Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ιλιά Ερενμπουργκ: Μια ιστορία του αυτοκινήτου
  • Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού
  • Βάσεις εισαγωγής 2026: 25.926 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής
  • Σαν σήμερα 26 Ιούλη
  • Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παλαιστινιακή Αντίσταση, σημειώσατε 2
Αθλητισμός

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παλαιστινιακή Αντίσταση, σημειώσατε 2

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Δεκ 2024, 08:05

Η είδηση προέρχεται από το μπάσκετ αλλά είναι χρήσιμη για να βγάλουμε συμπεράσματα για τα ζόρια, που έχουν οι σιωναζιστές στον πόλεμο με την Παλαιστινιακή Αντίσταση. 

Ο Παναθηναϊκός, για να αντικαταστήσει τον τραυματία Ματίας Λεσόρ, ήρθε σε συμφωνία με τον παίχτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γουένιεν Γκέιμπριελ. Ο προπονητής της Μακάμπι, Οντέτ Κάτας, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής δήλωσε: «Τον αγαπάμε. Μου άρεσε να τον προπονώ, παρόλο που τραυματίστηκε δύο φορές. Είναι αλήθεια. Επαγγελματικά ήθελα να τον κρατήσω, θα ήταν καλύτερα να τον προσθέσω απλώς στο ρόστερ, αλλά υπάρχουν όλα τα στοιχεία στην απόφαση και αποφασίστηκε να τον αφήσουμε να φύγει, κυρίως για οικονομικούς λόγους και για να μπορέσει να συνεχίσει την ενίσχυσή της η ομάδα». 

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Κάτας, ο Ντέιβιντ Μπλατ, πρώην προπονητής και νυν μέλος τη διοίκησης της ομάδας, δήλωσε: «Δεν καταφέραμε να αντικαταστήσουμε τους τέσσερις από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague, που χάσαμε το καλοκαίρι (σ.σ. Λορέντζο Μπράουν, Ουέιντ Μπόλντγουιν, Μπόνζι Κόλσον, Τζος Νίμπο). Αυτό είναι fact. Δεν φέραμε παίκτες του ίδιου επιπέδου στη θέση τους. Επρεπε να κάνουμε rebuild, το οποίο σημαίνει πως θα παίρναμε παίκτες με potential να δείξουν πράγματα στο μέλλον. Αυτό μπορεί να συμβεί. Είναι μια διαδικασία που περνάει κάθε ομάδα που βρίσκεται σε αυτό το στάδιο. Στην πράξη δεν λειτούργησε υπέρ μας. Αν κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη, δεν έχω πρόβλημα να είμαι εγώ αυτός. Προσπαθήσαμε κάποια πράγματα, τα οποία δεν δούλεψαν». 

Από τις δηλώσεις του Κάτας και του Μπλατ είναι ξεκάθαρο ότι η Μακάμπι, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα που δεν της επιτρέπουν να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο ρόστερ, για να πρωταγωνιστήσει στη Εuroleague. Όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ γνωρίζουν ότι η Μακάμπι είναι το αθλητικό «γκεσέμι» της σιωνιστικής οντότητας και άπαντες πρόσφεραν άφθονο χρήμα και κάθε λογής βοήθεια προκειμένου να πρωταγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι για να έχουν αφήσει οι σιωνιστές την ομάδα στην τύχη της, η οικονομική κατάσταση στη σιωνιστική οντότητα πρέπει να είναι παρά πολύ δύσκολη. Η αδυναμία των σιωναζιστών να πετύχουν απτά οφέλη στο πεδίο της μάχης, σε συνδυασμό με τις τεράστιες απώλειες σε έμψυχο και άψυχο υλικό, από τον πόλεμο φθοράς που κάνει η Παλαιστινιακή Αντίσταση, έχει οδηγήσει την οικονομία της σιωνιστικής οντότητας σε αδιέξοδο και την κοινωνικοπολιτική ζωή σε χάος.  

Οταν δεν μπορείς να στηρίξεις οικονομικά την ομάδα-πρεσβευτή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και την αναγκάζεις να έχει ρόλο κομπάρσου, το επικοινωνιακό πλήγμα είναι μεγάλο. 

Και επειδή η είδηση είναι αθλητική, μπορούμε να ποντάρουμε: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παλαιστινιακή Αντίσταση, σημειώσατε 2.

Κος Πάπιας

ΥΓ. Στην εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΪ» δημοσιεύτηκε μια λίστα με 14 αγώνες που φέρονται να έχουν χειραγωγηθεί και αναφέρθηκε ότι τουλάχιστον άλλοι 20 αγώνες βρίσκονται υπό διερεύνηση από την 13η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, κ. Μαρία-Ζωή Σαραντοπούλου. Οι 14 αγώνες αφορούν κυρίως το πρωτάθλημα της Super League 2 (10 αγώνες), το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (2 αγώνες) και από ένας αγώνας τα πρωταθλήματα της Α’ κατηγορίας γυναικών και της Α’ κατηγορίας μπάσκετ γυναικών. 

Το θέμα, όπως ήταν αναμενόμενο, πέρασε στα «ψιλά» της αθλητικής επικαιρότητας, καθώς η κυβέρνηση «σφυρίζει κλέφτικα», η ΕΠΟ και οι ανιδιοτελείς εργάτες του ελληνικού ποδοσφαίρου θέλουν να ξεχαστεί γρήγορα το θέμα, για να μπορούν ανενόχλητοι να εργάζονται για το καλό του ελληνικό ποδόσφαιρου, και οι φίλαθλοι ενδιαφέρονται μόνο για «πληροφορίες» από την αθλητική πιάτσα, μήπως και μπορέσουν  και πιάσουν κανένα καλό παρολί και ρεφάρουν από τις αποτυχημένες τους προβλέψεις. 

Οσο για τη δικαστική διάσταση της υπόθεσης, υπάρχει πολύς δρόμος για να δούμε αν θα φτάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες, αφού είναι άλλο να υπάρχουν ενδείξεις και άλλο να υπάρχουν αποδείξεις.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠεριπτωσιολογία, φληναφήματα, αβαθής υπεράσπιση της σταλινικής περιόδου και του Στάλιν
Επόμενο άρθρο Το μαρτύριο της υπερεφημέρευσης των γιατρών μπορεί και πρέπει να τελειώσει

Σχετικά Αρθρα

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

Αθλητισμός 26 Ιούλ 2026, 09:59

Μουντιάλ: Κάτω από τα ραντάρ των κυρίαρχων μίντια

Αθλητισμός 22 Ιούλ 2026, 11:22

Γιατί η Γάζα πανηγύρισε για την Ισπανία: Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία προκάλεσε πανηγυρισμούς σε ολόκληρη τη Γάζα, όπου πολλοί εξέλαβαν τη νίκη ως αντανάκλαση των ετών αλληλεγγύης της χώρας προς την Παλαιστίνη

Αθλητισμός 21 Ιούλ 2026, 10:06

Μια τοιχογραφία μέσα στα ερείπια: Πώς ο Χοσάμ Χασάν έγινε ο ήρωας της Γάζας στο Μουντιάλ

Αθλητισμός 12 Ιούλ 2026, 09:57

Ανανέωσε μέχρι το 2030 ο Χοσάμ Χασάν ως προπονητής της Εθνικής Αιγύπτου

Αθλητισμός 9 Ιούλ 2026, 12:49

Οταν ο Χοσάμ Χασάν συνάντησε τον άγνωστό του Γιάννη Ρίτσο

Αθλητισμός 8 Ιούλ 2026, 12:55
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Ιλιά Ερενμπουργκ: Μια ιστορία του αυτοκινήτου

26 Ιούλ 2026, 10:50
Αθλητισμός

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

26 Ιούλ 2026, 09:59
Παιδεία

Βάσεις εισαγωγής 2026: 25.926 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής

32.910 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

26 Ιούλ 2026, 08:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούλη

26 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία

25 Ιούλ 2026, 18:16
Αγροτικά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

25 Ιούλ 2026, 12:53
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

25 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούλη

25 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σαουδική Αραβία: Δεν μπαίνουμε στις Συμφωνίες του Αβραάμ

24 Ιούλ 2026, 19:48
Διεθνή

Tέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο σιωναζιστές στρατιωτικοί νεκροί σε συγκρούσεις στη Δυτική Οχθη

24 Ιούλ 2026, 19:28
Διεθνή

Η Ιαπωνία δηλώνει ότι η διεθνής στήριξη προς την Παλαιστίνη θα συνεχίσει να ενισχύεται

24 Ιούλ 2026, 09:22
Εργατικά

Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση

Νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος

24 Ιούλ 2026, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Ιούλη

24 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σφυροκοπά τους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού η κοινοβουλευτική ομάδα της Χεζμπολά

23 Ιούλ 2026, 20:03
Διεθνή

Η CIA εκτιμά ότι δεν υπάρχει προοπτική νίκης των ΗΠΑ επί του Ιράν

23 Ιούλ 2026, 19:45
Πολιτική

Δεξιός να ντουφεκάει δεξιό;

23 Ιούλ 2026, 18:50
Διεθνή

Χαλίλ αλ-Χάγια: Οι καταιγίδες της αδικίας δεν θα μας νικήσουν και δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς στο χώμα της ευλογημένης Παλαιστίνης

Η πρώτη δημόσια ομιλία του νεοεκλεγέντα ηγέτη της Χαμάς

23 Ιούλ 2026, 14:10
Περιβάλλον

(Και) οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας πυρπολούν τα δάση

Ενα αποκαλυπτικό βίντεο έκανε σκόνη το αφήγημα περί «εμπρηστών»

23 Ιούλ 2026, 12:21
Καταστολή

Το πρώτο ναυάγιο για το Σύμφωνο-έκτρωμα για τη Μετανάστευση: κακοδιοίκηση, ψευδής συμμόρφωση και άνθρωποι σε νομικό κενό

23 Ιούλ 2026, 10:12
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Ιούλη

23 Ιούλ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούλη

Ημέρα διαχειριστών συστημάτων.

Λιβερία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1847).

Μαλδίβες: Εθνική γιορτή (1965).

1946: Eξι καταδικασθέντες σε θάνατο εκτελούνται στα Γιαννιτσά, η Ειρήνη Γκίνη (Μίρκα Γκίνοβα) πρώτη εκτελεσθείσα από στρατοδικείο στην Ελλάδα.

1969: Βόμβα της ΔΑ σε γλάστρα έξω από το κέντρο “Διόνυσος” στο Σύνταγμα, ελαφρός τραυματισμός έξι περαστικών.

1979: Βόμβα σε κτίριο του υπουργείου Παιδείας στη Συγγρού (ΕΛΑ).

1986: Βόμβες στα γραφεία «Πειραϊκής-Πατραϊκής» και Σκαλιστήρη και τραυματισμός αστυφύλακα από τρίτη (ΕΛΑ).

1994: Βομβιστική επίθεση σε γραφεία εβραϊκής οργάνωσης στο Μπουένος Άιρες, 96 νεκροί.

2002: Συλλαμβάνεται ο Νίκος Παπαναστασίου για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Δεν θα κουραστώ να το λέω, βλέπω εδώ και δημοσιογράφους οι οποίοι παρακολουθούν την συνεδρίασή μας: οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία. Ομως, αν μου επιτρέπετε, επειδή άκουσα και τον Μάξιμο και να κλείσω με αυτό, μου έδωσε μια ωραία ιδέα, έκανε κάποιες ποδοσφαιρικές αναφορές. Ισως με έναν τρόπο και εμείς να θυμίζουμε λίγο τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία. Προσέξτε, τι έκανε η Ισπανία; Ηθελε να έχει κατοχή της μπάλας, άρα, δηλαδή, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οταν έχεις την μπάλα, εσύ μάλλον θα βάλεις γκολ. Οταν κυνηγάς να πάρεις την μπάλα κάποιος άλλος μάλλον… Εμείς, λοιπόν, έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εχουμε σίγουρα καλή φυσική κατάσταση, το έχουμε αποδείξει, οπότε μπορούμε να αντέξουμε αυτόν τον «μαραθώνιο» μέχρι τις εκλογές της άνοιξης του 2027. Και βέβαια, έχουμε αντοχή στο σκληρό παιχνίδι και ψυχραιμία απέναντι στους προπηλακισμούς. Ταυτόχρονα, είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Ομάδα. Οι ομάδες κερδίζουν, όχι οι δήθεν μεμονωμένοι σταρ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
(Τον είπαν Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε. Ε, να μην αυτοχαρακτηριστεί και Ρόδρι; Εμμεσα και… με σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά όταν ένας χαζοχαρούμενος πορφυρογέννητος παριστάνει τον σεμνό και ταπεινό, ξεβρακώνεται αμέσως. Τα λέει και χαχανίζει αυτάρεσκα. Δε θα σχολιάσουμε την παρομοίωση της ΝΔ με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Η Ισπανία είναι ο ορισμός της ομάδας, ενώ η ΝΔ είναι ένα τσούρμο παρτάκηδων που το διαφεντεύει δικτατορικώ τω τρόπω ένας αυτοκρατορίσκος με τους αυλικούς του. Το αφεντικό και εκείνοι που έχουν ως καθήκον να «φάνε τη σφαίρα», όπως λέει ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης. Κι όχι μόνο να «φάνε τη σφαίρα», αλλά να ράψουν το στόμα τους, υπακούοντας στην ομερτά που απαιτεί η αυτοκρατορική αυλή. Θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: αν τα γκάλοπ – όχι αυτά που δημοσιεύονται, τα άλλα, τα κυλιόμενα, που τα βλέπουν μόνο ο αυτοκρατορίσκος και οι επιτελείς του – έδειχναν ότι «βγαίνουν τα κουκιά», θα είχε κανένα δισταγμό ο Μητσοτάκης να κάνει πρόωρες εκλογές; Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν τις μπούρδες περί «θεσμικότητας». Επειδή «τα κουκιά δε βγαίνουν» και επειδή οι δυναμικές που καταγράφουν αυτά τα μυστικά γκάλοπ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, επαναλαμβάνει συνεχώς «οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027». Τους θέλει, όμως, σε ετοιμότητα, γιατί αν για κάποιο ή κάποιους λόγους παρουσιαστεί ένα «παράθυρο ευκαιρίας», θα μπουμπουνίσει τις εκλογές πρόωρα. Θα πάρει το ρίσκο. Αλλιώς, θα το πάει μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας όσες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις απομένουν, ώστε να εξακολουθήσει να έχει στήριξη από την αστική τάξη. Οχι σώνει και καλά για να ξαναγίνει άμεσα πρωθυπουργός, αλλά για να μείνει ο ίδιος και η «φαμίλια» στο παιχνίδι)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo