Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ενα ποίημα | Η Γάζα είναι ελπίδα, είναι φωτιά, είναι άσβεστη φλόγα
  • Σιωναζιστές και αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θα πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα
  • Σαν σήμερα 21 Ιούνη
  • Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!
  • Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους
  • Η Κοόρτη του Φοίνικα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Νέο unfair από τον Τασούλα
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Ιαν 2026, 14:53

Ο Τασούλας δρομολόγησε συναντήσεις στο Προεδρικό Μέγαρο με τους πρώην πρωθυπουργούς, ξεκινώντας από τον Καραμανλή (τον δάμαλο). Η συνάντηση, μάλιστα, δεν προαναγγέλθηκε, για ευνόητους λόγους. Για να αιφνιδιαστούν οι μητσοτακικοί και να μην προσπαθήσουν να χαλάσουν τη «φάση». Τώρα που ξεκίνησε, απλά ο Κούλης θα μετατραπεί σε άνθρωπο που έβλεπε τους πρώην πρωθυπουργούς να περνούν έξω από το Μαξίμου για να μπουν στην πόρτα του διπλανού μεγάρου με τον μεγάλο κήπο. Λέγεται ότι ο επόμενος που θα πάει για καφέ με τον πρόεδρο θα είναι ο ΓΑΠ. Ποιοι μένουν; Ο Σαμαράς και ο Τσίπρας. Δηλαδή, ένα κουαρτέτο εντελώς εχθρικό προς τον νυν πρωθυπουργό. Τέσσερις πρώην που δεν έχει πει καλή κουβέντα για τον Κούλη ο στόμας του.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πιστεύει ότι βρισκόμαστε σε μια εποχή που η εθνική ομοψυχία, η σταθερότητα και η ενότητα είναι αξίες που πρέπει να διαφυλάσσονται και να υποστηρίζονται από όλους τους παράγοντες του δημόσιου βίου και στο πλαίσιο αυτό έχει σημασία η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων», ανακοίνωσε το προεδρικό μέγαρο. Ωχ, ωχ, τι μαχαιριά ήταν αυτή; Ο ΠτΔ Τασούλας, που τον διόρισε ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, συνομιλεί μ’ αυτούς που δεν μπορεί να συζητήσει ο Κούλης, γιατί είναι όλοι τους (και οι δεξιοί και περισσότερο ο ακροδεξιός εκ των δεξιών) πολιτικοί του αντίπαλοι. Αν μάλιστα φτιάξει κόμμα και ο Σαμαράς, τότε δύο εκ των πρώην πρωθυπουργών (Σαμαράς και Τσίπρας) είναι όχι απλά πολιτικοί αντίπαλοι του Κούλη, αλλά και διεκδικητές της πρωθυπουργίας.

Eπιμύθιον (που θα έλεγε ο πατήρ Μητσοτάκης στον γιο του, αν ζούσε ακόμα): Ποτέ μην εμπιστεύεσαι έναν αβεροφικό. Θα σε προδώσει.

Το μάρμαρο θα το πληρώσουμε εμείς

Τη βρήκε τη λύση ο Μητσοτάκης για το black out στον ελληνικό εναέριο χώρο. Εβαλε τον Δήμα να διώξει τον διοικητή της ΥΠΑ, Σαουνάτσο, που οι ίδιοι είχαν διορίσει τον Μάρτη του 2024 με πολλά ταρατατζούμ για ασφάλεια πτήσεων, εκσυγχρονισμό των συστημάτων και ανάπτυξη των αεροδρομίων. Οχι πως αισθανόμαστε καμιά συμπάθεια για τον Σαουνάτσο ή τον θεωρούμε ικανό στέλεχος, αλλά δεν είχε αυτός το ταμείο. Η κυβέρνηση το είχε και το είχε. Και δεν έδωσε δεκάρα για όλα τα μεγαλεπήβολα που ανακοίνωσαν (και) όταν διόρισαν τον Σαουνάτσο. Κι επειδή με πορδές δε βάφονται αυγά, ο Σαουνάτσος τα άφησε όλα όπως τα βρήκε: συστήματα πεπαλαιωμένα, ξεχαρβαλωμένα, προβληματικά, που δούλευαν μόνο χάρη στη δουλειά των έμπειρων ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Οι οποίοι προειδοποιούσαν ότι κάποια στιγμή θα καταρρεύσουν όλα και οι ίδιοι δε θα μπορούν να κάνουν τίποτα.

Υπάρχει, όμως, και μια άλλη πλευρά. Από το black out επήλθε τεράστια αναστάτωση στις πτήσεις και οι αεροπορικές εταιρίες θα αναγκαστούν να πληρώσουν επιβάτες που έχασαν πτήσεις, έχασαν ενδιάμεσες πτήσεις, έχασαν επαγγελματικά ραντεβού κτλ. Αρκετοί θα βάλουν έμπειρους δικηγόρους στο εξωτερικό και θα πάρουν καλές αποζημιώσεις, όχι μόνο την τιμή ενός εισιτήριου. Να είστε σίγουροι ότι αν οι αεροπορικές εταιρίες δεν συμβιβαστούν, οι έμπειροι σ’ αυτά δικηγόροι θα τις πάνε σε δίκες και θα τις κερδίσουν. Δεν ξέρουμε τι κόστος θα προκύψει τελικά (αποζημιώσεις και έξοδα δικηγόρων και τυχόν δικών), όλ’ αυτά όμως θα τα πληρώσουμε εμείς. Οι αεροπορικές εταιρίες θα διεκδικήσουν και το τελευταίο σεντ από το ελληνικό κράτος και θα το πάρουν, γιατί και το κρατικό πόρισμα λέει ότι κατέρρευσε το σύστημα, επομένως η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην ΥΠΑ, δηλαδή στο ελληνικό δημόσιο, δηλαδή στον σκληρά φορολογούμενο ελληνικό λαό.

Τασούλας, Μητσοτάκης, Δένδιας προσγειώθηκαν με ελικόπτερο στη φρεγάτα Μπελαρά με το όνομα «Κίμων» και παρέστησαν σε φιέστα διάρκειας δυόμιση ωρών! Τα ραδιοκάναλα είχαν απευθείας συνδέσεις με τον πλουν της φρεγάτας. Μόνο πού κατούρησε ο Τασούλας δεν μας είπαν, εξαίροντας την ποιότητα των λαβομάνων στην τουαλέτα του πλοιάρχου. Στις 20 Γενάρη θα γίνει και νέα φιέστα, στο Ναύσταθμο, με περισσότερους προσκεκλημένους. Η κακομοιριά είναι προφανής. Η προσπάθεια καλλιέργειας εθνικιστικού πνεύματος το ίδιο. Ο ελληνικός λαός στενάζει από την ακρίβεια, η κυβέρνηση δηλώνει ότι δεν μπορεί να δώσει ούτε ενάμισι λεπτό για να είναι φτηνότερο το αγροτικό ρεύμα, γιατί «δεν βγαίνουμε, μάτια μου», και την ίδια στιγμή πετιούνται δισεκατομμύριο σε εξοπλισμούς που ενισχύουν τον επιθετικό στρατό του ΝΑΤΟ.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Θα έχει πλάκα το συνέδριο της ΝέΑρ την άλλη βδομάδα. Η πλειοψηφία των συνέδρων θα χειροκροτεί μανιωδώς τον Γαβρίλο και τον Ευκλειδάκο και οι βουλευτές και τα προβεβλημένα στελέχη θα τους κουνάνε μαντίλι. Ο βουλευτής Ροδόπης Φερχάτ Οζγκιούρ το ξεκαθάρισε από τώρα: «Θα συμπορευτώ με την κοινωνία». Και να μην μείνει καμιά αμφιβολία ξεκαθάρισε ότι κοινωνία είναι ο… Τσίπρας, ο «μοναδικός φυσικός ηγέτης της προοδευτικής παράταξης». Διευκρίνισε δε πως «ανά πάσα στιγμή μπορούμε -όσοι το επιθυμούμε- να αποτελέσουμε μέρος ενός ευρύτερου πολιτικού σχηματισμού μαζί με υγιείς κοινωνικές δυνάμεις», υπό τον Τσίπρα εννοείται, τον μόνο «ικανό να νικήσει εκλογικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να αποτελέσει εναλλακτικό πόλο διακυβέρνησης». Και μην βιαστείτε να πείτε «σιγά το στέλεχος», γιατί η Ροδόπη ήταν η μοναδική εκλογική περιφέρεια που βάφτηκε ροζ στις προηγούμενες εκλογές. Χάρη στον Οζγκιούρ και τις επαφές του με την τουρκική μειονότητα, βεβαίως, βεβαίως.

Αμα μπαίνουν στη μέση λεφτά…

Παραιτούμενη από πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών, η Μαρία Καρυστιανού άφησε αιχμές για κακοδιαχείριση, λέγοντας ότι άλλα μέλη του ΔΣ της έβαζαν τρικλοποδιές και την απέτρεπαν να δημοσιοποιήσει τις οικονομικές καταστάσεις του συλλόγου. Οταν ρωτήθηκε ποια ήταν αυτά τα μέλη, είπε ότι δεν τους αποκαλύπτει για να μην τους εκθέσει.

Είχαν προηγηθεί αντίστοιχες κατηγορίες κατά της Καρυστιανού από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ. Στην επιστολή που της έστειλαν (και τη δημοσιοποίησαν) καλώντας την να παραιτηθεί από πρόεδρος ανέφεραν: «Θεσσαλονίκη, 8-1-2026. Η απόρριψη του οικονομικού απολογισμού από την πλειοψηφία του Δ.Σ. αναδεικνύει τις ευθύνες της Προέδρου του Συλλόγου για τους χειρισμούς της ιδιαίτερα δε τον τελευταίο χρόνο, καθώς πραγματοποιούνταν δαπάνες ερήμην του Διοικητικού Συμβουλίου, χωρίς καμία προηγούμενη έγκριση. Η κατάσταση αυτή συνδέεται με την τακτική της Προέδρου να ενεργεί στο όνομα του Συλλόγου χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, συζήτηση ή έγκριση του ΔΣ για πρωτοβουλίες και τοποθετήσεις της με τις οποίες δεν συμφωνούμε τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ. Ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα συνιστά η αποκάλυψη της συνεργασίας που έχει αναπτύξει μήνες τώρα, με άγνωστους προς εμάς, «συνεργάτες» και «επιτελεία», για τη δημιουργία κινήματος ή πολιτικού κόμματος, χωρίς καμία σχετική ενημέρωση του ΔΣ, καθώς και η συμμετοχή της σε δράσεις που οργανώνουν από κοινού για το σκοπό αυτό, κατά τις οποίες χρησιμοποιεί την ιδιότητά της ως Προέδρου του Συλλόγου. Είναι αυτονόητο ότι η κ. Καρυστιανού μπορεί να συνεχίσει οποιαδήποτε προσωπική ή πολιτική δραστηριότητα, όχι όμως εκπροσωπώντας τον Σύλλογο ή χρησιμοποιώντας την ιδιότητα της Προέδρου του Συλλόγου Συγγενών των Θυμάτων του Εγκλήματος των Τεμπών. Με βάση τα παραπάνω ζητάμε την άμεση παραίτησή της από τη θέση της Προέδρου και την παράδοση των τραπεζικών καρτών που είναι συνδεδεμένες με τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Συλλόγου. Τα μέλη του ΔΣ: Παύλος Ασλανίδης, Αντιπρόεδρος, Ελένη Βασάρα, Γραμματέας, Μιρέλα Ρούτσι, Ταμίας, Βασίλης Παυλίδης, Μέλος». 

Κοντολογίς, κατηγορούν την Κρυστιανού ότι χρησιμοποιούσε λεφτά του συλλόγου για να στήσει το πολιτικό της μόρφωμα. Είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Καλά ξεμπερδέματα…

Και μιας και βρισκόμαστε σε θεοσεβούμενο mood, ελέω Καρυστιανού και γερόντισσας πνευματικού της (η ίδια το είπε, δεν μιλάμε για τον Καραχάλιο) να παραθέσουμε ένα από τα κορυφαία στιγμιότυπα θρησκευτικής κατάνυξης που καταγράφτηκε στα φετινά Φώτα. Θεωρούμε την επιλογή του τεράστιου Βασίλη Τερλέγκα για μουσική επένδυση απόλυτα ταιριαστή με την ιερότητα του event. Γιατί ο Βασιλάκης ο Τερλέγκας είναι άνθρωπος θρήσκος, που έχει γίνει και μάρτυρας θαύματος χάρη στο οποίο σώθηκε η ζωή του. Οπως έχει διηγηθεί στην έγκυρη τηλεοπτική εκπομπή «Ελα χαμογέλα» (τι γελάτε ρε;), μια φορά έπαθε λάστιχο αλλά δεν ήξερε να το αλλάξει. Τότε εμφανίστηκε από το πουθενά κάποιος. «Ηρθε μου άλλαξε το λάστιχο και εξαφανίστηκε. Ποιος είναι αυτός; Ναι, ναι, εξαφανίστηκε. Παρουσιάζεται μετά και μου λέει: “Αν δεν σου έσπαζα το λάστιχο θα έπεφτε στο ρέμα”». Ανατριχιάζουμε που θυμόμαστε τη συγκλονιστική αφήγηση του βάρδου.

 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος
Επόμενο άρθρο Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Σχετικά Αρθρα

Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;

Κόντρες 19 Ιούν 2026, 11:41

Τα παπαγαλάκια μεταμφιέστηκαν σε βαρυπενθούσες χήρες

Κόντρες 17 Ιούν 2026, 13:58

Χαρά στο κουράγιο του(ς)

Κόντρες 12 Ιούν 2026, 20:15

Mπαρτζώκα, Τράκη, μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα

Κόντρες 10 Ιούν 2026, 13:10

Aναμενόμενα και μη

Κόντρες 8 Ιούν 2026, 19:53

Πρόδωσε την τάξη του για χάρη του λαού

Κόντρες 5 Ιούν 2026, 20:26
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Ενα ποίημα | Η Γάζα είναι ελπίδα, είναι φωτιά, είναι άσβεστη φλόγα

21 Ιούν 2026, 11:22
Διεθνή

Σιωναζιστές και αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θα πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα

21 Ιούν 2026, 09:30
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

21 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτική

Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!

20 Ιούν 2026, 19:35
Εργατικά

Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους

20 Ιούν 2026, 18:59
Διεθνή

Η Κοόρτη του Φοίνικα

20 Ιούν 2026, 09:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

20 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούνη

20 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Πορτραίτα ηρώων

19 Ιούν 2026, 20:24
Διεθνή

Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους

19 Ιούν 2026, 19:52
Διεθνή

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

19 Ιούν 2026, 14:43
Κόντρες

Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;

19 Ιούν 2026, 11:41
Η παπάρα

Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο

19 Ιούν 2026, 10:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

19 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»

18 Ιούν 2026, 22:21
Παιδεία

Τα ξένα funds «κατάπιαν» ως τώρα 10 ιδιωτικά σχολεία

18 Ιούν 2026, 21:00
Διεθνή

Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα

18 Ιούν 2026, 20:55
Παιδεία

Αναλγησία: Απέρριψαν την μεταγραφή φοιτήτριας που έχει πατέρα με 80% αναπηρία και εισόδημα κάτω από 6.000 ευρώ!

18 Ιούν 2026, 20:17
Διεθνή

Σιωνιστής τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους (τον ένα σοβαρά) στην Αγία Νάπα

18 Ιούν 2026, 19:13
Διεθνή

Πονάνε, ωρέ Μπριζίτ, τα παλικάρια;

18 Ιούν 2026, 14:53
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

Ημέρα μουσικής.

Ημέρα skateboard.

Ημέρα ανθρωπιστή.

Ημερα υδρογραφίας.

1877: Εκτελούνται δέκα μέλη της μυστικής οργάνωσης των ιρλανδών ανθρακωρύχων «Μόλι Μαγκουάιρς» με την κατηγορία συμμετοχής σε βίαιη απεργία ανθρακωρύχων στην Πενσιλβάνια (ΗΠΑ).

1945: Εθνικόφρονες επιτίθενται εναντίον αριστερών ηθοποιών στα θέατρα «Ερμής» και «Λυρικόν», δέκα τραυματίες.

1964: Η ρατσιστική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν δολοφονεί τρεις Αφροαμερικανούς υπέρμαχους των ίσων δικαιωμάτων (ΗΠΑ).

1987: Συλλαμβάνεται στην Αθήνα ο καταζητούμενος Ιταλός Μαουρίτσιο Φολίνι, μέλος της οργάνωσης “Ενοπλοι Προλετάριοι για τον Κομμουνισμό».

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η Ελλάδα χαιρετίζει την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν, όπως και κάθε πρωτοβουλία η οποία θα συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης στην περιοχή. Είμαστε πάντα υπέρμαχοι της διπλωματικής λύσης για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Αυτός δεν είναι που στήριζε δημόσια την εισβολή αμερικανών κομάντο στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο; «Ο Νικολάς Μαδούρο ήταν επικεφαλής μιας βάναυσης και καταπιεστικής δικτατορίας που προκάλεσε αδιανόητο πόνο στον λαό της Βενεζουέλας. Το τέλος του καθεστώτος του προσφέρει νέα ελπίδα για τη χώρα. Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσουμε τη νομιμότητα των πρόσφατων ενεργειών»! Αυτός δεν είναι που συντασσόταν με τους αμερικανοσιωνιστές συμμάχους του με στόχο την ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης διά της πολεμικής βίας; Την έχουν εξαφανίσει εκείνη τη δήλωση, αλλά έγινε: «Η Ελλάδα, ως διαχρονικός πυλώνας σταθερότητας και δημοκρατικών αξιών στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να μένει αδιάφορη απέναντι σε καθεστώτα που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια και καταπιέζουν τους λαούς τους. Στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του ιρανικού λαού να ζήσει σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία. Η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στην Τεχεράνη δεν είναι μόνο αίτημα των καιρών, αλλά προϋπόθεση για τη μόνιμη ειρήνη στην περιοχή. Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους συμμάχους μας για τη διασφάλιση αυτού του στόχου». Και ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη έγραφε σε μακροσκελέστατη ανάρτηση-ύμνο του σιωναζισμού: «Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα μας, υπό την ηγεσία του @kmitsotakis σε όλη αυτή την προσπάθεια του Ισραήλ έμεινε πιστή σύμμαχός του μέχρι το τέλος και δεν τους εγκαταλείψαμε ακόμη και όταν όλοι οι φανατικοί αντισημίτες αριστεριστές και ακροδεξιοί μας πίεζαν και μας έβριζαν στην Βουλή, στους δρόμους στο διαδίκτυο και παντού. Είμαστε με το Ισραήλ και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μακάρι το Ιράν και ο σπουδαίος λαός της Περσίας να αναπνεύσει τον αέρα της Ελευθερίας που του αξίζει. Υγ. Φυσικά χωρίς τις ΗΠΑ και ειδικά τον Πρόεδρο @realDonaldTrump @POTUS όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και η ιστορία αυτό θα του το πιστώσει». Η ήττα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στο Ιράν είναι ήττα και των πολεμοκάπηλων, οσφυοκαμπτών πολιτικών μπανανιών, όπως ο Μητσοτάκης, που τώρα παριστάνουν τους… διαχρονικούς υποστηρικτές της ειρήνης)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo