Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Καλέ πώς τα λες, θα μου πέσει ο καφές
  • Σαν σήμερα 5 Μάη
  • Για το πρεστίζ και τα ψηφαλάκια του Δούκα
  • Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν υπάρχει εκεχειρία στον Λίβανο, αλλά μια συνεχής ισραηλινο-αμερικανική επιθετικότητα»
  • ΣΥΖΗΤΗΣΗ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει
  • Χαμάς: Τα όπλα της Αντίστασης αποτελούν σταθερό δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού και καμία παράταξη δεν έχει το δικαίωμα να τα εγκαταλείψει
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ο κλαρινογαμπρός του νεοναζισμού… έκοψε ρόδα μυρωδάτα
Πολιτική

Ο κλαρινογαμπρός του νεοναζισμού… έκοψε ρόδα μυρωδάτα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Δεκ 2022, 13:34

Για δεύτερη φορά την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, στο οποίο έχει προσφύγει ζητώντας την αποφυλάκισή του, ο νεοναζιστής Κασιδιάρης, που φοράει κοστούμι και μοστράρει σαν κλαρινογαμπρός, κρύβοντας τη σβάστικα που έχει χτυπημένη στο μπράτσο του.

Η πρώτη φορά ήταν στις 5 Οκτώβρη του 2022, όταν ζήτησε αναβολή λόγω κωλύματος της συνηγόρου του. Η υπόθεση αναβλήθηκε για σήμερα, αλλά ούτε σήμερα εμφανίστηκε η δικηγόρος του. Εστείλε «άγγελο», που ζήτησε νέα αναβολή, επειδή έπρεπε να παραστεί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Η υπόθεση αναβλήθηκε για δεύτερη φορά, για τις 16 Γενάρη του 2023.

Πράγματι, η συνήγορος του Κασιδιάρη είχε την υπόθεση με τον αριθμό 3 στο Πινάκιο του Μεικτού Ορκωτού. Ομως, μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι η εν λόγω υπόθεση δεν είχε εκφωνηθεί. Το Πενταμελές Αναστολών άρχισε τη συνεδρίασή του στις 11 (λόγω στάσης εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων). Επομένως, η συνήγορος του Κασιδιάρη μπορούσε να παραστεί και στις δυο υποθέσεις. Αλλωστε, οι δίκες στο Πενταμελές Αναστολών κρατούν πολύ λίγο.

Είναι προφανές ότι επεδίωξε μια ακόμη αναβολή, για να συντηρεί μια υπόθεση εξ ορισμού χαμένη. Οπως γράψαμε και χθες, η αίτηση αποφυλάκισης του Κασιδιάρη στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών δε θα έχει καμία τύχη. Μετά την έναρξη της κατ’ έφεση δίκης της ΧΑ και τη μεταφορά της δικογραφίας στο Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, οι νεοναζιστές που βρίσκονται στη φυλακή σταμάτησαν να υποβάλλουν αιτήσεις αποφυλάκισης στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, καθώς αρμόδιο είναι το δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση. Θυμίζουμε πως όσες αιτήσεις αποφυλάκισης υποβλήθηκαν από νεοναζιστές στο Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων απορρίφθηκαν.

Ο Κασιδιάρης, για να μην υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης στο Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων και να «ακούσει» την απόρριψή της, υπέβαλε αίτηση στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών και σέρνει την υπόθεση, για να μην «ακούσει» και από αυτό το δικαστήριο απόρριψη, επειδή αρμόδιο είναι πλέον το δικαστήριο της ουσίας.

Εχουμε σημειώσει και άλλες φορές ότι οι αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης της ποινής έχουν πάντοτε κατεπείγοντα χαρακτήρα. Ο κρατούμενος «καίγεται» να βγει από τη φυλακή. Και ο δικηγόρος του, που ξέρει από καιρό πότε έχει οριστεί η εκδίκαση της αίτησης αποφυλάκισης, δίνει απόλυτη προτεραιότητα σ’ αυτήν και αν έχει και άλλες υποθέσεις την ίδια μέρα, φροντίζει να τις βάλει σε δεύτερη μοίρα (ακόμη και αναβολή να ζητήσει), προκειμένου να δικάσει την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής για να βγει ο πελάτης του από τη φυλακή. Εν προκειμένω, συμβαίνει το αντίθετο: η δικηγόρος μπορεί να δικάσει την υπόθεση του Κασιδιάρη, αλλά χρησιμοποιεί σαν πρόσχημα την ενασχόλησή της με μια άλλη δίκη, που -επαναλαμβάνουμε- δεν την εμπόδιζε να δικάσει και την αίτηση αποφυλάκισης του Κασιδιάρη (ενδεχομένως να μη χρειαζόταν ούτε καν μια μικρή διευθέτηση του χρόνου παρουσίας της στα δύο δικαστήρια).

Επί μήνες οι κρατούμενοι νεοναζιστές κατέφευγαν στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών με το επιχείρημα ότι καθυστερεί η καθαρογραφή της απόφασης του πρώτου βαθμού κι αυτοί μένουν άδικα στη φυλακή, με κίνδυνο να έχουν εκτίσει την ποινή προτού γίνει η δίκη στο δεύτερο βαθμό. Τώρα, που η δίκη έχει αρχίσει και εξελίσσεται, ο Κασιδιάρης ζητάει και παίρνει απανωτές αναβολές!

Η αίτησή του στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών θα απορριπτόταν και το δικαστήριο θα του έλεγε να προσφύγει στο δικαστήριο της ουσίας, που είναι πλέον αρμόδιο και για τις αιτήσεις αποφυλάκισης. Μέχρι στιγμής, όμως, όλες οι αιτήσεις αποφυλάκισης που έχουν καταθέσει νεοναζιστές στο Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας έχουν απορριφθεί. Τι σημαίνει αυτό; Οτι το δικαστήριο της ουσίας τούς θεωρεί επικίνδυνους. Την ίδια τύχη θα είχε και τυχόν αίτημα αποφυλάκισης του Κασιδιάρη.

Ο σβαστικοφόρος νεοναζιστής, όμως, φοράει κοστούμι και γραβάτα και παριστάνει τον κλαρινογαμπρό της αστικής πολιτικής. Μια απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής του από το Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας θα τσαλάκωνε την εικόνα του… αθώου, που προσπαθεί να φιλοτεχνήσει. Γι’ αυτό σέρνει ο ίδιος την υπόθεση στο (αναρμόδιο) Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, ζητώντας αναβολή και κόντρα αναβολή. Για να μην αναγκαστεί να προσφύγει στο δικαστήριο της ουσίας και δει το κοστούμι του να ξεσκίζεται και να φαίνεται η σβάστικα στο μπράτσο, που την κρύβει με επιμέλεια.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα πετύχει τίποτα. Είναι τόσο συντριπτικά τα στοιχεία και τόσο εμπεριστατωμένη η απόφαση 2644/2020 του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, που δεν επιτρέπουν παράθυρο αισιοδοξίας στον Κασιδιάρη και τους υπόλοιπους της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας.

ΥΓ. Με έκπληξή μας είδαμε στην έδρα του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών τον εφέτη Γεωργουλέα, ο οποίος ήταν αναπληρωματικός και τοποθετήθηκε σε αντικατάσταση συναδέλφου του. Ο κ. Γεωργουλέας, όμως, έχει κώλυμα για υποθέσεις χρυσαυγιτών, διότι ως πρωτοδίκης διεξήγαγε ανακριτικό έργο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Στη θέση του έπρεπε να τοποθετηθεί άλλος εφέτης από τον κατάλογο των αναπληρωματικών, ώστε να μην αναγκαστεί να ζητήσει την εξαίρεσή του για την υπόθεση Κασιδιάρη. Αυτό το λες και μπάχαλο στο Εφετείο Αθηνών…

Εκτύπωση 🖨
ΕΦΕΤΕΙΟ ΧΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠρυτανεία ΑΠΘ προς πανεπιστημιακή κοινότητα: Παγώστε!
Επόμενο άρθρο Σίριαλ διώξεων και φίμωσης της συνδικαλιστικής δράσης

Σχετικά Αρθρα

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ασκηση έφεσης από τον Πιτσιλή κατά της δικαστικής απόφασης που δικαίωσε την Π. Τυχεροπούλου

Δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου της Π. Τυχεροπούλου

Πολιτική 4 Μάι 2026, 12:47

Τα «Νέα» επιτίθενται στην ΑΑΔΕ του Πιτσιλή για το διωγμό της Π. Τυχεροπούλου

Πολιτική 4 Μάι 2026, 10:49

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πλάτες στους σιωναζιστές πειρατές που χτύπησαν το Global Sumud Flotilla

Διεθνή 30 Απρ 2026, 21:08

Ο ΔΣΑ αποδοκιμάζει με έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την από 27/4/2026 Πράξη του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κ. Τζαβέλλα

Πολιτική 30 Απρ 2026, 20:12

Οταν γίνεται πολιτική «μούρη» ο Φώντας ο Μπαραλιάκος

Πολιτική 29 Απρ 2026, 21:51

Επεσαν οι μάσκες στη δίκη για το έγκλημα στα Τέμπη: Επιστροφή στη γραμμή Μητσοτάκη περί «ανθρώπινου λάθους»

Πολιτική 28 Απρ 2026, 20:56
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Καλέ πώς τα λες, θα μου πέσει ο καφές

5 Μάι 2026, 10:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Μάη

5 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Για το πρεστίζ και τα ψηφαλάκια του Δούκα

4 Μάι 2026, 19:27
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν υπάρχει εκεχειρία στον Λίβανο, αλλά μια συνεχής ισραηλινο-αμερικανική επιθετικότητα»

Δεν υπάρχει «κίτρινη γραμμή» ούτε «ζώνη ασφαλείας», και δεν θα υπάρξει

4 Μάι 2026, 14:18
Εκδηλώσεις

ΣΥΖΗΤΗΣΗ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Μάη, στην Κόντρα (8 μμ)

4 Μάι 2026, 13:35
Διεθνή

Χαμάς: Τα όπλα της Αντίστασης αποτελούν σταθερό δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού και καμία παράταξη δεν έχει το δικαίωμα να τα εγκαταλείψει

4 Μάι 2026, 13:04
Πολιτική

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ασκηση έφεσης από τον Πιτσιλή κατά της δικαστικής απόφασης που δικαίωσε την Π. Τυχεροπούλου

Δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου της Π. Τυχεροπούλου

4 Μάι 2026, 12:47
Καταστολή

8.5.2026: Οι «κλάρες» της Αστυνομίας στο εδώλιο

Δυο ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δικάζονται για τη βίαιη διάλυση συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

4 Μάι 2026, 11:25
Πολιτική

Τα «Νέα» επιτίθενται στην ΑΑΔΕ του Πιτσιλή για το διωγμό της Π. Τυχεροπούλου

4 Μάι 2026, 10:49
Παιδεία

Δήμος Αθήνας: αγνοεί τα αιτήματα των σχολείων, δεν δημοσιοποιεί τα αποτελέσματα του προσεισμικού ελέγχου, παραχωρεί τους σχολικούς χώρους για εξετάσεις κερδοσκοπικών φορέων

Ενημέρωση από τον τακτικό εκπρόσωπο των ΕΛΜΕ στο Δήμο Αθήνας

4 Μάι 2026, 08:55
Καταστολή

Σκιές στον Εβρο: pushbacks, «βαρκάρηδες» και κυκλώματα διακίνησης και δωροληψίας

4 Μάι 2026, 08:42
Παιδεία

Εστιακοί Φοιτητές Θεσσαλονίκης: Κινδυνεύουμε με έξωση αν δεν υπογράψουμε το εκβιαστικό τελεσίγραφο-ιδιωτικό συμφωνητικό του νέου εσωτερικού κανονισμού

4 Μάι 2026, 08:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Μάη

4 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η Γαλλία, ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός εξαγωγέας όπλων προς το Ισραήλ το 2024

Τρίτη σε εξαγωγές πολεμικού υλικού η Ελλάδα

3 Μάι 2026, 06:40
Καταστολή

Εγκλειστοι πρόσφυγες στη Σιντική Σερρών: η γεωγραφία της απόλυτης βαρβαρότητας

3 Μάι 2026, 06:32
Διεθνή

Σιωνιστής έποικος επιτίθεται σε μοναχή – Εκκλησιαστικοί ηγέτες προειδοποιούν για αυξανόμενες απειλές κατά των Χριστιανών

3 Μάι 2026, 05:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Μάη

3 Μάι 2026, 00:01
Παιδεία

Μητσοτάκης-Χριστοδουλίδης εγκαινίασαν παράρτημα του κερδοσκοπικού Πανεπιστήμιου Λευκωσίας στην Αθήνα

Πανηγύρια για γνώση δεκάδων χιλιάδων και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

2 Μάι 2026, 09:39
Διεθνή

Δεν μπορούν να σταθούν στον νότιο Λίβανο οι σιωναζιστές

2 Μάι 2026, 09:24
Αγροτικά

Εξακολουθούν να «μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

Εσπρωξαν τους κτηνοτρόφους σε μαζικούς εμβολιασμούς «στη ζούλα», με δική τους δαπάνη και χωρίς ελπίδα εκρίζωσης της νόσου

2 Μάι 2026, 06:15
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Μάη

Ημέρα μαιών.

Ημέρα γέλιου.

Ημέρα πορτογαλόφωνου πολιτισμού.

Ιαπωνία: Ημέρα παιδιών.

Αιθιοπία: Ημέρα νίκης.

1818: Γεννιέται ο Καρλ Μαρξ.

1912: Κυκλοφορεί το πρώτο φίλο της εφημερίδας “Πράβντα” (Ρωσία).

1916: Οι ΗΠΑ εισβάλλουν στη Δομινικανή Δημοκρατία.

1938: Περιπετειώδης απόδραση κομμουνιστών από τη Φολέγανδρο.

1947: Κομμουνιστές ανατινάζουν το ηλεκτρικό εργοστάσιο του Λιτόχωρου Πιερίας.

1949: Ιδρύεται το Συμβούλιο της Ευρώπης.

1949: Καθιερώνεται κοινού τύπου «Δήλωσις μετανοίας των Ελλήνων κομμουνιστών».

1967: Διατάζεται η διάλυση 279 οργανώσεων και κατάσχονται τα αρχεία τους.

1974: Μεγάλη ελληνική αντιδικτατορική διαδήλωση στις Βρυξέλλες με συμμετοχή των ΠΑΜ, ΠΑΚ, ΔΑ και εκπροσώπων αντιδικτατορικών επιτροπών του εξωτερικού.

1981: Βόμβα καταστρέφει το διπλωματικό αυτοκίνητο του πρώτου γραμματέα του πολιτικού γραφείου της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα Λιούις Τζένσεν (ΕΛΑ).

1981: Πεθαίνει ο Μπόμπι Σαντς (IRA) μετά από απεργία πείνας 55 ημερών στις βρετανικές φύλακες.

1999: Τρεις ρουκέτες κατά των τραπεζών «Τσέιζ Μανχάταν», «Νασιονάλ ντε Παρί» και «Μίντλαντ» στον Πειραιά (17Ν).

2010: Νεκροί τρεις υπάλληλοι υποκαταστήματος της τράπεζας «Marfin Egnatia» στη Σταδίου από μολότοφ που έριξαν άγνωστοι σε απεργιακή διαδήλωση.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Γι’ αυτή την υπόθεση όπως και για όλες τις υπόλοιπες, έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και θα λάμψει η αλήθεια. Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ συγκεκριμένα, είναι ένα σκάνδαλο, διότι για πολλά χρόνια πολλοί έπαιρναν χρήματα που δεν δικαιούνταν. Πρέπει να τους βρει η δικαιοσύνη, να επιστρέψουν πίσω τα λεφτά στα δημόσια ταμεία και όσοι έχουν κάνει παραπτώματα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Αυτό είναι όμως διαφορετικό απ’ αυτό που διερευνώνται οι βουλευτές μας. Δεν βλέπω – κατά την άποψή μου – ότι έχουν διαπράξει αδικήματα, ούτε ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Είμαι σίγουρος ότι είναι όλοι τους αθώοι.

Τάκης Θεοδωρικάκος

(Επιτέλους, βρέθηκε ένας υπουργός – ο γυρολόγος-σαλταδόρος της αστικής πολιτικής – να τετραγωνίσει τον κύκλο. Με μια κίνηση που θυμίζει τον Κολόμβο και το αυγό. Παρά τις δυνατές σπουδές του, παιδευόταν ο μακάριος Μακάριος να αποδείξει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι υπήρξαν απλά κάποιες διαχρονικές παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Κι έρχεται ο σερ Τάκης Θεοδωρικάκος να δώσει τη λύση: φυσικά και ήταν σκάνδαλο. Τι σκάνδαλο, όμως; Κάποιοι έπαιρναν χρήματα που δε δικαιούνταν. Να τους βρει η Δικαιοσύνη, να τους τιμωρήσει, να επιστρέψουν τα λεφτά. Τι ανακατεύουν τους βουλευτές της ΝΔ; Ο σερ Τάκης ήδη τους δίκασε και τους αθώωσε. Οχι λόγω αμφιβολιών αλλά με τη βεβαιότητα του δικαστή που εκφωνεί το «διότι δεν απεδείχθη». Και πώς τα κατάφεραν τα λαμόγια να πάρουν τόσα λεφτά; Ηταν ατσίδες και εξαπάτησαν και τις υπηρεσίες και τους υπουργούς. Και οι διάλογοι βουλευτών με τον γαλάζιο Μελά του ΟΠΕΚΕΠΕ, που του ζητούσαν να πληρώσει διάφορα λαμόγια; Απλούστατο: οι ατσίδες – τα λαμόγια – εξαπάτησαν τους βουλευτές. Πού να ξέρει ο βουλευτής ότι ο ψηφοφόρος του ήταν λαμόγιο; Και ο Βορίδης που υπέγραφε ατομικές αποφάσεις πληρωμής λαμόγιων που τα είχε ανακαλύψει η Τυχεροπούλου και ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα και έχουν ήδη καταδικαστεί; Εδώ ο σερ Τάκης τραβάει μια ηδονική ρουφηξιά φρέντο και λέει: η Βουλή αποφάνθηκε ότι ο Βορίδης δεν πρέπει καν να ελεγχθεί ποινικά. Ποια Βουλή; Η κυβερνητική πλειοψηφία. Τι θέλετε τώρα, ν’ αλλάξουμε το Σύνταγμα και ν’ αποφασίζει η μειοψηφία; Κι ο Αυγενάκης που έδωσε εντολή να πληρωθούν χιλιάδες λαμόγια που είχαν μπλοκαριστεί οι ΑΦΜ τους; Ατάραχη απάντηση: η Βουλή έχει αποφανθεί και για τον συνάδελφο Αυγενάκη. Και την Τυχεροπούλου, την υπάλληλο που αποκάλυψε πολλά λαμόγια και την υπέβαλαν σε εργασιακά βασανιστήρια; Ας προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν νομίζει ότι αδικήθηκε. Μα προσέφυγε και δικαιώθηκε και ο Πιτσιλής συνεχίζει τον εργασιακό διωγμό της. Α, όλα κι όλα, η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή και η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη λειτουργία της. Και πώς γίνεται, η Τυχεροπούλου να είναι συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη διερεύνηση του σκανδάλου και ο Πιτσιλής να αρνείται να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση; Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υπηρετεί αντικυβερνητικές σκοπιμότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo