Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ενας φασίστας καθηγητής στα αμφιθέατρα του ΕΚΠΑ
  • Αν πιστεύεις το NAZA, αλλά όχι τους ίδιους τους Παλαιστίνιους, είσαι συνένοχος
  • Εθνικό Απολυτήριο: Ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη
  • Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη
  • Ο σιωναζιστής Μπεν Γκβιρ πρόσφερε στους Παλαιστίνιους «ζωντανά» το πορτραίτο ενός ήρωά τους
  • Αραγτσί: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στις θέσεις του Ιράν. Οι όροι μας για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού είναι σαφείς»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Μόνο «τζανκ φουντ» για τους/τις κρατούμενους/ες στις ελληνικές φυλακές!
Καταστολή

Μόνο «τζανκ φουντ» για τους/τις κρατούμενους/ες στις ελληνικές φυλακές!

Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Φεβ 2025, 12:08

Μόνο ένας διεστραμμένος εγκέφαλος θα μπορούσε να διανοηθεί να απαγορεύσει στους κρατούμενους των ελληνικών φυλακών να μπορούν να αγοράσουν από τις καντίνες των φυλακών φρέσκα λαχανικά και φρούτα, κρέας, ψάρι, άλλα νωπά τρόφιμα και λάδι και να μπορούν να αγοράσουν μόνο κάθε είδους «τζανκ φουντ». Και όμως, αυτό αποφάσισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Καταστολής (κατ’ ευφημισμόν: Προστασίας του Πολίτη) Ανδρέας Νικολακόπουλος και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (249 Β/29.1.2025).

Ο κρατούμενος μπορεί ν’ αγοράσει μαργαρίνη και βούτυρο, όχι όμως ελαιόλαδο. Μπορεί ν’ αγοράσει συσκευασμένες κοτομπουκιές, όχι όμως ένα νωπό κοτόπουλο για να το μαγειρέψει με λίγο λάδι. Μπορεί ν’ αγοράσει συσκευασμένα λουκάνικα, όχι όμως ένα κομμάτι κρέας ή μια φέτα ψάρι. Μπορεί ν’ αγοράσει τη γνωστή σαβούρα (κάθε είδους τσιπς, κρουασάν και τυροπιτοειδή της συμφοράς κτλ.), όχι όμως δυο ντομάτες, ένα αγγούρι κι ένα μαρούλι για να φτιάξει μια σαλάτα.

Υπάρχει ζήτημα ασφάλειας; Κανένα απολύτως. Αφού υπάρχει δυνατότητα αγοράς τροφίμων, τα οποία παραγγέλνει ο κρατούμενος και παραδίδονται στην καντίνα από εμπόρους με τους οποίους συνεργάζεται η φυλακή, τέτοιο ζήτημα δεν υφίσταται. Οπως ο κρατούμενος μπορεί να παραγγείλει φέτες ζαμπόν ή λουκάνικα, έτσι θα μπορούσε να παραγγείλει ένα κομμάτι νωπό κρέας ή ψάρι. Οπως μπορεί να παραγγείλει σφολιατοειδή με μαργαρίνες και συντηρητικά, θα μπορούσε να παραγγείλει μερικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά και λάδι για να φτιάξει μια σαλάτα. Ούτε ένα πακέτο μακαρόνια δεν μπορεί ν’ αγοράσει ο κρατούμενος.

Εδώ και χρόνια στις φυλακές επιτρεπόταν η αγορά τροφίμων από τους κρατούμενους. Δείτε τι προέβλεπε η χρονικά αμέσως προηγούμενη σχετική απόφαση (εκδόθηκε το 2018 και υπογράφεται από τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Μ. Καλογήρου, ΦΕΚ 4189 Β/24.9.2018), η οποία καταργήθηκε με την τωρινή απόφαση Νικολακόπουλου.

Eίδη παντοπωλείου γενικά και όχι συγκεκριμένα είδη που καθορίζονται με απόφαση και από τα οποία εξαιρούνται όλα τα νωπά τρόφιμα και επιτρέπονται μόνο αυτά που αποτελούν τον ορισμό του «τζανκ φουντ».

Αν αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να πωλούνται τρόφιμα στους κρατούμενους, η απάντηση είναι πως αυτό συνέβαινε πάντοτε. Ο κρατούμενος στερείται την ελευθερία του, δεν στερείται το δικαίωμα στη διατροφή. Από την άλλη, το φαγητό της φυλακής είναι λιγοστό, άθλιο και ακατάλληλο για κρατούμενους με προβλήματα υγείας, που κάθε άλλο παρά λίγοι είναι.

Οι ίδιες οι διοικήσεις των φυλακών παραδέχονται ότι το κονδύλι για τη σίτιση των κρατούμενων δε φτάνει ούτε για «ζήτω». Εχουν απευθυνθεί στην Εκκλησία ζητώντας βοήθεια για τη σίτιση! Και όταν κάποιος ασθενής κρατούμενος παίρνει από το νοσοκομείο (προσοχή: από κρατικό νοσοκομείο, όχι από δικό του γιατρό) πρόγραμμα διατροφής, η φυλακή πάντα απαντά πως αδυνατεί να τηρήσει αυτό το πρόγραμμα διατροφής. Ο κρατούμενος θα πρέπει να το ακολουθήσει με δαπάνη της οικογένειάς του.

Ετσι, οι κρατούμενοι είχαν πάντοτε τη δυνατότητα να αγοράζουν μερικά τρόφιμα από την καντίνα, για να φτιάξουν μόνοι τους ένα φαγητό, μια σαλάτα, να φάνε ένα φρούτο. Δεν μπορεί, για παράδειγμα, ένας κρατούμενος με προβλήματα στο στομάχι ή με υπερλιπιδαιμία (χοληστερίνη, τριγλυκερίδια), να φάει για βραδινό ένα λουκάνικο τύπου Φρανκφούρτης (της χειρότερης ποιότητας, προφανώς), σκέτο, που προβλέπει κάποιες μέρες το πρόγραμμα της φυλακής. Εχοντας μερικά λαχανικά και λάδι, μπορεί να φτιάξει μια σαλάτα και να προστατέψει την υγεία του.

Παλαιότερα, οι οικογένειες των κρατούμενων είχαν τη δυνατότητα να τους πάνε κάποια νωπά τρόφιμα. Μετά, απαγορεύτηκε αυτή η δυνατότητα. Ελεγαν στις οικογένειες να καταθέτουν χρήματα στο λογαριασμό του/της κρατούμενου/ης, ώστε να παραγγέλνουν ό,τι θέλουν από την καντίνα της φυλακής. Το κόστος μεγάλωνε για τις οικογένειες (άλλο να ψήσεις ένα κομμάτι κρέας και να το πας στον άνθρωπό σου και άλλο να το αγοράζει από την καντίνα, πιο ακριβά και χωρίς να μπορεί να ελέγξει την ποιότητα), αλλά το κατέβαλαν, όσες και όσο μπορούσαν.

Πλέον, δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα πέραν του άθλιου φαγητού της φυλακής και του «τζανκ φουντ» που μπορείς ν’ αγοράσεις από την καντίνα. Είναι πραγματικά αδιανόητο, γι’ αυτό λέμε πως μόνο ένας διεστραμμένος εγκέφαλος θα μπορούσε να το φανταστεί αυτό. Είναι πραγματικά ένα μέσο διατροφικού βασανισμού των κρατούμενων, αντίθετο όχι μόνο με τη στοιχειώδη έννοια του ανθρωπισμού αλλά και με τον ίδιο τον αστικό νόμο.

Η απόφαση Νικολακόπουλου

FEK_249B_2025

Η απόφαση που καταργήθηκε

FEK_4189B_2018
Εκτύπωση 🖨
ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο19 Φλεβάρη: Κινητοποίηση κατά των εξώσεων έξω από την DoValue 

Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Επόμενο άρθρο Γενικός γραμματέας υπουργείου Παιδείας: Εμείς δεν διώκουμε, εφαρμόζουμε την αξιολόγηση!

Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Σχετικά Αρθρα

Ο Βασίλης Μάγγος βασανίστηκε (και) μέσα στην Ασφάλεια Βόλου: αυτό προκύπτει από τα ντοκουμέντα

Καταστολή 25 Σεπ 2026, 18:19

Η αστυνομία απειλεί με αυτόφωρο για παλαιστινιακή σημαία σε μπαλκόνι!

Καταστολή 17 Σεπ 2026, 18:10

Γιάννης Μάγγος: Ας μη γελιόμαστε! Ο ξυλοδαρμός και βασανισμός του Βασίλειου Μάγγου είναι μία και μοναδική υπόθεση

Καταστολή 17 Σεπ 2026, 11:23

Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δικαιολόγησε το φιάσκο βαφτίζοντας το κρέας ψάρι

Καταστολή 11 Σεπ 2026, 06:56

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

Καταστολή 4 Σεπ 2026, 20:38

Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής

Καταστολή 2 Σεπ 2026, 07:15
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Ενας φασίστας καθηγητής στα αμφιθέατρα του ΕΚΠΑ

Ψήφισμα του Τμήματος Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών για τα «έργα και ημέρες» διδάσκοντα

30 Σεπ 2026, 09:17
Πολιτισμός

Αν πιστεύεις το NAZA, αλλά όχι τους ίδιους τους Παλαιστίνιους, είσαι συνένοχος

30 Σεπ 2026, 09:07
Παιδεία

Εθνικό Απολυτήριο: Ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη

Τα τρία σενάρια της ενδιάμεσης έκθεσης της Επιτροπής Διαλόγου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

30 Σεπ 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη

30 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο σιωναζιστής Μπεν Γκβιρ πρόσφερε στους Παλαιστίνιους «ζωντανά» το πορτραίτο ενός ήρωά τους

Ο Χασάν Σαλάμε παραμένει αλύγιστος μετά από 30 χρόνια συστηματικών βασανιστηρίων στα σιωνιστικά κολαστήρια

29 Σεπ 2026, 19:18
Διεθνή

Αραγτσί: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στις θέσεις του Ιράν. Οι όροι μας για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού είναι σαφείς»

29 Σεπ 2026, 15:02
Πολιτική

Οχι στην παραχώρηση του σχολείου της Βασιλικής στο Διεθνές Ισραηλινό Σχολείο

Καταγγελία της Πρωτοβουλίας Ιεράπετρας για την Παλαιστίνη

29 Σεπ 2026, 14:47
Πολιτική

«Κόμμα» Κασιδιάρη: Είμαστε η συνέχεια της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής!

Ο συνιδρυτής της «Συμμαχίας Ελλήνων, Γ. Μανούσος, αποκάλυψε πριν από ένα χρόνο την νεοναζιστική ταυτότητα του μορφώματος

29 Σεπ 2026, 13:41
Διεθνή

Ιρανικός πύραυλος cruise έπληξε αμερικανικό πλοίο, τραυματίζοντας αρκετούς πεζοναύτες

29 Σεπ 2026, 09:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Σεπτέμβρη

29 Σεπ 2026, 00:01
Οικονομία

Η Κίμπερλι, ένας λομπίστας και ένας ελληνικός καπιταλιστικός όμιλος

28 Σεπ 2026, 19:09
Κόντρες

Ν’ ακούτε την… «πρωθυπουργέσα»

28 Σεπ 2026, 14:58
Εργατικά

Πόσους/ες απέλυσε η «Βιολάντα» και για ποιο λόγο;

28 Σεπ 2026, 13:41
Αθλητισμός

Η μεγαλειώδης παρέλαση του Ταμερλάνου

28 Σεπ 2026, 11:19
Διεθνή

O αγέρωχος μαχητής-κρατούμενος και το δειλό σιωναζιστικό κτήνος

28 Σεπ 2026, 10:25
Αθλητισμός

Θα το πουν και αυτό αντισημιτισμό;

Οι παίχτες της Εθνικής Ιρλανδίας περιφρόνησαν τους αντιπάλους τους της σιωνιστικής οντότητας

28 Σεπ 2026, 09:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Σεπτέμβρη

28 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Χεζμπολά: Η στήριξή μας στη Γάζα απέναντι στον σιωνιστικό πόλεμο εξόντωσης είναι μια τιμημένη ιστορική στάση

Θα αποτελέσει πηγή υπερηφάνειας και ελπίδας για όλες τις γενιές

27 Σεπ 2026, 18:38
Διεθνή

Προς αναβολή οι παλαιστινιακές εκλογές

27 Σεπ 2026, 09:54
Αγροτικά

Ο αφθώδης πυρετός συνεχίζει να κάνει θραύση στο ζωικό κεφάλαιο της Λέσβου

27 Σεπ 2026, 09:45
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη

Ημέρα μετάφρασης.

Ημέρα μνήμης εθνικών ευεργετών.

Μποτσουάνα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1966).

1945: Απόφαση της δίκης της Νυρεμβέργης, 22 καταδίκες (οι δώδεκα σε θάνατο).

1947: Ιδρύεται η Κόμινφορμ.

1960: Ιδρύεται ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).

1965: Σφαγές στελεχών και υποστηρικτών του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ινδονησία με περισσότερους από ένα εκατομμύριο νεκρούς από πραξικοπηματίες στρατηγούς.

1966: Παραπομπή σε δίκη για την υπόθεση «Ασπίδα» των Α. Παπανδρέου, Π. Βαρδινογιάννη, Μ. Πακωνσταντίνου,  Στ. Χούτα και 28 αξιωματικών.

1967: Εκρήξεις βομβών στον ΟΤΕ της οδού Σταδίου και στον κήπο του μουσείου.

1983: Τριπλή βομβιστική επίθεση (ΕΛΑ) στα υπουργεία Βιομηχανίας και Εργασίας και στα γραφεία της ΓΣΕΕ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Εφετείο 17Ν

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • ΕΛΑ

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Επικοινωνία

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Όροι χρήσης

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Ποιοι είμαστε

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Επικοινωνία

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Όροι χρήσης

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo