Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Motor Oil: Δύο νεκροί εργάτες και συνδικάτα σε ρόλο ουδέτερων παρατηρητών
  • Δημητράς – Ολσεν: Η δίκη αναβλήθηκε, η ομηρία συνεχίζεται
  • Εργαζόμενοι Παίδων Πεντέλης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους εργαζόμενους του ΨΝΑ
  • Σαν σήμερα 12 Οκτώβρη
  • Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»
  • Η ευλογιά των αιγοπροβάτων επιμένει, παρά την γκεμπελίστικη κυβερνητική προπαγάνδα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Ντροπή σου, Ταραντίλη!
Καταστολή

Ντροπή σου, Ταραντίλη!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Ιαν 2021, 11:36

«Ο νόμος είναι αυτός που καθορίζει τις προϋποθέσεις για τη μετακίνηση ενός προσώπου που βρίσκεται στη φυλακή. Σύμφωνα με τον νόμο, ο Κουφοντίνας δεν δικαιούται μετακίνηση στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο νόμος ισχύει για όλους και όλες, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα σχετικά στοιχεία».

Αυτά δήλωσε χθες στο pressroom ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, εκμεταλλευόμενος (και) το γεγονός ότι η «ενημέρωση» γίνεται χωρίς να είναι παρόντες οι δημοσιογράφοι, ώστε να μπορούν να επανέλθουν σε κάτι που έχει πει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δεν ξέρουμε, βέβαια, αν υπήρχε διάθεση από αυτόν που έκανε την ερώτηση (αυτός μάλλον επεδίωκε να πάρει δήλωση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ) ή από κάποιον άλλο δημοσιογράφο να επανέλθει στο θέμα –αναζητώντας την αλήθεια, βρε αδερφέ- ξέρουμε όμως σίγουρα ότι ο Ταραντίλης, που μοστράρεται και ως πανεπιστημιακός δάσκαλος (τρομάρα του) κι έχει ένα τουπέ χιλίων ακαδημαϊκών, είπε ψέματα. Χυδαία ψέματα.

Ποιος νόμος λέει ότι «ο Κουφοντίνας δεν δικαιούται μετακίνηση στις φυλακές Κορυδαλλού»;

Εγκριτοι νομικοί έχουν σημειώσει ότι «η εφαρμογή στο πρόσωπο του κρατούμενου των διατάξεων του δυσμενέστερου, μεταγενέστερου νόμου 4760/2020, όπως αναφέρεται, είναι προβληματική, καθώς, όπως η θεωρία επισημαίνει, το δίκαιο της έκτισης της ποινής αποτελεί ουσιαστικό ποινικό δίκαιο και ως εκ τούτου δυσμενέστερες διατάξεις δεν μπορούν να τύχουν εφαρμογής στον εκτίοντα ποινή, για τον οποίο πρέπει να τύχουν εφαρμογής οι διατάξεις του επιεικέστερου νόμου, σύμφωνα με το άρθρο 2 του Π.Κ.».

Θα την πετάξουμε στα σκουπίδια αυτή την επισήμανση των νομικών και θα δεχτούμε (για τις ανάγκες της συζήτησης, φυσικά) ότι στο πρόσωπο του Δημήτρη Κουφοντίνα τυγχάνει εφαρμογής ο πρόσφατος νόμος 4760/2020, ο και «νόμος Κουφοντίνα» αποκληθείς, καθώς περιλαμβάνει φωτογραφικές διατάξεις για τη μεταβολή επί το δυσμενέστερο των συνθηκών κράτησής του. Τι προβλέπει το άρθρο 3 αυτού του νόμου; Το παραθέτουμε για πολλοστή φορά:

«Κρατούμενος ο οποίος από τον χρόνο μετάβασής του σε αγροτικές φυλακές ή στην Κ.Α.Υ.Φ. απωλέσει τις προϋποθέσεις χορήγησης άδειας ή εκλείψει ο λόγος χορήγησής της ή υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα ή ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη για αξιόποινη πράξη σε βαθμό πλημμελήματος που ενέχει πράξεις βίας ή απειλής βίας κατά προσώπων και πραγμάτων ή κακουργήματος ή διαδικασία εκτέλεσης ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης ή έκδοσης σε τρίτη χώρα, επαναμετάγεται στο κατάστημα κράτησης από το οποίο αρχικά μετήχθη».

Από πού μετήχθη ο Κουφοντίνας στις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας; Από τον Κορυδαλλό. Επομένως, ο Ταραντίλης λέει ψέματα επικαλούμενος τον νόμο. Σύμφωνα με τον νόμο, ο Κουφοντίνας έπρεπε να επαναμεταχθεί στον Κορυδαλλό.

Σημειωτέον ότι ο υφυπουργός Μπάτσων και Καταστολής Ελ. Οικονόμου, σε αντίθεση με τον Ταραντίλη, δεν αναφέρθηκε «στον νόμο» αλλά «σε αυτά που προβλέπονται». Διατύπωση που έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η περιβόητη γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, στο ανεκδιήγητο έγγραφο με το οποίο απάντησε στην αίτηση του Δ. Κουφοντίνα να του δοθούν αντίγραφα των αποφάσεων που τον αφορούν, αναφέρει:

«Στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 3 του ν. 4760/2020 (…) ο αιτών (σ.σ. Κουφοντίνας) και άλλοι κρατούμενοι, οι οποίοι είχαν μεταχθεί από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, επαναμετήχθησαν σε αυτό».

Φυσικά, αυτό δεν έγινε ποτέ, είναι ψέμα της Νικολάου. Σημασία, όμως, έχει πως παραδέχεται ότι ο νόμος επιβάλλει την επαναμεταγωγή του Κουφοντίνα από την Κασσαβέτεια στον Κορυδαλλό. Γιατί αντί του Κορυδαλλού βρέθηκε στον Δομοκό; Η Νικολάου ισχυρίζεται ότι «ακολούθησε άμεσα απόφαση έκτακτης μεταγωγής τους από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα Κράτησης, για λόγους δημόσιας τάξης, ασφάλειας και εύρυθμης λειτουργίας, στο πλαίσιο των μέτρων τα οποία ελήφθησαν λαμβάνοντας υπόψη την επικρατούσα επιδημιολογική κατάσταση, για την αποφυγή διάδοσης του κοροναϊού στο Κατάστημα αυτό».

Ολα αυτά είναι, βέβαια, προσχηματικά. Μεταγωγές στον Κορυδαλλό έχουν γίνει, χωρίς να λογαριάσουν τον κοροναϊό. Κι αν, εν πάση περιπτώσει, το πρόβλημα ήταν η πανδημία, μπορούσαν να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο κύκλος της και μετά να μεταγάγουν τον Κουφοντίνα από την Κασσαβέτεια στον Κορυδαλλό. Χρησιμοποίησαν την πανδημία ως πρόσχημα για να μεταγάγουν τον Κουφοντίνα στον Δομοκό, κατά παράβαση του ίδιου τους του νόμου.

Να το πάμε και παρακάτω; Η Νικολάου διέρρευσε σε ιστοσελίδα και ανάρτησε και στην προσωπική της ιστοσελίδα, ότι αρχίζει η επιστροφή στην «κανονικότητα» στις φυλακές, με άρση της απαγόρευσης των αδειών των κρατούμενων και «εκτέλεση των εκκρεμών αποφάσεων μεταγωγών της Κ.Ε.Μ. και πραγματοποίηση των μεταγωγών αυτών με φειδώ και μόνο όταν το επιβάλλουν σοβαροί λόγοι εύρυθμης λειτουργίας των Καταστημάτων Κράτησης». Ας ολοκληρώσουν, λοιπόν, την «εκκρεμή» μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στον Κορυδαλλό.

ΥΓ1. Γιατί δεν πρέπει να γυρίσει ο Κουφοντίνας στον Κορυδαλλό; Επειδή «δεν ζητάει και μια συγγνώμη για τα μάτια του κόσμου». Το γράφει ο γνωστός Γιώργος Παπαχρήστος (μία από τις ντροπές της Ηπείρου) στα σημερινά «Νέα». Αυτό είναι, λοιπόν, το ζήτημα: να κάνει ο Κουφοντίνας δήλωση μετάνοιας. Για τον Παπαχρήστο και τους ομοίους του ο νόμος δεν έχει καμιά σημασία. Σημασία έχει να τσακίσουν ως προσωπικότητα τον Κουφοντίνα. Οσο αυτός δεν τους κάνει τη χάρη να συρθεί μπροστά τους σαν σκουλίκι, επιμένουν σε μια τακτική βασανισμού του. Για την κυβέρνηση, όμως, υποτίθεται ότι θα έπρεπε να ισχύει ο νόμος. Οχι ο «νόμος» που κατασκεύασε ο πολιτικά ολίγιστος Ταραντίλης, αλλά ο νόμος που είναι γραμμένος στο ΦΕΚ. Κάθε δημοκρατικός άνθρωπος -ιδιαίτερα ο νομικός κόσμος- οφείλει να υπενθυμίζει με παρρησία και δύναμη ότι πρέπει να τηρηθεί ο νόμος. Αυτός ο άδικος νόμος των διακρίσεων, που για τον Κουφοντίνα προβλέπει ότι πρέπει να μεταχθεί στον Κορυδαλλό.

YΓ2. Χθες το βράδυ, στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Χρυσοχοΐδης παρουσίασε άλλη παραλλαγή ψευδολογίας: «Υπάρχει υπέρμετρη αντίδραση για ένα θέμα πολύ μικρό. Δεν εξετάζω για ποιο λόγο ο Κουφοντίνας είναι στη φυλακή. Εξετάζω μόνο ότι ένας κρατούμενος ζητά να έρθει στην Αθήνα, το 50% των κρατουμένων θέλουν να έρθουν στην Αθήνα γιατί ο κ. Κουφοντίνας να έχει ξεχωριστή μεταχείριση; Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν σκοπιμότητες. Αυτό που γίνεται δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, είναι αίτημα για διακριτική μεταχείριση».

Ψέμα πρώτο: Ο Κουφοντίνας δε ζήτησε να μεταχθεί στον Κορυδαλλό. Ουδέποτε υπέβαλε τέτοιο αίτημα. Αντίθετα, είχε υποβάλει αίτημα να φύγει από τον Κορυδαλλό και να μεταχθεί σε αγροτική φυλακή, το οποίο είχε γίνει δεκτό. Η κυβέρνηση ψήφισε νόμο για να διώξει τον Κουφοντίνα από τις αγροτικές φυλακές και να τον μεταγάγει στον Κορυδαλλό, όπως αποφάσισε η ΚΕΜ.

Ψέμα δεύτερο: Ο Κουφοντίνας δε ζητάει διακριτική μεταχείριση. Ζητάει να τηρηθεί η πρόβλεψη του νόμου. Να εφαρμοστεί η απόφαση της ΚΕΜ για μεταγωγή του στον Κορυδαλλό. Θυμίζουμε τι έγραψε στη δήλωση έναρξης απεργίας πείνας: «Αφού επιμένουν στο νόμο που τόσο προκλητικά μηχανεύτηκαν, οφείλουν να τον εφαρμόσουν, τουλάχιστον αυτόν, και να με ξαναφέρουν στο υπόγειο του Κορυδαλλού, στην ειδική πτέρυγα που έκτισε ο ίδιος ο υπουργός της καταστολής, ο Μ. Χρυσοχοίδης, για να θάψει τη 17Ν, και όπου πέρασα τα 16 από τα 18 χρόνια που είμαι στη φυλακή».

Ας αφήσει τα ψέματα ο Χρυσοχοΐδης και ας κάνει αυτό που προβλέπει ο δικός του νόμος.

Το έγγραφο της Νικολάου

Εκτύπωση 🖨
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 22 Γενάρη
Επόμενο άρθρο Κλείστε γραφεία και ιστοσελίδες των νεοναζιστών!

Σχετικά Αρθρα

Δημητράς – Ολσεν: Η δίκη αναβλήθηκε, η ομηρία συνεχίζεται

Καταστολή 12 Οκτ 2026, 09:50

Αθώοι πανηγυρικά οι συνδικαλιστές του Πειραιά – Χαστούκι σε κυβέρνηση – υπ. Παιδείας

Εργατικά 9 Οκτ 2026, 15:03

«Εκτακτη ανάγκη» χωρίς τέλος: Η Ευρωένωση μετακινεί ξανά τα όρια του ασύλου

Καταστολή 7 Οκτ 2026, 09:27

Οργιο αστυνομικής ψευδολογίας στη δίκη για το βασανισμό του Βασίλη Μάγγου

Καταστολή 6 Οκτ 2026, 12:29

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης για Μarfin

Καταστολή 30 Σεπ 2026, 20:00

Ο Βασίλης Μάγγος βασανίστηκε (και) μέσα στην Ασφάλεια Βόλου: αυτό προκύπτει από τα ντοκουμέντα

Καταστολή 25 Σεπ 2026, 18:19
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Motor Oil: Δύο νεκροί εργάτες και συνδικάτα σε ρόλο ουδέτερων παρατηρητών

12 Οκτ 2026, 12:32
Καταστολή

Δημητράς – Ολσεν: Η δίκη αναβλήθηκε, η ομηρία συνεχίζεται

12 Οκτ 2026, 09:50
Εργατικά

Εργαζόμενοι Παίδων Πεντέλης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους εργαζόμενους του ΨΝΑ

12 Οκτ 2026, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Οκτώβρη

12 Οκτ 2026, 00:01
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»

Παρασκευή 16/10, 7 μμ, αίθουσα Παναρκαδικής

11 Οκτ 2026, 11:01
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων επιμένει, παρά την γκεμπελίστικη κυβερνητική προπαγάνδα

11 Οκτ 2026, 10:38
Οικονομία

Πρωθυπουργός των βιομήχανων και των εμποροσπιτάδων

11 Οκτ 2026, 10:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Οκτώβρη

11 Οκτ 2026, 00:01
Εργατικά

Ενας νεκρός εργάτης και ένας χαροπαλεύει – Νέο έγκλημα στη Motor Oil των Βαρδινογιάννηδων

Η αστυνομία συνέλαβε ως υπεύθυνο τον επικεφαλής του εργολαβικού συνεργείου

10 Οκτ 2026, 12:41
Διεθνή

Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!

10 Οκτ 2026, 09:35
Πολιτική

ΣΗΜΕΡΑ 2 μμ: Ολες-όλοι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Σάββατο 10 Οκτώβρη 2026, 14:00 | Πάρκο Ελευθερίας – πορεία προς τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ

10 Οκτ 2026, 00:05
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

10 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

10 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Μπάζωμα στα Τέμπη: Ο διοικητής της Τροχαίας προειδοποιούσε, ο Τριαντόπουλος με τον Αγοραστό τον «έγραφαν»

9 Οκτ 2026, 19:49
Εργατικά

Αθώοι πανηγυρικά οι συνδικαλιστές του Πειραιά – Χαστούκι σε κυβέρνηση – υπ. Παιδείας

9 Οκτ 2026, 15:03
Διεθνή

Η Kpler υποψιάζεται ότι οι παραγωγοί του Κόλπου πληρώνουν το Ιράν για ασφαλή διέλευση από το Ορμούζ

9 Οκτ 2026, 14:57
Κόντρες

H πατριωτική αντίσταση του Mr Bean

9 Οκτ 2026, 14:17
Διεθνή

«”Αγάπη μου, σε παρακαλώ”: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πίεσε δωρητή να εμβάσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της στην Amex»

Δημοσίευμα στη Wall Street Journal και «πιπεράτο» δημοσίευμα στη Daily Mail

9 Οκτ 2026, 13:39
Πολιτική

Nεοναζιστές μαχαίρωσαν αντιφασίστα στην Ελευσίνα

Του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του

9 Οκτ 2026, 10:14
Η παπάρα

Αναζητώντας στήριγμα από ΤΗΝ πρεσβεία και το MAGA

9 Οκτ 2026, 09:34
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Οκτώβρη

Ημέρα αλληλεγγύης στους ιθαγενείς λαούς.

Ημέρα κατά της αρθρίτιδας.

Ημέρα κατά της πείνας.

Ημέρα ξενώνων και παρηγορητικής φροντίδας.

Ημέρα όρασης.

Ημέρα ισπανικής γλώσσας.

Ευρωπαϊκή ημέρα ραδιοφωνίας.

Ισπανία: Εθνική γιορτή.

Σουδάν: Ημέρα δημοκρατίας.

ΗΠΑ: Ημέρα Κολόμβου (1492).

1944: Αποχωρούν οι Γερμανοί από Αθήνα και Πειραιά – Απελευθέρωση (για μικρό χρονικό διάστημα) μετά από 42 μήνες ναζιστικής κατοχής.

1969: Βόμβα στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» της οδού Ακαδημίας, κατάλυμα αμερικανών αξιωματικών.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo