπο όπου βρίσκονταν και άλλοι δημοσιογράφοι και σε κοινή θέα τον ξαναπλάκωσε στα χαστούκια και τις κλωτσιές.

Μην βιαστείτε να πείτε «έτσι γίνονται τα λεφτά». Δείτε έναν απλό υπολογισμό που έκανε συντρόφισσα. Ας υποθέσουμε ότι είσαι μεγαλοδημοσιογράφος και παίρνεις εκατό χιλιάρικα το μήνα (εξωφρενικό ποσό ακόμα και για μεγαλοδημοσιογράφους). Ας υποθέσουμε ότι παίρνεις αυτά τα λεφτά για 30 χρόνια (επίσης εξωφρενικό, γιατί δεν μπορείς από την αρχή να παίρνεις τόσα λεφτά). Πόσο βγαίνει ο λογαριασμός; 100.000 Χ 12 Χ 30 = 36 εκατομμύρια ευρώ. Μ’ αυτά δεν αγοράζεις ούτε τη βίλα στην Κοτ ντ’ Αζούρ. Βάλτε τα ακίνητα στο Μονακό, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας, την Εκάλη, την Αθήνα, βάλτε τα πολυτελή αυτοκίνητα και την πολυτελή ζωή και… βγάλτε συμπέρασμα.

Μιλούσαμε υπαινικτικά για ευνόητους λόγους νομικής μας προστασίας. Πεντέμισι μήνες από τότε, έχουν ήδη ανακατευτεί η οικονομική εισαγγελία και η Αρχή καταπολέμησης «μαύρου χρήματος», έχουν δεσμευτεί λογαριασμοί και ακίνητα (δεν είναι ακριβές ποια, γιατί ο Τράγκας είχε στήσει κάμποσες off shore εταιρίες), δεσμεύτηκαν λογαριασμοί και της συζύγου του, ενώ συνάδελφοι του Τράγκα, αφού τους πέρασε η… θλίψη, άρχισαν να λένε διάφορα.

Ο γνωστός Ζούγκλας, κατά κόσμον Μάκης Τρινταφυλλόπουλος, αφού εξέφρασε τη… λύπη του «γιατί τον φιλοξένησα και στη Ζούγκλα» (αφού ήξερε, γιατί τον φιλοξενούσε; ε;), σημείωσε: «Ο Γιώργος Τράγκας ακολουθούσε μια άλλη σχολή. Του άρεσαν δήθεν οι αποκαλύψεις, αλλά τα θέματα τα έχωνε κάτω από το τραπέζι και αυτά κοστίζουν πάρα πολύ. Αν δεν είχε πεθάνει θα έλεγα μια ιστορία τώρα, αλλά αφήστε το».

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζονται επεξηγήσεις: ο Τράγκας έβρισκε πράγματα, εκβίαζε και έπαιρνε λεφτά για να τα θάψει. Ενα ερώτημα μόνο: ο Τράγκας ήταν ο μοναδικός που έκανε αυτή τη «δουλειά»; Και με το που πέθανε εξέλειπε το είδος; Ρωτάμε…

Ο Χατζηνικολάου αρνήθηκε να σχολιάσει όσα ακούγονται για το πώς ο Τράγκας έκανε την περιουσία του (γιατί, όπως είπε, «δεν θα είμαι αντικειμενικός»!) και το γύρισε στις προσωπικές τους σχέσεις: «Τον είχαν στα αζήτητα και του έδωσα δουλειά. Εμεινε στον σταθμό για χρόνια, αλλά όταν βρήκε υψηλότερες αμοιβές, σε μια περίοδο που εμείς περνούσαμε πολύ μεγάλη δυσκολία, μας εγκατέλειψε με άσχημο τρόπο και στη συνέχεια μας καθύβριζε. (…) προσπάθησε να καταθέσει αίτηση πτώχευσης για τον Real Group για να στείλει στην ανεργία διακόσιους συναδέλφους του».

Ερώτημα: τι διαφορές είχε ο Τράγκας με τον όμιλο του Χατζηνικολάου και προσπάθησε να καταθέσει αίτηση πτώχευσης; Του χρώσταγαν λεφτά; Πόσα; Και πώς ρυθμίστηκε η οικονομική διαφορά και δεν κατατέθηκε αίτηση πτώχευσης από τον Τράγκα;

«Οι έλεγχοι για την περιουσία του θα έπρεπε να έχουν γίνει όταν ήταν εν ζωή, τότε που η φωνή του επηρέαζε τους Ελληνες» λέει ο Χατζηνικολάου. Ερώτηση: και τότε που ήταν το γκεσέμι του Real FM; Αν είναι έτσι, γιατί τον κράταγε στο σταθμό ο Χατζηνικολάου; Γιατί δεν απαιτούσε αυτός να γίνουν οι έλεγχοι για τους οποίους μιλά τώρα; Το έκανε αβαβά; Για ποιο λόγο;

Και για να τελειώνουμε με την υποκρισία, παρακολουθήστε στο παρακάτων βίντεο το υμνολόγιο του Χατζηνικολάου για τον Τράγκα, όταν ο τελευταίος πέθανε (από το 0:27 μέχρι το 4:06):

Πάμε και στο «ζουμί». Ενας εκβιασμός ολοκληρώνεται όταν ο εκβιαζόμενος υποκύπτει στον εκβιαστή. Τι είχαν να κρύψουν οι εκβιαζόμενοι και υπέκυπταν στον εκβιασμό; Για… γκομενικά τους εκβίαζε και πιάνονταν κορόιδα ή για άλλες «ιστορίες»; Γιατί ένας από δαύτους δεν του την «έστησε» αλλά τού «ακουμπούσαν» κανονικά το «μηνιάτικο»; Και πώς μπορεί να προκύψει παράνομη προέλευση της τεράστιας περιουσίας του Τράγκα, αν δεν καταθέσουν οι εκβιασθέντες; Αυτοί που δεν κατήγγειλαν τον εκβιασμό όταν τους ασκήθηκε, γιατί να το κάνουν τώρα, βγάζοντας οι ίδιοι στη φόρα τα άπλυτα που είχαν ξεπλύνει με μαύρο χρήμα;

Και κάτι τελευταίο. Οι κυβερνήσεις της Δεξιάς που «μπούκωναν» τον Τράγκα με κρατική διαφήμιση, για έντυπα μηδαμινής κυκλοφορίας, δεν ήξεραν τίποτα; Δεν υποψιάστηκε ποτέ κανένας τίποτα; Οποιος απαντήσει αρνητικά κατατάσσεται αυτοδίκαια στην κατηγορία των αθεράπευτα αφελών.

Ενα σάπιο σύστημα έχει λαδώματα, μίζες, εκβιασμούς, «τα πάντα όλα» όπως θα έλεγε ο μακαρίτης ο Αλέφαντος. Αλλο τι γίνεται, άλλο τι αποκαλύπτεται. Η περίπτωση Τράγκα έρχεται να μας υπενθυμίσει ακριβώς αυτό.

YΓ. Την ώρα που σόδειαζε αμύθητα πλούτη, ο Τράγκας άφηνε απλήρωτους δημοσιογράφους που προσπαθούσαν να βγάλουν ένα μεροκάματο στις φυλλάδες του. Υπήρξαν περιπτώσεις που απλήρωτοι δημοσιογράφοι κέρδισαν δικαστικές αποφάσεις, αλλά δεν πήραν ούτε σεντ, γιατί οι φυλλάδες ανήκαν σε χρεοκοπημένες επιχειρήσεις. Οι εργαζόμενοι έμειναν με τις αποφάσεις στα χέρια, ο Τράγκας αγόραζε βίλες στο Μαϊάμι και στην Κοτ ντ αζούρ και το ελληνικό αστικό κράτος καμάρωνε για τον… νομικό του πολιτισμό.

Εκτύπωση 🖨
ΤΡΑΓΚΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕνωμένοι στα συμφέροντα του γαλλικού ιμπεριαλισμού
Επόμενο άρθρο Να σταθούμε ενεργά αλληλέγγυοι στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Σχετικά Αρθρα

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

Πολιτική 10 Αυγ 2026, 05:55

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

Πολιτική 9 Αυγ 2026, 11:47

Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα

Πολιτική 31 Ιούλ 2026, 13:21

Ευλόγησον δέσποτα Νόλαν

Πολιτική 29 Ιούλ 2026, 11:14

Κυπριακό: Γιατί να κάνει την παραμικρή υποχώρηση η Τουρκία;

Πολιτική 27 Ιούλ 2026, 19:57

Και η Κύπρος στο χάρτη του «Μεγάλου Ισραήλ»

Πολιτική 27 Ιούλ 2026, 09:40
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
Κόντρες

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

16 Αυγ 2026, 07:48
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα

14 Αυγ 2026, 19:33
Διεθνή

Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις

14 Αυγ 2026, 18:32
Καταστολή

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

14 Αυγ 2026, 17:54
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

1947: Εννιά ηγέτες του ΚΚΕ και του ΕΑΜ της περιφέρειας Πάτρας καταδικάζονται σε θάνατο από το στρατοδικείο της Κορίνθου.

1978: Επεισόδια εναντίον της εγκατάστασης εργοστασίου πετροχημικών στην Καβάλα.

1980: Εμπρησμός τεσσάρων φορτηγών ψυγείων του Μαρινόπουλου (ΕΛΑ).

1985: Πεθαίνει ο Σάκης Καράγιωργας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo