Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Να σταματήσει η δίωξη του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Γιώργου Καββαδία
  • Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη
  • Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας: Να δικαιωθούν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί
  • Προκλητικά και με όλα τα μέσα το υπουργείο Παιδείας στηρίζει τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια» – πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια
  • Παριστάνουν τους αγανακτισμένους, αλλά είναι όλοι τους στο κόλπο της «ιατρικής» κονόμας
  • «Αν οι λέξεις Free Palestine μου κόστισαν τη σκηνή, τότε αυτή ήταν η πιο επιτυχημένη περιοδεία που έχω κάνει ποτέ»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Οχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια από τον Συντονισμό Φορέων ΕΜΠ
Παιδεία

Οχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια από τον Συντονισμό Φορέων ΕΜΠ

Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Ιαν 2024, 13:07
Συνέλευση στη Φιλοσοφική ΕΚΠΑ

H ανακοίνωση 

Μέσα από μια μαζικότατη σύσκεψη συντονισμού, οι σύλλογοι εργαζομένων (ΔΠ, ΕΤΕΠ, ΕΔΙΠ), υποψηφίων διδακτόρων και μεταπτυχιακών φοιτητών, οι φοιτητικοί σύλλογοι και διδάσκοντες του ΕΜΠ χαιρετίζουμε τις τεράστιες διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, τις δεκάδες αγωνιστικές αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων των Φοιτητικών Συλλόγων, τους δεκάδες χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες που μαζί με τους εργαζόμενους, τους καθηγητές, τους μαθητές και όλο το λαό βροντοφωνάζουμε εδώ και τέσσερεις εβδομάδες «ΟΧΙ στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, Πτυχία με αξία – δωρεάν σπουδές! – Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο!».

Η πλειοψηφία μίλησε! Το νομοσχέδιο απορρίπτεται!

Η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη. Αφού δεν πέρασε η απόπειρα αιφνιδιασμού, αφού δεν κατάφερε να σταματήσει τον αγώνα μας με ψέματα, συκοφαντίες, απειλές και εκβιασμούς για «χαμένες εξεταστικές», τώρα επιλέγει τον αυταρχισμό και την καταστολή! Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται η παραγγελία για κατεπείγουσα προκαταρκτική εισαγγελική έρευνα κατά πάντων, η απόπειρα επιβολής διενέργειας εξεταστικής με ψηφιακά μέσα, η διαταγή που εξέδωσε για άμεση συνεδρίαση των πρυτάνεων υπό τον Υπουργό Παιδείας προκειμένου να τους υποδειχθούν οι κατευθυντήριες γραμμές καταστολής. Η κυβέρνηση της ΝΔ που κάνει την αδικία νόμο, την ίδια ώρα παρουσιάζει ως παράνομες τις κινητοποιήσεις, τις διαδηλώσεις, τις καταλήψεις, διώκοντας ακόμα και όσες διοικήσεις δεν υποταχθούν στον αυταρχισμό και την ποινικοποίηση του αγώνα.

Η κυβέρνηση να σταματήσει τους εκβιασμούς και να μην καταθέσει το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια!

Η απαράδεκτη απόφαση για διενέργεια εισαγγελικής έρευνας ενάντια στις καταλήψεις των φοιτητικών μας συλλόγων στα Πανεπιστήμια, στοχεύει να συγκαλύψει το πραγματικό έγκλημα που διαπράττει η ίδια με το νομοσχέδιο για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων που αποτελεί μια αντιδραστική τομή για την ανώτατη εκπαίδευση. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέχεια όλων των κυβερνήσεων, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις τις ΕΕ, προσπάθησε μέσα στην περίοδο εξεταστικής και με συνοπτικές διαδικασίες να φέρει νομοσχέδιο για να ιδρυθούν ιδιωτικά πανεπιστήμια, να προωθήσει την περαιτέρω διάλυση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης. Η ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων κάνει την αδικία νόμο, οδηγεί στην πλήρη διάλυση των πτυχίων και την υποβάθμιση των δημόσιων ΑΕΙ. Μαζί με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα λειτουργούν και τα δημόσια πανεπιστήμια ακόμα περισσότερο με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, θα διευρύνεται η αγορά πτυχίων και τίτλων σπουδών. Θα αφεθούν χιλιάδες παιδιά φτωχών λαϊκών οικογενειών έξω από τα πανεπιστήμια, οξύνοντας τις ταξικές ανισότητες στην εκπαίδευση.

Αυτό που θέλουμε είναι ένα αποκλειστικά δημόσιο και πραγματικά δωρεάν πανεπιστήμιο χωρίς αποκλεισμούς και κόφτες, που θα διασφαλίζει υψηλού επιπέδου, σύγχρονες σπουδές πτυχία με αξία και δουλειά με

Αιτήματα:

  • Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο!
  • Να σταματήσει τώρα η απαράδεκτη απόφαση για διενέργεια εισαγγελικής έρευνας ενάντια στις καταλήψεις των φοιτητικών συλλόγων.
  • Καμία ισοτίμηση των πτυχίων των κολεγίων με αυτά των Πανεπιστημίων.
  • Άμεσα να συνεδριάσουν η σύγκλητος και το συμβούλιο ιδρύματος και να πάρουν θέση απορρίπτοντας το νομοσχέδιο και κάθε μέτρο αυταρχισμού και ποινικοποίησης του αγώνα.
  • Η σύγκλητος και οι σχολές να εναντιωθούν με όλες τις δυνάμεις τους στην εργαλειοποίηση των εξετάσεων ή οποιασδήποτε άλλης ακαδημαϊκής/εκπαιδευτικής διαδικασίας και τη μετατροπή τους σε μέσα καταστολής.

Αποφασίζουμε:

  • Συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 1 Φλεβάρη, στις 12:00 στα Προπύλαια με στάση εργασίας σε όλους τους συλλόγους.
  • 24ωρη απεργία με την κατάθεση ή την ψήφιση του νομοσχεδίου ανάλογα με την απόφαση της Ομοσπονδίας μας
  • Συνέντευξη τύπου των συλλογικών φορέων του ΕΜΠ.
  • Στηρίζουμε όλες τις δράσεις των συλλόγων του ΕΜΠ.
  • Μεταφέρουμε την απόφαση του συντονισμού με εξορμήσεις και πολύμορφες εξωστρεφείς δράσεις.
Εκτύπωση 🖨
ΑΡΘΡΟ 16 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΕΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠοιος καλύπτει τους αστυνομικούς που κατηγορούνται για το βασανισμό και το θάνατο του Κώστα Μανιουδάκη;

Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Επόμενο άρθρο Ελληνοτουρκική συνεργασία για καταστολή των προσφύγων

Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Σχετικά Αρθρα

Να σταματήσει η δίωξη του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Γιώργου Καββαδία

Παιδεία 16 Σεπ 2026, 05:38

Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας: Να δικαιωθούν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί

Εργατικά 15 Σεπ 2026, 21:36

Προκλητικά και με όλα τα μέσα το υπουργείο Παιδείας στηρίζει τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια» – πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια

Παιδεία 15 Σεπ 2026, 21:31

Τσίπρας για εκπαίδευση: Υποσχεσιολογία και παλιές συνταγές της εποχής Γαβρόγλου με αντιδραστικά υλικά

Παιδεία 13 Σεπ 2026, 10:05

Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δικαιολόγησε το φιάσκο βαφτίζοντας το κρέας ψάρι

Καταστολή 11 Σεπ 2026, 06:56

Εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα: Ενας πληθυσμός γερασμένος, με υψηλά προσόντα και χαμηλά αμειβόμενος

Παιδεία 10 Σεπ 2026, 13:41
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Να σταματήσει η δίωξη του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Γιώργου Καββαδία

16 Σεπ 2026, 05:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη

16 Σεπ 2026, 00:01
Εργατικά

Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας: Να δικαιωθούν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί

15 Σεπ 2026, 21:36
Παιδεία

Προκλητικά και με όλα τα μέσα το υπουργείο Παιδείας στηρίζει τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια» – πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια

15 Σεπ 2026, 21:31
Υγεία

Παριστάνουν τους αγανακτισμένους, αλλά είναι όλοι τους στο κόλπο της «ιατρικής» κονόμας

15 Σεπ 2026, 21:27
Πολιτισμός

Ο Macklemore απαντά για τον αποκλεισμό του από το υπόλοιπο της περιοδείας του Ed Sheeran

«Αν οι λέξεις Free Palestine μου κόστισαν τη σκηνή, τότε αυτή ήταν η πιο επιτυχημένη περιοδεία που έχω κάνει ποτέ»

15 Σεπ 2026, 18:12
Εργατικά

Η επιδότηση ανεργίας είναι ασφαλιστικό δικαίωμα των εργαζόμενων και όχι κρατικό προνοιακό επίδομα

Ο Π. Μαρινάκης δεν πρωτοτύπησε: ακολουθεί το δρόμο όλων των αστικών κυβερνήσεων

15 Σεπ 2026, 12:01
Διεθνή

Η AfD συνδέει την παραγωγή όπλων με τις απελάσεις, καθώς η ισραηλινή Elbit εξετάζει την επέκτασή της στη Γερμανία

15 Σεπ 2026, 09:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Σεπτέμβρη

15 Σεπ 2026, 00:01
Οικονομία

Γερμανία: Εργοστάσιο αυτοκινήτων της Volkswagen μετατρέπεται σε εργοστάσιο όπλων για ισραηλινή πολεμική εταιρία

14 Σεπ 2026, 20:09
Πολιτισμός

Μαζικός κοινωνικός εκφασισμός: Με επικεφαλής τη σιωνιστική αντιπολίτευση ζητούν την «εξόντωση» των δημιουργών του «ΝΑΖΑ»

14 Σεπ 2026, 19:47
Αγροτικά

Εγκλημάτησαν κατά των κτηνοτρόφων και τώρα επιβάλλουν… στρατιωτικό νόμο στη Λέσβο!

Τεράστια η καταστροφή από τον αφθώδη πυρετό στους κτηνοτρόφους του νησιού

14 Σεπ 2026, 17:02
Υγεία

Η ιατρική της κονόμας ενισχύεται από το κράτος αλλά ενίοτε σκοτώνει

Οχετός υποκρισίας και αποποίησης ευθυνών μετά το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

14 Σεπ 2026, 14:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη

14 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Οκτώ ελληνικά πανεπιστήμια πρόθυμοι εταίροι του ισραηλινού κράτους

13 Σεπ 2026, 19:54
Διεθνή

«Η πολιτική εξουσία του Λιβάνου είναι συνένοχη στα ισραηλινά εγκλήματα»

Δήλωση βουλευτή της Χεζμπολά

13 Σεπ 2026, 11:29
Παιδεία

Τσίπρας για εκπαίδευση: Υποσχεσιολογία και παλιές συνταγές της εποχής Γαβρόγλου με αντιδραστικά υλικά

13 Σεπ 2026, 10:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο λαός του λιβανέζικου νότου «έφτυσε» τον ξενόδουλο πρόεδρο Αούν

12 Σεπ 2026, 14:15
Διεθνή

Ανακτήθηκαν 5.400 km²: Επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης κατά μήκος της δυτικής ακτής της Υεμένης

12 Σεπ 2026, 08:16
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη

Ημέρα προστασίας του όζοντος.

Μαλαισία, Σιγκαπούρη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1963).

Μεξικό: Εθνική γιορτή (1810).

Νέα Γουινέα (Παπούα): Εθνική γιορτή (1975).

1848: Καταργείται η δουλεία σε όλα τα γαλλικά εδάφη.

1920: Βόμβα στο χρηματιστήριο της Wall Street (ΗΠΑ), τριάντα νεκροί και τριακόσιοι τραυματίες.

1968: Μετάδοση αντιδικτατορικών συνθημάτων του ΠΑΜ επί δεκάλεπτο με μαγνητόφωνο στην Αιόλου.

1969: Το ΕΔΚ ανατινάζει δύο πυλώνες της ΔΕΗ στην Ελευσίνα με σκοπό τη διακοπή ρεύματος κατά την έναρξη των πανευρωπαϊκών αγώνων.

1982: Σφαγές Παλαιστινίων στα λιβανέζικα στρατόπεδα Σάμπρα και Σατίλα από τον ισραηλινό στρατό.

1982: Εκτελείται ως προδότης ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Σαντέκ Γκομπτζαντέχ.

1991: Βομβιστική ενέργεια των μαοϊκών ανταρτών “Φωτεινό μονοπάτι” προκαλεί τον θάνατο επτά ατόμων (Περού).

1994: Ο ΕΛΑ ανατινάζει με τηλεχειριζόμενη βόμβα υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛΑΣ στον Περισσό, νεκρός ο 42χρονος αξιωματικός Απόστολος Βέλιος και εννιά τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Εφετείο 17Ν

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • ΕΛΑ

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • Επικοινωνία

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • Όροι χρήσης

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • Ποιοι είμαστε

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • Επικοινωνία

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

  • Όροι χρήσης

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

    Ενα ακόμη χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo