Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη
  • Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…
  • Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν
  • Σαν σήμερα 14 Γενάρη
  • Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη
  • Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ ενάντια στα Ξενόγλωσσα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών με δίδακτρα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Kλείνει και το ΕΕΕΕΚ Κωφών και Βαρυκόων στους Αμπελόκηπους για λόγους επικινδυνότητας του κτιρίου
Παιδεία

Kλείνει και το ΕΕΕΕΚ Κωφών και Βαρυκόων στους Αμπελόκηπους για λόγους επικινδυνότητας του κτιρίου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Ιαν 2025, 14:28

Κλείνει από σήμερα και το ΕΕΕΕΚ Κωφών και Βαρυκόων στους Αμπελόκηπους και θα λειτουργήσει προσεχώς σε νέα διεύθυνση, γιατί εδώ και τρεις μήνες χαρακτηρίστηκε επίσημα ως επικίνδυνο. Είναι το 6ο κατά σειρά Ειδικό Σχολείο που κλείνει φέτος λόγω ακαταλληλότητας και επικινδυνότητας των κτηρίων.

Αυτοψία του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας  αναφέρει ότι το ΕΕΕΕΚ Κωφών και Βαρυκόων έχει 100% τρωτότητα και 25% πρόβλημα στατικότητας (έκθεση αυτοψίας από 25/10/2024), ενώ οι γονείς ενημερώθηκαν μετά τις γιορτές!

Η ΣΕΑΑΝ και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων προειδοποιούσαν ότι η πλειοψηφία των ειδικών σχολείων είναι ακατάλληλα ως και επικίνδυνα, αλλά Δήμοι, Περιφέρεια και κυβέρνηση σφύριζαν αδιάφορα.

Η ΣΕΑΑΝ και οι γονείς απαιτούν αντισεισμικό έλεγχο σε όλα τα σχολεία και ανέγερση νέων σύγχρονων ασφαλών διδακτηρίων. 

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων  (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ 

ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ

Είναι επικίνδυνοι!

Κλείνει από αύριο ένα ακόμη ειδικό σχολείο, το 6ο κατά σειρά για φέτος,  το ΕΕΕΕΚ Κωφών και Βαρυκόων στους Αμπελόκηπους και θα λειτουργήσει προσεχώς σε νέα διεύθυνση, γιατί εδώ και τρεις μήνες χαρακτηρίστηκε επίσημα ως επικίνδυνο. Καλούμε σε έκτακτη διαδικτυακή σύσκεψη μέσω zoom γονείς, εκπαιδευτικούς, ΑΜΕΑ, φορείς την Παρασκευή 24/1 στις 18:00. Παρακάτω το link:

Αυτοψία του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας  χαρακτηρίζει ότι το κτήριο του ΕΕΕΕΚ Κωφών και Βαρυκόων που ανήκει στο εθνικό ίδρυμα κωφών έχει 100% τρωτότητα και 25% πρόβλημα στατικότητας, σε έκθεση από 25/10/2024, ενώ οι γονείς ενημερώθηκαν μετά τις γιορτές!

Όταν η ΣΕΑΑΝ και ο Ενιαίος και άλλοι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και εκπαιδευτικών έλεγαν ότι η πλειοψηφία των ειδικών σχολείων είναι ακατάλληλα ως και επικίνδυνα, τότε Δήμοι, Περιφέρεια και Κυβέρνηση σφυρίζαν αδιάφορα. Γιατί φαίνεται , όπως και σε άλλες περιπτώσεις, ο κος Γεωργιάδης, ο κος Πρετεντέρης και  ο Πορτοσάλτε μας κατέταξαν σε συμμορία της μιζέριας. Έτσι  χαρακτηρίστηκαν γονείς και εκπαιδευτικοί που εδώ και έναν χρόνο κινητοποιούνται στην Θεσσαλονίκη μετά το κλείσιμο των τριών ειδικών σχολείων, όπως και οι γονείς του ΕΕΕΕΚ και του ΕΝΕΓΥΛ του Ηράκλειου της Κρήτης που τα σχολεία τους έκλεισαν και μεταφέρθηκαν αλλού, ενώ για χρόνια καταγγέλλαμε το ακατάλληλο και επικίνδυνο της λειτουργίας τους. Αλλά και για να μεταφερθούν αλλού έπρεπε να σαρωθεί η αυλή, ευτυχώς σε ώρα μη λειτουργίας των σχολείων. Αυτή είναι η λογική του κόστους οφέλους, γιατί η εκπαίδευση και η ασφάλεια των παιδιών μας δεν είναι επιλέξιμη. 

Ο αγώνας για σύγχρονα και ασφαλή ειδικά και γενικά σχολεία περισσότερο αναγκαίος από ποτέ.  Διεκδικούμε να λειτουργήσει άμεσα σε νέο και ασφαλές κτήριο το ΕΕΕΕΚ Κωφών και Βαρηκόων των Αμπελοκήπων , να μην χάσουν μαθήματα τα παιδιά, να παρθούν γρήγορα όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή μεταφορά των παιδιών στο νέο κτήριο,  να προχωρήσουν γρήγορα οι αναγκαίες επισκευές στο κτήριο για να γίνει ασφαλές και να μπορέσουν να επιστρέψουν άμεσα οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί στον χώρο τους. 

Παίρνουμε τώρα πρωτοβουλίες, απαιτούμε από κυβέρνηση και Δήμο Αθηνών να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα κατασκευής του ΕΕΕΕΚ Αθηνών στον χώρο που έχει διατεθεί στην Λάμψα με το ανάλογο πράσινο, που είναι στα χαρτιά από το 2003. Αντικατάσταση όλων των επικίνδυνων ειδικών σχολείων στον Δήμο της Αθήνας από νέα σύγχρονα και ασφαλή όπως της ΕΛΕΠΑΠ, το 6ο Ειδικό του Κολωνού, το 10ου ειδικό στο Κολωνάκι και το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Αθηνών που βρίσκεται σε κοντέινερ. Και έχουν το θράσος και μιλάνε για προστασία των ευάλωτων, για συμπερίληψη και για μια Ελλάδα και σχολείο για όλους. 

Τα παιδιά μας δεν είναι αναλώσιμα!

Πρωτοβάθμιος και δευτεροβάθμιος αντισεισμικός έλεγχος σε όλα τα σχολεία,  ειδικά και γενικά! 

Εθνικό σχέδιο με τις ανάλογες πιστώσεις για την ανέγερση νέων με σύγχρονες προδιαγραφές ειδικών σχολείων για να αντικατασταθούν τα σημερινά ακατάλληλα και επικίνδυνα και να αποσυμφορηθούν από το υπεράριθμο των μαθητών με την ίδρυση πολλών περισσότερων νέων. 

Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Εκτύπωση 🖨
ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜνημείο έχει γίνει το σπίτι όπου έδωσε την τελευταία μάχη του ο Γιάχια Σινουάρ
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 24 Γενάρη

Σχετικά Αρθρα

Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ ενάντια στα Ξενόγλωσσα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών με δίδακτρα

Καλεί σε μαζική παράσταση στη Σύγκλητο

Παιδεία 13 Ιαν 2026, 21:28

Περνούν από Πειθαρχικό νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Λακωνία

Επειδή συμμετείχαν στη νόμιμη απεργία αποχή από την αξιολόγηση

Εργατικά 13 Ιαν 2026, 20:34

Διαγραφές φοιτητών: Πώς ο Μητσοτάκης γεμίζει τη δεξαμενή πελατών των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

Αυτό αποκαλύπτουν οι λίστες των διαγραφέντων φοιτητών

Παιδεία 11 Ιαν 2026, 10:05

Προκήρυξη νέας απεργίας-αποχής από την Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Προκλητική κατεπείγουσα δεύτερη αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου κατά της ΟΔΠΤΕ

Παιδεία 8 Ιαν 2026, 14:57

Η κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών σφίγγει ακόμη πιο πολύ τη θηλιά στο λαιμό του δημόσιου σχολείου

Μέτρο συνδεδεμένο με την «αυτονομία» της σχολικής μονάδας και την αξιολόγηση

Παιδεία 7 Ιαν 2026, 20:28

Η κυβέρνηση της μέγιστης αναλγησίας διέγραψε 308.605 φοιτητές

Παιδεία 2 Ιαν 2026, 19:20
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

13 Ιαν 2026, 21:58
Παιδεία

Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ ενάντια στα Ξενόγλωσσα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών με δίδακτρα

Καλεί σε μαζική παράσταση στη Σύγκλητο

13 Ιαν 2026, 21:28
Πολιτική

Ελεγκτική εταιρία καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ της ΑΑΔΕ ότι αρνήθηκε να της χορηγήσει στοιχεία για να ασκήσει το ελεγκτικό της έργο

13 Ιαν 2026, 21:01
Εργατικά

Περνούν από Πειθαρχικό νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Λακωνία

Επειδή συμμετείχαν στη νόμιμη απεργία αποχή από την αξιολόγηση

13 Ιαν 2026, 20:34
Στο Ψαχνό

O Μητσοτάκης επιδιώκει να ταπεινώσει τους αγρότες για να στείλει μήνυμα τρόμου στην κοινωνία

13 Ιαν 2026, 19:32
Κόντρες

Πάμε για το «Βραβείο Νέων Καρλομάγνου»

13 Ιαν 2026, 14:11
Πολιτισμός

Ακυρώθηκε η διάσημη Εβδομάδα Συγγραφέων της Αδελαΐδας 2026: Μετά τον αποκλεισμό παλαιστίνιας-αυστραλής συγγραφέα

Περισσότεροι από 180 συγγραφείς και ομιλητές αποσύρθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό

13 Ιαν 2026, 12:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Γενάρη

13 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Απαράβατοιόροι: Οχι αφοπλισμός - Οχι διεθνής επιτροπεία/κηδεμονία

Γάζα: Σκληρές διαπραγματεύσεις της Αντίστασης για τη δεύτερη φάση της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός

12 Ιαν 2026, 19:14
Κόντρες

Η καρατόμηση ενός αθώου

12 Ιαν 2026, 14:32
Η παπάρα

Η καρατόμηση του μπατζανάκη

12 Ιαν 2026, 13:07
Καταστολή

Η Ιταλία στήνει στη Λιβύη το εργαστήριο της «Ευρώπης-Φρούριο»

H υποκρισία της ΕΕ σε πλήρη ανάπτυξη

12 Ιαν 2026, 10:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Γενάρη

12 Ιαν 2026, 00:01
Αγροτικά

Εστησαν το σκηνικό για να παρουσιάσουν τον καταστροφικό εμβολιασμό των αιγοπροβάτων για την ευλογιά σαν… ικανοποίηση αιτήματος των ίδιων των κτηνοτρόφων

11 Ιαν 2026, 20:15
Διεθνή

Καμία έκπληξη: Ο Ζοράν Μαμντάνι χαρακτηρίζει σαν τρομοκρατία την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Και δηλώνει ότι η υποστήριξή της δεν έχει καμιά θέση στη Νέα Υόρκη

11 Ιαν 2026, 13:33
Παιδεία

Διαγραφές φοιτητών: Πώς ο Μητσοτάκης γεμίζει τη δεξαμενή πελατών των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

Αυτό αποκαλύπτουν οι λίστες των διαγραφέντων φοιτητών

11 Ιαν 2026, 10:05
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

1945: Υπογράφεται ανακωχή μεταξύ ΕΛΑΣ και Άγγλων.

1956: Μαστιγώνονται στην Κύπρο οι πρώτοι μαθητές, που καταδικάστηκαν για πατριωτική δράση.

1971: Η Βραζιλία απελευθερώνει εβδομήντα πολιτικούς κρατούμενους και τους ανταλλάσσει με απαχθέντα ελβετό απεσταλμένο.

1979: Βόμβα στα γραφεία του δικηγόρου και βουλευτή της ΝΔ Φράγγου στα Σπάτα (ΕΛΑ).

1991: Τρεις παλαιστίνιοι ηγέτες δολοφονούνται στην Τύνιδα.

1993: 120 χώρες -μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα- υπογράφουν στο Παρίσι τη σύμβαση για κατάργηση των χημικών όπλων.

2003: Ψηφίζεται ομόφωνα στη Βουλή νόμος που χορηγεί στους βουλευτές δωρεάν ΙΧ μεγάλου κυβισμού με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

2013: Επίθεση με καλάσνικοφ στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού (Οργάνωση Λαϊκών Αγωνιστών).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo