Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα
  • Σαν σήμερα 8 Μάη
  • Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)
  • Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων
  • Βαριά τραυματίας ο γιος του Χαλίλ Αλ-Χάγια, μετά από στοχευμένο σιωναζιστικό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας
  • Κοινωνικός τουρισμός: Ηταν κοροϊδία, εξελίχτηκε σε φιάσκο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Οι Αμερικανοί εκβιάζουν το Ιράν μέσω των σιωναζιστών
Διεθνή

Οι Αμερικανοί εκβιάζουν το Ιράν μέσω των σιωναζιστών

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Ιούν 2025, 10:57

Δεν υπάρχει περίπτωση να έκαναν επίθεση στο Ιράν οι σιωναζιστές του Ισραήλ, χωρίς αμερικάνικη στήριξη. Το παραμύθι ότι δρουν αυτόνομα, «γράφοντας» τους Αμερικανούς, που παπαγαλίζουν συνεχώς κάποιοι που παριστάνουν τους διεθνολόγους και τους ακαδημαϊκούς, δεν έχει δράκο.

Χωρίς τις ΗΠΑ η σιωνιστική οντότητα δεν είναι τίποτα. Ούτε τον πόλεμο γενοκτονίας στη Γάζα δεν μπορεί να διεξαγάγει, χωρίς τα πολεμοφόδια που μεταφέρουν συνεχώς γιγαντιαία μεταγωγικά αεροπλάνα των ΗΠΑ. Για να μην μιλήσουμε για την πολιτική προστασία που προσφέρουν εδώ και δεκαετίες οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές στη σιωνιστική οντότητα που αποτελεί το προκεχωρημένο φυλάκιό τους στη Μέση Ανατολή.

Δεν εμπλεκόμαστε στις ισραηλινές επιθέσεις στο Ιράν, δήλωσε ο αμερικανός ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο. Γέλασαν και τα ντουβάρια στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Επισήμως οι Αμερικανοί δεν εμπλέκονται. Θα εμπλακούν σαν «ειρηνοποιοί», συνεχίζοντας το σκληρό διαπραγματευτικό μπρα-ντε-φερ με το ιρανικό καθεστώς, που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγο καιρό.

Ως συνεπείς ιμπεριαλιστές δεν ξεχνούν τις γκανγκστερικές μεθόδους, τις οποίες ανέκαθεν χρησιμοποιούν στις διεθνείς σχέσεις. Εβαλαν το Ισραήλ να πραγματοποιήσει την επίθεση, ώστε να δημιουργήσουν ένα διαπραγματευτικό χαρτί σε βάρος του Ιράν, το οποίο επιδείκνυε μια αγέρωχη στάση, σε βαθμό που επίσημα αρνούνταν ότι έκανε απευθείας διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ, αλλά μόνο εκ του σύνεγγυς (έμμεσες) συνομιλίες.

Μπορεί ο Ρούμπιο να διέψευσε αμερικανική εμπλοκή, όμως ο Τραμπ δεν έκρυψε τη χαρά του. «Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στην ηγεσία [του Ιράν] που δεν θα επιστρέψουν», έγραψε στο Χ η δημοσιογράφος του Fox News Τζένιφερ Γκρίφιν, αποδίδοντας τη δήλωσε στον Τραμπ. Ο ίδιος δήλωσε πως γνώριζε ότι το Ισραήλ θα βομβαρδίσει το Ιράν και τόνισε με νόημα ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο. «Το Ιράν δεν μπορεί να αποκτήσει πυρηνική βόμβα και ελπίζουμε να επιστρέψουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Θα δούμε».

Δεν ξέρουμε αν θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος γύρος αμερικανο-ιρανικών διαπραγματεύσεων, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στο Ομάν, όποτε κι αν γίνει, όμως, οι Αμερικανοί θα εμφανιστούν σ’ αυτές κραδαίνοντας το ισραηλινό χαρτί. Σύμφωνα με το Fox News, ο Τραμπ «υπογράμμισε ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και να υπερασπιστούν το Ισραήλ, αν το Ιράν απαντήσει».

Από πρώτη άποψη φαίνεται πως οι σιωναζιστές είχαν προετοιμάσει καλά αυτή την επιχείρηση. Καταρχάς, κατάφεραν να «τρυπήσουν» την ιρανική αεράμυνα, η οποία περίμενε την επίθεση (φαινόταν από μέρες ότι επίκειται), αλλά δεν κατάφερε να την αναχαιτίσει. Δεύτερο, δολοφόνησαν τον αρχηγό των Φρουρών της Επανάστασης (έναν ακόμα επικεφαλής αυτού του επίλεκτου σώματος του Ιράν), άλλους ανώτατους στρατιωτικούς και έξι πυρηνικούς επιστήμονες. Αυτό σημαίνει ότι είχαν ακριβείς πληροφορίες από δίκτυο πρακτόρων που έχουν εγκαταστήσει σε ψηλά κλιμάκια των μηχανισμών του ιρανικού καθεστώτος (επ’ αυτού δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία). Φυσικά, δολοφόνησαν και αμάχους, αλλά είναι μάταιο να συζητά κανείς για την ηθική ενός κράτους-δολοφόνου.

Οι σιωναζιστές ισχυρίζονται ότι έπληξαν και πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν. Δεν είναι η πρώτη φορά που λένε κάτι τέτοιο, γι’ αυτό και ο ισχυρισμός τους ελέγχεται. Και μετά τα προηγούμενα πλήγματα, το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν δεν ανακόπηκε, όπως οι ίδιοι παραδέχονται. Γιατί να ανακοπεί τώρα; Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν (όπως και κάθε χώρας) δεν είναι εκτεθειμένες σε κοινή θέα. Αλλο χτυπάω μια πολυκατοικία όπου κατοικούν ή εργάζονται στελέχη και άλλο χτυπώ τις πυρηνικές εγκαταστάσεις. Κανένας μας δεν είναι σε θέση να πει ότι η δολοφονία τόσων πυρηνικών επιστημόνων θα μπλοκάρει την ανάπτυξη του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν, που η ίδια η Διεθνής Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας έχει αποφανθεί ότι δε φτάνει στα επίπεδα εμπλουτισμού ουράνιου που είναι απαραίτητα για την κατασκευή πυρηνικών όπλων. Αλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που Ισραηλινοί και Αμερικανοί δολοφονούν ιρανούς πυρηνικούς επιστήμονες.

Το Ιράν ανακοίνωσε ότι θα αντεπιτεθεί. Οπως με καμάρι ανακοίνωσε ο Ιρανικός Στρατός, το πένθος κράτησε μόνο λίγες ώρες και ήδη τα τηλεοπτικά κανάλια αντικατέστησαν τη μαύρη κορδέλα με τη σημαία της χώρας.

Iranian TV channels have replaced the black ribbon with the national flag.

The mourning has ended — now begins the march toward glory. pic.twitter.com/We1lnXYMyY

— Iran Military (@IRIran_Military) June 13, 2025


Δεν νομίζουμε ότι η ιρανική απάντηση θα περιοριστεί στην εκτόξευση μιας εκατοντάδας drone, που πρέπει να διανύσουν μια μεγάλη απόσταση και τα οποία μπορούν να αναχαιτιστούν κατά τη διαδρομή, όπως έγινε και την προηγούμενη φορά, με τους Αμερικανούς να ρίχνουν όλο τους το πολεμικό βάρος στην αναχαίτιση και την Ιορδανία να προσφέρει το έδαφος και τον εναέριο χώρο της για να γίνουν οι αναχαιτίσεις.

Το Ιράν διαθέτει βαλλιστικούς πυραύλους και απέδειξε πρόσφατα ότι μπορεί να κάνει σουρωτήρι τη σιωναζιστική αεράμυνα, παρά τη βοήθεια που της προσφέρουν οι Αμερικανοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Πολλά και σοβαρά τα πλήγματα στο Ισραήλ από τους ιρανικούς πυραύλους – Σουρωτήρι έγινε η σιωνιστική αεράμυνα που βαρούσε στο γάμο του καραγκιόζη

Αυτά είναι τα δεδομένα λίγες ώρες μετά την από αέρα επίθεση των σιωναζιστών στο Ιράν. Σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις και σ’ αυτές τις περιπτώσεις η σεναρολογία μόνο αποπροσανατολιστικά μπορεί να λειτουργήσει.

Εκτύπωση 🖨
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕσχάτη προδοσία και εσχάτη υποκρισία
Επόμενο άρθρο Η Χαν Γιούνις δεν παραδίνεται – αμύνεται με επιτυχία

Σχετικά Αρθρα

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

Διεθνή 8 Μάι 2026, 09:44

Βαριά τραυματίας ο γιος του Χαλίλ Αλ-Χάγια, μετά από στοχευμένο σιωναζιστικό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας

Διεθνή 7 Μάι 2026, 12:26

Ο Μητσοτάκης, τα Εμιράτα και ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Διεθνή 6 Μάι 2026, 10:03

Η απελπισία των σιωναζιστών απέναντι στα drones της Χεζμπολά

Διεθνή 5 Μάι 2026, 21:57

Κυβερνοεπίθεση έπληξε το λιμάνι Φουτζέιρα των ΗΑΕ λίγα λεπτά πριν από πυραυλικό πλήγμα των Φρουρών της Επανάστασης

Διεθνή 5 Μάι 2026, 18:20

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν υπάρχει εκεχειρία στον Λίβανο, αλλά μια συνεχής ισραηλινο-αμερικανική επιθετικότητα»

Δεν υπάρχει «κίτρινη γραμμή» ούτε «ζώνη ασφαλείας», και δεν θα υπάρξει

Διεθνή 4 Μάι 2026, 14:18
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

7 Μάι 2026, 21:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων

7 Μάι 2026, 19:22
Διεθνή

Βαριά τραυματίας ο γιος του Χαλίλ Αλ-Χάγια, μετά από στοχευμένο σιωναζιστικό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας

7 Μάι 2026, 12:26
Εργατικά

Κοινωνικός τουρισμός: Ηταν κοροϊδία, εξελίχτηκε σε φιάσκο

7 Μάι 2026, 09:08
Καταστολή

1.203 ανακλήσεις σε Σύρους σε χρόνο ρεκόρ: όταν η «ενδελεχής εξέταση» γίνεται αριθμητική άσκηση

7 Μάι 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάη

7 Μάι 2026, 00:01
Παιδεία

Φοιτητικοί Σύλλογοι: να μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναθεώρηση του άρθρου 16

6 Μάι 2026, 22:01
Κόντρες

Δυο σκηνές και δυο απορίες

6 Μάι 2026, 21:57
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης αμνηστεύει τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ υπουργούς του, γιατί πίσω από την εγκληματική οργάνωση βρίσκεται ο ίδιος

6 Μάι 2026, 20:36
Παιδεία

Σε προανακριτικές διαδικασίες πρόεδροι Συλλόγων Γονέων για μαθητικές κινητοποιήσεις και καταλήψεις

6 Μάι 2026, 20:13
Πολιτική

Ούτε Κιγκινάτος ούτε βαστάζος

6 Μάι 2026, 14:53
Διεθνή

Ο Μητσοτάκης, τα Εμιράτα και ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή

6 Μάι 2026, 10:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Μάη

6 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η απελπισία των σιωναζιστών απέναντι στα drones της Χεζμπολά

5 Μάι 2026, 21:57
Κόντρες

Εμπλεξαν τους μηρούς τους

5 Μάι 2026, 20:22
Διεθνή

Κυβερνοεπίθεση έπληξε το λιμάνι Φουτζέιρα των ΗΑΕ λίγα λεπτά πριν από πυραυλικό πλήγμα των Φρουρών της Επανάστασης

5 Μάι 2026, 18:20
Πολιτική

Ο ανασφαλής πρωθυπουργός και ο πρόθυμος Τζαβέλλας

5 Μάι 2026, 14:39
Η παπάρα

Καλέ πώς τα λες, θα μου πέσει ο καφές

5 Μάι 2026, 10:28
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

Ημέρα Ερυθρού Σταυρού – Ερυθράς Ημισελήνου.

Ημέρα μεσογειακής αναιμίας.

1936: Σε διαδήλωση καπνεργατών στη Θεσσαλονίκη σκοτώνονται δώδεκα και τραυματίζονται 282 διαδηλωτές εργάτες.

1949: Ιδρύεται η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας.

1971: Δίκη πέντε μαρξιστών – λενινιστών φοιτητών στο στρατοδικείο Θεσσαλονίκης.

1972: Ανακαλύπτεται βόμβα της ΑΑΑ στο Καλαμάκι.

1973: Βόμβες με σημαντικές υλικές ζημίες σε Πλάκα και Αμπελόκηπους.

1981: Βόμβες στην Αγορανομία Αθηνών, στο τμήμα Αλλοδαπών και στο κτίριο της υποδιεύθυνσης Τροχαίας, ενώ άλλη μία έξω από το ΙΓ’ αστυνομικό τμήμα δεν εξερράγη (ΕΛΑ).

1989: Απόπειρα με παγιδευμένο αυτοκίνητο κατά του πρώην υπουργού Γιώργου Πέτσου (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Γι’ αυτή την υπόθεση όπως και για όλες τις υπόλοιπες, έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και θα λάμψει η αλήθεια. Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ συγκεκριμένα, είναι ένα σκάνδαλο, διότι για πολλά χρόνια πολλοί έπαιρναν χρήματα που δεν δικαιούνταν. Πρέπει να τους βρει η δικαιοσύνη, να επιστρέψουν πίσω τα λεφτά στα δημόσια ταμεία και όσοι έχουν κάνει παραπτώματα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Αυτό είναι όμως διαφορετικό απ’ αυτό που διερευνώνται οι βουλευτές μας. Δεν βλέπω – κατά την άποψή μου – ότι έχουν διαπράξει αδικήματα, ούτε ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Είμαι σίγουρος ότι είναι όλοι τους αθώοι.

Τάκης Θεοδωρικάκος

(Επιτέλους, βρέθηκε ένας υπουργός – ο γυρολόγος-σαλταδόρος της αστικής πολιτικής – να τετραγωνίσει τον κύκλο. Με μια κίνηση που θυμίζει τον Κολόμβο και το αυγό. Παρά τις δυνατές σπουδές του, παιδευόταν ο μακάριος Μακάριος να αποδείξει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι υπήρξαν απλά κάποιες διαχρονικές παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Κι έρχεται ο σερ Τάκης Θεοδωρικάκος να δώσει τη λύση: φυσικά και ήταν σκάνδαλο. Τι σκάνδαλο, όμως; Κάποιοι έπαιρναν χρήματα που δε δικαιούνταν. Να τους βρει η Δικαιοσύνη, να τους τιμωρήσει, να επιστρέψουν τα λεφτά. Τι ανακατεύουν τους βουλευτές της ΝΔ; Ο σερ Τάκης ήδη τους δίκασε και τους αθώωσε. Οχι λόγω αμφιβολιών αλλά με τη βεβαιότητα του δικαστή που εκφωνεί το «διότι δεν απεδείχθη». Και πώς τα κατάφεραν τα λαμόγια να πάρουν τόσα λεφτά; Ηταν ατσίδες και εξαπάτησαν και τις υπηρεσίες και τους υπουργούς. Και οι διάλογοι βουλευτών με τον γαλάζιο Μελά του ΟΠΕΚΕΠΕ, που του ζητούσαν να πληρώσει διάφορα λαμόγια; Απλούστατο: οι ατσίδες – τα λαμόγια – εξαπάτησαν τους βουλευτές. Πού να ξέρει ο βουλευτής ότι ο ψηφοφόρος του ήταν λαμόγιο; Και ο Βορίδης που υπέγραφε ατομικές αποφάσεις πληρωμής λαμόγιων που τα είχε ανακαλύψει η Τυχεροπούλου και ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα και έχουν ήδη καταδικαστεί; Εδώ ο σερ Τάκης τραβάει μια ηδονική ρουφηξιά φρέντο και λέει: η Βουλή αποφάνθηκε ότι ο Βορίδης δεν πρέπει καν να ελεγχθεί ποινικά. Ποια Βουλή; Η κυβερνητική πλειοψηφία. Τι θέλετε τώρα, ν’ αλλάξουμε το Σύνταγμα και ν’ αποφασίζει η μειοψηφία; Κι ο Αυγενάκης που έδωσε εντολή να πληρωθούν χιλιάδες λαμόγια που είχαν μπλοκαριστεί οι ΑΦΜ τους; Ατάραχη απάντηση: η Βουλή έχει αποφανθεί και για τον συνάδελφο Αυγενάκη. Και την Τυχεροπούλου, την υπάλληλο που αποκάλυψε πολλά λαμόγια και την υπέβαλαν σε εργασιακά βασανιστήρια; Ας προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν νομίζει ότι αδικήθηκε. Μα προσέφυγε και δικαιώθηκε και ο Πιτσιλής συνεχίζει τον εργασιακό διωγμό της. Α, όλα κι όλα, η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή και η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη λειτουργία της. Και πώς γίνεται, η Τυχεροπούλου να είναι συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη διερεύνηση του σκανδάλου και ο Πιτσιλής να αρνείται να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση; Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υπηρετεί αντικυβερνητικές σκοπιμότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo