Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη
  • Την ημέρα που σκοτώνονταν δυο εργάτες, οι τοπικοί άρχοντες της Κορίνθου φιλοτεχνούσαν την αγιογραφία των φιλάνθρωπων Βαρδινογιάννηδων
  • Η ντροπή του Ηνωμένου Βασίλειου: Αποσύρθηκαν από την αγορά τα βιβλία της Σάλι Ρούνι
  • Εντελώς πρωτοφανές: Η κρατική τηλεόραση της Γαλλίας καταγγέλλει τoν εποικισμό της Δυτικής Οχθης (video)
  • Η Motor Oil ομολογεί την ευθύνη της για τις εκρήξεις στο κάτεργό της, που σκότωσαν και σακάτεψαν εργάτες
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ο ποιητής ΣτέΚας κατατρόπωσε τον ποιητή Φανφάρα
Πολιτική

Ο ποιητής ΣτέΚας κατατρόπωσε τον ποιητή Φανφάρα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Σεπ 2023, 14:46

Στην επινίκια δήλωσή του το βράδυ της Κυριακής, o «γεια σας είμαι ο Στέφανος και έχω κάτι να σας πω» Κασσελάκης κάλεσε τους συριζαίους να πάνε στις κάλπες και στο δεύτερο γύρο και να τον ψηφίσουν για «να μπορέσουμε να αναμετρηθούμε με την κυβέρνηση η οποία αυτή τη στιγμή δεν εκπροσωπεί την ιστορία του τόπου επαρκώς»!

Κανονικά, θα έπρεπε να πέσουν με τη μούτρα στη δουλειά οι δοκιμιογράφοι, οι φιλόλογοι και οι κριτικοί λογοτεχνίες για ν’ αναλύσουν το βαθύ περιεχόμενο της φράσης, που ξεπερνά την ποίηση του Καβάφη, του Σεφέρη, του Σαχτούρη. Τι θέλησε να πει ο ποιητής κατηγορώντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι δεν εκπροσωπεί την ιστορία του τόπου επαρκώς; Τίνι τρόπω μια κυβέρνηση εκπροσωπεί την ιστορία του τόπου; Και ποια ακριβώς ιστορία; Την ιστορία του Βενιζέλου και του αντικομμουνιστικού ιδιώνυμου ή την ιστορία των κομμουνιστών και του εργατικού κινήματος; Την ιστορία των αγγλόδουλων του Καΐρου ή την ιστορία του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ και του ΚΚΕ; Την ιστορία του αμερικανόδουλου μοναρχοφασισμού με τα ξερονήσια, τις φυλακές και τα εκτελεστικά αποσπάσματα ή την ιστορία των εαμικών και κομμουνιστών αγωνιστών και του Δημοκρατικού Στρατού; Την ιστορία της στρατιωτικοφασιστικής χούντας και των «γεφυροποιών» αστών πολιτικών ή την ιστορία της αντιδικτατορικής αντίστασης;

Είναι κι εκείνο το «επαρκώς» στο τέλος, που χρήζει βαθιάς φιλολογικής ανάλυσης. Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν εκπροσωπεί επαρκώς την ιστορία του τόπου, την εκπροσωπεί ανεπαρκώς. Την εκπροσωπεί, δηλαδή, σε κάποιο βαθμό. Δεν πρέπει να γίνει μια ανάλυση επί του βαθμού της επάρκειας και της ανεπάρκειας; Ασφαλώς και πρέπει.

Υπάρχει, βέβαια, και η πιο απλή εξήγηση που καθιστά περιττή την ενεργοποίηση δοκιμιογράφων, φιλολόγων και κριτικών της ποίησης. Κάτι του είπαν οι «κόουτς επικοινωνίας» προτού βγει στις κάμερες, αυτός δεν το πολυκατάλαβε (όχι γιατί είναι χαζός, αλλά γιατί είναι κοινωνικά και πολιτικά αμόρφωτος) και πέταξε μια παπάρα που νόμισε ότι θα τον κατατάξει στη χορεία των πολιτικών στοχαστών. Από την πλευρά του δεν έχει και άδικο. Μόνο ένας νάρκισσος, ένα καβαλημένο καλάμι, μπορεί να πείσει τους συριζαίους ότι «υπάρχει ελπίς».

Kατά τα άλλα, σήμερα άρχισε το πανηγύρι που θα μας προσφέρει άφθονη διασκέδαση μέχρι την Κυριακή (από Δευτέρα θα δούμε).

Κασσελάκης και Παππάς συναντήθηκαν στη Βουλή και ο δεύτερος ανακοίνωσε τη στήριξη στον πρώτο. Εκαναν δηλώσεις στις κάμερες, έκαναν και κοινή δήλωση. Ετσι και ο Κασσελάκης εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον ο Παππάς θα οριστεί πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Για λόγους… τάξης (και όχι μόνο) δημοσιεύουμε την κοινή δήλωση:

«Ανταποκρινόμαστε στο μήνυμα της τεράστιας συμμετοχής του δημοκρατικού κόσμου στη διαδικασία της 17ης του Σεπτέμβρη.

Οι 150.000 πολίτες, που περίμεναν για μία ή δύο ώρες στην ουρά, σάρωσαν σενάρια κρίσης που απεργάζονται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Εστειλαν μήνυμα ενότητας. Ενα μήνυμα που μας δεσμεύει όλους και όλες για κοινή πορεία στη βάση της ιδρυτικής μας διακήρυξης, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα και η οποία συσπειρώνει τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο.

Οικοδομούμε το κόμμα των μελών, με ουσιαστική συμμετοχή και απόφαση σε όλα τα επίπεδα, με περιφερειακή οργάνωση και αξιοποίηση όλων των στελεχών. Ενεργοποιούμε τα δίκτυα της παράταξης. Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη.

Υπερασπιζόμαστε

  • την εξωτερική πολιτική που άσκησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο 2015 – 2019. Διεκδικούμε λύσεις στην εξωτερική πολιτική στη βάση του Διεθνούς Δικαίου
  • την προοπτική μιας χώρας όπου κάθε άνθρωπος θα μπορεί να ζήσει το δικό του Ελληνικό Ονειρο: να αναπτύσσει ελεύθερα τις δυνατότητές του, με δικαιοσύνη, εντιμότητα και δημοκρατία.

Ξανακερδίζουμε

  • τον κόσμο της εργασίας, τους μισθωτούς τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, τους ανθρώπους του πολιτισμού, τη μεσαία τάξη και την υγιή μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα
  • τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο.

Από σήμερα χτίζουμε την Μεγάλη Παράταξη της νίκης για να ανασυγκροτήσουμε την Ελλάδα με θεσμικές αλλαγές και δικαιοσύνη παντού. Ξεκινάμε από αυτή την Κυριακή για τη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Συμμετοχή, Ενότητα, Νίκη».

Σημειώνουμε ότι Κασσελάκης και Παππάς υπερασπίζονται μόνο την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου (που το μόνο καινούργιο στοιχείο της ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών). Αντε να δεχτούμε ότι δεν υπερασπίζονται τη μνημονιακή πολιτική. Δεν υπερασπίζονται, όμως, ούτε την «έξοδο από τα Μνημόνια» και διάφορα άλλα «κοινωνικά», για τα οποία καμάρωναν οι συριζαίοι και προσπαθούσαν να παραμυθιάσουν τον κόσμο. Τι βάζουν στη θέση της λεγόμενης εσωτερικής πολιτικής; Το τραμπικής έμπνευσης «ελληνικό όνειρο». Τοποθετημένο καθαρά σε ατομική βάση («κάθε άνθρωπος»), χωρίς ίχνος κοινωνικής-συλλογικής αναφοράς!

Ο «αριστερός» Πολάκης, πάντως, περίμενε με το αριστερό χέρι στον φρέντο (ρακή τέτοια ώρα δεν νομίζουμε) και με το δεξί στο πληκτρολόγιο και μόλις ο Μάρκος του έστειλε το υλικό, έβαλε… βαθμολογία και έκανε την ανάρτηση:

Η Αχτσιόγλου έκανε το αναμενόμενο βήμα (μπας και πετύχει την ισοφάριση): επισημοποίησε την πρόταση για ντιμπέι(τ). Ο Στέφανος, όπως το προβλέψαμε χθες, απάντησε «πριτς». Με… πρωτότυπο τρόπο: τσιτάροντας Τσακαλώτο (που στηρίζει Αχτσιόγλου, αν και όχι ακόμα ανοιχτά):

H Αχτσιόγλου απάντησε τσιτάροντας… Νίκο Παππά:

Μόνο που δεν είδε το «τυράκι» στην ανάρτηση Κασσελάκη: «Tην καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία»! Πού να το τολμήσει η Αχτσιόγλου; Στις διαφημίσεις οδοντόπαστας ο Κασσελάκης είναι άπαιχτος.

Aναμένουμε τα επόμενα επεισόδια σ’ αυτό το… πολιτισμένο ξεκατίνιασμα.

ΥΓ. Φαντάζεστε τον Ανδρέα Παπανδρέου να παραγγέλνει πίτσες, να τις παραλαμβάνει στην αυλόπορτα της βίλας στο Καστρί και να τις δίνει στη Μαργαρίτα για να τις κουβαλήσει μέσα; Το πολύ να έστελναν κανέναν/καμιά από το υπηρετικό προσωπικό κι όχι στην αυλόπορτα, μέσα στη βίλα. Ασε που γι’ αυτές τις δουλειές υπήρχε πάντοτε ο Ακης. Αλλοι καιροί, άλλα ήθη. Ο Κασσελάκης δεν άφησε τον ντελιβερά να ανεβάσει τις πίτσες στο γραφείο, όπως συνηθίζεται. Αμα ανέβαινε ο ντελιβεράς, πώς θα στηνόταν το σόου μπροστά σε δέκα κάμερες που περίμεναν στο πεζοδρόμιο για καμιά δήλωση; Κατέβηκε ο ίδιος ο ΣτέΚας, παρέλαβε τις πίτσες και τις παρέδωσε στον συμβίο του, που τον χρησιμοποιεί για ντεκόρ όπως και το σκυλάκι του. Δήλωση δεν έκανε ο ΣτέΚας, είπε απλά ότι κατέβηκε για να παραλάβει τις πίτσες γιατί… πεινάνε τα παιδιά μετά από τόση δουλειά. Δηλώσεις έκανε ο ντελιβεράς που περιέγραψε τι ακριβώς περιλάμβανε η παραγγελία (τόσες μαργαρίτα, τόσες ταρτούφο, τόσες πεπερόνι, τόσα αναψυκτικά (συγγνώμη ο Πολάκης με λεμονάδα την έβγαλε νυχτιάτικα;). Αμα πούμε πως ήταν κι ο ντελιβεράς δασκαλεμένος θα μας θεωρήσετε καχύποπτους;

Πάντως, μια πρωινατζού έκανε εξονυχιστικό ρεπορτάζ και ανακάλυψε ότι ο ΣτέΚας άφησε μόνο ένα δίευρο πουρμπουάρ στον ντελιβερά. Δε θέλουμε να το πιστέψουμε. Στις ΗΠΑ είναι θεσμοθετημένο το 20% επί του λογαριασμού στην εστίαση (τα μεροκάματα των σερβιτόρων τα πληρώνει ο πελάτης) κι αυτό το ξέρει ο ΣτέΚας…

Εκτύπωση 🖨
ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΠΟΛΑΚΗΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤριετίες: Ρύθμιση προστασίας των καπιταλιστών και παγίωσης της ληστείας των εργατών
Επόμενο άρθρο Κάτω τα χέρια από τους απεργούς πείνας κρατούμενους

Σχετικά Αρθρα

Την ημέρα που σκοτώνονταν δυο εργάτες, οι τοπικοί άρχοντες της Κορίνθου φιλοτεχνούσαν την αγιογραφία των φιλάνθρωπων Βαρδινογιάννηδων

Πολιτική 16 Οκτ 2026, 15:12

Ηamlet, the comedy

Πολιτική 15 Οκτ 2026, 11:53

Οι νεοναζιστές εξακολουθούν να «ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια»

Πολιτική 14 Οκτ 2026, 22:05

Ενας ανασφαλής πρωθυπουργός και ένα γκάλοπ… τίγκα στην αξιοπιστία

Πολιτική 13 Οκτ 2026, 22:07

Κατάπτυστη αθλιότητα! Αφίσα με τη σημαία της Βέρμαχτ πάνω από την Ακροπολη διαφημίζει ελληνο-γερμανικό συνέδριο για την Απελευθέρωση

Καταγγελία του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα

Ιστορία 12 Οκτ 2026, 19:50

Oταν ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί του «φιλούσαν τον fucking ass» της Γκίλφοϊλ

Πολιτική 12 Οκτ 2026, 14:28
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Την ημέρα που σκοτώνονταν δυο εργάτες, οι τοπικοί άρχοντες της Κορίνθου φιλοτεχνούσαν την αγιογραφία των φιλάνθρωπων Βαρδινογιάννηδων

16 Οκτ 2026, 15:12
Πολιτισμός

Η ντροπή του Ηνωμένου Βασίλειου: Αποσύρθηκαν από την αγορά τα βιβλία της Σάλι Ρούνι

Επειδή επιμένει με συνέπεια να υποστηρίζει την Palestine Action

16 Οκτ 2026, 12:33
Διεθνή

Εντελώς πρωτοφανές: Η κρατική τηλεόραση της Γαλλίας καταγγέλλει τoν εποικισμό της Δυτικής Οχθης (video)

16 Οκτ 2026, 11:05
Εργατικά

Η Motor Oil ομολογεί την ευθύνη της για τις εκρήξεις στο κάτεργό της, που σκότωσαν και σακάτεψαν εργάτες

16 Οκτ 2026, 10:56
Διεθνή

Σιωναζιστές δεσμοφύλακες πυροβόλησαν παλαιστίνιους κρατούμενους μέσα στο κελί

16 Οκτ 2026, 09:41
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»

7 μμ, αίθουσα Παναρκαδικής, Τζωρτζ 9 (πλ. Κάνιγγος)

16 Οκτ 2026, 08:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

16 Οκτ 2026, 00:01
Παιδεία

«Πάμε κι όπου βγει» στα σχολεία: Καθημερινά τα ατυχήματα με τραυματισμούς μαθητών

15 Οκτ 2026, 22:58
Κόντρες

Υπέρ Κίμπερλι συνηγορία

15 Οκτ 2026, 22:47
Εργατικά

Νέα έκρηξη στο κάτεργο των Βαρδινογιάννηδων – Δύο σοβαρά τραυματίες εργάτες

15 Οκτ 2026, 18:48
Οικονομία

Πετρέλαιο θέρμανσης: Κυβέρνηση και πετρελαιάδες καπιταλιστές καταληστεύουν τον ελληνικό λαό

15 Οκτ 2026, 14:53
Πολιτική

Ηamlet, the comedy

15 Οκτ 2026, 11:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Οι νεοναζιστές εξακολουθούν να «ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια»

14 Οκτ 2026, 22:05
Υγεία

Νοσοκομείο «Αττικόν»: 1.300 ασθενείς νοσηλεύτηκαν στους διαδρόμους τις πρώτες 40 μέρες του φθινόπωρου

14 Οκτ 2026, 19:52
Υγεία

Απ’ όξω μπέλα μπέλα κι από μέσα κατσιβέλα*

Ηπειρος: Ασθενοφόρα off - Εγκαίνια σε «χωριά Ποτέμκιν»

14 Οκτ 2026, 18:58
Εργατικά

Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!

14 Οκτ 2026, 14:42
Παιδεία

Οι Πρυτάνεις στηρίζουν τους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, μόνο που θέλουν να τους ορίζουν οι ίδιοι

Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και κλειστό αριθμό εισακτέων

14 Οκτ 2026, 14:34
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

Ημέρα για την εξάλειψη της φτώχειας.

Ημέρα μυοσκελετικού τραύματος.

Ημέρα υπέρ των κακοποιημένων παιδιών.

Μαλάουι: Ημέρα μητέρας.

1920: Ο Μάικ Φίτζεραλντ γίνεται ο πρώτος νεκρός απεργός πείνας (Ιρλανδία).

1941: Οι ναζί εκτελούν 250 άνδρες 16-60 ετών των χωριών Aνω και Κάτω Κερδύλια Σερρών σε αντίποινα για τον φόνο ενός γερμανού στρατιώτη.

1974: Ιδρύεται η ΟΝΝΕΔ.

2006: Η Λατίφα αλ Γκαούντ εκλέγεται ως η πρώτη γυναίκα βουλευτής στο Μπαχρέιν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo