Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη
  • Καβάλαγες ασέλωτο με δίχως χαλινάρι…
  • Ιεριχώ: Ενοπλοι σιωναζιστές έποικοι διώχνουν παλαιστινιακές οικογένειες και αρπάζουν τα σπίτια τους
  • Δεν υπάρχει σκάνδαλο Πατούλη, αλλά σκάνδαλο Μητσοτάκη-Πατούλη
  • Πώς ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Παλαιστίνιων επηρέασε την αμερικάνικη πολιτική ζωή
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»O δικαστικός μηχανισμός έριξε στα μαλακά τον νεοναζιστή Ζέρβα
Πολιτική

O δικαστικός μηχανισμός έριξε στα μαλακά τον νεοναζιστή Ζέρβα

Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Μάι 2022, 14:38

Τον Μάρτη του 2017, ομάδα νεοναζιστών μπράβων που φύλαγε τα κεντρικά γραφεία της ΧΑ στην οδό Μεσογείων ξυλοκόπησε άγρια τον φοιτητή Αλέξη Λάζαρη που επέστρεφε στο σπίτι του, επειδή δεν τους άρεσε η εμφάνισή του. Στην κυριολεξία τον τσάκισαν, προκαλώντας του μόνιμη βαριά σωματική βλάβη.

Ο φοιτητής καθώς και ένας αυτόπτης μάρτυρας αναγνώρισαν τον νεοναζιστή Χρήστο Ζέρβα ως επικεφαλής της ομάδας των θρασύδειλων μπράβων. Ο Ζέρβας δεν ήταν τυχαίος. Ηταν πρωτοπαλίκαρο του φίρερ της ΧΑ, μέλος της ΚΕ της εγκληματικής συμμορίας, διορισμένος ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Μιχαλολιάκου στη Βουλή, πυρηνάρχης Αμπελοκήπων και «υπεύθυνος ασφαλείας» των κεντρικών γραφείων στη Μεσογείων, δηλαδή επικεφαλής του τάγματος εφόδου που λιντσάρισε τον διερχόμενο φοιτητή, επειδή οι χρυσαυγίτες διψούσαν για αίμα (μετά από επίθεση που είχαν δεχτεί στα γραφεία τους) και ο νεαρός Λάζαρης ταίριαζε εμφανισιακά με αυτό που έχουν στο μυαλό τους για τους αντιφασίστες!

Ο Ζέρβας παραπέμφθηκε στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων κατηγορούμενος για τα κακουργήματα της ληστείας και της σκοπούμενης βαριάς σωματικής βλάβης. Οι προβλεπόμενες από τον Ποινικό Κώδικα ποινές γι’ αυτά τα κακουργήματα είναι: 5-15 χρόνια για τη ληστεία και μέχρι 10 χρόνια για τη σκοπούμενη βαριά σωματική βλάβη. Ομως, παρά την πρόταση του εισαγγελέα να καταδικαστεί σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο πρόεδρος του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων μετέτρεψε το κακούργημα της σκοπούμενης βαριάς σωματικής βλάβης στο πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών. Για το κακούργημα της ληστείας τού επέβαλε μόνο 6 χρόνια κάθειρξης, χωρίς ελαφρυντικό (σχεδόν το ελάχιστο, δηλαδή). 

Η συνολική ποινή μετά την συγχώνευση ανήλθε σε 7 χρόνια κάθειρξης. Επιπλέον, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο έδωσε ανασταλτική δύναμη στην έφεση (με εγγύηση μόλις 2.000 ευρώ), με αποτέλεσμα ο νεοναζιστής εγκληματίας να βρεθεί στη φυλακή μόνο για λίγο χρόνο (προφυλάκιση). Μπορεί η ποινή της εφτάχρονης φυλάκισης που επιβλήθηκε στον χρυσαυγίτη Ζέρβα, για το λιντσάρισμα του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη, να ακούγεται μεγάλη, στην πραγματικότητα όμως είναι «χάδι», γιατί ο χρυσαυγίτης απέφυγε τα χειρότερα, ενώ ούτε στη φυλακή στάλθηκε, γράφαμε στις 11 Νοέμβρη του 2017.

Προχθές (18 Μάη), το ΣΤ’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, που δίκασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό (πρόεδρος ο πρόεδρος εφετών Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και μέλη οι εφέτες Γεωργία Γκίκα και Κωνσταντίνα Λέκκου), ολοκλήρωσε την πρόκληση, δίνοντας στον νεοναζιστή τη δυνατότητα να μην οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή που του επέβαλε.

Η εισαγγελέας Ολυμπία Κλειτσάκη πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα του νεοναζιστή και να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του άρθρου 84ε του ΠΚ: «το ότι συμπεριφέρθηκε καλά για σχετικά μεγάλο διάστημα μετά την πράξη του, ακόμα και κατά την κράτησή του». Το Δικαστήριο δέχτηκε ομόφωνα την πρόταση της εισαγγελέα!

Οσον αφορά την ποινή για τη ληστεία, η εισαγγελέας πρότεινε πέντε χρόνια κάθειρξης (όχι φυλάκισης). Μετά την αποδοχή του ελαφρυντικού, είχε τη δυνατότητα να προτείνει ποινή και κάτω από πέντε χρόνια, οπότε η κάθειρξη θα μετατρεπόταν σε φυλάκιση, όμως δεν το αποτόλμησε. Είχε προηγηθεί αντιπαράθεσή της με τη συνήγορο του νεοναζιστή, μετά την αγόρευση της τελευταίας.

Ούτε το δικαστήριο αποτόλμησε να επιβάλει ποινή κάτω από τα πέντε χρόνια. Ομως, με απόφαση κατά πλειοψηφία (μειοψήφισε η εφέτης Κωνσταντίνα Λέκκου), χαρακτήρισε την ποινή των πέντε ετών φυλάκιση και όχι κάθειρξη!

Μετά την αναγνώριση ελαφρυντικού, τυπικά το δικαστήριο είχε το δικαίωμα να χαρακτηρίσει τα πέντε χρόνια φυλάκιση. Ουσιαστικά, όμως, δεν το είχε, καθώς αγνόησε την εγκληματική δράση του νεοναζιστή Ζέρβα. Αναγνώρισε στον Ζέρβα το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, παραβλέποντας προκλητικά το ότι αυτός είναι εθνικοσοσιαλιστής και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την εγκληματική δράση, όπως επισημαίνει στην απόφαση 2644/2020 το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δίκασε και καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή και μερικές δεκάδες χρυσαυγιτών εγκληματιών. Εξίσου προκλητικά παρέβλεψε το γεγονός ότι ο Ζέρβας κάλυψε όλους τους νεοναζιστές συνεργούς του, με τους οποίους από κοινού λιντσάρισαν τον Α. Λάζαρη, με αποτέλεσμα να μη δικαστεί κανένας άλλος από τη συμμορία!

Στη συνέχεια, όπως ήταν επόμενο, το δικαστήριο αποφάσισε τη μετατροπή της ποινής σε χρηματική. Ο νεοναζιστής πρέπει να πληρώσει 24 μηνιαίες δόσεις των 1.600 ευρώ. Γι’ αυτόν, όμως, το σημαντικό είναι ότι δεν στάλθηκε στη φυλακή. Με την απόφαση για μετατροπή της ποινής ανοίγει ο δρόμος για να ζητήσει να μπει σε πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας (σε κάποιο δήμο) επικαλούμενος οικονομική αδυναμία!

Ενα νέο παιδί που περπατούσε αμέριμνα στο δρόμο λιντσαρίστηκε εν ψυχρώ -χωρίς να έχει προηγηθεί απολύτως τίποτα- από ομάδα νεοναζιστών τραμπούκων που «στρατοπέδευε» έξω από τα κεντρικά γραφεία της νεοναζιστικής συμμορίας, με αποτέλεσμα να υποστεί μόνιμη σοβαρή βλάβη. Ο επικεφαλής του δολοφονικού τάγματος εφόδου «καθάρισε» με εφτά μήνες προφυλάκιση! Η αστική Δικαιοσύνη «κέρδισε» ένα ακόμη… παράσημο.

ΥΓ1. Το ότι η απόφαση του ΣΤ’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τον Ζέρβα «μπάζει» προκύπτει και από την απόφαση 6/2017 της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, που σημειώνει μεταξύ των άλλων: «Συμπερασματικά: με τις προαναφερθείσες διατάξεις, οριοθετείται η μετατρεψιμότητα της περιοριστικής της ελευθερίας ποινής μέχρι και του ανωτάτου ορίου αυτής της φυλάκισης (πέντε έτη) και όχι του κατωτάτου ορίου της κάθειρξης (επίσης, πέντε έτη)» (η έμφαση δική μας). 

Παραθέτουμε ολόκληρη την αρεοπαγιτική απόφαση:

AREIOS_PAGOS_6_2017
Εκτύπωση 🖨
ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΧΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔυο πίκρες ανταμώσανε

Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

Επόμενο άρθρο Π. Ρούπα – Ν. Μαζιώτης: ΔΑΦΝΗ για μας θα είσαι πάντα εδώ

Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

Σχετικά Αρθρα

Δεν υπάρχει σκάνδαλο Πατούλη, αλλά σκάνδαλο Μητσοτάκη-Πατούλη

Πολιτική 6 Νοέ 2026, 14:03

Γκαλοπατζήδες χωρίς καπίστρι

Ολα τα γκάλοπ είναι κάλπικα, αλλά κάποια παραείναι

Πολιτική 4 Νοέ 2026, 18:38

Η Αυγερινοπούλου, ο σύζυγος ή τέως σύζυγος ή σύντροφος και το ανύπαρκτο «πόθεν έσχες»

Πολιτική 4 Νοέ 2026, 17:46

Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα

Επιβάτες του Crown Iris επέδειξαν τα γεννητικά τους όργανα και ούρησαν μπροστά σε μικρά παιδιά στη Σύρο!

Πολιτική 3 Νοέ 2026, 20:56

Η κυβερνητική ΕΡΤ αβαντάρει τους νεοναζιστές για να υπηρετήσει το κάλπικο αφήγημα του Μητσοτάκη

Πολιτική 3 Νοέ 2026, 11:55

Φάμπρικα αναβολών στις δίκες των λαμόγιων της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Και οι κατηγορούμενοι βουλευτές της ΝΔ στο κόλπο των αναβολών

Αγροτικά 2 Νοέ 2026, 15:27
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Νοέ 2026, 00:02
Uncategorized

Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη

7 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Καβάλαγες ασέλωτο με δίχως χαλινάρι…

6 Νοέ 2026, 19:19
Διεθνή

Ιεριχώ: Ενοπλοι σιωναζιστές έποικοι διώχνουν παλαιστινιακές οικογένειες και αρπάζουν τα σπίτια τους

Ο στρατός της οντότητας περιφρουρεί την εθνοκάθαρση

6 Νοέ 2026, 14:50
Πολιτική

Δεν υπάρχει σκάνδαλο Πατούλη, αλλά σκάνδαλο Μητσοτάκη-Πατούλη

6 Νοέ 2026, 14:03
Διεθνή

Πώς ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Παλαιστίνιων επηρέασε την αμερικάνικη πολιτική ζωή

Η περίπτωση του Ανταμ Χαμάουι

6 Νοέ 2026, 10:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

6 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Εχει δίκιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

5 Νοέ 2026, 19:37
Διεθνή

Παλαιστίνιος ερευνητής αποδομεί τον κατάλογο του Ισραήλ με τους αποκαλούμενους «τρομοκράτες» δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν στη Γάζα

5 Νοέ 2026, 15:10
Διεθνή

Ο Τραμπ πουλάει τρελίτσα μετά την εκλογική συντριβή

5 Νοέ 2026, 13:59
Διεθνή

Ο Βανς πήρε το όπλο του και το ακούμπησε στον κρόταφο του Τραμπ

5 Νοέ 2026, 13:01
Παιδεία

Τσιμέντα και πλακάκια πάνω στο κεφάλι μαθητή Α’ Δημοτικού!

Η εγκληματική εγκατάλειψη των σχολείων δεν είναι ατύχημα, είναι πολιτική επιλογή

5 Νοέ 2026, 08:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη

5 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Πορτοκαλί κατάθλιψη

4 Νοέ 2026, 20:21
Πολιτική

Γκαλοπατζήδες χωρίς καπίστρι

Ολα τα γκάλοπ είναι κάλπικα, αλλά κάποια παραείναι

4 Νοέ 2026, 18:38
Πολιτική

Η Αυγερινοπούλου, ο σύζυγος ή τέως σύζυγος ή σύντροφος και το ανύπαρκτο «πόθεν έσχες»

4 Νοέ 2026, 17:46
Διεθνή

Η Χεζμπολά επεκτείνει τη στεγαστική βοήθεια σε περισσότερα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων

4 Νοέ 2026, 13:18
Διεθνή

Ισραηλινοί δεσμοφύλακες πυροβόλησαν εννέα φορές εξέχοντα παλαιστίνιο κρατούμενο

4 Νοέ 2026, 13:03
Διεθνή

Η συντριπτική ήττα του Τραμπ και η πολιτική του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού

4 Νοέ 2026, 12:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

4 Νοέ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

Ημέρα για παρεμπόδιση εκμετάλλευσης του περιβάλλοντος στον πόλεμο και στις ένοπλες συγκρούσεις.

1967: Εξαρθρώνεται η Δημοκρατική Αντίσταση Κρήτης, σύλληψη διακοσίων ατόμων.

1992: Η Ελλάδα υπογράφει τη συνθήκη Σένγκεν.

1995: Ο πρώην σοβιετικός ΥπΕξ Εντβαρντ Σεβαρντνάντζε εκλέγεται πρόεδρος της Γεωργίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    • Εφετείο 17Ν

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

  • ΕΛΑ

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

  • Επικοινωνία

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

  • Όροι χρήσης

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

  • Ποιοι είμαστε

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

  • Επικοινωνία

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

  • Όροι χρήσης

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

    Επί της ουσίας επιβράβευση για το λιντσάρισμα του φοιτητή Α. Λάζαρη

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo