Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Κούλης ο μουλωχτός
  • Σαν σήμερα 20 Απρίλη
  • Ποιος Λαζαρίδης; Ο Μητσοτάκης!
  • Χεζμπολά: Η Αντίσταση παραμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη και θα απαντά σε κάθε παραβίαση της εκεχειρίας από τον εχθρό
  • Ρομπέρτο Σαβιάνο: Η τράτα των παιδιών
  • Σαν σήμερα 19 Απρίλη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Κούλης ο μουλωχτός
Κόντρες

Κούλης ο μουλωχτός

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Απρ 2026, 10:21

Τον έχουν αποκαλέσει Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε τώρα. Τελευταία, έχουν σταματήσει να του προσδίδουν αντίστοιχους τίτλους. Οχι, δεν τελείωσαν οι τίτλοι (θα μπορούσαν να τον πουν Ρούσβελτ, Σαμψών, Σόλωνα και άλλα ων ουκ έστι αριθμός), αλλά είναι η ρουφιάνα η πραγματικότητα που δεν το επιτρέπει. Γι’ αυτό αναλαμβάνει η στήλη να προσθέσει έναν ακόμα τιμητικό τίτλο στον τρισμέγιστο των Μητσοτάκηδων: Κούλης ο μουλωχτός. Μουλωχτός, γιατί κατάφερε να κρύψει κάτω από το χαλί έναν υπόδικο. Εξηγούμαστε.

Η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι επικεφαλής της νεοσύστατης Γενικής Γραμματείας Κρισίμων Οντοτήτων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (τι μεγαλοπρεπής ταμπέλα κι αυτή) θα αναλάβει ο απερχόμενος αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Τρύφων Κοντιζάς. Ο υπόδικος για κακουργήματα Κοντιζάς. Οταν βύθισαν το «Αντριάνα» ανοιχτά της Πύλου, ο Κοντιζάς είχε άμεση εμπλοκή ως ανώτερος αξιωματικός του Λιμενικού. Δεν παραπέμφθηκε. Χάρη στην εμμονή του Συνηγόρου του Πολίτη, όμως, τον οποίο – παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε – δεν κατάφερε να διώξει ο Μητσοτάκης, εκδόθηκε πόρισμα που απέδιδε βαριές εγκληματικές ευθύνες και στον Κοντιζά. Στη συνέχεια, το Αναθεωρητικό Ναυτοδικείο προχώρησε στην παραπομπή και του Κοντιζά. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όμως, έγραψε (να μην πούμε πού) την παραπομπή και προήγαγε τον Κοντιζά σε αρχηγό του Λιμενικού. Και μετά την αποστρατεία του, ανακοίνωσε ότι αυτός θα τοποθετηθεί σε πολιτική θέση, γενικός γραμματέας στο Προ Πο. 

Πριν από κάμποσες μέρες, εγκαινιάστηκε στο υπουργείο Προ Πο η νέα γενική γραμματεία. Μαζεύτηκαν εκεί όλα τα στελέχια, με κοστούμια και με στολές. Με επικεφαλής τον ίδιο τον Γκόλντον (με βρεσκοβαμμένο μαλλί, προς το καρυδί όπως το βάφει εσχάτως). Ποιος έλειπε; Ο άνθρωπος που είχε ανακοινωθεί ότι θα αναλάβει γενικός γραμματέας. Ο Κοντιζάς! Και ποιος θα αναλάβει; Προσωρινά θα «συντονίζει» ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Παναγιώτης Στάθης (ναι, ναι, ο αγαπημένος επιστολογράφος της εφημερίδας μας, την περίοδο που ήταν διοικητής της 1ης ΥΠΕ – τότε που μας έστελνε σπαρταριστές επιστολές, συμπεριλαμβάνοντας και βιογραφικά στοιχεία για τον Βίκινγκ Ράγκναρ Λόθμποργκ). Με ένα μαγικό άμπρα-κατάμπρα του Κούλη, ο υπόδικος για βαρύτατα κακουργήματα Κοντιζάς εξαφανίστηκε. Δημόσια ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει το νέο πόστο, στα μουλωχτά εξαφανίστηκε.

Μιας που βρισκόμαστε στο χώρο του Λιμενικού, να ρωτήσουμε: πού είναι η βάρκα των πνιγμένων στη Χίο προσφύγων; Την ψάχνουν, λέει, και δεν τη βρίσκουν! Ελα! Λογικό μεν, προκλητικότατο δε. Λογικό, γιατί αν ανασυρόταν η βάρκα (το πιο εύκολο θα ήταν να ανασυρθεί αμέσως), θα επιβεβαιώνονταν οι καταθέσεις των διασωθέντων προσφύγων πως το θηριώδες σκάφος του Λιμενικού πέρασε κυριολεκτικά από πάνω τους (γι’ αυτό και νεκροί και τραυματίες πρόσφυγες φέρουν τραύματα στο κεφάλι, το στήθος τα άκρα, που δε δικαιολογούνται από ανατροπή του φουσκωτού όπου επέβαιναν και πτώση τους στη θάλασσα), και όχι το ψεύδος του Λιμενικού, ότι τάχα το πάμφορτο φουσκωτό έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, χτύπησε στο πλάι του σκάφους του Λιμενικού και ανατράπηκε. Είχαν κάθε λόγο να εξαφανίσουν το φουσκωτό που επέβαιναν οι πρόσφυγες, για να εξαφανίσουν ένα βασικό πειστήριο του εγκλήματος. Προκλητικότατο, γιατί το σύνολο των κρατικών αρχών συνεργάζονται για τη συγκάλυψη ενός τόσο αποτρόπαιου εγκλήματος.

Βράζει κατά της Ντόρας το σύστημα Κούλη

Ο μακάριος Μακάριος έκανε αναδημοσίευση την εξής ανάρτηση:

Η φοβική κυβέρνηση παραιτεί όποιον στοχοποιεί η συμμορία του Βαξεβάνη και της αριστεράς ή η συμμορία της Κοβέσι. Κάθε φορά που η αντιπολίτευση θα επιτίθεται σε έναν υπουργό, θα πετυχαίνει την αποπομπή του.
Αυτός είναι ένας φαύλος κύκλος, που όχι μόνο απαξιώνει τη κυβέρνηση στα… https://t.co/AQgrrBkNPc

— Ακήρατος🇪🇺🇺🇦 (@Akiratos_) April 18, 2026

Ο Λαζαρίδης δεν είναι αυτόφωτος. Είναι αυτό που λέμε «ο άνθρωπος που κουβαλάει την τσάντα του αρχηγού». Δεν υπήρχε περίπτωση να την έπεφτε με τόση σκαιότητα στη Ντόρα, αν δεν είχε «πάρει κλίμα» από το Μαξίμου και δεν είχε γίνει κοινωνός του κλίματος οργής κατά της Ντόρας που χτύπησε καίρια τον αδερφό της.

Προσέξτε τα σύμβολα που έχει δίπλα στο ψευδώνυμό του ο… τροφοδότης του Λαζαρίδη. Μια σημαία της ΕΕ και μια σημαία της Ουκρανίας! Εχει κι αυτό το σημασία του.

Οξω ρε…

Ρωτάει η διαπιστευμένη στον Λευκό Οίκο ρεπόρτερ του CBS News: Κύριε πρόεδρε, ιρανικές κανονιοφόροι άνοιξαν πυρ ενάντια σε δυο σκάφη σήμερα. Ο πρόεδρος Μακρόν είπε… Δεν προλαβαίνει να αποσώσει την ερώτηση. Ακούγεται το «έξω» του ξεμωραμένου πορτοκαλομαλλιά φασίστα, ο οποίος τους λέει και «σας ευχαριστώ πάρα πολύ», την ώρα που οι ασφαλίτες οδηγούν τους δημοσιογράφους έξω από το Οβάλ Γραφείο. Οχι που θα τους αφήσει να ρωτάνε ό,τι θέλουν μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Με δίκανα και καραμπίνες…

Λίγο προτού οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές τούς επιβάλουν εκεχειρία στον Λίβανο, ο εκπρόσωπος του σιωναζιστικού στρατού ανακοίνωσε το τελευταίο πολεμικό κατόρθωμα: Μέσα σε σχολείο στη Μπιντ Τζμπέιλ του νοτίου Λιβάνου, δυνάμεις της Ταξιαρχίας Γκιβάτι εντόπισαν πάνω από 130 οπλικά μέσα που ανήκουν στην Hezbollah. Εδωσε και τη σχετική φωτογραφία.

Προσέξτε τα «όπλα της Χεζμπολά»: όλα είναι κυνηγετικά, δίκανα και καραμπίνες! Με τέτοια όπλα πολεμούν οι μαχητές της Χεζμπολά; Κοτσύφια και τσίχλες κυνηγούν. Καλάσνικοφ έχουν, φυσικά, ως ατομικό οπλισμό οι μαχητές. Οι σιωναζιστές μάζεψαν τα κυνηγετικά όπλα από τα σπίτια της περιοχής, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν οι κάτοικοί τους όταν εκτοπίστηκαν προς τον βορρά του Λιβάνου, και τα παρουσίασαν σαν οπλισμό της Χεζμπολά. Μα τόσο ηλίθιο θεωρούν τον σιωνιστικό όχλο; Ετσι φαίνεται.

Ο Νετανιάχου απείλησε την Ισπανία ότι «θα πληρώσει το τίμημα», επειδή καταγγέλλει τα εγκλήματα γενοκτονίας των σιωναζιστών. Οι βασικοί παρουσιαστές ειδήσεων της ισπανικής ΚΡΑΤΙΚΗΣ τηλεόρασης τού απάντησαν με τον δέοντα τρόπο, αφήνοντας στη μπάντα τη σοβαροφάνεια που απαιτεί το επάγγελμά τους. Τέτοιες εικόνες περιγράφουν τι σημαίνει κράτος παρίας.

Κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο…

Η Λατινοπούλου έπαιξε σκετς στο οποίο μιμήθηκε (τρόπος του λέγειν) την Κωνσταντοπούλου. Δεν πάνε καλά οι δουλειές και το θέατρο ποικιλιών αλλάζει νούμερα. Δεν άντεξε και πολύ να το παίζει σοβαρή. Κατάλαβε ότι το κοινό της θέλει να τη βλέπει σε σόου που θα σχολιάζει την κυτταρίτιδα, τη γυναικεία τριχοφυΐα και τη χαλάουα. Οπότε είπε να βάλει στο ρεπερτόριό της και μιμήσεις. Αντε βρε, προβάρισε την Καρυστιανού και δος του να καταλάβει.

Στον ντάκο ο Φλωρίδης;

Το σχόλιο έχει σημασία γιατί το υπέγραψε ο ιδιοκτήτης της Political, Νίκος Καραμανλής,, συνομιλητής του Μητσοτάκη και τακτικός θαμώνας στο μέγαρο Μαξίμου. Ο τίτλος είναι χαρακτηριστικός: «Τα… τρία κακά της μοίρας του!». Ο λόγος για τον Φλωρίδη. Τα δε «τρία κακά της μοίρας του» είναι – κατά τον Ν. Καραμανλή – η πλειοψηφία της ΚΟ της ΝΔ, πάρα πολλοί δικαστές (πλειονότητα των οποίων ανώτατοι) και δικηγόροι. Που έχουν όλοι κοινή άποψη για τον Φλωρίδη. «Και επειδή είναι μέρες… αγάπης, θα αυτοπεριοριστώ λέγοντας ότι οι περιγραφές όλων των παραπάνω… δεν είναι καλές. (Κι αυτό, όπως είπα, λόγω Πάσχα. Οταν αναφέρονται στον υπουργό, δεν είναι τόσο ευγενικοί.)», γράφει ο εκδότης. Του φορτώνουν, λέει ότι «δεν μπορεί να ελέγξει κρίσιμες υποθέσεις που ταλαιπωρούν επικοινωνιακά και πολιτικά την κυβέρνηση». Λέτε ο Μητσοτάκης να έχει βγάλει «στον ντάκο» τον Φλωρίδη και να ετοιμάζεται να τον «σουτάρει» εν ευθέτω χρόνω;

Απλό είναι, Πέτσα

«Περιμένω από το υπουργείο Παιδείας, στο οποίο φέρεται να είχε προσληφθεί το 2007 [ο Λαζαρίδης], να μας πει με ποια διαδικασία προσελήφθη και ποια δικαιολογητικά του είχαν ζητηθεί». είπε ο Πέτσας που το φέρει βαρέως ότι από πρώτος στην πόλη (κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κούλη) βρέθηκε τελευταίος στο χωριό (ένας απλός βουλευτάκος Ανατολικής Αττικής, που πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη για να επανεκλεγεί). Το υπουργείο Παιδείας διαθέτει, ασφαλώς, όλα τα σχετικά έγγραφα. Αλλά δεν πρόκειται να τα δώσει από μόνο του στη δημοσιότητα. Γιατί, λοιπόν, ο Πέτσας περιμένει κάτι που δεν πρόκειται να γίνει και δεν το προκαλεί με τον απλούστατο τρόπο που διαθέτει κάθε βουλευτής; καταθέτει μια Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον υπουργό Παιδείας κι άμα αυτός δεν ανταποκριθεί, αναβαθμίζει την Ερώτηση σε Επίκαιρη Ερώτηση. Σιγά μην ανοίξει ο Πέτσας μέτωπο με τον Μητσοτάκη. Πετάει μόνο καμιά «μακακία για να περνάει η ώρα», όταν βρίσκεται σε τηλεοπτικό πλατό.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 20 Απρίλη

Σχετικά Αρθρα

Joint venture

Κόντρες 9 Απρ 2026, 12:10

Ντροπή, κυρία, μιλάνε έτσι στον POTUS;

Κόντρες 6 Απρ 2026, 14:18

Κυνήγι αμερικανικού αγριόχοιρου

Κόντρες 4 Απρ 2026, 20:28

Oχι, ρε, δε θα μας πάρεις τη δουλειά

Κόντρες 3 Απρ 2026, 11:02

Από μικρό κι από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια

Κόντρες 27 Μαρ 2026, 19:37

Κατέβηκαν από τις καμήλες, καβάλησαν τον Τραμπ

Κόντρες 26 Μαρ 2026, 22:31
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Κούλης ο μουλωχτός

20 Απρ 2026, 10:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Απρίλη

20 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Ποιος Λαζαρίδης; Ο Μητσοτάκης!

19 Απρ 2026, 21:23
Διεθνή

Χεζμπολά: Η Αντίσταση παραμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη και θα απαντά σε κάθε παραβίαση της εκεχειρίας από τον εχθρό

19 Απρ 2026, 10:46
Πολιτισμός

Ρομπέρτο Σαβιάνο: Η τράτα των παιδιών

19 Απρ 2026, 09:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Απρίλη

19 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ

18 Απρ 2026, 19:54
Διεθνή

Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια

18 Απρ 2026, 11:17
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Απρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Απρίλη

18 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;

17 Απρ 2026, 20:04
Διεθνή

«Από το βρυχηθμό του λιονταριού στο νιαούρισμα της γάτας»

Ισραηλινά μίντια και αξιωματούχοι καταγγέλλουν την τελευταία αποτυχία του Τελ Αβίβ στον Λίβανο

17 Απρ 2026, 19:08
Εργατικά

Συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις στην εκπαίδευση

Ανοιχτή Συνέλευση, Κυριακή 19 Απριλίου στο Πάντειο

17 Απρ 2026, 13:58
Διεθνή

Η Κατάρρευση είναι Πραγματική – Η Εκεχειρία στον Λίβανο σηματοδοτεί μια Ιστορική Στρατηγική Ηττα

17 Απρ 2026, 13:14
Διεθνή

Λιβανέζικη Αντίσταση: Εκεχειρία με το δάχτυλο στη σκανδάλη – «Γκρίνια» πάλι στη σιωνιστική οντότητα

17 Απρ 2026, 12:47
Καταστολή

Εισβολή δυνάμεων καταστολής στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ – Εκαναν ρημαδιό φοιτητικά στέκια

Στόχος ένα αποστειρωμένο πανεπιστήμιο

17 Απρ 2026, 10:47
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: ‘Η θα απαντήσει ο κλάδος ή θα πάμε στην πρώτη μετά τη χούντα απόλυση εκπαιδευτικού για συνδικαλιστική παρέμβαση

Δήλωση ενόψει της δεύτερης τρομοκρατικής παραπομπής της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο που θα γνωμοδοτήσει για τη συνέχιση ή μη της αργίας

17 Απρ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Απρίλη

17 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη

16 Απρ 2026, 22:48
Διεθνή

Ανακοινώθηκε δεκαήμερη εκεχειρία στον Λίβανο

Οι σιωναζιστές εντολοδόχοι έσπευσαν να υπακούσουν στην αμερικάνικη διαταγή

16 Απρ 2026, 20:35
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Απρίλη

Ημέρα κινέζικης γλώσσας.

Ημέρα δισκοπωλείου.

Ημέρα Τύπου.

1942: Εκδίδεται η παράνομη αντιστασιακή εφημερίδα του ΕΑΜ “Ελεύθερη Ελλάδα“.

1971: Βόμβα σε σταθμευμένο ΙΧ πίσω από τη Μητρόπολη Αθηνών.

1972: Δυο βόμβες κάτω από αυτοκίνητα στη Γλυφάδα.

1973: Βόμβες σε τράπεζα και έξω από το σπίτι του Κ. Τσίτουρα, προέδρου της χουντικής «Ενώσεως Νέων Επιστημόνων»).

1998: Η RAF ανακοινώνει τη διάλυσή της μετά από 28 χρόνια δράσης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo